Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 698 articles
Browse latest View live

دو تصمیم عالی شهردار جدید تبریز

$
0
0
شهردار تبریز:

حل مشکل 40 ساله پارک بزرگ760 هکتاری تبریز 

تشکیل سازمانی برای پارک بزرگ تبریز و منصوب مهندس بدر آذر به عنوان مدیر عامل این پارک



 شهردار تبریز گفت: تعیین تکلیف وضعیت پارک بزرگ تبریز و مشکلات 40 ساله این مجموعه در دستور کار سال آینده شهرداری قرار گرفته و این مجموعه بزرگ گردشگری ، رفاهی و تفریحی شهر به زودی از وضعیت موجود رهایی خواهد یافت.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی در نشست هفتگی خود با مدیران ارشد شهرداری با ابراز نارضایتی از وضعیت تملک و توسعه پارک بزرگ تبریز طی سال های اخیر و طولانی شدن روند آماده سازی ، تملک و توسعه این مجموعه 800 هکتاری از عزم خود برای تعیین تکلیف آن در سال آینده خبر داد و افزود: طرح ایجاد و توسعه پارک بزرگ تبریز از 40 سال قبل در دستور کار مدیران شهری رار دارد و با وجود این که این پروژه بزرگ رفاهی تفریحی در دوره ها و سنوات گذشته ، به ویژه سال های اخیر در مسیر تحول و توسعه قرار گرفته با این وجود طولانی شدن روند تعیین تکلیف آن ، موجبات نارایتی شهروندان و نیز سردرگمی مدیران شهری را فراهم آورده و لازم است یا سرعتی هرچه بیشتر نسبت به تعیین تکلیف نهایی این پارک اقدام شود.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات موجود در راه توسعه و اتمام مراحل آماده سای پارک بزرگ افزود: محدودیت منابع مالی ، وجود معارضین متعدد در اراضی داخل محدوده پارک بزرگ ، فقدان برخی زیرساخت های لازم برای جذب سرمایه گذاران ، عدم تبلیغ مناسب برای ایجاد رغبت در بین شهروندان جهت استفاده از زیرساخت های موجود و عدم اولویت دهی در برنامه های مدیریتی شهری نسبت به این مجموعه از جمله چالش های فراروی روند توسعه و تعیین تکلیف پارک بزرگ محسوب می شود که شهرداری تبریز در صدد است با یک برنامه منسجم و هدفمند و تخصیص اعتبارات ویژه در لایحه بودجه نسبت به ایجاد تحول در این محدوده و تعیین تکلیف آن در سال 93 اقدام عملی انجام دهد.

دکتر نجفی در عین حال از سازمان پارک ها و فضای سبز ، شهرداری تبریز و دیگر معاونت ها و سازمان های تابعه شهرداری خواست در تحقق این برنامه عملی بیش از گذته مشارکت کنند.


خاطر نشان می شود پارک بزرگ با مساحت 760 هکتار در شمالغرب تبریز قرارگرفته و در برگیرنده فازهای یک و دو ، پارک یاس ، باغ گیاه شناسی ، طرح های انبوه کاری شهیدبهشتی و طلوع می باشد که درحوزه مدیریتی شهرداری منطقه 4 واقع شده و در دوره مدیریت قبلی شهرداری و با دستور شهردار وقت ، اداره و توسعه آن تحت پوشش مدیریت مستقل قرار گرفت.

طراحی و احداث اماکن ورزشی ، تفریحی ، رفاهی و فرهنگی در داخل این پارک و استفاده حداکثری از پتانسیل های موجود ، به منظور ایجاد و فراهم آوردن محیطی دلپذیر همراه با انواع امکانات رفاهی برای شهروندان و میهمانانی که تبریز را برای گشت و گذار انتخاب می کنند از مهم ترین برنامه های در دست اجرای این مجموعه به شمار می روند .

خوشبختانه وجود ظرفیت ها و فرصت های مختلف سرمایه گذاری در داخل محدوده اراضی پارک بزرگ تبریز ، بهترین و مناسب ترین شرایط را برای توسعه جهشی آن فراهم آورده است که از این فرصت ها می توان به احداث هتل 5 ستاره ، مجموعه کارتینگ وجام پینگ ، پارک آبی ، پایانه گل و گیاه ، مانژ اسب سواری ، پیست موتورسواری ، زمین های ورزشهای توپی و گروهی نظیر (بسکتبال ، والیبال ، هندبال ، فوتبال ، فوتسال ، هاکی ) ، سالن ورزش های رزمی شامل (مشت زنی ، تکواندو ، جودو ، شمشیربازی ، کاراته ، کشتی و ورزش باستانی)، ورزشهای قدرتی شامل (بدنسازی ، آمادگی جسمانی، ژیمناستیک و وزنه برداری)، زمین گلف ، سالن ورزشی چندمنظوره ، لونا پارک ، صخره نوردی ، مرکز بازی های رایانه ای و کمپ اقامتی اشاره داشت.

 

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر صادق نجفی با ابلاغ و صدور حکمی سرکار خانم مهندس شیفته بدرآذر را به عنوان مشاور خود و مدیر پارک بزرگ تبریز منصوب کرد.

خانم مهندس بدرآذر در کارنامه خدمتی خود سابقه شهرداری مناطق نه و شش تبریز و نیز معاونت در مناطق دیگر شهرداری را به ثبت رسانده است.

ttp://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=10255


شهردار تبریز اعلام کرد:
فصل کاری محدود است ؛ پروژه های شهری زودتر کلید می خورند

 شهردار تبریز با اشاره به محدود بودن فصل کاری در تبریز ، از آغاز زودهنگام مراحل اجرایی طرح ها و پروژه های جدید عمران شهری در سال 93 خبر داد.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی که در جمع مدیران ارشد شهرداری سخن می گفت با تأکید بر این که روند اجرایی طرح ها و پروژه های عمرانی خدماتی در دست اجرای شهرداری باید تسریع شود افزود: در کنار ضرورت تسریع روند اجرای طرح های در دست اجرا ، به منظور بهره گیری بهتر و مناسب تر از فصل کاری و با توجه به محدود بودن فصل کار در تبریز ، انتشار مناقصه های عمرانی باید تا پیش از آغاز سال جدید یعنی نهایتا اسفندماه سال جاری انجام گیرد و با انتخاب و تعیین تکلیف پیمانکاران ، نسبت به آغاز مراحل اجرایی طرح ها و پروژه های عمرانی از ابتدای سال به جای ماه های خرداد و تیر که به رسم همیشه شهرداری تبدیل شده و این امر عملا بخشی از زمان مناسب برای کارهای عمرانی را از بین می برد اقدام شود.

شهردار تبریز در عین حال به تمامی شهرداران مناطق و مدیران ارشد ستادی شهرداری دستور داد با آماده سازی و فراخوان مناقصات ، پیش از پایان سال جاری و تعیین تکلیف پیمانکاران طرح ها ، بهترین استفاده را فصل کاری پیش رو در سال آینده برای آغاز پروژه های جدید عمرانی به عمل آورند.

دکتر نجفی در خاتمه تحقق این امر را در گرو تسریع در انجام و اتمام مطالعات اجرایی طرح ها دانست و خواستار توجه جدی در این خصوص شد.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=10256


بیان حقایق در مورد اجحاف در حق تبریز از زبان نماینده مجلس

$
0
0

بیان حقایق در مورد اجحاف در حق آذربایجان  از زبان نماینده مجلس 

گفت و گوی سه ساعته تبریز بیدار با میر هادی قره سید/

تبریز همیشه بیدار است!



 تبریز شب و روز نداشته و در طول تاریخ همیشه بیدار بوده است و رهبری آزادگان جهان از اینجا صورت می گرفت. چرا که در تاریکی مطلق حاکمیت عثمانی شاهد یک روشن بینی در فضای تبریز بودیم، خیزشی که برای اسلام و تشیع به وجود آمد از همین منطقه بود حال چه تبریز باشد چه اردبیل و چه ارومیه، چون که همه این مجموعه شامل یک منطقه می شود، لذا تبریزبیدار هم عنوان زیبایی دارد و هم عقبه و رسالت پر محتوایی دارد که شما نباید این سرمایه های معنوی را فراموش کنید. آن چیزی که تبریزبیدار را از سایر رسانه ها متمایز می کند این است که این رسانه جدا از این که افق آینده را در اقدامات خود لحاظ می کند از عقبه و محوریت تبریز همیشه بیدار در منطقه آذربایجان، این محتوای گرانبها، پاسداری می کند.

جملات بالا را میر هادی قره سید در جریان دیدارش از تحریریه تبریز بیدار بیان می کند. آرام و با طمانینه به سوالاتمان پاسخ می دهد و بای صحبت هایش به شواهد و مدارک و آمار استناد می کند. با اینکه جوان است و در میانه اولین دوره نمایندگی مجلس قرار دارد اما بدلیل تحصیلات حوزوی و دانشگاهی و مطالعات تاریخی و فرهنگی اش عمیق و با تجربه صحبت میکند. در پایان گفتگو دعوت به ناهار را با روی گشاده می پذیرد و همچنان به سوالات اعضای تحریریه که تمامی هم ندارد، پاسخ می دهد. با هم قسمت هایی از گفتگوی 3 ساعته اختصاصی تبریز بیدار را با این نماینده مجلس تبریز و آذر شهر و اسکو می خوانیم:



شما در جلسه ای که به تازگی با اعضای شورای شهر و شهردار تبریز در آن حضور داشتید، بیان کردید به شهر تبریز کم توجهی شده است؟ می توانید از مصداق های این کم توجهی به برایمان بگویید؟



ببینید در گذشته خیلی شنیده بودیم که افراد بسیاری در اظهار نظرهای مختلفی می گفتند: اصفهان فلان کارخانه را بُرد! مدیران صنعت مس همگی از کرمان هستند! مدیران ارشد دانشگاه ها از فارس هستند! خوب بحث ما این است؛ چرا آذربایجان هم باید سهمی از این مدیران ندارد؟! بحث اسکناس هم که در جریان انتخابات مطرح کردیم به همین دلیل بود. اگر اصفهان میراث فرهنگی دارد تبریز پیش از آن آثار تاریخی و میراثی فرهنگی داشته است اما چرا این میراث در پشت اسکناس های ما ثبت نشده است! بنده در کمیسیون تلفیق پارسال حضور داشتم و زمانی را به مقایسه شاخص های رشد اصفهان و تبریز اختصاص دادم و بدین جهت بودجه سال گذشته و امسال را مقایسه کردم. همچنین شاخص های رشد تبریز را با شیراز مقایسه کردم و بعد از مقایسه متوجه شدم صد حیف و هزار حیف که در بودجه به آن شهرها بیشتر توجه شده است. حتی با مقایسه صورت گرفته متوجه شدیم کرمان در شاخص های مطروحه از تبریز پیشی گرفته است. مثلا مؤلفه های رشد استان با نگاه کلان عبارتند از: ابتدا خود استانداری. برای فهمیدن مصداق های این کم توجهی باید دید بودجه خود استانداری چگونه است؟ از طرف دیگر باید دید بودجه نهادهایی که مردم مستقیما با آن در گیر هستند چگونه است؟ مثلا دانشگاه علوم پزشکی،به دانشگاه علوم پزشکی تبریز چقدر اهمیت داده شده و به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چقدر اهمیت داده اند؟ محوریت بعدی با دانشگاه است. بدجه دانشگاه تبریز هم بر این قضیه استوار است. شرکت های دولتی دیگر چه کرده اند، به برق و آب استان چقدر بودجه اختصاص داده اند و به اصفهان چقدر داده اند. با مقایسه صورت گرفته مشخص می شود میزان بودجه پیشنهادی استان اصفهان، فارس، کرمان از استانداری آذربایجان شرقی بیشتر است. واقعا برای ما که هسته توسعه کریدور شمالغرب کشور هستیم چنین بودجه ای باید اختصاص داده شود؟!این ها همه مصداق کم توجهی است.


