Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 698 articles
Browse latest View live

گزارشی از پیشرفت مجتمع تحاری بلوار

$
0
0

مجتمع تجاری-اداری بلوار ستاره ای در بلوار 29 بهمن 






پروژه تجاری اداری بلوار با ۱۲ طبقه در زمینی به مساحت ۱۱۹۱۶ متر مربع در حد فاصل بزرگراه استاد شهریار و بلوار۲۹ بهمن واقع شده است. این بنا دارای ۱۲۰ واحد تجاری در ۴ طبقه و ۶۰ واحد اداری در ۶ طبقه و پارکینگ با گنجایش 100 خودرو در دو طبقه زیرین است 

پارکینگ این مجتمع  گنجایش100 خودرو را دارد که دسترسـی به آن از طریق ۲ دستگاه آسانسور و یک راه پله تعریف شده است.همچنین فضای تهی مرکزی "void" موجب تامین دید گسترده واحدهای تجاری و اداری نسبت به همدیگر می شود.

 


ویژگی برجسته ی مجتمع ، نحوه ارتباط طبقات با یکدیگر است. که در آن ضمن تامین ارتباط عمودی طبقات از طریق۶ دستگاه پله برقی و ۲ دستگاه آسانسور شیشه ای مشرف به وید ، طبقات با شیب ملایمی به هم مرتبط اند.



همچنین از دیگر ویژگیهای این مجتمع می توان به : همجواری بابزرگراه استاد شهریار شاهراه ارتباطی شرق و غرب شهر وبلوار ۲۹ بهمن شاهراه دیگراتصالی آبرسان و دانشگاه به ائل گلی و دیگر شهرکهای شرقی شهر و نیر قرار گرفتن در مجاورت ایستگاه شماره۶ مترو اشاره کرد


 نکته منحصر بفرد این پروزه معماری بسیار زیبای آن است که در سال ۸۸به عنوان سومین طرح برگزیده معماری تبریز انتخاب شده بود.


بقیه تصاویر در ادامه مطلب 


شروع خاکبرداری برج 30 طبقه تجاری شرق میدان فهمیده

$
0
0
شروع عملیات احداث برج تجاری ۳۰ طبقه شرق میدان فهمیده 

خاکبرداری برج ۳۰ طبقه ضلع شرقی فهمیده


 




برج 30 طبقه ضلع شرقی میدان فهمیده با گذشت بیش از یک سال از کلنگ زنی طرح ها چند روزی است  که عملیاتی شده و عملیات خاکبرداری این برج آغاز شده است 
این مرکز خرید توسط شرکت شیب راه طراحی شده و در ضلع شرقی میدان شهید فهمیده و در جوار اداره توزیع برق باغمیشه و روبروی سیتی پلاس قرار گرفته است



این مرکز خرید در ۳۰ طبقه احداث خواهد شد و از امکانات پروژه میتوان به موارد زیر اشاره نمود
طبقه4- تا 1-پارکینگ 
طبقه همکف تا طبقه4 مرکز خرید 
طبقه 5 رستوران 
طبقه6 شهربازی سر پوشیده کودکان 
طبقه7  استخر و سونا
طبقات8 تا25 سوئیتهای اقامتی 
طبقات ۲۶ تا ۲۸ سالنهای همایش و سالن عروسی و پذیرایی و سالن کنسرت
طبقه ۲۹ سالن های ورزشی

طبقه۳۰ سینما


امید میرود با پشت سر گذاشتن مراحل وسخت اداری و بروکراسی های موجود این پروزه و برجهای اطراف میدان فهمیده با سرعت احداث شده و طی برنامه 3 ساله تکمیل و افتتاح گردند


با نگاهی آینده نگر به این منطقه آینده ای درخشان برای این نقطه شهر با پروزه های منحصر بفرد آن میتوان تجسم نمود که این برج تجاری تفریحی در کنار مجتمع های تجاری کناری مجموعه ای بزرگ و مدرن را در این نقطه شهر تشکیل خواهند داد که شامل :

1-سیتی پلاس تبریز و هتل لاله که  جزو منحصر بفردترین مجموعه های تجاری ایران خواهد بود که طی ماه آتی افتتاح میشود 

2- برج 30 طبقه شرق میدان فهمیده

3-برج 30 طبقه جنوب میدان فهمیده

4-برج 30 طبقه غرب میدان

5-مرکز خرید رشدیه 2

6-مرکز تجارت جهانی 


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

آبشار مصنوعی ائل باغی

$
0
0

اتمام عمليات احداث آبشار مصنوعي تفرجگاه ائل باغي



عمليات احداث آبشار مصنوعي تفرجگاه ائل باغي به اتمام رسيده و به زودی مورد بهره برداري قرار ميگيرد.

به گزارش روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان پاركها عمليات طراحي و احداث اين آبشار از نيمه دوم سال 90 آغاز شده بود كه به دليل مشكل برودت هوا و كندي عمليات در همان سال، عمليات اجراي اين طرح با جديت تمام در نيمه اول سال 91 مجدداٌ شروع شد و به زودي شاهد بهره برداري از اين آبشار خواهيم بود.

بنابر اين گزارش برای پمپاژ آب به این آبشار چندین دستگاه پمپ آب قوی در مسير نصب شده ودر انتهای آبشار نيزصخره ای سیمانی به ارتفاع 6 متر احداث شده که آب از قسمتهای مختلف آن جاری خواهد شد.
بر پايه همين گزارش از مشخصه هاي اصلي اين آبشار وجود آبنماي زيبا در محور اصلي آن و صخره سيماني وسنگي در منتهي اليه پله ها با نورپردازي زيبا مي باشد كه در زيبائي اين مجموعه تاثير بسزائي داشته است.


