Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

راه آهن ميانه - بستان آباد - تبريز با پيشرفت 70 درصدي

$
0
0

راه آهن ميانه - بستان آباد - تبريز تا پايان سال ۹۲ به بهره برداري ميرسد

مسير ۱۳ ساعته ريلي تبريز تهران با قطارهاي پرديس به ۵ ساعت كاهش مي يابد

رشد قابل توجه مسافرين ريلي تبريز از سال ۹۳

 

 

راه‌آهن میانه – تبریز به طول ۱۸۳ کیلومتر به صورت دوخطه طراحی شده که با بهره‌برداری از آن در سال ۹۲، ترانزیت ریلی ایران برای نخستین‌بار به اروپا متصل شده و فاصله بین تهران – تبریز از ۱۳ ساعت به ۵ ساعت کاهش می‌دهد.

به گزارش تبريز مدرن به نقل از فارس، حمل و نقل ریلی می‌تواند به عنوان وسیله‌ای ارزان ،ایمن و با استهلاک پایین در حمل و نقل و توسعه اقتصادی، مورد توجه فراوان قرار گیرد. راه آهن تبریز – میانه به عنوان حلقه مفقوده اتصال راه‌آهن سراسری به راه‌آهن شمال‌غرب باعث پیوستگی بیشتر شبکه ریلی کشور خواهد شد و براساس نظر آگاهان صنعت حمل و نقل کشور، در صورت بهره‌برداری از این پروژه، درصد استفاده از خط آهن در انتقال کالا، ترانزیت و انتقال مسافر در سطح کشور که در زمان حاضر فقط دو درصد ارزیابی شده، حداقل به ۲۰ درصد خواهد رسید.
راه‌آهن میانه – تبریز به طول ۱۸۳ کیلومتر به صورت دوخطه طراحی شده که در صورت تکمیل آن، ترانزیت ریلی ایران برای نخستین‌بار به اروپا متصل می‌شود و از سوی دیگر فاصله بین تهران – تبریز را از نظر مسافت ۱۱۴ کیلومتر و از لحاظ زمانی از ۱۳ ساعت به ۵ ساعت کاهش می‌دهد.
مسیر خط آهن تبریز ـ میانه که به طول ۱۸۳ کیلومتر ، ادامه راه‌آهن تهران ـ میانه است ، در صورت تکمیل، فاصله بین تهران و تبریز را از نظر مسافت ۱۱۴ کیلومتر و از لحاظ زمانی ۵.۵ ساعت کاهش می‌دهد. این خط آهن به صورت دو خطه طراحی شده و حداکثر سرعت آن برای واگن‌های باری ۱۲۰ کیلومتر و برای واگن‌های مسافربری ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.



بهره‌برداری از راه آهن تبریز - میانه در ۹۲
احمد صادقی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مهربان، راه‌آهن تبریز، میانه به طول ۲۰۰ کیلومتر در دو قطعه رفت و برگشت در مجموع به طول ۴۰۰ کیلومتر را از مهمترین پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در بخش شبکه ریلی عنوان کرد و افزود: عملیات اجرایی راه آهن تبریز – میانه از سال ۱۳۷۹ آغاز شده و از سال ۱۳۷۹ تا سال ۱۳۸۹ در مدت ۱۰ سال با ۴.۵ درصد پیشرفت فیزیکی سالیانه در مجموع ۴۵ درصد پیشرفت داشته است که با توجه به اهمیت این شبکه ریلی در دو سال گذشته با سالی ۱۲.۵ پیشرفت فیزیکی در مجموع دو سال ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که پیشرفت فیزیکی دو سال اخیر در مجموع به طور میانگین سه برابر پیشرفت فیزیکی سال‌های قبلی بوده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور با اشاره به پیشرفت فیزیکی۷۰درصدی راه آهن تبریز – میانه اظهار امیدواری کرد، این پروژه تا پایان سال ۹۲ به بهره‌برداری برسد و با توجه به اهمیتی که این شبکه ریلی در جابه‌جایی کالا و مسافر به کشور همسایه خواهد داشت، در توسعه استان و کشور نقش مهمی خواهد داشت.

