مخترع تبریزی عنوان بهترین اختراعات منتخب آسیا در سال 2013 را کسب کرد
نصر نیوز: با اختراع دستگاه رگ گیر رباتیک و دستگاه مدیریت بارداری یوسف رفیعی بیرامی مخترع تبریزی، موفق به کسب عنوان بهترین اختراعات منتخب آسیا در سال 2013 و 2 نشان ویژه NRCT از سوی کنسول تحقیات صنعتی بین المللی کشور تایلند شد.
به گزارش نصر نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، همزمان با روز بین المللی مخترعین جهان به مناسبت گرامیداشت برترین اختراعات صنعتی جهان در روز اختراعات 2013 در شهر نونتابوری تایلند در همایش بین المللی اختراعات، یوسف رفیعی بیرامی با ارائه اختراعات دستگاه رگ گیر رباتیک و دستگاه مدیریت بارداری، موفق به کسب عنوان بهترین اختراعات منتخب آسیا در سال 2013 و 2 نشان ویژه NRCT از سوی کنسول تحقیات صنعتی بین المللی کشور تایلند شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران تبریز، مجموعه اختراعات یوسف رفیعی بیرامی از سوی فدراسیون بین المللی مخترعین به عنوان سفیر علمی کشور جهت رقابت با اختراعات برتر جهانی به همایش بهترین اختراع و ابداع ارسال شده بود.
این مخترع تاکنون موفق به کسب 17 دیپلم افتخار جهانی و 3 دیپلم ویژه کشورهای معتبر صنعتی جهان و 6مدال طلا، 7 مدال نقره و 3 مدال برنز شده است.
هم اکنون نیز رقابت با اختراعات برتر جهانی به همایش پراگ جمهوری چک دعوت شده است که از 16 الی 18 خرداد سال 92 در این کشور برگزار خواهد شد.
پیش از این نیز این مخترع موفق به کسب عنوان برترین مخترع جهان در گروه پزشکی سال 2012 میلادی شده بود.
كسب همزمان سه ديپلم افتخار، دو مدال طلا و يك مدال برنز از سلسله همايش هاي بين المللي اختراعات استكهلم سوئد و بخارست روماني و زاگرب كرواسي به عنوان مخترع برتر و پايه گذار آي وي تراپي (درمان وريدي) الكترومكانيكال رباتيك براي اولين بار در جهان از افتخاران این جوان تبریزی است.
بهترین اختراعات منتخب آسیا در سال 2013 مصادف با دوم تا پنج فوریه در سال 2013 برگزار شد
ورود نخستين گروه گردشگران چيني به تبريز توسط دفاتر خدمات مسافرتي آذربايجان شرقي
مدیرکل صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی خبر داد
هجمه چشمبادامیها به شهر مشروطه / کندوان زیر پای چینیها
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت: نخستین گروه گردشگران چینی به وسیله تورهای ورودی دفاتر خدمات مسافرتی استان، وارد آذربایجانشرقی شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تراب محمدی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فلامینگو پرواز تبریز به عنوان مجری طرح، نخستین گروه گردشگران چینی را وارد استان کرد.
وی با تاکید بر اینکه روند ورود مستقیم گردشگران چینی و دیگر کشورهای خارجی توسط دفاتر خدمات مسافرتی آذربایجانشرقی، به استان ادامه مییابد، یادآور شد: با دفاتر خدمات مسافرتی کشور چین تفاهمنامه و قراردادی به این منظور بسته شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: با این قراردادها دفاتر خدمات مسافرتی استان نسبت به آمادهسازی بستههای (پکیج) گردشگری با اولویت شهر تبریز و دیگر شهرهای استان آذربایجانشرقی و سپس دیگر استانها اقدام میکنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اقامت سه روزه این گروه چینی در آذربایجانشرقی افزود: این گروه ضمن تبریزگردی، از شمال استان و روستای تاریخی کندوان نیز بازدید داشتند.
محمدی یادآور شد: این گروه 21 نفره چینی پس از اقامت سهشبه در هتل پارس تبریز، آذربایجانشرقی را به مقصد تهران ترک کردند.
وی با بیان اینکه آذربایجانشرقی از لحاظ وجود جاذبههای طبیعی، تاریخی و گردشگری نه تنها دست کمی از کشورهای همسایه ندارد بلکه در جایگاه بالاتری نیز قرار دارد بر لزوم تمرکز بیشتر آژانسهای مسافرتی برای استفاده از این ظرفیتها و ورود گردشگر خارجی تاکید کرد.