اين گزارش مي افزايد: خزه های طبیعی و گلکاری های زیبایی نيز بر روی این صخره اجرا شده که در کنار نورپردازی منحصر بفرد این آبشار (که برای اجرای آن بیش از ۳۰ نور افکن کم مصرف در سرتاسر آبشار نصب شده است)منظره زیبا و چشم نوازی را بوجود آورده است.
لازم به ذكر است در کنار این آبشار اجراي طرحهاي فضاي سبز بصورت گلكاريهاي منظم و شطرنجی انجام گرفته که بر زیبایی این آبشار و محيط اطراف صد چندان افزوده است




اكبر عبدي كمدين نام‌آشناي ايران:

 زيبايي و تميزي تبريز در سطح كشور بي‌رقيب است



خبرگزاری شهریار؛ كمدين و بازيگر مطرح و نام‌آشناي ايران ، تميزي و زيبايي تبريز را در ميان ديگر شهرهاي كشور بي‌رقيب دانست.

خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز گزارش داد، اكبر عبدي كه براي شركت در مراسم جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي به زلزله‌زدگان استان به تبريز سفر كرده بود ضمن شركت در اين آئين معنوي و انسان‌دوستانه و ابراز همدردي با بازماندگان زلزله مردادماه در شهرستان‌هاي اهر ، هريس ورزقان ، از تبريز و آذربايجان به عنوان افتخاري براي ايران اسلامي ياد و خاطرنشان كرد: عناويني چون تبريز شهر اولين‌ها و زيباترين و توسعه‌يافته‌ترين شهر ايران ، بي‌ترديد برازنده مردم شريف و سخت‌كوش اين خطه است.

وي افزود: استاد شهريار از جمله افتخارات فرهنگي و ادبي تبريز و آذربايجان و تمامي ايران به شمار مي‌رود و همه ما آذري‌ها به وجود چنين بزرگاني افتخار مي‌كنيم.

اين هنرمند برجسته كشور در بخش ديگري از سخنان خود همچنين پاكيزيگي و نظافت را ويژگي بارز مردم تبريز دانست و گفت: در مسير ورود به تبريز از فرودگاه تا محل برگزاري مراسم هيچ زباله‌ يا نشانه‌اي از كثيفي و آلودگي در اين شهر مشاهده نكردم و بايد به شهردار اين شهر به خاطر مديريت موفق در شهري به اين تميزي و حفظ تميزي آن تبريك گفت.

اكبر عبدي در خاتمه با قدرداني از تلاش‌هاي مديريت شهري تبريز در توجه به زيبايي و تميزي اين شهر افزود:
من به تمامي شهرهاي ايران سفر كرده‌ام و واقعا تبريز را در مقايسه با ديگر شهرهاي كشور ، شهري تميز ، زيبا و آراسته ديدم و علاوه بر آن ، تبريز به لحاظ اقتصادي ، فرهنگي ، اجتماعي و هنري سرآمد تمامي شهرهاي ايران است.




بزرگراه تبریز-ارمنستان

$
0
0
گزارشی از عملیات احداث بزرگراه تبریز - ارمنستان 


  احداث بزرگراه تبریز-ارمنستان از جمله پروژه های مهم و حیاتی در بخش راه و ترابری كشور است كه با توجه به مسیر مواصلاتی، افق گردشگری آن بیش از ابعاد اقتصادی جلوه نمایی می كند.


این پروژه ملی اگر در مدت زمان بندی شده به بهره برداری برسد می تواند بخش قابل توجهی از مشكلات مربوط به حمل و نقل جاده ای و ترانزیت ایران و حوزه قفقاز را حل و فصل كند، چراكه هم اكنون یكی از موانع و مشكلات ناوگان ترانزیتی كشور برای حمل كالا به ارمنستان، جاده های نامناسب مزبور است.

مهمترین ویژگی این پروژه علاوه بر مزیت های اقتصادی، جاده ای، صادراتی و حمل و نقل، خاصیت اقلیمی و جغرافیایی این طرح است كه با توجه به قرار گرفتن در یك مسیر بسیار مناسب آب و هوایی و نوع توپوگرافی منطقه می تواند از نظر گردشگری نیز قابل توجه و حائز اهمیت باشد.


مسیر عبور بزرگراه تبریز - ارمنستان كه از شهرستان های ورزقان و كلیبر در منطقه شمال غربی آذربایجان شرقی تعیین شده است، یكی از نقاط بكر طبیعی استان آذربایجان شرقی به شمار می رود كه از نظر چشم اندازهای طبیعت گردی می تواند یكی از بزرگراه های بسیار دیدنی و جذاب كشور محسوب شود.


یكی از نمایندگان مردم تبریز، آذرشهر و اسكو در مجلس شورای اسلامی در این زمینه، گفت: با توجه به اینكه این بزرگراه در یك مسیر گردشگری فوق‌العاده احداث می‌شود، علاوه بر مزیت های اقتصادی، می تواند در جلب و جذب گردشگران و همچنین اولویت دادن مسافران منطقه به انتخاب مسیر یاد شده، موثر باشد.

 بیش از یكصد روستا در مسیر این بزرگراه قرار دارد كه همه آنها به نوبه خود جذابیت‌های خاصی برای گردشگران دارد و از نظر طبیعی و نوع اقلیم جزو روستاهای بسیار دیدنی آذربایجان به شمار می روند.شایان ذکر است با احداث این بزرگراه تمام روستاهای اطراف از بن بست خارج می‌شوند، گفت: فاصله این روستاها تا مركز استان آذربایجان شرقی نیز به طور چشمگیری كاهش می‌یابد و سبب اشتغالزایی جوانان منطقه خواهد شد. اگر بعد گردشگری از ناحیه ساخت این بزرگراه به نحوی توسط دستگاه های مربوطه اولویت گذاری شده و امكانات و تسهیلات لازم و كافی در طول این پروژه فراهم گردد، می توان از ظرفیت های ثانوی آن نیز از جمله ایجاد فرصت های شغلی جدید در منطقه و محرومیت زدایی از روستاهای اطراف به بهترین شكل ممكن بهره جست.



عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از اختصاص 600 میلیارد ریال اعتبار در بودجه سال جاری كشور برای احداث بزرگراه تبریز - ارمنستان خبر داد و اظهارداشت: طبق زمان بندی انجام شده این پروژه به طول 200 كیلومتر باید تا پایان سال 1392 به اتمام برسد.
منادی اضافه كرد: با بهره برداری از این پروژه مهم، دروازه های چهارگانه تبریز به سمت تهران، اهر، آذرشهر و مرند، به پنج دروازه خواهد رسید كه ارتباط شهر كهن و تاریخی تبریز با یك كشور را برقرار می كند.
به گفته وی، با تكمیل بزرگراه تبریز- ارمنستان، مردم این شهر ظرف مدت یك ساعت و 10 دقیقه خود را به مرز نوردوز در نقطه صفر مرزی ایران و ارمنستان خواهند رساند.

دسترسی مردم منطقه به بازارچه‌های مرزی مشترك از دیگر نقاط بارز و مزیت های بزرگراه مزبور است، به طوریكه با بهره‌برداری از آن، شهر تبریز به پل ارتباطی ایران و ارمنستان تبدیل ‌شده و مردم این شهر می‌توانند هر روز با آسایش و آسودگی خاطر به بازارچه‌های مرزی رفت و آمد داشته باشند.

كاهش تلفات جاده ای و ایمن سازی راه ارتباطی بین تبریز و ارمنستان از دیگر مزیت بارز این پروژه است.


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

دستگاه مهیج سوروتمه سواری در ائل باغی

$
0
0

احداث دستگاه مهیج سوروتمه سواری در تفرجگاه 220 هكتاري ائل باغي




در راستاي ايجاد امكانات رفاهي و تفريحي در تفرجگاه 220 هكتاري ائل باغي عملیات احداث مجموعه سورتمه سواری اين پارك چند ماهی است که شروع شده و هم اکنون با %50 پيشرفت فيزيكي در آينده اي نزديك مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.



به گزارش روابط عمومی سازمان پارکها هدف از احداث اين مجموعه بسترسازي براي ايجاد و توسعه زيرساخت‌هاي تفريحي و رفاهي براي خانواده ها بويژه جوانان براي پركردن بهينه اوقات فراغت اين عزيزان مي باشد.

بنابرهمين گزارش اين سورتمه به طول حدود یک کیلومتر و به ارتفاع 200 متر از سطح شهر  و با استفاده از آخرين تكنولوژي واستاندارد روزدنيا در داخل تفرجگاه ائل باغي تبريز و در دره‌اي زيبا مشرف بر بلندترین قله این مجموعه احداث میشود که با بهره برداري از آن شاهد مراجعه و استفاده همشهريان عزيز و نيز ميهمانان گرامي از اين امكانات در سطح گسترده خواهيم بود.



 گفتني است اعتبارات پيش‌بيني شده براي احداث اين سورتمه، 30 ميليارد ريال میباشد که اين سرمايه‌گذاري با مشاركت سازمان پاركها و بخش خصوصي انجام میپذیرد.

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

توسعه پارک جنگلي 120 هكتاري ارم

$
0
0

کاشت 30 هکتار از اراضی  پارک جنگلي 120 هكتاري ارم طی امسال

توسط سازمان پارکها 

طرح جنگل کاری120 هکتاری پارک ارم در منطقه شمالغرب تبریز



 



طی دو سال اخیر سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز با مشارکت شهرداری منطقه يك اقدام به اجراي طرح توسعه فضاي سبز پارك جنگلي ارم وکاشت صدها هزار نهال و درختچه در اراضی 120 هکتاری اين پارك نموده است که اکنون شاهد منطقه اي سرسبز در این نقطه از شهر هستیم .



به گزازش روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان پاركها در این پارک جنگلی بیش از صد هزارنهال از گونه هايي نظير سرو ، انواع كاج ، چنار ، اقاقیا ، سنجد ،درخت کبوده و برگ نو کاشته شده است. این پارک شامل ارتفاعات غربی و شمالی شهرک ارم میباشد که فضای 120هکتاری را شامل میشود.


از اقدامات انجام یافته در این پارک جنگلی به موارد زیر ميتوان اشاره نمود: 1-احداث آلاچیق سیمانی طرح جنگلی 2 - احداث جاده هاي دسترسي 3 - نصب نرده و صندلی هایی با طرح چوب 4 -احداث آب خوری در شكلهاي مختلف و در تعداد مورد نياز 5 -راه اندازي آبياري تحت فشار قطره اي 6 - نصب سطل های زباله با طرح چوب 7-راه اندازی سیستم آبیاری قطره ای در اکثر مناطق پارک 


گفتني است با امكانات خدماتي و رفاهي كه در اين پارك ايجاد شده است اين مجموعه به تفرجگاهي مناسب براي استفاده خانواده ها و شهروندان عزيز تبديل شده است.

منبع خبر وبسایت سازمان پارکها و فضای سبز کلانشهر تبریز:

http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=359


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

فرم دهی فضای سبز

$
0
0


فرم دهی برگهای نو معابر شهر




در راستاي زيبا سازي محيط شهري و ايجاد منظره هاي دلپذير از گونه هاي كاشته شده در سطح شهر، برگ نوهاي معابر ضمن هرس در اشكال مختلف فرم دهي شدند.