برای رفع این کم توجهی ها چه باید کرد؟

سال گذشته در کمیسیون تلفیق زحمت کشیدیم و نزدیک 100 میلیارد تومان برای خط راه آهن سریع السیر تهران تا تبریز اختصاص دادیم و تمام توانمان را برای یک کار بزرگ گذاشتیم که در توسعه استان تاثیر می گذارد و در دولت نیز ابلاغ شد. خوب در این مورد مجلس نامه ای را به روحانی نوشته با این مضمون: نظر به اینکه بند 14 جدول 23 قانون بودجه سال 92 کل کشور مصرح به تامین اعتبار برای احداث راه آهن سریع السیر تهران مشهد می باشد علی هذا بند 2 مصوب مجلس مبنی بر اجازه تامین اعتبار منابع احداث راه آهن تبریز تهران مشهد از محل فوق با توجه به افزوده شدن واژه تبریز که متزمن توسعه شمول قانون است مغایر قانون می باشد. یعنی چی؟ یعنی تمام فعالیت ها از بین رفت . آیا آقای لاریجانی خلاف قانون عمل کرده است؟ نه ایشانحواسشان جمع است که خلاف قانون عمل نشود. پس تبریز باید چه کند؟

وقتی این مصوبه لغو شد یعنی توسعه استان به مدت 4 سال عقب گرد داشته است، در اینجا پس مسئولین ما باید سریع اقدام می کردند و با تهیه برنامه دیگری و رساندن آن به دست نمایندگان مجلس بار دیگر این مسئله به شکل دیگری که منع قانونی نداشته باشد مطرح می کردند

ما باید دست در دست هم بدهیم و شایسته ترین فرد را در مقام مسئول قرار دهیم تا به مردم خدمت کند. لذا مدیران ما باید یکبار بودجه را بخوانند. ضعف دیگری هم که داریم این است که در پروژه های ملی تاثیر گذاری بالایی نداریم مثلا پروژه انتقال آب از خلیج فارس به یزد را در نظر بگیرید. این پروژه چه زمانی تصویب شد وچگونه بودجه این طرح تأمین شد؟

اما حالا که ما می خواهیم از ارس برای دریاچه ارومیه آب بیاوریم، هر روز یک ایراد می گیرند. خوب با این وضعیت درست است که مدیران خسته می شوند. مثل اینکه یک راه را می رویم و به دیوار می خوریم و برمی گردیم در صورتی که مدیران استان های دیگر دیوار را سوراخ می کنند و از آن رد می شوند. استدلال اصفهانی ها این است که می شود یک قانون دیگر را تصویب کرد و این اتفاق باید در بین مدیران ما نیز بیفتد. مثلا در روز های گذشته یکی از مدیران استان اعلام کرد ما با تهران ارتباطی نداریم!! واین یک ضعف بزرگ برای ما است.

بر همین اساس در جلسه ای هم که با دولت داشتیم خواستار استفاده از ظرفیت های آذربایجان شدیم، ما نخبه، اندیشمند، متخصص و هر چه بخواهید داریم.

اصفهانی ها یک پل ساخته اند و می گویند سی و سه پل!! ما اگر یک پل بسازیم نامی روی آن میگذاریم که کسی سراغ آن نرود.

یا ما مطرح کردیم که پشت اسکناس های تبریز باید عکس مفاخر آذربایجان چاپ شود ولی به دلیل مسائل سیاسی و عده ای که در مقابل مردم شریف و ولایت مدار استان میزان بسیار کمی هستند، از این کار امتناع می کنند و این هم یکی از مشکلات ماست.

بنده معتقدم اینکه چنین فضایی وجود دارد نباید باعث شود فضاهای دیگر را از بین ببریم و یا از ظرفیت های دیگر استفاده نکنیم؟! فرهنگ آذربایجان ما با فرهنگ تهران و اصفهان فرق می کند و این اختلافات فرهنگی که به آن نسبیت فرهنگی در همه دنیا وجود دارد و نباید باعث شود که ما به ظرفیت های تبریز بی توجه بمانیم. چاره کار این است که تبریز را باید با یک نگاه خردمندانه و علمی مدیریت کنیم و خوشبختانه آیت الله شبستری با نگاه بلندشان این نگاه را تقویت کرده اند و در این وادی استفاده از اساتید دانشگاه در حال افزایش است.

وقتی ما مسئله اسکناس را اعلام کردیم گفتند: این آقا آمده است که ترک های تبریز را تحریک کند!! گفتیم که ما چه تحریکی کرده ایم؟! مگر گفتیم فقط ستارخان را چاپ کنید؟! پیشنهاد ما این بود که تصویر مفاخر آذربایجان را چاپ کنید! علامه طباطبایی مگر اهل کجاست؟! ایشان اهل تبریز هستند؛ علامه جعفری را در تمام دنیا می شناسند. طرح ما این بود که ارزشهای انقلاب و ارزش های نظام را چاپ کنند. بناهایی که نیاکان ما با زحمت فراوان ساخته اند را چاپ کنند. این عمل قطعا انجام خواهد شد و تصویری از نماد های آذرباجان ثبت خواهد شد..



یعنی این کار را پیگیری خواهید کرد؟



بلی قطعا پیگیر خواهم بود! بدین منظور نامه ای به رئیس بانک مرکزی نوشته ام. اگر از اصفهان تصاویر سی و سه پل و خواجو را چاپ می کنند از تبریز هم مسجد کبود را چاپ کنند. این عمل باعث می شود کسانی که در آنسوی کشور زندگی میکنند تشویق شوند بناهای تبریز را از نزدیک تماشا کنند.



خوب با توجه به نقش متمایز مدیران استانی در این میان بحث انتخاب مدیران استانی بسیار با اهمیت تلقی می شود .معیارها و روند انتخاب این مدیران چگونه باید صورت گیرد؟



وقتی در مدیریت سیستم وجود نداشته باشد به عبارتی شاخص های یک سیستم تعریف نشده باشد شما نباید انتظار داشته باشید هنگامی که بخشی از سیستم به مشکل برخورد کرد، شما از آن مطلع شوید چون مکانیسمی به نام باز خورد که خاص سیستم است، تعریف نشده است. پس انتخاب مدیران استانی باید به صورت سیستمی صورت گیرد.مثلا در دانشگاه علوم پزشکی سیستمی که تعریف کردیم گفتیم که در دانشگاه علوم پزشکی نزدیک 700 نفر عضو هیئت علمی هستند این یعنی یک گنج عظیم جلوی دستمان است که وارد گفتمان عمومی مردم نمی شوند. گفتیم این 700 نفر جمع شوند و برای خودشان مدیر انتخاب کنند، آیا اینگونه است که یک پروفسور و یا استاد یار نمی توانند تشخیص بدهند چه کسی می تواند برایشان مدیر باشد ولی من می توانم؟! باید این قدم ها را در بخش های دیگر استان نیز برداریم.باید به کارمندان یک بخش زمان بدهیم مثلا در یک ماه، سه نفر را از بین خود انتخاب کنند و به وزیر معرفی کنند و او از بین آنها یک نفر را به عنوان مدیر کل انتخاب شود. در جامعه هنری تبریز نیز باید همینگونه باشد، در مورد قوه قضائیه نیز می تواند اینگونه باشد.


شما خودتان به این سیستمی شدن کارها در جریان مدیریت در تبریز امیدوار هستید؟

مطلقا نمی توان به سوال شما پاسخ گفت؛ ولی هنرمندان، نهاد های خصوصی و سازمانهای مردم نهاد اندکی در استان داریم که اگر تعدادشان را بیشتر کنیم و حرف های صنفی خودشان را بزنند امیدواری هم بیشتر می-شود. هم اکنون صنف معنایی ندارد و این خیلی بد است.



به جای شعار دادن بهتر است کار کنیم. من درجلسه با اعضای شورای شهر گفتم ما چقدر باید بدهیم تا این اولین ها را از روی پیشانی ما بردارد. عقل ما پاره سنگ برداشته است انگار، آبنبات می خواهند ولی در غلطان را از ما می گیرند.



من از شما می پرسم این همایش های بین المللی که برای حافظ برگزار می کنند ما در تبریز توانسته ایم چنین کاری انجام دهیم. ما درباره فضولی و شهریار نمی توانیم یک کنگره برگزار کنیم ؟ باید تاجیکستان کنگره بگذارد و ما را دعوت کند؟ علامه امینی اگر همایش بین المللی برایش برگزار شود همه اعراب از دنیا می آیند. مدیر فرهنگی استان باید یک مدیر فرا استانی باشد که قادر به انجام چنین کارهایی باشد.



با توجه به حضور مداومتان در آذر شهر شرایط آذرشهر و مطالبات مردمی که خصوصا در آذرشهر به شما رای داده اند را چگونه ارزیابی می کنید؟



جوی که در تبریز و تمام شهرستان های ایران درباره استفاده از مدیران بومی وجود دارد در شهرستان آذرشهر هم دیده می شود. پس از رفتن آیت الله شهید مدنی و شهید غفاری و همچنین پس از آنکه روستا های اقتصادی آذر شهر را از این شهرستان جدا کردند( دقیقا شبیه همان چیزی که در ماجرای خسروشهر و اسکو رخ داد و خسروشهر را پس از سالها از دل اسکو جداکردند و به تبریز ملحق کردند) و بعد از در گذشت مرحوم آیت الله عظیمی امام جمعه محبوب پیشین آذرشهر، و پس از آنکه حاج آقا ناصری امام جمعه بعدی شهر نیز به خسروشهر عزیمت کردند، در این فضا بود که مردم با توجه به تجربه پیشین خواهان امام جمعه بومی برای شهر خود بودند، این درحالی بود که اخوی بنده در آن زمان با دستور آ یت الله مهدوی کنی و اجازه آیت الله ملکوتی به عنوان مدرس رسمی حوزه علمیه در مدرسه مروی مشغول بودند.مدت ها پس از رفت و آمد های مکرر اخوی بنده را با یک جلال و جبروت خاصی به شهر آوردند( اشاره می کند به فیلم های ضبط شده از آمدن امام جمعه آذر شهر)، بعد از آمدن ایشان فضای بعدی که شکل گرفت این بود که چرا آذرشهر نماینده مستقل در مجلس ندارد؟! پس از نامه ها و تومار هایی که مردم آذرشهر به استانداری ارسال کردند، استاندار وقت در جمع مردم آذرشهر گفت:« اگر نماینده مستقل می خواهید باید در این انتخابات خود را نشان داده و به کاندیدای خودتان رأی بدهید» این جرقه اول بود که در شهر زده شد و خود این جمله 2 نوع ذهنیت ایجاد می کرد، اول اینکه به نماینده شهر خودتان رأی دهید و دوم اینکه به نماینده غیر از شهر خودتان رأی ندهید. با وجود این نگرش ها و اینکه خیلی از جریان های معاند با نظام، انتخابات را تحریم کرده بودند، با خود گفتم کی قرار است به نظام خدمت کنم؟! در آن زمان سرپرست امور بین الملل محاکم عمومی و انقلاب تهران و با سابقه و جایگاه 15 ساله حقوقی به علاوه مدیر کلی در شورای نگهبان که تمامی این رزومه در اینترنت موجود می باشد، با هدف خدمت به انقلاب تصمیم گرفتم در انتخابات ثبت نام کنم در آن ایام در استانبول دانشجو بودم و با مراجعه به کنسولگری ایران در استانبول ثبت نام کردم.



خب نیت من خدمت بود و برایند بنده از فضای آذرشهر این بود که با توجه به اینکه نام خانوادگی "قره سید"دارای اعتبار خاصی در آذرشهر بوده و ابوی بنده نیز معتمد مردم آذر شهر و روستاهای اطراف بودند و اخوی ما نیز امام جمعه شهر هستند، مردم به من رأی می دهند.

در واقع فضای آذرشهر هم اینگونه بود که تا در مجلس نماینده مستقل نداشته باشند به هیچ کس رأی نمی دهند و در آذرشهر نیز کسی نبود که همه مردم را منسجم کند.

حال در جریان تبلیغات با وجود اینکه ما حامیان خود را از قشر غیر دانشگاهی می دانستیم، اولین حامیان بنده قشر دانشگاهی بود و این هم به دلایل مختلفی بود به فرض مثال زیر ساختهای حوزه و دانشگاه هردو وجود داشت و اینکه بحث بین الملل و آشنایی من به زبان های خارجی از یک سو و از سوی دیگر این ذهنیت در مردم آذرشهر ایجاد شد که به قره سید رأی می دهیم. در مرحله اول خیلی از گروه ها خودشان نام مرا در لیست خود قرار دادند در همین دور اول انتظار رأی مردم تبریز را نداشتیم ولی در نهایت 2 برابر رأی آذر شهر را از تبریز بدست آوردیم.

اولین اقدامی که برای مردم آذرشهر انجام دادید چه بود ؟!

فضای بیرونی که بر علیه آذر شهر ایجاد شده بود و اینکه می گفتند مردم آذرشهر از انقلاب دور شده اند و حرف مسئولین را قبول نمی کنند. وظیفه اول بنده به عنوان نماینده مردم شهر این بود که چنین طرز تلقی و ذهنیتی را از بین برده و یک ذهنیت مثبت را جایگزین کنم.

این را باید همیشه بدانیم کسی که پای صندوق می رود و به فرد مورد نظر خود در انتخابات رأی میدهد قبل از اینکه به فرد رأی داده باشد به انقلاب و ولایت مطلقه فقیه رأی داده است.

از طرفی بگذارید سوال شما را تکمیل اینگونه تکمیل کنم که وجود یک نماینده برای مردم آذرشهر بهتر است و یا 6 نماینده البته که قدرت و طرفیت 6 نماینده بیشتر از یک نفر است، این فرصت باید به مردم آذرشهر داده شود در جلسات مکرر با مسئولین تصمیم بگیرند آیا یک نماینده بهتر است و یا نماینده و این وظیفه را باید به عهده مردم آذرشهر بگذاریم.

