خط تولید وانت آریسان (پی یو وان) روز سه شنبه با حضور محسن صالحی نیا معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در شرکت ایران خودرو تبریز راه اندازی شد.
به گزارش تبریز مدرن به نقل از نصر نیوز، وانت آریسان بر روی پلت فرم پژو 405 طراحی و دارای موتور 1700 سی سی چهار سیلندر است.
این خودرو در دو نوع بنزینی و پایه گازسوز با ترمز ضد قفل هیدرولیک، فرمان هیدرولیک با قابلیت تاشو و گیربکس پنج دنده ارایه می شود.
شرکت ایران خودرو تبریز واقع در30 کیلومتری جاده تبریز - آذرشهر در زمینی به وسعت 14 هکتار فعالیت دارد که فاز اول آن در شهریور ماه سال 86 به بهره برداری رسید.
این کارخانه دارای سالن های PBS (بدنه)، قطعات و مونتاژ است و تمام بدنه های ارسالی از شرکت ایران خودرو تهران وارد سالن PBS شده و کلیه قطعات با تایید استانداردهای شرکت ایران خودرو تهران و ساپکو به صورت قطعات CKD در سالن مربوط به صورت گروه های مختلف روی پالت های مخصوص به خود چیده می شود.
در این مراسم همچنین وحید مرندی مقدم معاون سازمان ملی استاندارد ایران، متصدی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست و همچنین استاندار آذربایجان شرقی حضور داشتند.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران است.
درمان سه بعدی بیماری های سرطانی در بیمارستان بین المللی تبریز
نصرنیوز: رئیس بیمارستان بین المللی تبریز و رئیس شورای شهر تبریز از درمان سه بعدی بیماری های سرطانی در بیمارستان بین المللی تبریز خبر داد.
به گزارش نصرنیوز به نقل از مهر ، شهرام دبیری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیمارستان بین المللی تبریز بزرگترین بیمارستان خصوصی کشور است، افزود: شرکت پزشکان ولیعصر تبریز این بیمارستان بین المللی را از شرکت بیمارستانی بانک های کشور در سال ۸۵ از طریق مزایده عمومی گرفتند درحالیکه آن زمان کاملا نیمه کاره رها شده بود.
وی با اشاره به اینکه پس از آن نقشه های بیمارستان را به روز کردیم و توانستیم آمفی تئاتر، بخش های مهم درمانی، پارکینگ و مرکز سرطان به آن اضافه کنیم، ادامه داد: این بیمارستان در ۴۵ هزار متر مربع مساحت و زیر بنای ۴۱ هزار متر مربعی ساخته شده و فاز اول آن به بهره برداری رسیده است.
دبیری با تاکید بر اینکه از سال های ۸۷ کارهای ساختمانی بیمارستان آغاز شد و در سال ۹۱ بخش سرطان به بهره برداری رسید، ابراز داشت: به این بیمارستان در آینده نزدیک دستگاه پیشرفته سایبری درمان سرطان برای اولین بار در شمال غرب کشور خریداری می شود.
وی سپس از راه اندازی مرکز ید درمانی این بیمارستان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این بیمارستان در کل ۳۰۰ تختخوابی است که فاز اول با ۹۰ تخت به بهره برداری رسیده است.
رئیس بیمارستان بین المللی تبریز با تاکید بر اینکه تمامی اتاق های این بیمارستان تک تخت خوابی است، افزود: در این بیمارستان تخت های ویژه و نیز VIP داریم که از نظر ارائه خدمات و تجهیزات موجود بیمارستان بین المللی تبریز به بزرگترین بیمارستان خصوصی کشور تبدیل شده است.
وی سپس از وجود ۱۳ اتاق عمل مجهز در این بیمارستان خبر داد و ادامه داد: اورژانس این بیمارستان یکی از فعال ترین اورژانس های کشور است چراکه پنج متخصص اورژانس در این مرکز حضور دارند و به خدمت به بیماران مشغول هستند.
دبیری با تاکید بر اینکه ارتباط بیماران این بیمارستان با پزشکان به صورت اینترنتی است، گفت: برای این بیمارستان بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و با هزینه کردن ۴۰۰ میلیارد ریال دیگر شاهد اتمام این بیمارستان بزرگ و مجهز خواهیم بود.
وی بر ضرورت معرفی این بیمارستان برای گردشگران سلامت نیز تاکید کرد و افزود: این بیمارستان بین المللی است و تمام امکانات لازم را برای پذیرش و درمان بیماران داخلی و خارجی دارد.
وی از پیش بینی اتمام سه فاز این بیمارستان تا یک سال آینده خبر داد و گفت: همه تعرفه های این بیمارستان مورد تصویب هیئت محترم دولت و وزارت بهداشت و درمان است.