از جمله شكلهاي شبيه سازي شده ميتوان به طاووس،آهو،خرگوش،خرس،شتر،لاك پشت،قوري و ...اشاره كرد.


اجراي اين طرح علاوه بر زيبائي محيط موجبات رضايت همشهريان محترم را نيز به همراه داشته است.


http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=361


كاشت انبوه كبوده (درخت تبریزی)در مسیر چای کنار


در راستاي استفاده از گونه هاي بومي در توسعه فضاي سبز تبريز انواع مختلف درخت كبوده (تبريزي)در نقاط مختلف سطح شهر تبريز كاشته شد.


به گزارش روابط عمومي سازمان پاركها با توجه به خصوصيات منحصر بفرد و كاملاٌ بومي بودن اين نهال و همچنين سازگاري اين نهال با شرايط آب و هواي تبريز كاشت 100000 اصله از اين نهاده در سال 91 در دستور كار اين سازمان قرار گرفته و بصورت انبوه در نقاط مستعد و مختلف شهر تبريز كاشته شده است.


لازم به ذكر است كاشت انبوه اين نهال علاوه بر تلطيف و تميزي هوا زيبائي بصري ويژه اي را در سطح شهر بوجود آورده است.


http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=360


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

معابر غربی تبریز

$
0
0
تصاویر 20 معبر غربی تبریز

چند هفته قبل برای نمایش معابری شهری تبریز به علت زیاد  بودن تصاویر معابر شهری تبریز را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم کردیم تا دو دو پست جداگانه به نمایش معابر شهر بپردازیم که 22 شهریور ماه  در طی پستی به نمایش معابر شرقی  شهر پرداختیم که بدلیل اماده نبودن تصاویر معابر غربی بین دو پست چند هفته ای فاصله افتاد. در این پست قصد دارم جلوه معابر غربی  تبریز را به تصویر بکشم.امیدوارم دیدن این تصاویر برایتان خوش آیند باشد

شایان ذکر است در این پست 20 بلوار و بزرگراه مناطق غربی شهر با ذکر مکان و نام معبر به نمایش گذاشته شده است 

1-بزرگراه  تراکتور سازی


2-بلوار سلیمان خاطر



3-بزرگراه  ازادی



4-بزرگراه نظام پزشکی

5-بزرگراه اذربایجان



6- بزرگراه خلبان


بقیه تصاویر در ادامه مطلب



دوستان عزیز اهنگ بسیار زیبای انایوردوم تبریز با صدای جمشید نجفی و  اهنگ زیبای تبریزیم تبریزیم البوم  افشین اذری رو گوش میدادم برای  من خیلی خوش ایند بود و مطمئنم که برای شما نیز خوشایند خواهد بود لینکش رو قرار میدم تا بتونین دانلودش کنید 

دانلود اهنگ انایوردوم تبریز با صدای جمشید نجفی

دانلود اهنگ تبریزیم تبریزیم با صدای بهزاد و باران با همکاری  افشین اذری 

دانلود اهنگ تبریزیم با صدای عارف


قطار برقی تبریز اذرشهر

$
0
0

با حضور وزیر راه و شهرسازی و رییس راه‌آهن روسیه؛

 راه‌آهن  برقی تبریز- آذرشهر به بهره‌برداری رسید



پروژه برقی کردن قطار محور تبریز- آذرشهر صبح امروز (شنبه) با حضور مقامات عالی‌رتبه حمل و نقل ایران و روسیه در تبریز به بهره‌برداری رسید.



در مراسم افتتاح این طرح که نخستین همکاری مشترک ایران با روسیه در صنعت حمل و نقل ریلی محسوب می‌شود، علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی کشورمان، ولادیمیر یاکونین، رییس راه‌آهن فدراسیون روسیه، احمد علیرضابیگی، استاندار آذربایجان شرقی، عبدالعلی صاحب‌محمدی، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

طرح 47 کیلومتری راه‌آهن برقی تبریز- آذرشهر که دومین خط آهن برقی کشور به شمار می‌رود توسط راه‌آهن روسیه و با مشارکت پیمانکار ایرانی در مدت 3 سال اجرا شده و برای بهره‌برداری از آن افزون بر 10 میلیون یورو سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.


این پروژه به صورت پایلوت در چارچوب برنامه گسترده برقی کردن شبکه ریلی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اجرا شده است و با بهره‌برداری از آن ضمن کاهش آلایندگی محیط زیست و تلفات جاده‌ای و افزایش سطح دسترسی عموم به خدمات ریلی، ایمنی، سرعت و ظرفیت سیر در محور تبریز- آذرشهر ارتقا و هزینه استهلاک و مصرف سوخت کاهش خواهد یافت.


طرح راه‌آهن برقی تبریز- آذرشهر 5 ایستگاه واقع در این محور را تحت پوشش قرار می‌دهد و حداکثر سرعت قطار در این طرح 140 کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی شده است.

این طرح ظرفیت عبور و مرور روزانه 4 رام قطار باری با ظرفیت هزار تن و 6 رام قطار مسافری را دارد.





استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این خط آهن برقی گفت: حمل و نقل ریلی می تواند ظرفیت های توسعه آذربایجان شرقی از جمله ظرفیت های ترانزیتی این استان را نمایانتر کند.
وی افزود شیرینی این پروژه زمانی بیشتر خواهد شد که مردم آذرشهر هم بتوانند از این خط استفاده کنند.
این خط آهن از سال 87 با مشارکت طرف روسی با هزینه 10 میلیون یورو احداشده و ارتقای ایمنی خط راه آهن و مسافران، افزایش ظرفیت مسیر و سرعت جابجایی، کاهش آلایندگی محیط زیست و مصرف سوخت از جمله امتیازات این پروژه به شمار می رود.