در این دوره شما بیشترین همدلی و همیاری را در مجمع نمایندگان شاهد هستید؟! دلیل این امر چیست؟ بنده حقیر که در دور دوم اولین رأی را آوردم صبر کردم ستاد های بقیه نمایندگان جشن خود را برگزار کنند سپس ستاد بنده جشن بگیرد، در جشن آقای فرهنگی، پزشکیان و منادی شخصا در میان مردم به خدمت دوستان رفتم و به ایشان تبریک گفتم. در دوره های قبل نمایندگان به یکدیگر پشت می کردند. حتی سلام یکدیگر را هم پاسخ نمی دادند. بهر حال این فضای مناسب در مجمع شکل گرفت نمی گویم وجود این وضعیت به خاطر من بود ولی بنده نیز سهمی در بروز این شرایط داشتم. در این دوره بهترین ائتلاف و همدلی را در بین نمایندگان شاهد هستیم. این اولین وظیفه من در قبال رأی مردم آذرشهر بود و باید ذهن ها را آماده می کردم.

اما اقداماتی که برای مردم آذرشهر صورت گرفت، مردم آذرشهر یک خصلت خوب و پسندیده دارند و آن هم این که "الجار ثم الدار"یعنی اول همسایه بعد خانه خودت. لذا به مردم آذرشهر گفتیم بگذارید به تبریز و حومه شهر های آذرهر رسیدگی کنیم، آذر شهر جایگاه خودش را دارد. من قبل اینکه به آذرشهر بیایم با خود می گفتم آذرشهر مظلوم واقع شده است اما با دیدن اسکو و خسروشهر و حتی خود تبریز که از بسیاری خدمات اجتماعی محروم می باشند، توجه همه جانبه به حوزه های انتخاباتی را هدف خود قرار دادم.

شما در تبریز به این برج ها و ساختمان ها نگاه نکنید، با مقایسه شاخص ها و مشاهده نفوس آذرشهر و تبریز، نتیجه گیری کنید که آیا تبریز محروم تر است و یا آذرشهر؟!

در این جا می توانید از اقدامات عملی که برای حل مشکلات مردم آذرشهر انجام داده اید صحبت کنید؟
یکی از مطالبات مهم مردم آذرشهر در این سال ها بیمارستان بوده است، چون آذرشهر در مسیر تبریز وجود دارد و برای رساندن بیماران از شهر های دیگر به تبریز در این مسیر یک بیمارستان مجهز نیاز است. از قرار معلوم در سال 42 بیمارستانی در آذرشهر وجود داشته که جوابگوی مطالبات مردم آن منطقه بوده است ولی در حال حاضر تبدیل به یک زایشگاه شده است و چون خواست مردم اجرا نشده و این بی اعتمادی مردم را رقم زده است و بی اعتمادی بزرگترین ضربه به نظام است. و همه ما وظیفه داریم از بروز این مورد جلوگیری کنیم.

در آذرشهر بنری نوشتیم و نصب شد که در آن از خدمات 5 نماینده محترم تشکر شده بود تنها به دلیل اینکه زحمت کشیده اند، این بیمارستان فونداسیون اش ریخته شده بود و در تلفیق سال گذشته دیدم برای این بیمارستان 500 میلیون بودجه گذاشته شده است. سوال پرسیدم که 500 میلیون یعنی چه؟ گفتند یعنی تعطیل!! ما بودجه سه و نیم میلیاردی برای این پروژه گذاشتیم ولی یک ریالش را هم تخصیص ندادند .در سال 93 پرسیدیم چقدر بودجه برای این پروژه گذاشته شده است می بینیم همان 500 میلیون بودجه در نظر گرفته شده است که یعنی صف، یعنی هیچ، یعنی استهلاک مصالح و از بین رفتن پوژه.

توسعه پایدار شهر با یک یا دو کارخانه اتفاق نمی افتد شما الان می گویید در تبریز بزرگترین مشکل جوانان اشتغال است اگر بپرسید برای اشتغال جوانان چه کار کرده اید من می گویم با شراطی که دولت ایجاد کرد، هیچ کاری انجام نشده است. تنها به یک شرط نرخ بیکاری کاهش می یابد آن هم در شرایطی که کارخانه های بزرگ با سرمایه عظیم ایجاد شود.

بزرگترین بنگاه های اقتصادی چه کسانی هستند؟ دولت تنها یک بخش از این بنگاه ها است. بالاترین و بزرگترین بنگاههای اقتصادی بانک هایی هستند که هر روز پول ما را می گیرند. نمایندگان محترم و مسئولین استان، تلاششان باید این باشد که از این سرمایه ها برای سرمایه گذاری استفاده کنند.

الان دنبال سرمایه گذار بودن یک خیال عبث است. این سرمایه می تواند دست چه کسی باشد؟ سرمایه گذار های داخلی و خارجی. سرمایه گذار خارجی تا شرایط فراهم نشود و بیمه نشود و بازگشت سرمایه اش تضمین نشود وارد کار نخواهد شد و این کار سختی است. این رابطه دوستی و رفاقتی است. سرمایه گذار داخلی دو گونه است یا حقیقی است یا حقوقی ، حقیقی ها که اکثرا پاساژ ساخته اند و آنقدر ساخته اند که در تبریز برای هر چهار نفر یک مغازه وجود دارد که باید در طرح جامع مدیریت شهری این مسائل مد نظر کارگروه محترم باشد.

ما به جای اینکه دنبال با کم کردن عوارض و پروانه به فکر ساختن خانه باشیم به تجاری سازی شهر کمک کرده ایم. بهترین و راحت ترین سرمایه گذاری ای که در استان می توان انجام داد امثال همین هتل پارس ائل گلی است فکر می کنید این هتل متعلق به چه کسی است؟ متعلق به تامین اجتماعی است. آن زمان که مدیر عامل سازمان و آقای جبارزاده با هم دوست بودند از ایشان خواسته اند که در تبریز هم هتل بسازند و این پروژه در تبریز انجام شده است.

دولت نیز باید همین کار را بکند و از بانک ها بخواهد بجای اینکه در اصفهان سرمایه گذاری کنند در تبریز اقدام به سرمایه گذاری کنند و از معافیت های خاصی برخوردار شوند.

ما باید اعلام کنیم اگر اصفهانی ها به شما تخفیف می دهند ما ده برابر آن را به شما می دهیم همین جا سرمایه گذاری کنید.

در حال حاضر از یک سو با خشک شدن دریاچه ارویه شهرستان آذرشهر با مشکل مواجه شده است و از طرفی دیگر دشت آذرشهر را داریم که این دشت به تبریز وصل می شود که اکنون بخشی از مردم ساکن در این دشت آب خوردن هم ندارند .

اگر توسعه استان اتفاق بیافتد آذرشهر می تواند یک مسیر مهم برای استان باشد. در مجلس یک مصوبه داشتیم که در آن به آذرشهر منطقه ویژه اقتصادی تبدیل خواهد شد، این کاری است که ارزش صد سال را داشت.

زمین چمن فوتبال آذرشهر در طی چند سال گذشته کاملا تخریب شده بود. در سفر های استانی گفتند ما به شما زمین چمن مصنوعی می دهیم، ولی وقتی پیگیری کردیم گفتند پولی برای این پروژه باقی نمانده است. به سختی توانستیم بالاخره پس از 4 سال زمین چمن مصنوعی احداث کنیم. زمین چمن گوگان را نیز پیگیر هستیم و یک قول از وزارت ورزش و جوانان به خود من داده اند که یک سری کارها برای آنجا انجام دهیم.

مورد دیگر شهرک سنگ بود که مصوبه اش را خود من در دفتر مدیرعامل وقت شهرک های صنعتی امضایش را گرفته ام. این پروژه به پول و بودجه نیاز دارد که البته این پروژه در مرحله تعیین محل می باشند.

بنده نه قولی داده ام و نه قولی گرفته ام. بزرگترین دشمنی با خدا اینست که قولی بدهید و انجام ندهید ولی تا جایی که توانسته ام کمک مردم خواهم کرد چون این مردم مظلوم و مهربان هستند.

آقای دکتر همانطور که میدانیم شما در تهران هم بیکار نیستید؛ در پایتخت چه مشغله هایی دارید؟! همچنان رابطه تان با قضاوت برقرار است؟!
منشا استخدامی من قوه قضائیه است و سمت من مستشار دادگاه تجدید نظر است، خدمت در مجلس نیاز به کارهایی دارد که ما خارج از مجلس باید انجام بدهیم. رفت و آمد به وزارت خانه ها برای حل مشکلات مردم و ملاقات های مردمی و مطالباتی که از طریق شهرداری و استانداری برایمان ارسال می شود درباره اینکه نمی توانند بودجه های کلان ملی را دریافت کنند از جمله فعالیت های من است همچنین نایب رئیس فراکسیون جوانان هستم و در امور ورزش نیز فعالیت دارم. به عنوان رئیس کارگروه تنیس و پرورش اندام در زمینه های ورزشی فعالیت خوبی دارم.

آقای دکتر اوقات فراغت از کار خود را چگونه می گذرانید؟! فعالیت خاصی انجام می دهید؟
من سعی می کنم روزانه نیم ساعت تفسیر گوش کنم و در این باب برخی از مباحث حوزه را مرور می کنم. خواندن کتاب ترکی استانبولی از دیگر مشغله های اوقات فراقت من است. در حال حاضر در مرحله نگارش کتاب حقوق داوری بین الملی هستم و امیدوارم تا اواسط سال آینده تکمیل و منتشر شود.
تنها موردی که من به آن نمی رسم بحث خانواده است. می گویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ولی به کسی که خود را به مردم عرضه می کند و در حوزه نمایندگی فعال بوده و هم سن و سال من است عرض میکنم که نمایندگی برای مردم وقت شبانه روزی می خواهد.این را هم بگویم پسرم در جواب یکی از همکلاسی هایش که از او پرسیده بود پدرت کجاست گفته بود پدرم شهید است چون نمی توانم ببینمش و مانند شهیدان در خانه نیست.

http://tabrizebidar.ir/news/36216

گزارشی از پیشرفت ترمینال مرکزی تبریز

$
0
0

گزارشی از پیشرفت ترمینال مرکزی تبریز



ترمینال تبریز مهم‌ ترین و بزرگ ‌ترین پایانهٔ مسافر بری در کلانشهر تبریز و شمال غرب کشور است که در انتهای بلوار مشروطه و در ضلع شمالی بزرگراه شهید کسایی واقع شده‌ است که از چند سال قبل به دلیل نداشتن ظرفیت کافی و جوابگو نبودن به شرکت های مسافربری وضعیت نامساعدی دارد.


عملیات اجرایی تکمیل ترمینال مرکزی تبریز این ترمینال با هدف ساماندهی تمام اتوبوس ها و تاکسی های شرکت های مسافر بری نقاط مختلف کشور و نیز با توجه به اینکه ترمینال مرکزی فعلی نامناسب و در شان تبریز نبود، در سال 91 آغاز شد که طبق اعلام شهردار قبلی قرار بود در فروردین 92 افتتاح شود که نشد و اخیرا  با کاهش سرعت اجرا مواجه گشته و بعید به نظر میرسد تا فروردین سال 93 هم بتواند آماده بهره برداری گردد

نقش و اهمیت ظاهر یک ترمینال برای مسافرانی که برای اولین بار به شهری مسافرت می کنند ، به جهت آنکه ترمینال اولین مکان گردشگران برای دیدن است، بر کسی پوشیده نیست و برای همین جا دارد تا هر چه زودتر با افتتاح ترمینال مرکزی تبریز شاهد رونق گرفتن بیش از پیش اسم و رسم تبریز در بین سایر کلانشهرها باشیم.

البته پیش از این نیز شهردار سابق تبريز خبر از اتمام مراحل اجرايي طرح توسعه ترمينال بزرگ تبريز تا فروردين سال جاری داده بود ولی فعلا خبری از بهره برداری نیست.


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

عملکرد یک ماهه شهردار را چگونه ارزیابی میکنید؟

$
0
0

عملکرد یک ماهه شهردار را چگونه ارزیابی میکنید؟

آیا دکنر نجفی توانسته است انتظارات شما را برآورد نماید و از 20 چه نمره ای به ایشان میدهید؟

انتظارات شما از شهردار تبریز برای اجرا در سال بعد  چیست؟


بازدید شهردار تبریز از پروژه های مشارکتی آیسان و میارمیار و عتیق

$
0
0
بازدید شهردار تبریز از پروژه های مشارکتیآیسان ومیارمیارو عتیق



 شهردار تبریز با حضور در محل اجرای پروژه مشارکتی و سرمایه گذاری آیسان ، از روند اجرایی این پروژه بازدید کرد.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی در این بازدید با اشاره به بزرگی و حجم بالای عملیات اجرایی و عمرانی ودر کنار آن سرمایه گذاری مالی در پروژه آیسان از سرمایه گذار این طرح خواست ضمن تسریع در روند اجرا ، زمینه را برای اتمام این پروژه بزرگ و مهم تجاری ، خدماتی و رفاهی در محدوده مرکزی شهر در محدوده زمانی مورد نظر فراهم آورد.



