Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

استادیوم 12 هزار نفری گسترش فولاد

$
0
0
سفر به مشهد مقدس

عزیزان چند روزی خدمتتان نبودم طی این چند روز سفری به شهر مقدس مشهد داشتم 

در طول این سفر دوستان خوب و مهمان نواز مشهدی واقعا ما را مورد لطف و محبت خویش قرار داده و با نهایت  مهمان نوازی  میزبان ما بودند 

جا دارد از دوستان عزیزم هادی جان و امیر جان(مدیران وبلاگ مشهد1400) محمد علی جان (مدیر سایت مشهدگردی) و محمد جان(مدیر وبلاگ مشهد شهر امید ) تقدیر و تشکر نمایم که واقعا در طول سفر ما را مورد لطف و محبت خویش قرار داده و لحظه ای تنهایمان نگذاشتند و نهایت مهمان نوازی را در حق ما ادا کردند که امیدوارم در سفرشان به تبریز بتوانیم قسمتی از آن محبتها را جبران نمائیم

در کل مشهد نسبت به سالهای گذشته پیشرفت خیلی مناسب و خوبی داشته و تبدیل به شهری زیباتر و دلچسبتر گشته که افتخار هر ایرانی میباشد 

بیشترین موارد پیشرفت مشهد در زمینه های هتل سازی میباشد که 51%هتلهای کشور در این شهر زیارتی است .مورد دوم مراکز خرید بسیار زیاد و متعدد میباشد که واقعا رشد خوبی داشته است .مورد سوم مراکز تفریحی همچون پارک آبی میباشد که خیلی در این زمینه موفق بوده است مورد چهارم استفاده از المانهای شهری بسیار زیبا در حاشیه بلوارهای مشهد هست که واقعا زیبا بودند 

روی هم رفته مشهد شهری است زیبا و وسیع که با پروزه های در حال اجرای این کلانشهر آینده ای درخشان در انتظار آن است

متاسفانه بدلیل فراموش کردن در برداشتن دوربین عکاسیم نتوانستم تصاویر مناسب از مشهد و دوستان مشهدی بگیرم 




استادیوم 12000 نفری اختصاصی گسترش فولاد تبریز



مقدمه:

اولين قدم براي رسيدن به توسعه پايدار بستر سازي است ، بستري كه ماندگاري در كاربري و زمينه هاي تسهيل را فراهم كند. مسلم است كه ورزش بيش از بسياري از رويكردهاي انساني – اجتماعي از كمبود بستر هاي پايدار رنج برده است. متصديان و مديران همواره سرمايه گذاري روي نيروي انساني را در سنين كم اولين قدم براي حصول به موفقيتهاي ورزشي مي دانند اما در طول سالهاي متمادي گذشته مشخص شد كه اين تنها بدون بستر هاي فيزيكي و فني ميسر نخواهد بود.

از اين رو باشگاه گسترش فولاد تبریز مصمم شد تا رسالت توسعه اماكن ورزشي را به همراه سرمايه گذاري روي نيروي انساني در دستور كار خود قرار دهد و قدم به قدم و با در نظر گرفتن ميزان رويكرد علاقه مندان و ورزشكاران و بر اساس تعريف نيازهاي حرفه اي در رشته فوتبال به تجهيز و فراهم آوري كامل براي بهره برداري از يك استاديوم فوتبال بپردازد.

استاديوم اختصاصي موسسه فرهنگي ورزشي گسترش فولاد تبريز در اواخر سال 1389 در مساحت بالغ به پنج هكتارواقع در بلوار ديزل آباد روبروي شركت كبريت سازي تبريز جاده صنعت در شركت بنيان ديزل تبريز كلنگ زني شد. 


در مورخه 90/4/2 طي يك برنامه مدون فاز دوم استاديوم اختصاصي خود را مطابق با استانداردهاي بين المللي آغازشد.و اين فاز با بهينه سازي زمين چمن آغاز گرديد كه براي اولين باردر استان آذربايجان شرقي سيستم زه كشي و آبياري اتوماتيك توسط متخصصان بومي استان در اين استاديوم به اجرا در آمد.

