کمربند میانی تبریز از سالهای پیش مورد توجه شهرداری تبریز بود و با جدیت وارد فاز عملیاتی شد.امسال با بهره برداری از پل روگذر خطیب و مسیر گشایی نظام پزشکی به انتهای مسیر نزدیک شد و مدتیست که ادامه مسیر از بلوار معلم تا پل سرداران فاتح در حال زیر سازی و اماده شدن برای آسفالت ریزی است. این مسیر به دلیل گذر از باغات آن منطقه و وجود درختان چند ده ساله زیبایی خاصی به آن خواهد داد.
پل سرداران فاتح که در بین شریان بزرگراه آذربایجان از مسیر میدان آذربایجان تا زیر گذر حجتی قرار دارد برای روان سازی عبور وسایل نقلیه با دستور سازمان ترافیک تبریز نیز تعریض میشود و نقطه ترافیکی این منطقه را رفع مینماید.پی ریزی تمام ستونها به اتمام رسیده و با مساعد شدن شرایط آب و هوایی ستون بندیهای آن نیز انجام خواهد یافت.
قسمت میانی این مسیر از زیر گذر خرمشهر تا میدان امام حسین نیز تملک شده و در حال دیوار چینی و زیر سازی میباشد که حتما در موعد مقرر به اتمام خواهد رسید.
رئیس کمیته سرمایهگذاری کلان شهرهای کشور از ایجاد تلهکابین 15 کیلومتری ائلگلی به سهند که اختلاف دمای این دو نقطه به بیش از 10 درجه میرسد خبر داد.
داود ندیم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: مجموعه گردشگری و پارک و سیاحتگاه ائلگلی از مجموعههای زیبای ایران در این زمینه است.
وی افزود: همچنین به فاصله 30 کیلومتر زمینی و 10 کیلومتر هوایی از آن مجموعه پیست اسکی قوچ گلی در دامنههای پر از برف سهند واقع شده است.
ندیم اضافه کرد: اختلاف ارتفاع این دو نقطه حدود 2 هزار متر و اختلاف دمای آن حدود 6 تا 10 درجه سانتیگراد است.
مدیر امور سرمایهگذاری و مشارکت شهرداری تبریز تصریح کرد: هر روز دو مجموعه روزانه مورد بازدید هزاران نفر گردشگر قرار میگیرند و در نظر است این دو مجموعه به وسیله تلهکابین به یکدیگر متصل شوند.
مدیر امور سرمایهگذاری و مشارکت شهرداری تبریز اظهار کرد: طول تله کابین حدود 15 کیلومتر و هزینه سرمایهگذاری حدود 600 میلیارد ریال برآورد میشود.
وی ادامه داد: روش مشارکت در این طرح به صورت ( ساخت، بهرهبرداری و تحویل) یا به صورت سهام در پروژه و یا مشارکت مدنی خواهد بود.
ندیم، موفقیت نسبی استان آذربایجان را در سه عامل مهم دانست و ابراز داشت: وفاق استانی، میثاقنامه حمایت از سرمایهگذاری و تلاش و جدیت تیم اجرایی سبب شده تا تعداد 165 قرارداد سرمایهگذاری به ارزش 60 تریلیون ریال براساس میثاقنامه حمایت از سرمایهگذاری طی پنج سال در تبریز به دست آوریم.
وی در خصوص برنامههای آذربایجانشرقی در سال 1392 یادآور شد: تعداد 95 فرصت سرمایهگذاری به ارزش 300 تریلیون ریال در تبریز شناسایی شده است که سهم شهرداری از این سرمایهگذاریها سالانه یکهزار میلیارد تومان است که آن موقع رشد و توسعه به مفهوم واقعی رقم خواهد خورد.
رئیس کمیته سرمایهگذاری کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: آمریکا براساس آمار سال 2007 هر ساله رتبه اول جهان را در جذب سرمایهگذاری با 232 میلیارد دلار جذب سرمایه دارد و کشورهای انگلستان، فرانسه و چین به ترتیب در جایگاههای بعدی قرار میگیرند.
ندیم با بیان اینکه جذب سرمایهگذاری در ایران کمتر از یک درصد است، تصریح کرد: ایران با داشتن منابع خدادادی و مواهبی چون آب و هوای چهار فصل، خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و دارا بودن هوش سرشار هنوز نتوانسته به جایگاه مناسبی در زمینه توسعه برسد.
وی افزود: سیستم موجود برای جذب سرمایهگذاری مناسب نیست و با این روند نمیتوان به توسعه رسید و باید برای جذب سرمایهها سیستم جدیدی تعریف شود.
مدیر امور سرمایهگذاری و مشارکت شهرداری تبریز اذعان داشت: ایران در سند چشمانداز 1404 باید به کشوری توسعهیافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی، فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهامبخش در جهان اسلام با تعامل سازمان و مؤثر در روابط بینالملل برسد.
ندیم متذکر شد: برنامه کشور عربستان برای سال 2025 این است که کشورش با یکهزار و 500 میلیارد دلار تولید ملی، برتر منطقه شود نه ایران، برنامه کشور ترکیه نیز برای سال 2023 این است که به یکی از 10 قدرت برتر جهان با دو هزار میلیارد دلار تولید ملی برسد.
وی با تأکید بر اینکه ایران با داشتن ظرفیت و توانمندیهای بالا باید کشور اول منطقه براساس سند چشمانداز شود، عنوان کرد: برای رسیدن به این هدف باید به حداقل دو هزار میلیارد دلار تولید ملی برسیم که 500 میلیارد دلار از طریق درآمدهای نفتی، 100 میلیارد دلار از واگذاری اصل 44 و مبلغ 600 میلیارد دلار از طریق پولهای سرگردان قابل دسترسی است که البته ظرفیت 900 میلیارد دلار نیز خالی میماند.
ندیم در عین حال با اشاره به مهمترین طرحها و پروژههای مشارکتی در دست اجرای شهرداری تبریز با همکاری بخش خصوصی اظهار داشت: پروژههایی چون مرکز تجارت جهانی، هتل پنج ستاره لاله، پروژه آیسان و دهها طرح دیگر با پیشرفت قابل قبولی در حال اجرا هستند و علاوه بر آن چند طرح دیگر نیز از جمله فاز اول شهرک نمایشگاهی مبلمان و خودرو، مرکز خرید جواهر، مرکز خرید الماس تبریز و چند طرح دیگر به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند و مابقی در بازه زمانی تعیین شده به اتمام خواهند رسید.
وی در ادامه گفت: نتایج این حجم از سرمایهگذاریها در سالهای آینده در قالب توسعه پایدار تبریز نمایان خواهد شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911205001457