پروژه مشارکتی و سرمایه گذاری آیسان در محل ترمینال قدیم تبریز حد فاصل سه راهی محققی و میدان فجر در محدوده ای به وسعت 5 هکتار توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در حال اجراست و برابر قراداد مشارکتی منعقده قرار است دو برج 50 طبقه دوقلو و یک برج 11 طبقه در 4 هکتار از محدوده 5 هکتاری این اراضی جمعا با زیربنایی به وسعت 600 هزار مترمربع با کاربری هایی چون تجاری ، اداری ، خدماتی ، دفتری ، رفاهی ، تفریحی ، مراکز خرید و شاپینگ سنترها و دیگر زیرساخت های عمومی در این پروژه طی 5 سال مدت اجرایی قرارداد مشارکتی توسط سرمایه گذار طرح احداث شود.



خاطرنشان می شود در پایان این بازدید شهردار تبریز از آمادگی شهرداری برای همه گونه همکاری و مشارکت موثر برای تسریع در روند اجرایی پروژه خبر داد.



دکتر نجفی همچنین پیش از بازدید از پروژه آیسان ، در محل اجرای پروژه مشارکتی میازمیار نیز حضور یافت و از

نزدیک در جریان مراحل تملک اراضی و واحدهای واقع در حریم این طرح و نیز روند فازبندی اجرایی آن قرار گرفت

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=10301

متن ترکی این پست در لینک زیر

http://bilimsesi.com/?p=6221

باز هم قتل فضای سبز در تبریز

$
0
0

نابودی درختان رفیوژ میانی دروازه تهران به بهانه اصلاح مسیر بی آر تی!! و مقایسه با نحوه ساخت بی آر تی اصفهان 



 

حدود یک هفته قبل به ناگهان شاهد نابودی یکباره درختان رفیوژ میانی دروازه تهران حد فاصل ورودی ائل گولی تا یکصد متر بالاتر از پل کابلی شدیم که این نابودی حدود یکصد درخت بهانه ای جز بهسازی مسیر بی آر تی نداشت 

با نگاهی به شهرهای هم ردیف مثل اصفهان متوجه میشویم که آنها برای احداث مسیر و ایستگاه بی آرتی حتی  یکی درخت را هم نابود نکرده اند و در داخل ایستگاههای بی آر تی شان درختان به جای خود باقی مانده اند

این چنین کارهایی هر چند کوچک در طول 30 سال اخیر کرده ایم که باغ شهر تبریز به شهری تبریل شده است که مردمان آن در فقر فضای سبز همیشه در رنج و عذابند



ب

انتقال اراضی پادگان ارتش تبریز

$
0
0
موضوع انتقال اراضی پادگان ارتش تبریز در هفتمین جلسه شورايعالي معماري و شهرسازي مطرح شد.

به گزارش تبریز بیدار، در هفتمین جلسه شورایعالی معماری و شهرسازی در دولت یازدهم موضوع انتقال حداقل 40 درصد از اراضی پادگان به کاربری های عمومی شهر، تصویب شد.



این مصوبه بر اساس ماده 3 قانون انتقال پادگان ها مبنی بر اختصاص 40 درصد از اراضي به كاربري هاي عمومي شهري بود. پادگان تبریز با وسعت 55 هکتار در محدوده مرکزی شهر قرار دارد. پیش از این فرمانده پیشین لشكر 21 حمزه سیدالشهدای آذربایجان در گفت و گو با خبرنگار کیهان از ابراز علاقه مندی ارتش جمهوری اسلامی در جهت انتقال اراضی ارتش به خارج از شهر ها گفته بود. بنا بر صحبت های وی قرار بود حداكثر 40 درصد از اين زمين ها در اختيار شهرداري تبريز قرار گیرد و شهرداري نیز موظف خواهد بود از اين زمين ها به عنوان فضاي سبز و پارك در راستاي تامين رفاه مردم استفاده كند و بقيه زمين ها، طبق طرح هاي تعريف شده ارتش از كاربري نظامي به كاربري هاي تجاري و مسكوني تغيير يابد.

پادگان ارتش تبریز از جهت اینکه با دو مسیر اصلی شهر تبریز، یکی خیابان آزادی و دیگری کمربند میانی در ارتباط بوده و همچنین در محدوده مرکزی شهر قرار گرفته است و از سوی دیگر افزایش بار ترافیکی شهر تبریز در چند سال اخیر ضرورت آزادسازی اراضی ارتش در داخل شهر را دو چندان کرده است.

علاوه براین کارشناسان معتقد هستند، از طریق آزادسازی اراضی پادگان به شهرداری تبریز با حجم بالایی از فضای باز روبرو خواهیم شد که در اینجا استفاده مناسب و منطقی از این فضا مستلزم درایت و مدیریت مجموعه شهرداری و سایر نهاد های شهری مرتبط می باشد.

کاربری مورد انتظار شما برای اراضی پادگان ارتش چه میباشد؟

لطفا در نظر سنجی جدید وبلاگ شرکت نمائید 

طرح اسکان پایا منجی بافت فرسوده تبریز

$
0
0

با اجرای طرح اسکانˈپایاˈ
15 هکتار از بافت های فرسوده تبریز اصلاح می شود




شهریار نیوز: شهردار تبریز از اصلاح 15 هکتار از بافت های فرسوده این شهر در طرح اسکان ˈ پایا ˈ خبر داد .

به گزارش شهریار،دکتر صادق نجفی در آیین امضای تفاهمنانه احیا بافت های فرسوده تبریز، گفت: یکی از دغدغه های چندین ساله کشور که تاکنون به نقطه مطلوبی هم نرسیده بحث بافت فرسوده است .

وی اضافه کرد: به منظور رفع این معضل در تبریز، مذاکراتی را با مسوولان وزارت راه و شهرسازی آغاز کردیم که در نهایت منجر به امضا تفاهم نامه میان شهرداری تبریز، استانداری آذربایجان شرقی و شرکت مادر تخصصی بهسازی شهری ایران به نمایندگی از وزارت راه و شهرسازی شد .



دکتر نجفی گفت: در این طرح در طول چهار سال، نزدیک به پنج هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده احداث می شود و شهرداری امکانات و تسهیلات ویژه ای را به انبوه سازان در این بخش اعطا خواهد کرد .

وی خاطرنشان کرد: تسهیلات 250 میلیون ریالی از سوی شرکت مادر تخصصی برای هر واحد و همچنین و ودیعه مسکن (هزینه اسکان موقت) 100 میلیون ریالی از سوی این شرکت به صاحبان این املاک پرداخت می شود و شهرداری نیز بدون اخذ هزینه پروانه ساخت این واحدها را صادر خواهد کرد .
نجفی گفت: شهرداری به تعهدات خود در این طرح پایبند است و تا جایی که قانون اجازه می دهد به انبوه سازان این حوزه تسهیلات خواهد داد


http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=10332


طی تفاهم نامه ای
طرح اسکان پایا، در بافت های فرسوده تبریز اجرا می شود

شهریار نیوز: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران گفت: طرح اسکان ˈ پایا ˈ در بافت های فرسوده تبریز اجرا می شود .

به گزارش شهریار محمد سعید ایزدی در آیین امضای تفاهمنامه احیا بافت های فرسوده تبریز، اظهار کرد: در این طرح تبریز به عنوان پایلوت انتخاب شده و بر اساس آن، پنج هزار واحد مسکونی ظرف مدت چهار سال احداث خواهد شد .

وی افزود: باید تلاش کنیم در این طرح، کیفیت را مد نظر قرار داده و ساختمان های جایگزین در این مناطق از استانداردهای لازم برخوردار باشند .

ایزدی گفت: توجه به عرصه بافت فرسوده شهری با توجه به خطرات متعدد جانی آن برای ساکنین، امری ضروری است و دولت برای ساماندهی این بافت ها برنامه ریزی هایی کرده است .

وی خاطرنشان کرد: تجارب نشان داده که در صورت مشارکت خود مردم، طرح های تصویبی با موفقیت به سرانجام رسیده از این رو باید مردم و بخش خصوصی را در این طرح وارد کنیم و خود مردم مجری این طرح باشند .

ایزدی گفت: دولت نیز با تسهیل امور و شهرداری با مدیریت در این طرح می توانند در تحقق موفق این طرح در کنار مردم باشند

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=10331


ایستگاه مترو تبریز و لزوم تطبیق معماری آنها با بافت منطقه ای ایستگاه

$
0
0
نگاهی به زیباترین ایستگاه‌های مترو در جهان

لزوم الهام گیری معماری ایستگاههای مرکزی مترو تبریز از بافت تاریخی منطقه 


فضای متروها یا همان به اصطلاح قطار شهری نیازمند آن است که خسته کننده و دلگیر نباشند.امروزه بسیاری از ایستگاه های مترو و یا قطار های زیرزمینی می بایست برای جلب مشتری، از طرح های مناسب و جذابی بر خوردار باشند. این امر شاید خود باعث شود که ساخت فضاهای این مکان ها بسیار هزینه بر باشد ، اما از آن جایی که می توان معنایی جز حمل ونقل را برای آن ها قائل شد، بنابراین جایگاه هایی ساخته می شود که می توان از زیبایی و ابهت آن لذت برد.

ولی آیا به راستی شما دوست دارید زمان انتظار خود را در راهروی تنگ و تاریک و نموری که تنها چند عکس تبلیغاتی دیوار های آن را پوشش داده است بگذرانید. بیشتر فضاهای متروها در ایران چهره ای نامرتب و کثیف دارند و عاری از هر گونه هنر و ذوق می باشند اما شهرهای جهانی بسیاری هستند که از هنر و معماری بسیار مناسبی در مترو ها خود بهره برده اند.

حمل و نقل در صنعت گردشگری همواره یکی از معیارهای توسعه در این حوزه محسوب می‌شود. در طول تاریخ سفر، هرچه سیستم ترابری پیشرفت نموده و به سهولت رفت و آمد مسافران کمک کرده، صنعت گردشگری یک گام به جلو برداشته است. 


قطارهای زیرزمینی هم از مهم ترین وسایل ترابری شهری محسوب می شود که نقش موثری در کم کردن ترافیک شهرهای بزرگ دارد. گرچه متروها معمولا از وسایل نقلیه اصلی مورد استفاده گردشگران نیست ، اما برخی از ایستگاه های مترو با آنچنان خلاقیت و هنری ساخته شده که توانسته است در فهرست جاذبه های گردشگری شهری قرار گیرد. در این پست نگاهی داریم به زیباترین ایستگاه های مترو که در جهان شناخته شده است.



ایستگاه موزه هنر و صنایع دستی ـ پاریس، فرانسه




این ایستگاه دقیقا زیر موزه هنر و صنایع دستی پاریس ساخته شده است. ایستگاه موزه هنر و صنایع دستی نیز خود شبیه به یک جاذبه گردشگری است. طراحی این ایستگاه به شکل یک زیردریایی است. دیوارهای مسی و دریچه های گرد و پنجره مانند کاملا فضای یک زیردریایی را به بیننده منتقل می کند. ایستگاه موزه هنر محل تقاطع دو خط از خطوط مترو پاریس است که سال 1994 (1373) به شکل امروزی بازسازی شد. طراح اصلی فرانسوا سویتن که خود خالق کتاب های کمیک است، سعی کرده فضای داخلی ایستگاه را به افتخار ژول ورن متناسب با کتاب 20 هزار فرسنگ زیر دریا طراحی کند. بازدیدکنندگان از موزه هنر و صنایع دستی، ایستگاه متروی آن را همانند بخشی از موزه در نظر گرفته و به تماشای آن می روند.

ایستگاه تولدو ـ ناپل، ایتالیا




شهر ناپل دارای خطوط متروی پرجاذبه است. 13 ایستگاه از ایستگاه های این شهر به ایستگاه های هنری معروف هستند. در هریک از این ایستگاه ها نمونه هایی از هنر معاصر این کشور به نمایش درآمده است تا هر مسافری را طی مسافرت درونشهری خود سرگرم کند. زیباترین این ایستگاه ها در شهر ناپل ایستگاه تولدو است. ورودی این ایستگاه بسیار زیبا و هنرمندانه توسط اسکار توسکوئتس بلانکا تزئین شده است و نظر هر مسافری را در بدو ورود به خود جلب می کند. این ایستگاه در خط یک متروی ناپل قرار گرفته و سال 2012 (1391) بازگشایی شده است. موضوع اصلی طراحی داخلی ایستگاه تولدو، آب و روشنایی است. گردشگران می توانند با شرکت در تور هنر مترو از این ایستگاه و سایر ایستگاه های هنری شهر ناپل دیدن کنند.

ایستگاه رادهوست ـ استکهلم، سوئد





شهر استکهلم دارای 90 ایستگاه متروی تزئین شده و با معماری داخلی بی نظیر است که هریک دارای زیبایی های بصری با هویت هنری ویژه هستند. استکهلم از این نظر با شهرهایی چون مسکو و پاریس رقابت می کند. ایستگاه رادهوست هم یکی از زیباترین این ایستگاه هاست. این ایستگاه که سال 1975 (1354) ساخته شده است، شبیه یک غار بزرگ قرمزرنگ است. رادهوست در زبان سوئدی به معنای خانه عدالت است و علت این نامگذاری نیز قرار گرفتن این ایستگاه در پایین دادگاه استکلهم است. همچون سایر ایستگاه های شهر استکهلم، رادهوست نیز از معماری ارگانیک برخوردار است. تمام طراحی های داخلی و تزئینات این ایستگاه روی سنگ بستر اصلی صورت گرفته است. این معماری هوشمندانه سبب شده مسافران با حضور در رادهوست احساس کنند در یک غار هستند.