رئیس راه آهن روسیه در تبریز خبر داد:

آمادگی روسیه برای سرمایه گذاری در حمل و نقل ریلی ایران

 رئیس راه آهن فدراسیون روسیه از آمادگی این کشور برای مشارکت در پروژه های حمل و نقل ریلی ایران خبر داد. به گزارش نصرنیوز، ولادیمیر یاکونین که در مراسم افتتاح خط آهن برقی تبریز-آذرشهر حضور یافته بود در طی سخنانی در این مراسم با ابراز همدری در خصوص واقعه زمین لرزه در آذربایجان شرقی گفت: از طرف یک میلیون و 200 هزار همکارم در راه آهن روسیه به مردم آذربایجان این واقعه را تسلیت می گویم.



یاکونین افزود: لازم به توضیح نیست که راه آهن چقدر می تواند در توسعه کشورها تاثیر گذار باشد و حمل و نقل با برق ایمن و ارزان بوده و به محیط زیست ضربه نمی زند.
وی ادامه داد: ابعاد این پروژه چندان بزرگ نیست ولی ما در کشور خود ضرب المثلی داریم که می گوید آغاز کار مهم است.
رئیس راه آهن روسیه اذعان کرد: ما از همکاری با ایران برای توسعه حمل و نقل ریلی در این کشور حمایت می کنیم و راه آهن سبب گسترش نوع جدیدی از ارتباطات می شود.
یاکونین گفت: به همراه همکاران ایرانی مان بدون هر گونه مانع و فشاری این کار را انجام می دهیم.
وی افزود: ما قبلا دوست بودیم، هستیم و خواهیم بود و این همکاری ها بین دو کشور ادامه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: از دولت روسیه و سفیر روسیه در ایران بابت حمایت های که از ما برای توسعه همکاری ها به عمل آوردند سپاسگزارم.

رئیس راه آهن روسیه با اعلام آمادگی برای ادامه و توسعه روابط میان دو کشور گفت: ما اعلام آمادگی خود را برای ساخت لوکوموتیو و واگن و تولید صنایع بالادستی راه آهن در تبریز را اعلام می کنیم.


http://ostan-as.gov.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=2&id=9579

ورودی شرقی تبریز ستاره باران میشود

$
0
0

 نور پردازی طرح تبادل امام علی در مراحل پایانی 

ورودی شرقی تبریز ستاره باران میشود 




در راستای زیباسازی طرح تبادل امام علی از حدود یک ماه پیش ت عملیات زیبا سازی و نورپردازی طرح تبادل امام علی (ع) توسط شهرداری منطقه 5 آغاز گردید 



 با توجه به  اینکه مهمترین ورودی تبریز در سمت شرق و در حوزه این منطقه واقع شده و بیشترین حجم ورود مسافر به شهر از مسیر جاده تهران – تبریز صورت می گیرد زیبا سازی طرح تبادل امام علی (ع) یک ضرورت است و  بر اساس تاکیدات شهردار محترم تبریز ، با کاشت فضای سبز ، نورپردازی و زیبا سازی، این پروژه در سطح کشور جزو طرح های زیبا خواهد بود. 




 طرح تبادل با 60 هکتار وسعت در اراضی خلعت پوشان واقع شده و دارای 12 رمپ و لوپ ورود و خروج ، 6 پل به طول 600 متر و 2 تونل به طول 200 متر می باشد که 400 میلیارد ريال هزینه اجرا و تملک داشته است.


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

کاشت انبوه در پارک بزرگ تبریز

$
0
0

 انبوه كاري در اراضی  800 هکتاری پارك بزرگ تبريز




در راستاي ادامه انبوهكاري در نقاط مختلف شهر قسمت وسيعي از اراضي محدوده پارك بزرگ تبريز تحت كاشت انبوه انواع نهال قرار گرفت.


به گزازش روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان پاركها، اين پارك كه در قسمت غرب تبريز واقع شده يكي از تفرجگاههاي بزرگ در اين نقطه از شهر بشمار ميرود و با امكانات رفاهي و تفريحي كه در آن ايجاد شده همه روزه شاهد استفاده گسترده همشهريان عزيز از اين مجموعه هستيم.


بنابر اين گزارش در عمليات انبوهكاري اخير انواع نهالهاي متناسب با شرايط آب و هوا و نيز خاك اين منطقه از قبيل كبوده،چنار،اقاقيا،انواع سرو و كاج،و همچنين عرعر و  سنجد در اراضي مستعد اين پارك كاشته شد.

منبع خبر:سایت سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز

گزارشی از عملیات اجرایی شهرک نصر

$
0
0

گزارشی از عملیات اجرایی شهرک نصر 


شهرک نصر تبریز در ضلع شمال شرقی کلانشهر تبریز و مشرف به شهرک باغمیشه در حال ساخت است .این شهرک روبروی شهرک استانداری و شهرک سپهر و شهرک جماران واقع شده  که راه دسترسی آن از طریق بزرگراه پاسداران میباشد .


