مجتمع اقامتي، گردشگري و تفريحي «شانلي» سهند در فضايي به وسعت دو و نيم هكتار در پیست اسکی سهند تبریز در حال ساخت میباشد
شایان ذکر است این مجتمع در دو فاز در حال ساخت است كه احداث فاز نخست آن با وسعت 10 هزار متر مربع، جدیدا افتتاح شده که دارای امکاناتی نظیر:
باشگاه تیر اندازی با کمان-دارت-بلوگان-پینت بال-تنیس -بدنسازی-کوه نوردی-اسکیت-شطرنج-پینگ پنگ-بدمینتون-سونا-بیلیارد-فوتبال دستی-ایرحاکی-اسب سواری-دوچرخه های دو نفره-هلی کوپترهای کنترل دار-کافی شاپ و فست فود میباشد
ساخت اين مجتمع با اعتباري بالغ بر 30 ميليارد ريال در سال 88 آغاز شده و طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته تا سال 92 تمام بخش هاي آن اتمام و آماده بهره برداري خواهد شد.
قرار گرفتن اين مجتمع در مسير پيست اسكي سهند و مجاورت با روستاي ثمر خزان با توجه به شرايط مساعد آب و هوايي و طبيعت بكر و بي نظيرش، با فراهم آوردن امكانات اقامتي و رفاهي مي تواند عاملي براي جذب بيش از پيش گردشگران به اين منطقه شود.
بقیه تصاویر در ادامه مطلب
مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجانشرقی:کندوان به ثبت جهانی نزدیک میشود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی از تکمیل پرونده روستای صخرهای کندوان برای معرفی به سازمان یونسکو به عنوان نامزد ثبت در فهرست آثار جهانی کشورمان در سال 2014 خبر داد.
تراب محمدی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این لوح افتخار در هر دوره جشنواره برند در گردشگری به نام آوران خلاقیت در مهندسی برند کشور اعطا میشود.
وی افزود: بر اساس بررسی هیئت داوران سومین جشنواره برند در گردشگری، هتل صخرهای لاله کندوان آذربایجانشرقی به دلیل اقدامات و فعالیتهای خلاقانه در مهندسی برند، حائز شرایط شاخصهای تعیین شده برای دریافت این لوح افتخار شناخته شده است.
محمدی اضافه کرد: با بهرهبرداری از بخشهای جدید این هتل در تابستان امسال، اکنون مجموع اتاقهای صخرهای آن به 25 سوئیت رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کافیشاپ دالانی صخره ای، سالن کنفرانس صخرهای و کرانac صخرهای مدیریت را از دیگر بخشهای این هتل کم نظیر عنوان کرد.
محمدی کندوان را روستایی تاریخی و گردشگری توصیف کرد و گفت: آذربایجانشرقی به لحاظ وجود قابلیتهای گردشگری و آثار تاریخی فراوان، جزو معدود استانهای کشور است که تمام شاخصهای جذب گردشگر را یک جا دارد.
وی خاطرنشان کرد: حذف بناهای غیرمجاز و انتقال ساکنانش به روستای جدید، سازگار کردن تاسیسات آب و برق با منظر روستا، کفسازی شش هزار متر مربع از روستا و مرمت حمام و مسجد صخرهای روستای کندوان از جمله اقدامات انجام یافته در این روستای بینظیر به شمار میرود.
محمدی همچنین از تکمیل پرونده روستای صخرهای کندوان برای معرفی به سازمان یونسکو به عنوان نامزد ثبت در فهرست آثار جهانی کشورمان در سال 2014 خبر داد.
وب سایت تخصصی اطلاع رسانی روستای تاریخی و گردشگری کندوان به نشانی www.kandovan.org به معرفی دقیق جاذبه ها، جغرافیا، صنایع دستی، امکانات رفاهی و اقامتی و فرهنگ این روستا پرداخته و از امکاناتی نظیر پانورامای کلی روستا و تور مجازی برخوردار است.
http://nasrnews.ir/news-16189.html