پارک خلعت پوشان، پارک نمونه و سمبل تبریز خواهد شد
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز در مراسم کلنگ زنی پارک خلعت پوشان تبریز از ایجاد پنج باغ زیبا و مدرن در محوطه برج تاریخی و فرهنگی خلعت پوشان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، مهندس محمدحسین حسن زاده در مراسم کلنگ زنی پارک خلعت پوشان تبریز با تاکید بر رویکرد توسعه محوری سازمان پارکهای شهرداری تبریز در راستای ایجاد فضای سبز و پوشش گیاهی زیبا و مناسب، اظهارداشت: استفاده از پتانسیل های موجود در نقاط مختلف شهر برای توسعه فضای سبز همواره در دستور کار سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز قرار دارد و براساس تاکیدات شهردار محترم، آقای دکتر نجفی، این امر بیش از پیش مورد پیگیری این سازمان است.
مهندس حسن زاده با اشاره به مطالعات صورت گرفته برای احداث پارک خلعت پوشان تبریز، گفت: این پروژه بعنوان یکی از برنامه های تفاهم نامه انعقاد گردیده بین شهرداری و دانشگاه تبریزاجرا می شود که براساس آن سه هکتار از اراضی تحت مالکیت دانشگاه تبریز در مجموعه تاریخی و فرهنگی خلعت پوشان برای احداث پارکی زیبا و مدرن براساس تازه ترین دساآوردهای علمی، اختصاص یافته است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، ایجاد پنج باغ و چند مجموعه پوشش گیاهی و فضای سبز را از اهم برنامه های مدنظر برای پارک خلعت پوشان برشمرد و ابراز داشت: ایجاد باغ ژاپنی و ایتالیایی از جمله این باغ ها خواهد بود که در کنار باغ اصیل ایرانی، محیطی زیبا و در عین حال مدرن را در محوطه برج تاریخی خلعت پوشان تبریز، فراهم خواهد آورد.
مهندس حسن زاده، در ادامه اظهاراتش افزود: در فاز نخست، عملیات عمرانی این پروژه در حدود یک هکتار از این اراضی اجرایی خواهد شد که براساس توافق های صورت گرفته علاوه سه هکتار اختصاص یافته از طرف دانشگاه تبریز، حدود دو هکتار دیگر نیز از سوی شهرداری منطقه پنج تملک خواهد شد که به این پروژه افزوده شود.
مهندس محمد حسین حسن زاده با تمجید از همکاری های مدیریت دانشگاه تبریز در اجرایی شدن این پروژه، عنوان داشت: خوشبختانه، نگاه آینده نگر دکتر پورمحمدی یکی از عوامل مهم و تشویقی در راستای احداث این پارک بود که امیدواریم که در سایر پروژه ها نیز این همکاری و مشارکت ادامه داشته باشد . وی ادامه داد: با توجه به هدف مشترک طرفین در راستای توسعه بیش از پیش شهر تبریز، رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریزدر پایان اظهارات خود با اشاره به تلاش برای آماده سازی این پارک تا دهه مبارک فجر، گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، امیداریم که عملیات عمرانی فاز نخست پارک خلعت پوشان تا دهه فجر به اتمام برسد و پس از آن طی اولین فرصت در فصل کاشت گیاه، که اسفند و فروردین آتی خواهد بود، عملیات کاشت و ایجاد فضای سبز مورد نظر، اجرایی می شود.
با مشارکت شهرداری تبریز و بنیاد تعاون ارتش صورت می گیرد
شهریارنیوز: در جلسه شب گذشته شورای اسلامی شهر تبریز، با حضور نمایندگان بنیاد تعاون ارتش، اجرای پروژه مشارکتی در محدوده میدان دانشسرا تا چهاراه گجیل و همچنین راهاندازی واحد تولید فولاد در تبریز بررشی شد.
به گزارش شهریار، دکتر صادق نجفی شب گذشته، در صحن شورای اسلامی شهر تبریز، حجم سرمایه گذاری هدفگذاریشده توسط بنیاد تعاون ارتش در شهر تبریز را دو هزار میلیارد تومان خواند و گفت: بنیاد تعاون ارتش، به عنوان یکی از فعالترین مجموعههای سازندگی، در سالهای اخیر، پروژههای متعدد عمران و شهرسازی را با موفقیت در شهرهای مختلف کشور اجرا کرده و در این میان، توجه ویژهای به بخش مرکزی شهر تبریز دارد.
وی اجرای پروژه مشارکتی در محدوده میدان دانشسرا تا چهاراه گجیل را از محورهای مهم توافق شهرداری با بنیاد تعاون ارتش خواند و تصریح کرد: با اجرای این پروژه کمنظیر، تردد خودرویی در محدوده میدان دانشسرا تا چهاراه گجیل به صورت مسیر زیرزمینی بوده و قسمت فوقانی مسیر نیز، صرف فضاهای تفریحی، پیادهراه، توسعه فضای سبز و احداث پارکینگ با ظرفیت 2 هزار خودرو خواهد شد.
نجفی هزینه اجرای پروژه دانشسرا تا گجیل را 6 هزار میلیارد ریال خواند و با اشاره به برخورداری این پروژه از پشتوانههای فنی و مطالعاتی گفت: مشاوران انتخابشده این طرح، از میان مشاروان طرحجامع و طرحتفضیلی شهر تبریز بوده و تاکنون جلسات مختلفی با حضور مدیراناستانداری و میراثفرهنگی و مسکنوشهرسازی در خصوص ابعاد و جوانب فنی، عمرانی و اجتماعی آن، در تهران و تبریز برگزار شده است.
شهردار تبریز اضافه کرد: با ارزیابیهای صورتگرفته، بخش قابل توجهی از هزینههای اجرای این پروژه از طریق خود طرح تامین می شود.
وی سرمایهگذاری در خصوص احداث بزرگترین مگامال مجهز خاورمیانه را از دیگر محورهای مورد توافق شهرداری با بنیاد تعاون ارتش خواند و افزود: اجرای این پروژه کم نظیر با وسعت 40 هزار مترمربع و سرمایه 4 هزار میلیارد ریال در منطقه قراملک تبریز پیشبینی شده و در کمیته ماده 5 نیز تصویب شده است.
شهردار تبریز همچنین در خصوص همکاری شهرداری با بنیاد تعاون ارتش در احداث واحد تولید فولاد گفت: با اجرای این طرح، سالانه حدود 2500 میلیارد ریال درآمد پایدار، بعلاوه 4 درصد ارزش افزوده، عاید شهرداری تبریز خواهد شد.
وی اظهار داشت: این واحد تولیدی در صورت اجرا، تا یکو نیم سال، به سودآوری رسیده و علاوه، شهرداری تبریز را در اجرای پروژههای عمرانی، از خرید فولاد بینیاز خواهد کرد.
در ادامه جلسه شب گذشته شورای اسلامی شهر تبریز، نمایندگان بنیاد تعاون ارتش به تشریح جزئیات فنی و توجیهات اقتصادی پروژههای مورد توافق با شهرداری تبریز پرداختند.
همچنین اعضای شورای اسلامی شهر تبریز نیز نظرات خود در خصوص پروژه های تشریحشده بیان کردند.