Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

رکود مرکز خرید جواهر تبریز و پیشنهادات وبلاگ

$
0
0

چرا مرکز تجاری جواهر تبریز دچار رکود شده است؟

پیشنهاد تغئیر کاربری بازار جواهر تبریز به بازار موبایل و یا بازار کتاب تبریز 

مرکز خرید جواهر تبریز که به عنوان یکی  مدرن ترین مجموعه های تجاری و خدماتی شهر در سال ۹۰ به بهره برداری رسید دچار رکود شده است.

مرکز خرید جواهر تبریز که به عنوان مدرن ترین مجموعه تجاری و خدماتی شهر در سال ۹۰ به بهره برداری رسید،  پس از گذشت چند سال به دلیل عدم استقبال مردم جایگاه خود را از دست داده و موجب رکود اقتصادی فعالان این مرکز شده است.

عملیات اجرایی این مرکز که از دهه ۷۰ آغاز شده بود به دلیل برخی مشکلات پس از سال ها رکود به همت بخش خصوصی و مجموعه شهرداری در سال ۹۰ به پایان رسید.

این مرکز در شهریور ماه سال ۹۲ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و پس از گذشت یک سال به دلایل مختلف  راکد مانده و بیشتر کسبه ای که در ان مشغول فعالیت بودند اقدام به تعطیلی مغازه های خود کرده اند.

جمعی از اصناف و کسبه این مرکز گفتند: به امید کسب روزی و رونق اقتصادی، اندوخته مالی چند ساله خود را در این مکان سرمایه گذاری کردیم که متاسفانه پس از یکسال نه تنهاد سود نکرده ایم بلکه برخی همسایگان با مشکلات اقتصادی و اعلام ورشکستگی مجبور به بستن مغازه های خود شدند.

عضو هیات رییسه اتاق اصناف کشور نیز پس ازبازدید ورسیدگی به مشکلات اصناف این مرکز به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: شهرداری در سال های اخیر بدون هماهنگی با اتاق اصناف این شهر و رعایت استاندارد های جهانی اقدام به ساخت و ساز مراکز تجاری کرده است.

محمدعلی صدیقی با بیان اینکه در تبریز ۱۲۰ هزار واحد صنفی وجود دارد، افزود: ساخت و ساز این تعداد واحد صنفی در این شهر مغایر با استانداردهای جهانی بوده و بیش از نیاز آن است.

این مجموعه با زیربنایی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع، به دلیل کاربری های متعدد رفاهی، تفریحی و تجاری، قرار گرفتن در یکی از مهم ترین مناطق تفریحی، گردشگری، دانشگاهی و تجاری، همجواری با مهرانه رود و ایستگاه مترو و اتصال دو بلوار ۲۹ بهمن و استاد شهریار تبریز می تواند نقش ویژه ای در رونق اقتصادی شهر ایفا کند.

شش هزار و ۵۰۰ مترمربع از زیربنای این مرکز به ۶۰ مغازه و واحد تجاری اختصاص یافته که اکنون 10درصد آن فعال بوده و سه هزار و ۵۰۰ مترمربع نیز به فضاهای رفاهی و تفریحی از جمله رستوران، فست فود و محل بازی کودکان اختصاص یافته که هنوز واگذار نشده است.

پیشنهادات مدیر وبلاگ:

1- با توجه به نبود بازار تخصصی موبایل تبریز پیشنهاد میگردد این بازار با تغییر کاربری به بازار موبایل تبریز تبدیل گردد

2- با توجه به نزدیکی این بازار به دانشگاه تبریز پیشنهاد میگردد این بازار به بازار کتاب تبریز تبدیل گردد

به نظر شما کدام پیشنهاد برای اجرا بهتر است ؟


Viewing all articles
Browse latest Browse all 698

Trending Articles