طی چند سال اخیر دهها برج و مجتمع مسکونی در این شهرک احداث شده اند و با ادامه این روند دورنمای زیبایی برای این شهرک جدید التاسیس میتوان تصور نمود


برج های احداث شده کنونی  این شهرک بین 12 تا 17 طبقه میباشند و دو برج 20 طبقه نیز در آینده نزدیک احداث خواهند شد که هم اکنون خاکبرداری آنها انجام یافته است


بقیه تصاویر در ادامه مطلب

سریال هتل 7 ستاره باغلار باغی سریالی به درازی 4 سال

$
0
0
 سریال هتل 7 ستاره  باغلار باغی سریالی به درازی 4 سال 


خستگی مردم از شنیدن وعده و وعید در مورد باغلارباغی 



تصویر تزئینی است

در آغارين روزهاي زمستان  سال 1387،شهردار تبریز خبر از  بمب خبری بزرگی دادند که با اجرای ان تحولی عظیم در توسعه و پیشرفت تبریز صورت میگرفت.این بمب خبری شامل احداث هتل هفت ستاره و مجتمع تجاری و تفریحی و شهربازی سرپوشیده در دو برج 58 و 44  طبقه  در محل کنونی باغلارباغی بود 

با شنیدن این خبر بسیاری از شهروندان آینده درخشانی را برای تبریز تجسم نمودند و با وعده وعیدهای داده شده توسط عوامل شهرداری اجرای این هتل هفت ستاره را حتمی و قطعی می پنداشتند


شهردار تبریز در همان سال در مقابل و در جواب منتقدین و مخالفان تبدیل باغلارباغی به هتل 7 ستاره و برخي اظهارنظرها پيرامون عدم ضرورت احداث اين هتل گفته بود: به انجام كارهاي بزرگ اعتقاد داريم و اگر حمايت‌هاي استاندار آذربايجان ‌‌شرقي نبود اين طرح به تصويب نمي‌رسيد، مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه اجراي چنين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد!
نوين افزوده بود  پيش‌داوري در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است!
شهردار تبریز آن موقع در حالی اظهار نظرهای مخالف با اجرای این پروژه را به بی تقوایی متهم کرد که اکنون شاهد آن هستیم پس از چهار  سال چنین پروژه ای اجرا نشده است، 

به دنبال طولانی شدن امورات واگذاری باغلار باغی به سرمایه گذار اول سرمایه گذار از سرمایه گذاری در این طرح منصرف شد و بعد از کش و قوس فراوان در تیر ماه سال 90 یعنی موقع برگزاری همایش سوم سرمایه گذاری شهرداری تبریز سرمایه گذار جدید هتل 7 ستاره باغلار باغی معرفی شد و بمب خبری دوم شهرداری تبریز با امضای قرار داد این هتل در دو برج 58 و 42 طبقه با حضور شهردار تبریز آقای مهندس نوین و سرمایه گذار طرح آقای رشتچی برگزار شد 
اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در حالی واگذاری این پروژه به جوانی حدود 35ساله به نام رشتچیان را تصویب کردند که اطلاعات چندان موثقی در خصوص توانمندی این سرمایه گذار هنوز مطرح نشده بود!

علیرضا نوین شهردار تبریز معتقد بود: با تصويب اين پروژه، بلند‌ترين برج تجاري، مسكوني و خدماتي كشور در 58 طبقه براي نخستين بار در تبريز ساخته خواهد شد و علاوه بر آن زمينه براي احداث شهربازي سرپوشيده و چهار فصل در محل فعلي باغلارباغي ، مركز بزرگ و مدرن گردشگري، خدماتي، رفاهي، تفريحي، ورزشي، مسكوني، تجاري، پاركينگ، سينما، فضاي سبز انبوه و مدرن و ديگر زيرساخت‌هاي رفاه و اقتصاد شهري از سوي سرمايه‌گذار طرح فراهم خواهد شد.

به گفته شهردار تبریز در تیر ماه 90  به سرمايه‌گذار اين پروژه 6 ماه فرصت داده شده بود  تا نسبت به انجام تعهدات خود از جمله تملك و آزادسازي 100 واحد مسكوني غير مجاز احداثي در حريم اين طرح، احداث شهربازي در محل جديد و نيز ديگر تعهدات اقدام عملي انجام دهد.ولی اکنون با گذشت سه برابر مهلت داده شده یعنی  15 ماه نه تنها کاری انجام نگرفته است بلکه حتی موردی از تملک منازل اطراف  نیز دیده نمیشود !

حال که چهار سال است این فیلم سریال مهیج با دادن وعده و وعیدهای فراوان توسط مسئولین شهر ادامه یافته و هر سال با وعده ها  و بیان دلایل جدیدتر  توسط مسئولین شهر تداوم یافته است دیگر تحقق باغلار باغی همچون برخی  طرح های بزرگ وعده داده شده برای شهروندان به یک غیر ممکن تبدیل شده است 

مسئولین شهر باید پاسخ گو باشند که چرا یک پروزه هم چون باغلار باغی را به اندازه 4 سال کش و قوس میدهند و با احساسات میلیونها شهروند تبریز بازی میکنند این در حالی است که در شهرهای هم تراز پروزه هایی مشابه باسرعت  مناسب  در حال احداث میباشند که با احداث آنها در آینده فاصله ای آشکار از لحاظ عمران شهری با تبریز خواهند داشت و مسئولین ما در خواب بلند مدت خود سیر خواهند نمود !!


حال به بیان رویدادها و وعده های داده شده پیرامون باغلار باغی توسط مسئولین میپردازیم


وقایع پیرامون باغلارباغی از ابتدا تا کنون

1-در 10 بهمن 87 شهردار تبریز خبر از ساخت نخستین هتل هفت ستاره کشور در محل باغلارباغی شهر تبریز خبردادند  

شهردار تبریز از ساخت نخستین هتل هفت ستاره کشور در این شهر خبرداد. “علیرضا نوین” در جمع خبرنگاران گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار با سرمایه گذاری ۱۸ هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و مشارکت دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی شهرداری تبریز و با اشتغال زایی ده هزار نفر در مدت پنج سال احداث می شود.

شهردار تبریز گفت: برای این مجموعه ساختمان ۵۸ طبقه، سالنهای همایش، موزه، پارکینگ چهار طبقه با گنجایش ۲هزار خودرو، رستوران، شهر بازی سر پوشیده و مجموعه های ورزشی و درمانی در نظر گرفته شده است.