این مقام مسئول با مقایسه سرمایهگذاری در زیرساختهای کنونی ایجاد شده در آذربایجانشرقی نسبت به چهار سال گذشته خاطرنشان کرد: با بهبود و توسعه زیرساختهای نظیر راه، هواپیمایی، جادههای مواصلاتی و همچنین با حضور قابل توجه سرمایهگذاران بخش خصوصی در ساخت هتل و هتل آپارتمان به تاکید میتوان گفت گردشگری در آذربایجانشرقی کاملا شکل و قوام گرفته است.
محمدی تاکید کرد: تمام مشکلات پیش روی صنعت گردشگری با نگرش مثبت و ارادهای که از سوی دولت وجود دارد، در کنار همکاری دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و ارائه طرحها و برنامههای این دفاتر به مرور زمان برطرف شده و شاهد تحقق اهداف حوزه گردشگری در آذربایجان شرقی خواهیم بود.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920222000147
علی کریم پور/
شوراها را به اهل اش بسپاریم
بیایید همه با هم قرار بگذاریم تا افراد متخصص (معتقد به امور تخصصی ؛ نه صرفا دارای مدرک) ، کاردان ؛ مدیر و مدبر را به شوراهای شهرها بفرستیم.
باور کنید این کارشدنی وامکان پذیر است.
شهرداری نهادی سیاسی نیست و نباید باشد. سیاسی بودن شهرداری یعنی افت خدمات و متضرر شدن شهروندان!!!
شهرداری جایی است که باید شهردارو شورای شهر دست به دست هم دهند تا بالاترین سطح رضایتمندی را در مردم ایجاد کنند وشهری نمونه بسازند. به برخی وظایف شهرداری در زیر اشاره شده که هیچکدام کار سیاسی نمی خواهد، اما همه آنها تخصص، نگرش صحیح، سلامت؛ روحیه خدمت به مردم با عشق به مردم توام با امانتداری می خواهد:
تمیزی وزیبایی شهر
تقویت سیستم حمل و نقل همگانی
شهروند محوراداره کردن شهر
مناسب سازی معابر جهت تردد معلولین و افراد سالمند
شهرسازی اصولی
ایجاد فضای سبز
مدیریت اوقات فراغت
انتقال مشاغل مزاحم به خارج از شهر
تشویق برای مشارکت و بکارگیری سرمایه بخش خصوصی درجهت منافع شهر
تهیه و بازنگری طرح های جامع و تفضیلی شهر
ایجاد تونل های مشترک تاسیسات شهری
رفع مشکلات محیطی مثل نابودی حیوانات موذی,آب گرفتگی,آلودگی هوا وآلودگی صوتی
ابتکاراتی در جهت افزایش درآمد شهر
ارتقاء سطح ایمنی در شهر
و.....
به همه موارد فوق که دقت کنید در می یابید :
"ایجاد تاسیسات، تهیه طرح، شهرسازی و .... فقط به روش های صحیح و علمی قابل انجام است و فرقی نمی کند که ما اصلاح طلب باشیم یا اصولگرا یا ...."اما نکته مهمی که مطرح می شود اینکه : هرفردی که دارای مدرک باشد متخصص نیست و باید افراد اعتقاد به کار کارشناسی داشته و از طرفی نگرش های صحیح در مقولات مدیریت شهری داشته باشند.
بعضی از تصمیمات شهرداری های کشور هم اکنون اشتباه است: زیرا بر اساس نگرش های غلط شکل می گیرد.
بنایر این به افرادی باید رای دهیم که:
به نظرات کارشناسی اهمیت دهند و از خبرگان و متخصصان برای تصمیم گیری استفاده کنند (برخی افراد درجه دکتری هم دارند، اما به تصمیم کارشناسی اعتقاد ندارند).
با مقولات شهری آشنا بوده و دارای نگرش های صحیح مدیریت شهری باشند و با مطالعه و آموزش دیدن مستمر، همواره در جستجوی دستیابی به نگرش های صحیح باشند(معمولا اعضاء شوراهای شهرها علی الخصوص در کلان شهرها و مراکز استان ها و مدیران ارشد شهرداری ها خود را از آموزش بی نیاز می بینند، و این خطرناک است. زیرا ممکن است یک شهر را سال ها به مسیر اشتباه ببرد
در یک کلام بیایید شوراها را به اهلش بسپاریم
نویسنده :علی کریم پور