اختصاص ۱۰۹۰ میلیارد ریال برای دوخطه کردن راه‌آهن میانه- تبریز
دولت در سال جاری برای پروژه دوخطه کردن راه‌آهن میانه - تبریز یک هزار و ۹۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده است.
مسئول پروژه‌های مهر ماندگار در استانداری آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید خبرنگاران از تونل سه هزار متری راه‌آهن میانه - تبریز با اعلام این خبر افزود: این طرح با ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و تا پایان سال مالی ۹۰، سه هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال برای اجرای آن هزینه شده است.
قلی‌پور میزان اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح را چهار هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه از سال ۸۹ به طور جدی پیگیری شده است و در سال جاری جزو پروژه‌های مهر ماندگار منظور شد.
نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در آذربایجان شرقی هم در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی دو خطه کردن راه‌آهن میانه - تبریز گفت: با اجرای این پروژه زمان سفر از تهران به تبریز از ۱۳ ساعت به ۶ ساعت کاهش یافته و ایمنی ترافیک این محور تامین خواهد شد.
علی‌محمدزاده افزود: این پروژه ۲۰۰ کیلومتر طول دارد و به دلیل واقع شدن در منطقه کوهستانی ۵۰ دستگاه تونل جمعا به طول ۱۶ کیلومتر در آن پیش‌بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: طولانی‌ترین تونل این مسیر تونل سه هزار و ۸۰ متری در منطقه شبلی است که به صورت دوخطه با عرض داخلی ۱۰ متر و ارتفاع ۸.۲ متر اجرا می‌شود.
علی‌محمدزاده افزود: این تونل طولانی‌ترین تونل ریلی کشور محسوب می‌شود و با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.
پیمانکار قطعات ۸ و ۹ راه‌آهن میانه - تبریز که مسئولیت اجرای این تونل را بر عهده دارد نیز گفت: ۲۵۰ متر از عملیات حفاری این تونل تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد و پس از اتمام حفاری در صورت تامین اعتبار مورد نیاز کل پروژه در مدت یک سال به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.
کوزه‌گری گفت: در این دو قطعه سه دستگاه تونل دیگر و دو دستگاه پل بزرگ نیز پیش‌بینی شده است.

 

پيشنهاداتي براي اين طرح در ادامه مطلب



نماینده تهران مطرح کرد:
تبريز مقصد بعدي پايتخت ايران


 نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به برنامه مجلس براي انتقال پايتخت از تهران گفت: تبريز بعنوان مقصد بعدي پايتخت مطرح است.

به گزارش نصر نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران زهره طبيب‌زاده نماينده تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به تصميم مجلس براي انتقال پايتخت از تهران گفت: من با اين طرح موافق نيستم چراكه خيلي از بافت‌هاي شهري متناسب با پايتخت در تهران محيا است و انتقال به جايي ديگر و ايجاد سازوكارهاي جديد كار بسيار غلط است.

وي افزود: اگر تصميم بر جلوگيري از ازدحام و شلوغي است بايد سازوكار وروش ديگري از جمله سياست‌هاي تشويقي به مهاجرت از تهران اجرايي شوند و ايجاد اشتغال در شهرهاي دور از پايتخت، رسيدگي و اجراي عدالت اقتصادي در تقسيم امكانات اقتصادي و ... براي استان‌ها مطلوب‌تر باشد

اين عضو فراكسيون اصولگرايان در مجلس نهم همچنين تصريح كرد: اگر روند سياست‌گذاري‌هاي غلط براي پايتخت جديد نيز ادامه يابد، پايتخت جديد سرنوشتي چون تهران را خواهد داشت.

طبيب‌زاده با اشاره به گزينه‌هاي پايتخت جديد ايران گفت: تبريز بعنوان پيشنهاد مطرح است.

گفتني است؛ پيش از اين نيز كوليوند از بررسي طرح فوق در کميسيون‌هاي امنيت ملي و سياست خارجي ، برنامه، بودجه و محاسبات، شوراها و امور داخلي، ‌صنعايع و معادن و کميسيون عمران خبر داده بود و گفته بود كه به احتمال زياد کميسيون شوراها، ‌کميسيون اصلي بررسي‌کننده اين طرح خواهد بود.


نظر دوستان در مورد انتقال پایتخت به تبریز چی هست؟

http://nasrnews.ir/news/tabid/243/ArticleID/1012/تبريز-مقصد-بعدي-پايتخت-ايران.aspx


Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

Trending Articles