این هتل هفت ستاره در محل مجتمع تفریحی” باغلارباغی” شهر تبریزاحداث می شود و این مجتمع تفریحی تا پایان تیر ماه ۸۸ به محل دیگری منتقل می شود.


http://news.aruna.ir/archives/2009/Jan/29/1945.php


در 20 بهمن 87 

استاندار آذربايجان شرقي خبر داد:
تصويب تغيير كاربري باغلارباغي تبريز در كميسيون ماده 5
خبرگزاري فارس: استاندار آذربايجان شرقي از تصويب كليات پيشنهاد تغيير كاربري مجموعه باغلارباغي تبريز در كميسيون ماده 5 استانداري خبر داد.


احمدعليرضا بيگي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز افزود: پيشنهاد شوراي اسلامي شهر و شهرداري تبريز درباره تغيير كاربري باغلارباغي پس از مطالعات كارشناسي توسط كميسيون فني، مورد تصويب قرار گرفته است. وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا باب ‌شدن فروش فضاهاي سبز و اماكن تفريحي و تبديل آن‌ها به مجتمع‌هاي مسكوني و رفاهي به نفع مردم و شهر است، اظهار داشت: سرمايه‌گذار پروژه، متعهد شده معادل فضاي سبز و امكانات باغلارباغي را در قالب يك پارك تفريحي مدرن و مجهز احداث و تحويل دهد. استاندار آذربايجان شرقي نگراني درباره كاهش فضاي سبز را بي‌مورد دانست و اظهار داشت: نه تنها فضاي سبز تبريز با تغيير كاربري باغلارباغي كاهش نمي‌يابد بلكه امكاني فراهم خواهد شد تا با ايجاد يك مجموعه تفريحي سرپوشيده، شهروندان بتوانند در تمام فصول سال از اين مكان استفاده كنند. بيگي همچنين در پاسخ به اين سئوال كه آيا فروش مناطق گران قيمت شهر به بهاي ورود سرمايه‌گذار منطقي و ارزشمند است، افزود: طبيعتاً در جايي كه سرمايه‌گذاري 2 هزار ميليارد توماني مطرح بوده و امكان استقرار مجموعه باغلارباغي در مكان مناسب ديگر فراهم باشد، اولويت با جذب سرمايه‌گذار است

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711200275


معاون استاندار آذربایجان شرقی خبر داد:
برطرف ‌شدن مشکل راه دسترسی به محل احداث هتل58 طبقه تبریز

خبرگزاری فارس: معاونعمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: با اتخاذ تدابیری، مشکل راه دسترسی
به محل احداث هتل 58 طبقه تبریز به عنوان تنها اشکال این پروژه برطرف شد.


محمد اشرف‌نیا امروز درگفتگو با خبرنگار فارس در تبریز افزود: پس از بررسی و اظهارنظر کارشناسان،
سرمایه‌گذار موظف شد از پنج نقطه، زمین‌های لازم برای ایجاد راه دسترسی بهمحل احداث این هتل را خریداری و راه دسترسی احداث کند. 
وی ادامه داد: به محض تحویل زمین باغلارباغی به سرمایه‌گذار، عملیات احداث هتل 58 طبقه در تبریز آغاز خواهد شد.
بهگفته معاون عمرانی آذربایجان شرقی، تحویل زمین باغلارباغی به سرمایه‌گذار،
منوط به انتقال این مجتمع تفریحی به محل جدید خود شده است.
وی شائباتمربوط به کاهش فضای سبز در اثر ساخت هتل 58 طبقه در محل باغلارباغی تبریز
را نپذیرفت و افزود: با احداث این هتل، نه تنها فضای سبز باغلارباغی تبریز
از بین نمی‌رود بلکه میزان فضای سبز پروژه هتل 58 طبقه، حداقل سه برابر
فضای سبز کنونی باغلارباغی خواهد شد.
اشرف‌نیا اضافه کرد: علاوه براین، با ایجاد مجتمع رفاهی و تفریحی سرپوشیده در کنار هتل 58 طبقه تبریز،
امکان بهره‌مندی شهروندان در تمام طول سال از فضای تفریحی فراهم می‌شود.
معاونعمرانی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: در آینده نزدیک با برگزاری یک
میزگرد خبری، جزییات این پروژه به طور شفاف به اطلاع آحاد مختلف مردم
رسانده خواهد شد.

http://turks.parsiblog.com/Posts/267/تصويب+احداث+هتل+7+ستاره+در+تبريز/


احداث هتل 7 ستاره در تبریز 40 هزار شغل ایجاد می‌کند 


۱۴ بهمن ۱۳۸۷ 
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با استقبال از طرح احداث هتل هفت ستاره در محل فعلی مجموعه باغلارباغی گفت: با اجرای این طرح برای 4 هزار نفر اشتغالزایی ایجاد می‌کند.

بهروز خاماچی افزود: مجموعه باغلارباغی نه جزو مجموعه «آثار تاریخی» بوده و نه «فضای سبز» است. وی گفت: از زمان راه‌اندازی مجموعه باغلارباغی 20 سال می‌گذرد و در طول سال تنها شش ماه آماده کار بوده و بهره‌وری دارد، چنانچه اگر در حال حاضر به آنچه مراجعه کنید یک نفر هم حضور ندارد از نظر فضای سبز هم فقیر است تنها مکانی برای بازی کودکان است بنابراین محل مجموعه باغلارباغی در صورت انتقال هیچ مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. وی با استقبال از طرح احداث هتل هفت ستاره در محل فعلی مجموعه باغلارباغی اظهار داشت: با اجرای این طرح برای 40 هزار نفر اشتغالزایی ایجاد شده و پس از راه‌اندازی این مجموعه 40 هزار نفر صاحب شغل خواهند شد و این امر برای شهر تبریز و جوانان آن بسیار حائز اهمیت است. این عضو شورا با اشاره به فرصت‌های از دست رفته سرمایه‌گذاری در دور دوم شورا اظهار داشت: در دور قبلی شورا نیز مسائل مشابهی مطرح شد چنانچه طرح‌هایی سرمایه‌گذاری شرکت بازیافت لاستیک از آلمان، احداث تله‌کابین در عینالی با سهل انگاری باعث سرگردانی سرمایه‌گذار و در نهایت فرار آنها از شهر تبریز شد. وی با بیان اینکه چنین طرح‌هایی موجب ارتقای جایگاه شهر تبریز در خاورمیانه می‌شود، افزود: بنده کاملاً با این طرح موافق هستم چون علاوه بر احداث هتل هفت ستاره مجموعه باغلارباغی نیز به مکان دیگری انتقال می‌یابد.