ایستگاه کومسومولز‌کایا (Komsomolskaya)، روسیه

کییفسکایا ـ مسکو، روسیه




یکی دیگر از ایستگاه های زیبا در شهر مسکو ایستگاه کییفسکایاست که سال 1953 (1332) ساخته شده است. در ساخت این ایستگاه یک تیم هفت نفره متشکل از معماران هنری، معماران ایستگاه و مهندسان سخت افزار شرکت داشته اند. ستون های ایستگاه کییفسکایا به شیوه ای هنرمندانه با استفاده از سنگ مرمر، کاشی و سرامیک و براساس الگوهای اکراینی ساخته شده اند. سراسر سقف ایستگاه گچبری شده و به وسیله نقاشی های دیواری از هنرمند اکراینی جی.اپریشکو تزئین شده است. دیواره های مسیر ایستگاه نیز با سنگ های مرمر سفید و خاکستری تزئین شده اند و کفپوش زمین نیز از سنگ گرانیت خاکستری انتخاب شده است. یکی از ویژگی های ایستگاه کییفسکایا، نقاشی های دیواری موجود در انتهای سالن مرکزی است که با موضوع اتحاد و صلح بین اکراین و روسیه کشیده شده اند و نظر هر مسافری را به خود جذب می کنند

در این گزارش نگاهی داریم به دسترنج معماران نامی جهان که در فضاهای متروی شهری متبادر شده است .







استکهلم سوئد ؛ ایستگاه «کانگ استرانگ گاردن» 






ناپلی ایتالیا ؛ ایستگاه «ماتردی»



استکهلم سوئد ؛ ایستگاه های مختلف
 

استکهلم سوئد ؛ ایستگاه «استادیون» 


اثری هنری- تاریخی از یونان باستان که در ورودی ایستگاه آکروپولیس قرار دارد و در سال 2000 افتتاح شده است.


ایستگاه تورنتو 
ایستگاه برلین
معمار و متخصص ساخت بناهای زیبا ، آلفرد گرندار سوئدی بیش از 70 ایستگاه مترو و آسانسور زیرزمینی را در برلین طراحی کرده است. سبک کارهای اوسبک های تزیینی تا مدرنیست سالهای 1920 تا 1930 است.



ایستگاه کیروفسکی زاوود (Kirovsky Zavod)، و ایستگاه مرکزی سن پطرزبورگ، روسیه

 

ایستگاه زولوتی وروتا(Zoloti Vorota)، کیف، اوکراین

ایستگاه مرکزی پارک،‌ کوهیونگ (Kaohsuing)، تایوان

ایستگاه مترو نیویورک در آمریکا

 



لزوم استفاده از معماری آثار تاریخی تبریز در طراحی ایستگاههای مترو تبریز

همانطور که ملاحظه فرمودید در کل دنیا در کنار احداث ایستگاههای مترو مدرن و با معماری روز در مناطق نوساز شهر ایستگاههایی نیز با معماری سنتی و الهام گرفته از بافت تاریخی ایستگاه مورد نظر احداث میکنند تا از هویت تاریخی خود دور نشوند 

با نگاهی به خط یک  مترو تبریز متوجه عبور مترو تبریز از کنار اماکن تاریخی پر آوازه این شهر از قبیل میدان منصور(ابتدای جاده ابریشم) و مسجد کبود و میدان ساعت و سه راه امین(بازار تاریخی تبریز) و میدان  قونقا (محل احداث اولین تراموا ایران در گذشته) و... میباشیم 

لذا جهت ارزش دهی به این اماکن تاریخی و نمایش هویت تاریخی تبریز در ایستگاههای مترو لزوم الهام گیری معماری ایستگاههای بافت تاریخی شهر از اماکن تاریخی منطقه الزامی به نظر میرسد

با توجه به مد نظر قرار دادن مقوله فرهنگی در کنار پروژه های عمرانی تبریز توسط شهردار محترم تبریز و اعضای شورای شهر لذا الهام گیری  معماری ایستگاههای مرکزی شهر از اماکن تاریخی شهر انتظار بنده و تمامی فرهنگ دوستان تبریز از مجموعه شهرداری میباشد

در زیر طرح های پیشنهادی در ایستگاههای مختلف را شرح میدهم

1-ایستگاه امین و لزوم الهام گیری این ایستگاه از معماری سرای مظفریه بازار تاریخی تبریز

با توجه به قرار گیری این ایستگاه در بافت تاریخی شهر و نزدیکی به بازار تاریخی تبریز و با توجه به ابعاد این ایستگاه میتوان سرای مظفریه را در این ایستگاه پیاده نمود و با اجرای طاقهای بلند در سقف این ایستگاه و طاقچه های دیواری زیبا معماری این ایستگاه را به مانند سرای مظفریه اجرا کرد

در اصفهان نیز در بافت تاریخی از این نوع معماری استفاده شده است 

2-ایستگاه میدان ایپک(منصور) و لزوم الهام گیری از مسجد کبود و جاده ابریشم

با توجه به قرار گیری ایستگاه میدان منصور در ابتدای جاده ابریشم و در مجاورت مسجد کبود میتوان از معماری این اثر در احداث ان بهره جست و رنگ ایستگاه را به آبی فیروزه ای در اورده و از عناصر حجمی سمبلیک جاده ابریشم در داخل این ایستگاه استفاده کرد

3-ایستگاه قونقا و لزوم بهره گیری از معماری قونقا و استفاده از آثار حجمی قونقا که زمانی به عنوان اولین تراموای شهری ایران در تبریز مورد استفاده قرار میگرفت 

 بقیه متن و تصاویر در ادامه مطلب

محمدی رفت و استاد دانشگاه هنر جانشین وی شد

$
0
0

دکتر فرزین حق پرست مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی شد 

صبح امروز مراسم تودیع و معارفه مدیر کل سابق و جدید میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات هتل بین المللی شهریار تبریز برگزار شد. این مراسم همچون مراسم دیگر تودیع معارفه ای که در استان برگزار شده، بی حاشیه نبود.




مانند اکثر تودیع و معارفه هایی که در استان برگزار شده بود، استاندار به دلیل کثرت برنامه کاری اش حضور نداشت و در این جلسه نیز مهندس پور مهدی معاون فنی و عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به نیابت از وی حضور داشت. داننده، مدیر کل ارشاد استان و حجت الاسلام تقی زاده رئیس شورای هماهنگی از مهمانان دیگر این مراسم بودند.

تراب محمدی در ابتدای مراسم با بیان گزارشی از فعالیت های مجموعه میراث فرهنگی به تقدیر از همکارانش پرداخت و در ادامه افزود: امروز روز شادی برای من و روز غم برای دکتر حق پرست است.


پس از سخنان محمدی و بیان عملکرد 6 ساله خود تیزری با موضوع عملکرد 6 ساله محمدی پخش گردید، از نکات جالب توجه این تیزر نمایشی حضور دکتر بیگی یار پیشین محمدی و استاندار پیشین استان آذربایجان شرقی در تمامی عکس ها و فیلم ها در کنار تراب محمدی بود و همچنین این تیزر با موسیقی ابتدایی یک سریال خارجی کشور همسایه آغاز گردید.

همچنین پور مهدی معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در سخنانی با خجسته خواندن بازگشت دوباره دکتر حجت، پیشکسوت و یکی از بنیانگذاران میراث فرهنگی به این سازمان افزود: باید قدر داشته ها و منابع انسانی خود را بدانیم زیرا تنها در سایه استفاده از تجارب پیشکسوتان است که می توانیم در این عرصه موفق باشیم که در ادامه این سخنان پورمهدی، مورد تشویق حاضرین قرار گرفت.

در ادامه دکتر حجت، نماینده رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، آذربایجان شرقی را برادر بزرگ شهرهای ایران دانست و افزود: وظیفه مدیرکل میراث مدیریت و هماهنگی بازوهای فرهنگی و میراثی استان است. وی با تاکید بر اینکه تنها با بیان مشکلات، مشکلی حل نخواهد شد افزود: باید برای مشکلات راه حل تبیین کرد که این مهم تنها با پژوهش و سرمایه گذاری در این بخش دست یافتنی است و نقش سازمان میراث، تنها مدیریت و هماهنگی این نیروها است.
دکتر حجت همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های ویژه تبریز از اینکه آثار فوق العاده ای همچون کاشی کاری های مسجد کبود و دهانه آجری ارک تبریز ناشناخته مانده اند، ابراز تأسف کرد.

از دیگر نکات جالب سخنان دکتر حجت، ستایش مدیر کل جدید سازمان بود که از شاگردان وی در دانشگاه تهران بوده است و از همه ارگان های استانی درخواست کرد در انجام این وظیفه، حق پرست را یاری رسانند.

در این مراسم که جمعی از دوستان و مقامات استان نیز برای تقدیر و قدردانی از زحمات تراب محمدی حضور داشتند، هدایایی به رسم یادبود تقدیم مدیر سابق میراث گردید. نکته جالب توجه در این زمینه فراموشکاری مجری مراسم در اعلام هدیه نماینده ولی فقیه استان بود که واکنش اعضای دفتر آیت الله مجتهد شبستری را در برداشت.

در پایان این مراسم فرزین حق پرست ضمن ابراز کمبود وقت جلسه برای تشریح برنامه هایش،تنها به سوابق علمی و پژوهشی خود اشاره کرد و مهمترین اهدافش را در دوره مدیریت پیش رو، برنامه ریزی، توجه به مسائل کیفی و ایجاد توریسم پایدار برشمرد

فرزین حق پرست روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: برای تحقق این هدف به عنوان حلقه واسطی بین دیگر مدیران جهت پیشرفت و تقویت این حوزه عمل می کند.


وی بررسی وضعیت موجود، شناخت و برنامه دهی در حوزه های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی را اولویت نخست این نهاد در دوره جدید مدیریتی عنوان کرد.

حق پرست تاکید کرد: ظرفیت های آذربایجان شرقی در حوزه گردشگری بسیار عالی است و باید به نحو مطلوبی از توانمندی های استان در این بخش ها بهره برد.

وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری و هم صدایی دیگر مدیران دولت تدبیر و امید بتوان حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی کشور را احیاء کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت های استان در این زمینه گفت: این توانمندی ها می تواند علاوه بر ایجاد ظرفیت های اقتصادی در استان به عنوان یک ظرفیت اقتصادی در سطح کشور نیز مطرح شود

مهمترین انتظاراتتان از مدیر کل جدید سازمان میزاث فرهنگی و گردشگری استان چیست؟

توقف راه اندازی فروشگاه های ایپک یولو در تبریز

$
0
0

شوک بزرگ به خانواده ضراب در ایران از طرف شرکت ترکیه‌ای/
توقف راه اندازی فروشگاه های ایپک یولو در تبریز

به گزارش تبریزمدرن به نقل از روزنامه حریت، یالچین آی‌آیدین صاحب شرکت ایپک یول اعلام کرد بعد از دستگیریهای ۱۷ دسامبر ما حق داریم که به صورت یک طرفه قرارداد را فسخ کنیم و این حق ماست.


این قرارداد که با شرکت خانواده ضراب در ایران برای بازگشایی مغازه ها در ایران بسته شده بود شرکت ایپک یول تصمیم گرفته بود که با خانواده ضراب در تبریز همکاری گسترده داشته باشد قرار بود این همکاری در بهمن ۹۲ با بازگشایی مغازه های ایپک یول در تبریز رسمی شود اما رضا ضراب که در ۱۷ دسامبر به اتهام رشوه به مقامات دولت و انتقال غیرقانونی پول دستگیر شده و باعث شد شرکت ها با همکاری از این خانواده دوری بکنند.

ترکیه از بهترین کشورها در تولید مارکهای لباس زنانه در دنیا می باشد شرکت ایپک یول در ترکیه ۱۵۵ مغازه و در خارج از کشور ۶ مغازه دارد ایپک یول قصد داشت همزمان در ایران و دوبی و ابوظبی مغازه های افتتاح بکند.

