دبیری بیمارستان بینالمللی تبریز را بزرگترین بیمارستان بخش خصوصی کشور ذکر کرد و گفت: مکان این بیمارستان سال 85 به صورت نیمه کاره خریداری شده و بعد از تغییر و به روز رسانی نقشهها، عملیات ساخت این مرکز درمانی از سال 87 آغاز شد.
وی افزود: در اصلاحیه غالبا پروانه تجاری گرفته میشود، ولی ما پروانه پارکینگ طبقاتی را برای رفاه مراجعان اخذ کردیم تا حتی یک خودرو نیز در خارج از بیمارستان نمانده و تمام عوارض و ماده صد آن را نیز پرداخت کردهایم.
دبیری گفت: این بیمارستان با 41هزار متر مساحت و 45 هزار متر زیر بنا با 300 تخت بزرگترین بیمارستان بخش خصوصی کشور بوده که اشتغالزایی برای 500 نفر را به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: جذب توریسم درمانی میتواند رونق اقتصادی تبریز را به همراه داشته و این بیمارستان توانایی جذب بیماران کشورهای همجوار را هم دارد.
ساخت هتل آپارتمان در فازهای بعدی و حذف ساعات ملاقات
دبیری به سختیهای حضور همراهان مریض در بیمارستان اشاره و تصریح کرد: در فازهای بعدی این بیمارستان ساخت هتل آپارتمان برای اقامت همراهان بیمار در نظر گرفته شده است تا شرایط مطلوب برای همراهان برای حضور در کنار بیماران خود فراهم شود.
وی افزود: با افتتاح هتل آپارتمان برای همراهان و امکان حضور دائمی آنان، در نظر داریم ساعات ملاقات را نیز حذف کنیم.
وی از مزیتهای این بیمارستان به اتاقهای تک تختی و VIP برای بیماران و همراهان اشاره و خاطرنشان کرد: در این بیمارستان تمام اطلاعات بیمار از طریق سیستم شوتینگ و فروماتیک پزشکی و به کمک لولههای هوایی انتقال داده شده و دیگر احتیاجی به بیمار بر و انتقال نمونههای کاغذی توسط اشخاص نیست.
دبیری تاکید کرد: رابطه مالی بین پزشک و بیمار در این بیمارستان وجود نخواهد داشت و تمام هزینهها طبق تعرفههای دولت برای بخش خصوصی از طریق پذیرش بیمارستان انجام خواهد پذیرفت.