در اين مجموعه علاوه بر زمين چمن شماره يك كه مخصوص برگزاري مسابقات رسمي مي باشد زمين چمن شماره 2 جهت تمرينات شامل دو رختكن به ابعاد هر كدام 75 متر مربع، سرويس هاي بهداشتي و آبخوري با فنس كشي مدرن و خزانه چمن به بهره برداري رسيد.



ظرفيت جايگاه ويژه تماشاگران از 2000 نفر به 7000 نفر افزايش يافت كه اين تعداد صندلي در فاز سوم توسعه استاديوم گسترش فولاد تبريز به 12000 صندلي افزايش خواهد يافت.


از نكات جالب توجه اين مجموعه ساختمان VIP مي باشد كه در مساحتي به متراژ 400 متر مربع در دو طبقه با طراحي زيباي داخلي و نماي كامپوزيتي مطابق با آخرين متد روز و برگرفته شده از نمونه هاي استانداردساخته شده است.



طبقه همكف اين ساختمان داراي دو رختكن ويژه تيم هاي ميزبان و ميهمان كه با سرويس هاي بهداشتي و دوش حمام مجهز شده است اتاق ويژه داوران و اتاق پزشكان با تجهيزات كامل از ويژگيهاي بارز اين ساختمان بشمار مي رود.



طبقه اول شامل اتاق فرمان، مديريت و جايگاه مخصوص ميهمانان ويژه كه اشراف بصري كاملي را به آنچه در زمين مسابقه مي گذرد دارا خواهد بود.

طبقه دوم اين مجموعه شامل اتاق ويژه تصوير برداران، اتاق تست دوپينگ، اتاق ناظر داوري، نمازخانه، اتاق گزارشگر تلويزيوني و راديويي، اتاق ويژه خبرنگاران و رسانه ها ) و سالن كنفرانس مطبوعاتي) مي باشد كه با امكانات منحصر بفرد و طراحي زيباي خود طبقه دوم اين مجموعه را به حد استاندارد هاي بين المللي نزديك ساخته است.



با توجه به مجاورت مجموعه ورزشي گسترش فولاد تبريز با شركت بنيان ديزل كه از زير مجموعه هاي شركت توسعه سرمايه گذاري دريك مي باشد اين استاديوم با جاده اختصاصي و استفاده از ورودي و خروجي مجزا و با حصار كشي بتني از كارخانه بنيان ديزل كاملا تفكيك شده است.

با توجه به بهره برداري كامل فاز دوم استاديوم اختصاصي گسترش فولاد تبريز در سال 1391 و بهره برداري همزمان براي مسابقات ليگ دسته اول فوتبال باشگاه هاي كشور، اهداف آتی جهت توسعه این ورزشگاه بقرار زیر می باشد:

1-طراحي و ساخت پاركينگ و جاده اختصاصي ويژه ورود و خروج تيم هاي ميهمان و ميزبان و داوران و ميهمانان ويژه

2-ساخت پاركينگ جهت تماشاگران فهيم و خونگرم استان آذربايجانشرقي (بومي)

3-ساخت سكوهاي ويژه تماشاگران جهت زمين چمن شماره 2 با ظرفيت بالغ بر 1500 نفر

4-ايجاد بوفه جهت رفاه هواداران و تماشاگران

5-ساخت سردرب مجهز با نام و آرم باشگاه مطابق با استانداردهاي طراحي پيشرفته

6-تامين سيستم روشنايي در چهار نقطه زمين چمن در چهار لايت كاور بر اساس استانداردهاي AFC

7-سيستم روشنايي كل مجموعه با آخرين فن آوري هاي نوين

8-طراحي و ساخت چمن مصنوعي

9-طراحي و ساخت ساختمان اداري، استخر و سونا، سالن فوتسال، مهمانسرا، سالن بدنسازي از اهم ديگر برنامه هاي آتي موسسه فرهنگي ورزشي گسترش فولاد تبريز مي باشد.

ميد است اينگونه سرمايه گذاري هاي صورت گرفته توسط بخش خصوصي ، سبب آينده اي پر افتخارتر در ورزش استان آذربايجان شرقي شود و اين ميسر نخواهد شد مگر با همدلي و توجه معنوي مردم فهيم ، مهربان و مديران تلاشگر استان.


http://www.gftclub.ir/club/stadium.html

بقیه تصاویر در ادامه مطلب


Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

Trending Articles