گزارشی از میزان پیشرفت برج شهر

$
0
0
برج شهر نگینی در شرق تبریز 







پروژه تجاری اداری برج شهر  با 14 طبقه در زمینی به مساحت ۱۱۹۱۶ متر مربع در حد فاصل بزرگراه استاد شهریار و بلوار۲۹ بهمن واقع شده است. این بنا دارای 65 واحد تجاری در 4 طبقه و یک طبقه فود کورت و 50 واحد اداری در 6 طبقه و یک طبقه شهربازی سرپوشیده در طبقه 12و  پارکینگ با گنجایش 100 خودرو در دو طبقه زیرین است 


نمونه مغازه های آماده شده 


برج شهر ابتدا با اسم برج بلوار مطرح شد ولی جدیدا با تغئیر نام توسط مالکینش مواجه شده .طبقه انتهایی این برج با سازه فضایی مسقف شده که طبق شنیده ها به شهر بازی سرپوشیده اختصاص خواهد یافت




پارکینگ این مجتمع گنجایش100 خودرو را دارد که دسترسـی به آن از طریق 2 دستگاه آسانسور و 2 راه پله تعریف شده است.همچنین فضای تهی مرکزی "void"موجب تامین دید گسترده واحدهای تجاری و اداری نسبت به همدیگر می شود. و در کنار 6  پله برقی ارتباط دهنده طبقات آبنمای زیبایی نصب خواهد شد که بر زیبایی ووید مرکزی مجتمع خواهد افزود




طبقه فود کورت


ویژگی برجسته ی مجتمع ، نحوه ارتباط طبقات با یکدیگر است. که در آن ضمن تامین ارتباط عمودی طبقات از طریق۶ دستگاه پله برقی و ۲ دستگاه آسانسور شیشه ای مشرف به وید ، طبقات با شیب ملایمی به هم مرتبط اند.




همچنین از دیگر ویژگیهای این مجتمع می توان به : همجواری بابزرگراه استاد شهریار شاهراه ارتباطی شرق و غرب شهر وبلوار ۲۹ بهمن شاهراه دیگراتصالی آبرسان و دانشگاه به ائل گلی و دیگر شهرکهای شرقی شهر و نیر قرار گرفتن در مجاورت ایستگاه شماره۶ مترو اشاره کرد


نکته منحصر بفرد این پروزه معماری بسیار زیبای آن است که در سال ۸۸به عنوان سومین طرح برگزیده معماری تبریز انتخاب شده بود.


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

یادمان شمس تبریزی+المان آدم برفی ائل گولی

$
0
0
تکمیل نصب فاز اول ستونهای فلزی یادمان شمس تبریزی در باغ فجر

فاز اول اسکلت فلزی یادمان شمس تبریزی توسط عوامل شهرداری منطقه هشت نصب گردید



به گزارش روابط عمومی شهرداری تاریخی فرهنگی منطقه هشت این عملیات بعد از شمع کوبی و فونداسیون بندی پایه اصلی یادمان شمس انجام پذیرفته و به زودی شاهد تکمیل سایر قسمتهای این یادمان خواهیم بود

بنا بر این گزارش ارتفاع این یادمان35 متر است و هزینه ای بالغ بر 9 میلیارد ریال را در بر خواهد داشت که نمادی از عروج ملکوتی شمس تبریزی خواهد بود



شایان ذکر است عملیات محوطه سازی یادمان شمس نیز که به مناقصه گذاشته شده بود به زودی و بعد از بهبود شرایط جوی و آب و هوایی تبریز توسط پیمانکار آغاز خواهد شد



توسط سازمان زیبا سازی  انجام گرفت:نصب  المان آدم برفی در میدان ائل گولی



در راستای افزایش زیبایی های شهری در فصل زمستان و هم خوانی آثار انجام یافته با محیط  برفی , المان  آدم برفی در میدان ائل گولی  توسط سازمان زیباسازی نصب  گردید

بنا به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان زیبا سازی  این اقدام  در راستای زیباسازی میدان و افزایش شادابی شهری  انجام پذیرفته و در این یادمان  از عناصر نمادین آدم برفی  مانند شال و کلاه  و جارو  استفاده شده است


ارتفاع این آدم برفی 270 سانتی متر میباشد که با نصب در میدان ائل گولی  به محلی برای عکسهای یادگاری شهروندان تبدیل شده است

بقیه تصاویر در ادامه مطلب


دو گزارش از مسئولین شهرداری

$
0
0

گفتگو با دکتر صادق نجفی شهردار تبریز
«هوش استراتژیک» در خدمت رونق سرمایه گذاری شهری




شهریار نیوز: با آغاز فعالیت رسمی دکتر «صادق نجفی» به عنوان شهردار تبریز که صبغه ای اقتصادی دارد، خون جدیدی در شریان های مدیریت شهری جریان پیدا کرده و جلب و جذب سرمایه سرمایه گذاران در پروژه های شهری نیز وارد فاز جدیدی شده است. برای آگاهی از کم و کیف نگاه شهردار پنجاه و پنجم تبریز به جریان سرمایه گذاری، گفت وگویی با او انجام داده ایم که متن آن در زیر می آید:


مدیریت شهری تبریز در زمینه جلب و جذب سرمایه گذران پروژه های شهری چه رویکردی را دنبال می کند؟

بودجه امسال شهرداری تبریز، 2000 میلیارد تومان بود که 50 درصد این میزان بودجه به هزینه هایی مثل حقوق کارکنان این نهاد صرف می شود و پس از کسر هزینه های دیگر چیزی حدود300 تا 400 میلیارد تومان برای صرف کردن در مسیر توسعه و عمران و آبادانی این کلانشهر باقی می ماند که به واقع برای کلانشهری مانند تبریز ناکافی است و به همین خاطر ما نمی توانیم با اتکای صرف به بودجه سالانه، تبریز را شایسته شهروندان این شهر توسعه دهیم. از همین رو نیازمند جلب و جذب سرمایه سرمایه گذاران بخش خصوصی هستیم تا از طریق تعریف و اجرای پروژه های مشارکتی، توسعه تبریز شتاب بگیرد. شعار ما و قولی که در ابتدای قبول این مسئولیت به اعضای شورای شهر و شهروندان تبریز داده ام، تحقق «هوش استراتژیک» است. تمام مدیران شهری باید در انجام وظایف خود از این ایده استفاده کنند و طبیعتاً در حوزه سرمایه گذاری و همچنین مشارکت گرفتن از مردم نیز این ایده مورد توجه قرار خواهد گرفت .


به بودجه شهرداری اشاره کردید. ممکن است بگویید در بودجه 93 برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و پروژه های مشارکتی شهرداری تبریز چه جایگاهی تعریف شده است؟

بودجه سال آینده ما چیزی حدود 3000 میلیارد تومان خواهد بود که بخش عظیمی از آن مربوط به پروژه های مشارکتی است. توجه داشته باشیم که مزیت و پتانسیل تبریز در جذب سرمایه سرمایه گذاران بسیار زیاد است و حتی حاضرم در بحث با هر متقاضی سرمایه گذاری در تبریز و همچنین سایر علاقه مندان ثابت کنم که مزیت های فرهنگی و اقتصادی تبریز برای جلب سرمایه سرمایه گذاران حتی از مشهد مقدس که به خاطر وجود بارگاه نورانی حضرت امام رضا(ع) شرایط خاصی دارد، بسیار بالاست. مزیت های تبریز از کلانشهرهایی مثل اصفهان و شیراز هم بالاست و همین امر می تواند عامل بسیار مهمی در مقوله سرمایه گذاری شهری باشد .


با همه این اوصاف، حضور سرمایه گذار در شهر و رغبت او به سرمایه گذاری در پروژه های عمران شهری مستلزم شرایطی است. این شرایط از نظر شما چه مواردی را شامل می شود و آیا در تبریز این شرایط وجود دارد؟

مهم ترین و اساسی ترین مساله، بحث زیرساخت هاست ضمن اینکه مسایل فرهنگی هم در علاقه مندی یک سرمایه گذار برای انتقال سرمایه هایش در یک شهر و به خصوص در پروژه های عمران شهری موثر است. معتقدیم که تبریز سرشار از زیبایی های فرهنگی است و همه شهورندان و مسئولان مشغول به خدمت در تبریز مشتاق اند که سرمایه گذاران در این کلانشهر حضور داشته باشند و هر حمایتی که از دستشان برآید، دریغ نخواهند کرد. در زیرساخت ها هم بحمدالله دارای ظرفیت های خوبی هستیم اما این قابلیت ها بی تردید باید ارتقا پیدا کند. من اعتقاد دارم که فرودگاه بین المللی تبریز باید بهترین سالن ترانزیت خارجی را داشته باشد تا از این رهگذر شاهد برقراری پروازهای متعدد خارجی باشیم. مدیریت فرودگاه های استان در این زمینه اهتمام لازم را دارند اما شهرداری تبریز هم آماده است در ایجاد ملزومات یک فرودگاه شایسته برای سرمایه گذاران و البته شهروندان تبریز با مسئولان ذیربط مشارکت داشته باشد .


فکر می کنم اعتماد و امنیت هم از پیش نیازهای اجتناب ناپذیر برای دستیابی به توفیق در امر جذب سرمایه های سرمایه گذاران است. نظر شما چیست؟

همینطور است. در سایه تلاش های بی وقفه، امنیت بسیار خوبی برای سرمایه گذاران در تبریز وجود دارد و از طرف دیگر به واسطه حضور من در مجموعه هایی مانند سازمان بازرگانی وقت و سپس سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین حضور در منطقه آزاد ارس اعتماد کافی در نزد سرمایه گذاران نسبت به بنده وجود دارد. به رغم اینکه از حضورم در شهرداری تبریز 2 ماه هم نمی گذرد اما بیش از 100 نفر از صاحبان سرمایه در ملاقات با من برای مشارکت در توسعه و آبادانی شهر، اعلام آمادگی کرده اند. شاید باورتان نشود اما این حقیقت دارد که در مدت اندک مورد اشاره، 5000 میلیارد تومان تقاضای شفاهی مشارکت در پروژه های شهری دریافت کرده ام که امیدوارم این علاقه مندی و در نهایت حضور موفقیت آمیز سرمایه گذاران در پروژه های مختلف شهری به تبریز آبادتر و توسعه یافته تر منجر شود. در یک جمله تاکید می کنم که اعتماد، زیربنای سرمایه گذاری است و بحمدالله با وجود این اعتماد، تحولات شگرفی را در توسعه شهر شاهد خواهیم بود.شاید بد نباشد در این گفت وگو از سرمایه گذاران و صاحبان سرمایه هم بخواهیم که آنان نیز با استفاده از این فرصت، سهمی در توسعه شهر داشته باشند. به صاحبان سرمایه این اطمینان را می دهم که هرگز با حضور در پروژه های سرمایه گذاری شهری تبریز متضرر نخواهند شد و حتی اعلام می کنیم که حاضریم ضرر آن ها را هم گارانتی کنیم !


از شهروندان تبریزی چه خواسته ای دارید؟

نمی گوییم انتقاد نکنند اما دلسرد نباشند و با حضور در کنار ما به توسعه تبریز کمک کنند. به همه همکارانم گفته ام که میثاق ما «کارکردن برای مردم» است؛ خواسته شهروندان زیاد است و بی تعارف نمی توان مطالبات تک¬تک 1میلیون و 700 هزار شهروند تبریزی را محقق کرد. با این وجود نگاه ما به توسعه تبریز «برنامه محور» و در عین حال «درازمدت»است و انشاءالله با همراهی مردم، حرکت در این مسیر سهل تر خواهد شد



مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تبریز در گفت و گو با نصر نیوز خبر داد:

استانداردسازی بیلبوردهای تبلیغاتی تبریز



برنامه های پیش روی سازمان زیباسازی:

نصب تندیس یا المان اولین‌های شهر تبریز، تهیه نقشه گردشگری تبریز

ایجاد باغ‌موزه حیوانات در ایل باغی،ساخت سینما آبی در پارک صائب تبریزی،نور‌پردازی ۱۰ نقطه شناسایی شده شهر(عمدتا ابنیه تاریخی و قدیمی)


 مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تبریز از آغاز اجرای طرح استاندارد سازی بیلبوردهای شهری در کلانشهر تبریز خبر داد.
به گزارش تبریز مدرن به نقل از نصر نیوز، اکبر امجدی امروز با حضور در تحریریه پایگاه خبری تحلیلی نصر نیوز با تاکید بر ضرورت ساماندهی در حوزه تبلیغات شهری اظهار داشت: یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده آلودگی بصری تابلوهای شهری هستند که متاسفانه در سال های گذشته به صورت غیر تخصصی و بدون در نظر گرفتن استانداردهای لازم در شهر توسعه یافته اند.
وی ادامه داد: اجرای طرح درجه‌بندی فضا‌ها و محیط‌های تبلیغاتی موجود در سطح شهر تبریز با هدف توزیع عادلانه این امکانات، منطبق بر خواست مخاطبان از ماه های گذشته در تبریز اجرایی شده است که هدف آن سوق دادن فضای تبلیغات محیطی به سمت مناطق محروم و کم‌برخوردار‌تر و نیز فراهم سازی فرصت برابر برای دیگر مناطق شهری است.
وی ادامه داد: طرح ها و سازه های بیلبوردهای کلانشهر تبریز نیز نیاز به بازنگری دارد که در این راستا اقدامات تخصی و بررسی های حرفه ای در حال انجام است.

امجد با بیان اینکه از سال آینده اصلاح بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر تبریز آغاز می شود اذعان داتش: تابلوهایی با طرح ها و فناوری های جدید نیز در سطح شهر نصب می شود.
وی ادامه داد: امسال برای اجرای ده‌ها پروژه و طرح زیباسازی با موضوعات و طرح‌های متنوع و جذاب در نقاط مختلف شهر تبریز از سوی این سازمان برنامه‌ریزی شده است که برخی از آنها انجام و برخی نیز در حال انجام است.
امجد برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ممیزی مشاغل و تابلوهای مشاغل در تبریز را یکی دیگر از برنامه‌های این مجموعه در سال جاری برشمرد و افزود: این طرح با تقسیم شهر به ۵ ناحیه در حال مطالعه است و تا سه ماه آینده نهایی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تبریز با اشاره به دیگر طرح‌ها و برنامه‌های این مجموعه طی سال جاری تصریح کرد: اجرای طرح‌های نقاشی دیواری و گرافیک محیطی در سطح شهر، اجرای طرح کاشیکاری بدنه پل آبرسان و دیگر پل‌ها، برنامه‌ریزی برای ساخت و نصب تندیس یا المان اولین‌های شهر تبریز، تهیه نقشه گردشگری تبریز، ایجاد باغ‌موزه حیوانات در ایل باغی، ساخت سینما آبی در پارک صائب تبریزی، نور‌پردازی ۱۰ نقطه شناسایی شده شهر، عمدتا ابنیه تاریخی و قدیمی، انجام مطالعات طرح جامع حوزه زیباسازی، برگزاری اولین جشنواره انتخاب شهروند نمونه در حوزه زیباسازی و اجرای طرح رفع آلودگی‌های بصری و زواید شهری در دستور کار امسال سازمان قرار دارد.

وی در پایان ضمن تاکید بر اجرای برنامه های فرهنگی در کلانشهر ها اذعان داشت: بسیار از مشکلات موجود در زندگی شهرنشینی از عدم اجرای برنامه های فرهنگی مناسب ناشی می شود.



تخريب تدريجي خانه هاي تاريخي تبريز و بی تفاوتی مسئولین امر!!

$
0
0
 شهر خانه های قاجاری شاهد نابودی تدریجی آثار گرانبهای خود است!!

تاریخ هركشور و گذشته هر قوم و ملّتی ، سرمایه ارزشمند و گرانبهایی است كه می توان با پاسداشت و گرامیداشت آن ، حلقه های اتصال نسل ها را به یكدیگر پر دوام تر نمود و به آن افتخار كرد .هر ملّتی كه تاریخ خود را چه زشت و چه زیبا ، به باد فراموشی بسپارد ، در حقیقت برای خود هیچ هویتی قائل نیست و در عرصه رقابت با ملل و نحل دیگر ، نخواهد توانست شناسنامه قابل عرضه ای ارائه كند و دیرینگی فرهنگ و تمّدن خویش را مطرح نماید .تمام حوداث و اتفاقات و آثار و ابنیه ای كه مربوط به تاریخ یك ملّت است می بایست به دقت حفاظت و نگهداری شده و در حافظه تاریخی تمام انسانها ثبت و ضبط شود چرا كه همه این موارد چه آنهایی كه گویای تلخ ترین روزگاران و منفور ترین چهره های تاریخی یك جامعه بوده و چه آنهایی كه خاطره ای شیرین و به یاد ماندنی برای آحاد ملّت ها به ارمغان آورده است همه و همه ، بخشی از مجموعه تاریخ آن ملّت محسوب می شوند كه برای پند و عبرت و یا الگو گرفتن برای ساختن آینده ای بهتر می بایست مورد توجه جدّی مسئولین و روشنفكران و هنرمندان قرار گیرد .

تبریز به علت داشتن صدها خانه تاریخی زیبا در دل خود به عنوان شهر خانه های قاجاری لقب گرفته است و  دارای آثار ارزشمند متعدّد تاریخی است كه عموماً مورد بی مهری مسئولین امر قرار گرفته و گاه سایه سنگین سیاست و یا سیاسی كاری های غیر كارشناسی و غیر مسئولانه ، باعث هدم و نابودی و یا بی ارزشی آثار گرانقدر تاریخی در آن شده است كه نمونه بارز آن موضوع مسجد ارك تبریز می باشد كه با وجود قدمتی چند صد ساله همچنان اسیر ندانم كاری ها و بی توجهی ها و سیاسی كاری های مسئولان می باشد .تماشای این ویرانی كه حاوی پیام ویرانی افكار بلند در برخی مسئولان استان می باشد ، آنچنان غم انگیز و ملال آور است كه روح در كالبد آدمی را بی اختیار به تلاطم می اندازد 


در حالي كه يكي از عوامل جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگري ، وجود آثار و بناهاي تاريخي است، ولي در شهر تاريخي تبريز در سال هاي اخير، روند تخريب اين گونه بناها شتاب زيادي به خود گرفته است. خانه تاريخي کلکته چی و گنجه ای و انصارین و خانه تاریخی واقع در بیلانکوه  ازجمله اين خانه هاست 
  در شهر تبريز 412 خانه قديمي وجود دارد كه بيشتر آنها در مالكيت خصوصي است و سازمان ميراث فرهنگي و حفظ آثار ملي براي جلوگيري از تخريب و بازسازي، آنها را به ثبت ملي درآورده است. برخي از اين خانه ها همچون خانه بهنام و خانه قدكي ـ كه اكنون دانشكده هنر اسلامي و معماري در آنجا واقع است ـ خانه علوي (خانه سفال تبريز) و خانه مشروطه، با تلاش هاي سازمان ميراث فرهنگي به موزه و مكان هاي ديدني و علمي تبديل شده است، اما برخي از آنها همچون خانه گنجه اي زاده كه در ميان مردم به خانه ظهرابي معروف بود، چندي پيش در عرض چند ساعت تخريب شد و از بين رفت. 

  يك عضو هيات علمي دانشكده معماري دانشگاه هنر اسلامي تبريز ضمن اظهار نگراني از آينده خانه هاي قديمي كه بخشي از هويت فرهنگي شهر به شمار مي رود، مي گويد: متاسفانه هيچ كدام از مسئولان استان براي حفظ آثار تاريخي حساسيت لازم را به خرج نمي دهند، به طوري كه حداقل هر چند ماه يك بار شاهد تخريب بنايي تاريخي در شهر هستيم.  اين استاد دانشگاه ضمن درخواست از شهرداري براي حفظ اين اثر منحصر به فرد و زيبا از طريق خريد يا همكاري در خريد و تبديل آن به مركز فرهنگي مي گويد: اگر شهرداري تنها يك درصد درآمد خود را براي حفظ هويت شهري هزينه كند، خيلي از مشكلات مربوط به آثار تاريخي اين شهر حل خواهد شد.


معرفی دو مورد از خانه های در حال نابودی

خانه کلکته چی


بن بست کلکته چی در بافت قدیمی تبریز (راسته کوچه) قرار گرفته که وجود خانه ای قدیمی در آن خاطرات روزهای قدیمی و معماری های سنتی را زنده می کند.عمارتی قدیمی تحت عنوان کلکته چی که این کوچه نیز به نام این خانواده نامگذاری شده است.


این خانه شامل دو حیاط اندرونی و بیرونی است که حیاط اندرونی در ضلع جنوبی و حیاط بیرونی در ضلع شمالی بنا قرار دارد . خانه در دو طبقه شامل طنبی مستطیل شکل در مرکز بنا و دو راهرو و دو اتاق جانبی (گوشواره) در ضلع شرقی طنبی می باشد . ایوانی ستون دار در ضلع جنوبی بر ارسی های زیبای خانه سایه انداخته است .


از حیاط بیرونی توسط دو رشته راه پله ۱۳ تایی وارد راهروهای جانبی و بنا می شویم . ضلع شرقی حیاط اندرونی شامل یک طنبی کوچک و چهار اتاق می باشد. ارتباط حیاط اندرونی و بیرونی از زیر راهروری غربی ساختمان اصلی است . دسترسی به حیاط بیرونی از یک هشتی ورودی در ضلع شمالی بنا می باشد. این حیاط بزرگتر و شامل دو حوض سنگی است .

زیرزمین شامل حوضخانه و دو راهرو در طرفین ،فضای مرکزی و دو اتاق جانبی در طرفین این راهرو و یک اتاق در ضلع شرقی بنا است و هم چنین بنا شامل اتاق های گوشواره در بالای راهرو های جانبی طبقه همکف می باشد و این مکان به دلیل استفاده از ارتفاع رفیع طنبی صورت گرفته است.
تزئینات به کار رفته در این ساختمان : سقف حوضخانه دارای کادر بندی بسیار زیبا و گچبری ها ، سرستون های زیبای گچی ، ارسی های نمای جنوبی بنا و آجر کاری نما و هره های دیوار را شامل می شود.

ستون ها و دیوارهای نقش و نگار دار ،معماری زیر زمین و پنجره های رنگی نشان از معماری قدیمی و سنتی آن دارد که این روزها در آپارتمان های جدید نمی توان نشانه های آن را دید.



کارشناسان معماری و اساتید دانشگاهی بر این اعتقاد هستند که قدمت این ساختمان به اواخر دوران قاجار و اوایل دوران پهلوی باز می گردد و بیش از 100 سال است که در این کوچه و محله قد برافراشته است.

اگر در این کوچه تاریخی قدمی بزنیم متوجه می شویم که تنها عمارت قدیمی این کوی و برزن همین خانه کلکته چی است که این روز ها حال و هوای خوبی ندارد و بنای آن سخت سست شده است و به تلنگر و بهانه ای بند است که از پای بیافتد.

بنایی که می تواند جز 412 بنای قدیمی و تاریخی و ثبت ملی تبریز باشد زیر ناملایمات تابستان و پاییز و زمستان و زیر غبار فراموشی و بی اعتنایی از یادها فراموش شده است.


تنها نهاد متولی حفظ آثار تاریخی نیز تا به حال عکس العملی نسبت به ثبت بنایی با قدمت بیش از 100 سال انجام نداده است.

 بنای تاریخی کلکته چی که به عنوان نمادی از قدمت و تاریخ محله قدیمی راسته کوچه است این روزها نفس های آخرش را می کشد و در غبار فراموشی از یادها نیز فراموش می شود،چیزی نمانده که این خانه قدیمی با خاک یکسان شود و قدمت بافت راسته کوچه تبریز که این خانه یکی از نمادهای آن هست از بین برود

خانه باغ بیلانکوه


خانه دیگری در خیابان بیلانکوه قرار دارد که ستونها و سرستونها زیبایش نشان از اعیان نشین بودن این ساختمان متروکه دارد که سالهاست به حال خود رها شده و به جرقه ای بند است تا با خاک یکسان گردد


به گفته یکی از همسایه های ساکن در این محله این خانه قدیمی علاوه بر اینکه نیاز به مراقبت داشته و بخش زیادی از آن از بین رفته است ،عده ای نیز در زمان های مختلف به این مکان مراجعه کرده اند و با تخریب کف و قسمتی از دیوارهای آن به دنبال کشف عتیقه و اشیای قدیمی هستند.


وی اظهار می کند:در و دیوارهای نیمه تخریب شده این مکان گاهی اوقات محلی برای معتادان و افراد بی خانمان می شود و اکثر اوقات ما احساس امینت نمی کنیم و به همین دلیل برای افزایش امینت مجبور هستیم در حیاط منزل از سگ نگهداری کنیم.

نکته مورد توجه در این خانه تاریخی واقع شدن خانه در میان باغات عظیم بیلانکوه هست که به حال خود رها شده و درختان این باغات در حال خشکیدن هستند



نکته همه دیگر گذر رود میدانچایی(مهرانه رود) از مقابل آن است که  صدای دلنشین رود در میان درختان با عظمت این خانه باغ را به نکته ای بالقوه برای تبدیل نمودن به پارک قاجاری توسط شهرداری مینماید 

شهرداری تبریز میتواند با احیا و مرمت این خانه باغ زیبا و تملک باغات کناری رود این مکان را به باغ قاجاری تبریز تبدیل نماید و  این پارک با معماری قاجاری  که در میان آن پارک طاقهای قاجاری (مثل بوستان خاقانی )و کلا با معماری قاجاری باشد  احداث گردد

 

و این پارک را تا بلوار توانیر و ورودی گلکار ادامه داده و از بلوار توانیر  ورودی پارک را احداث نماید تا هم این باغات حفظ شوند و هم یک پارک منحصر بفرد موضوعی احداث شود و هم این خانه باغ تاریخی زیبا ومنحصر بفرد نجات یافته و احیا گردد


بقیه تصاویر در ادامه مطلب


اولین استارت سرمایه گذاری دکتر نجفی در راه است

$
0
0

طراحان ، مشاوران و سرمایه گذاران فرانسوی در راه تبریز


 طراحان ، مشاوران و سرمایه گذاران خبره فرانسوی در قالب شرکت های بزرگ و هولدینگ اروپایی برای مشارکت در اجرای طرح ها و پروژه های شهری به تبریز خواهند آمد.


به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز این مطلب را دکتر نجفی شهردار تبریز اعلام و خاطرنشان کرد: گروه مشاورین و طراحان شرکت دوسوس گروپ فرانسه ، مجری طرح بزرگ باغ لارک تهران و ده ها طرح سرمایه گذاری معتبر در سطح جهان برای همکاری و مشارکت با شهرداری تبریز اعلام آمادگی کرده اند که در دیدار امروز مدیران ارشد این شرکت با شهردار تبریز راه های عقد قراردادهای همکاری و مشارکت این گروه مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار تبریز در ادامه افزود: پروژه هایی چون سالن اتحادیه اروپا ، ورودی غربی شهر مکه مکرمه ، میدان سرخ مسکو و باغ لارک تهران از جمله شاخص ترین و معتبرترین طرح های این شرکت به شمار می رود و مدیریت شهری تبریز به دنبال ایجاد و احداث طرح ها و پروژه های مشابه این طرح ها در تبریز است.

دکتر نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح ها و پروژه های مورد نظر شهرداری برای مشارکت با این شرکت فرانسوی خاطرنشان کرد: پروژه بزرگ باغلارباغی ، ورودی های شهر و زیرساخت های رفاهی تفریحی این ورودی ها ، پارک بزرگ ، مجموعه خلعت پوشان ، مطقه گردشگری عون بن علی ، فاز دوم تله کابین و مجموعه رفاهی تفریحی زمستانی تبریز از جمله طرح های مورد نظر شهرداری برای اجرا توسط این شرکت هولدینگ هستند.

شهردار تبریز در خاتمه ابراز امیدواری کرد با نهایی شدن توافقات میان شهرداری و این شرکت بزرگ فرانسوی زمینه برای ورود این مجموعه در حوزه توسعه و عمران شهری فراهم گردد

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=78&id=10476

"هشت بهشت "محور تحول در غرب تبریز

$
0
0
شهردار تبریز اعلام کرد:
"هشت بهشت "محور تحول در غرب تبریز




شهردار تبریز پروژه بزرگ رفاهی ، تفریحی و خدماتی هشت بهشت را زمینه ساز ایجاد تحول و نیز بستر توسعه غرب تبریز ارزیابی کرد. 

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی که از پروژه بزرگ و عظیم رفاهی ، خدماتی ، تفریحی هشت بهشت به عنوان یکی از عظیم ترین طرح های مشارکتی شهرداری تبریز بازدید می کرد با اشاره به ویژگی ها و ظرفیت های این پروژه خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه که با مشارکت بنیاد تعاون ناجا و شهرداری تبریز انجام خواهد گرفت ، ضمن احیا و بازسازی بخش قابل توجهی از بافت فرسوده موجود در غرب تبریز ، زیرساخت های جدید و مدرن رفاهی ، تفریحی و خدماتی برای استفاده عموم شهروندان ایجاد خواهد شد.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به مشخصات فنی و اجرایی این پروژه اشاره و تصریح کرد: مجموعه هشت بهشت در زمینی به مساحت 156 هزار مترمربع و با پیش بینی بخش هایی همچون هایپر مارکت بزرگ در 12 هزار مترمربع ، صدها واحد تجاری خدماتی ، شهربازی سرپوشیده در 8 هزار مترمربع ، پارکینگ طبقاتی با ظرفیت دوهزار دستگاه خودرو ، رستوران ، کافی شاپ ، فضاهای نمایشگاهی و فرهنگی و فضای سبز انبوه با مشارکت بنیاد تعاون ناجا احداث خواهد شد.

وی در ادامه با اعلام این که پروژه هشت بهشت در مدت 36 ماه به مرحله اجرا و بهره برداری خواهد رسید افزود: بالغ بر 5000 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه عظیم از سوی سرمایه گذار طرح هزینه خواهد شد.

دکتر نجفی در عین حال با اشاره به وجود برخی ابنیه تاریخی و میراثی در حریم این پروژه بزرگ سرمایه گذاری گفت: مرمت ، حفظ و احیای ساختمان ها و ابنیه میراثی و تاریخی موجود در حریم این پروژه نظیر ساحتمان مربوط به کارخانه چرم سازی قدیم تبریز یکی از شروط مهم شهرداری و نیز تعهدات سرمایه گذار طرح به شمار می رود و بنیاد تعاون ناجا بر اساس توافق و تعهد انجام گرفته بالغ بر 40 میلیارد ریال و در قالب اجرای طرح باغ ایرانی و ایجاد فضای سبز داخل مجموعه هشت بهشت برای احیای این ابنیه هزینه خواهد کرد.

شهردار تبریز همچنین گفت: در حال حاضر و با آغاز مراحل احداث پروژه بزرگ هشت بهشت برای 200 نفر ایجاد اشتغال شده که پیش بینی می شود با اتمام مراحل طراحی و ساخت آن ، حجم و میزان اشتغال زایی پروژه به 2500 نفر افزایش یابد.

دکتر نجفی در خاتمه احیای بافت فرسوده منطقه غرب تبریز ، رونق اقتصادی شهر ، ایجاد و افزایش بسترهای رفاه و نشاط عمومی ، ایجاد امکان دسترسی مستقیم مردم به کالا و خدمات ، ایجاد بسترهای جدید اوقات فراغت و در نهایت توسعه و زیبایی بیش از پیش شهر را از برکات و نتایج مثبت اجرای پروژه هشت بهشت در تبریز اعلام کرد.

گفتنی است در این مراسم سردار مسعود خرم نیا فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی ، دکتر دبیری رییس شورای اسلامی شهر ، دکتر حاجی پور ، دکتر عابدزاده ، دکتر بابایی و دکتر حضرتی از اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از فرماندهان و مسوولان نیروی انتظامی استان و بنیاد تعاون ناجا ، شهردار تبریز را همراهی می کردند

جهت مشاهده تصاویر تکمیلی پروژه به لینک زیر مراجعه فرمائید

http://tabrizemodern.persiangig.com/8 behesht/new_folder/tejariha%20%284%29.jpg

واگن های متروی کلانشهر تبریز به مجلس رسید

$
0
0
با تذکر کتبی نمایندگان استان به دولت یازدهم؛

واگن های متروی کلانشهر تبریز به مجلس رسید


جمعی از نمایندگان استان آذربایجان شرقی امروز طی تذکری کتبی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواستار تسریع در ترخیص واگن های مترو شدند.
به گزارش آناج، جمعی از نمایندگان استان آذربایجان شرقی امروز در صحن علنی مجلس در رابطه با مشکل ترخیص واگن های متروی شهر تبریز به مسوولان اجرایی تذکری کتبی دادند.

بر اساس این گزارش، فرهنگی و منادی نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر و همچنین علی علیلو نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی طی ارائه توضیحاتی در صحن علنی امروز خانه ملت درباره مشکلات ناشی از عدم ترخیص واگن های متروی کلانشهر تبریز، طی تذکری به رئیس جمهور، وزیر کشور و سایر وزرای کابینه یازدهم، خواستار تسریع در ترخیص واگن ها از گمرک شدند

تصاویر جدید از مجتمع تجاری تفریحی اقامتی آیسان

$
0
0

تصاویر  معماری  جدید آیسان و افزایش طبقات به دو برج 50 طبقه


معماری مجتمع آیسان از شروع تا کنون چهار بار تغئیر یافته و در نهایت  طرح جدید با تغئیراتی در معماری کلی طرح  تعداد طبقات  از دو برج  43 و 39 طبقه به دو برج 50 طبقه افزایش یافته  است  


این مجموعه بزرگ تجاری تفریحی و رفاهی با داشتن 1800 واحد تجاری یکی از بزرگترین مراکز خرید کشور خواهد شد 

اطلاعات کلی طرح عبارتند از:

1-مساحت عرصه40.000 متر مربع

2-زیر بنا بیش از  600.000متر مربع 

3- 5طبقه پارکینگ سرپوشیده به گنجایش3800 دستگاه خودرو

4- 6 طبقه تجاری شامل 1800 واحد تجاری


5-دو برج 50 طبقه

6- پردیس سینمایی با 3 سالن سینما و 2 سالن همایش

7-شهر بازی سرپوشیده به وسعت 20 هزار متر مربع و با ارتفاع 17 متر که انعطاف بیشتری در نصب وسایل تفریحی مرتفع خواهد داشت
8-مجموعه نمایشگاهی شامل گالری های نقاشی و فرش صنایع دستی و موزه

9-مجموعه رستورانی شامل فست فود کلاسیک کافی شاپ و سفره خانه سنتی




10-هتل 5 ستاره آیسان در 10 طبقه  شامل 60 سوئیت 

11-هتل آپارتمان در 10 طبقه از برج دوم

12- 25 طبقه اداری

13-هایپر مارکت 13 هزار متری در طبقه اول 

14-استخر سرپوشیده

متاسفانه سرعت احداث این برج بسیار کند میباشد که احتمال میرود به خاطر تغئیر معماری برجها و لزوم تغئیر سایز ستون بندی ها باشد و امیدواریم این پروژ  بزرگ سرعت گرفته و به زودی شاهد تکمیل ان باشیم

بقیه تصاویر معماری در ادامه مطلب 

 

راه اندازی تراموا در تبریز +تقدیم لایحه بودجه 3000میلیارد تومانی شهرداری به شورا

$
0
0
در دیدار شهردار تبریز با قائم مقام شرکت هولدینگ سیتیک چین توافق شد:
راه اندازی سامانه ریلی سبک در کریدور کمربندی آزادی و آذربایجان



شهریارنیوز : دردیدار امروز شهردار تبریز با قائم مقام شرکت هولدینگ سرمایه گذاری سیتیک چین ، مجری طرح ها و پروژه های کلان شهری ، توافقات اولیه برای احداث و راه اندازی سامانه ریلی قطار شهری سطحی سبک در کریدور کمربندی آزادی تا میدان آذربایجان انجام گرفت.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی با اعلام این خبر افزود: مذاکرات اولیه با طرف چینی و شهرداری تبریز برای ورود شرکت هولدینگ سیتیک چین در پروژه های عمران شهری انجام گرفت و مدیریت شهری پروژه های پیشنهادی خود را به قائم مقام و نمایندگان این هولدینگ معتبر چینی و بین المللی ارایه کرد.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر پروژه های عمرانی پیشنهادی شهرداری برای مشارکت شرکت هولدینگ سیتیک چین افزود: مشارکت در طراحی و اجرای خطوط و ایستگاه های مترو تبریز ، مشارکت در ساخت و سازهای شهر به ویژه نوسازی و احیای بافت های فرسوده شهری ، احداث تراموا یا سامانه ریلی سبک و طرایح و احداث زیرگذرها و پل ها و شریان های ترافیکی از جمله پیشنهادات شهرداری تبریز به این شرکت بود.

وی در عین حال از دستور ویژه خود به معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری برای ارایه طرح مطالعات سامانه ریلی سبک یا همان ال.آر.تی که پیش از این در مسیر یوسف آباد ، کمربندی آزادی و میدان آذربایجان مطالعه و طراحی شده است ، به نمایدگان هولدینگ سیتیک خبر داد.

خاطرنشان می شود شرکت هولدینگ سیتیک چین یکی از شرکت های بزرگ طراحی ، اجرا و مدیریت در ساخت و سازهای شهری منطقه و جهان است که بخش مهمی از خطوط مترو تهران ، تونل های نیایش، توحید و ده ها طرح عمرانی بزرگ تهران را طراحی و اجرا کرده اند.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=78&id=10542


شهردار تبریز خبر داد:
اجرای 615 پروژه عمرانی با 22 هزار میلیارد ریال در سال 93

تقدیم لایحه بودجه 3000میلیارد تومانی شهرداری به شورا 



شهریار نیوز : شهرداری تبریز اجرای 615 پروژه عمرانی ، خدماتی بزرگ و کوچک را در برنامه کاری سال آینده قرار داده است.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی در نشست علنی شورای اسلامی شهر تبریز با اعلام این خبر طراحی و اجرای این تعداد طرح و پروژه عمرانی خدماتی در سال 93 را در راستای تسریع روند توسعه و عمران زیربنایی شهر ارزیابی و خاطرنشان کرد: این تعداد پروژه در بودجه سال آینده شهرداری پیش بینی و برای تصویب و تأئید جهت اجرا تقدیم شورای اسلامی شهر شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پراکندگی این تعداد پروژه عمرانی خدماتی افزود: از مجموع 615 پروژه سال 93 ، 25 پروژه متعلق به شهرداری مرکز ، 483 مربوط به مناطق ده گانه و 107 پروژه نیز توسط شرکت ها و سازمان های تابعه شهرداری اجرا خواهد شد.

دکتر نجفی در ادامه همچنین به حوزه ها و بخش های اجرایی این تعداد پروژه اشاره و تصریح کرد: 160 پروژه از این تعداد را پروژه های مستمر مناطق و مرکز ، 90 پروژه مربوط به پروژه های تملک و مسیرگشایی ، 236 طرح و پروژه نیمه تمام ، 22 پروژه مربوط به پروژه های پیش بینی نشده و دیون عمران و مابقی شامل 107 پروژه نیز مربوط به سازمان ها و شرکت های تابعه می باشد.

شهردار تبریز در خاتمه مجموع رالی اعتبارات پیش بینی شده برای اجرای این تعداد پروژه و طرح عمرانی خدماتی را 22 هزار و263 میلیارد ریال اعلام کرد.


Viewing all 698 articles
Browse latest View live