http://www.shasa.ir/newsdetail-51788-fa.html




 مهندس نوین:مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه و ثمره شيرين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد. و پيش داوري منفي در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است.

شهردار تبريز عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: دومين هتل هفت ستاره جهان با مشاركت بخش خصوصي در محل فعلي «باغلارباغي» تبريز احداث مي‌شود. عليرضا نوين گفت: اين هتل به يمن سال استقرار نظام جمهوري اسلامي ايران در سال 1358، 58 طبقه خواهد بود. وي ادامه داد: سرمايه‌گذار اين پروژه كه تجربه احداث هتل‌ها و مجتمع‌هاي فراواني را در ساير كشورهاي دنيا و ايران نيز دارد، متولد تبريز است. نوين ادامه داد: اين هتل در مساحتي بالغ بر يك ميليون مترمربع احداث شده و داراي امكاناتي از قبيل چهار طبقه پاركينگ زيرزميني ويژه پارك 12 هزار خودرو با فناوري‌هاي نوين، موزه رستوران‌هاي ملل مختلف، شهربازي سرپوشيده به مساحت 40 هزار متر مربع و مجموعه سالن‌هاي همايش‌هاي بين‌المللي و سالن‌هاي متنوع ورزشي است. شهردار تبريز در ادامه در مورد ساير مشخصات اين پروژه اظهار داشت: ارتفاع برج‌هاي اين هتل در حدود 200 متر بوده و به عنوان دومين هتل هفت ستاره منطقه آسيا مطرح خواهد شد. وي مساحت عرصه اين پروژه را 20 هكتار اعلام كرد و گفت: از اين ميزان سه هكتار فضاي محدثات و بناها و 17 هكتار نيز شامل مساحت فضاهاي باز و فضاي سبز خواهد بود. نوين با بيان اينكه براي احداث اين هتل هفت ستاره بررسي‌هاي كارشناسي متعددي انجام شده است، افزود: از كل اعتبار 20 هزار ميليارد ريالي طرح، سهم شهرداري 2 هزار و 500ميليارد ريال است كه از محل زمين و عوارض اين مجتمع تامين خواهد شد. شهردار تبريز در پاسخ به اين سئوال كه آيا جايگزيني براي شهربازي فعلي «باغلارباغي» در نظر گرفته شده است يا نه گفت: محل جديد اين مجموعه در پارك بزرگ تبريز در غرب تبريز خواهد بود و اين مجموعه تفريحي حداكثر تا اوايل تابستان سال آينده به محل جديد انتقال خواهد يافت. وي در خصوص برخي اظهارنظرها پيرامون عدم ضرورت اين هتل گفت: به انجام كارهاي بزرگ اعتقاد داريم و حمايت‌هاي استاندار، مسئولان استان و راي قاطع شوراي اسلامي شهر تبريز مايه سرعت و قدرت اجراي پروژه خواهد بود. شهردار تبريز تاكيد كرد: مخالفان احداث اين هتل بين‌المللي اگر پنج سال صبر كنند نتيجه و ثمره شيرين طرح‌هاي بزرگي را خواهند ديد. نوين افزود: پيش داوري منفي در خصوص اجراي طرح‌هاي شهرداري بي‌تقوايي است. بزرگ‌ترين و بي‌سابقه‌ترين پروژه مشاركتي شهرداري تبريز در حوزه گردشگري در محل باغلارباغي اوايل سال آينده كلنگ‌زني مي‌شود.



http://www.sahandsi.ir/post-1428.aspx


در ناریخ 5 اردیبهشت 88 شهردار تبریز در واکنش به خبر لغو هتل باغلارباغی :ساخت هتل 7 ستاره تبريز عملياتي مي شود


جام جم آنلاين: شهردار تبريز در پاسخ به شايعات مربوط به لغو پروژه ساخت هتل هفت ستاره تبريز تاکيد کرد: ساخت هتل هفت ستاره تبريز که سال گذشته در شوراي شهر تبريز تصويب شده است به زودي عملياتي مي شود.


عليرضا نوين به مهر در تبريز گفت: شرکت مشارکت کننده در اين طرح نقشه‌هاي اجرايي پروژه عظيم سرمايه‌گذاري هتل 7 ستاره در محل فعلي باغلارباغي را طراحي کرده است.

وي با اشاره به انتقادات گسترده مطرح شده پيرامون اين پروژه اظهار داشت: به زودي در يک نشست ويژه تمام ابهامات پروژه مورد بررسي قرار گرفته و به مردم پاسخ داده خواهد شد.

نوين با بيان اينکه ساخت و سازهاي اطراف باغلارباغي غيرقانوني است، خاطرنشان کرد: اخطارهاي قانوني به مالکان 120 واحد مسکوني غير‌مجاز حاشيه اين محل داده شده که تاکنون شهرداري با 50 درصد آنان بر سر موضوع انتقال توافق کرده است‌.

‌شهردار تبريز با اعلام اينکه شهرداري در اين پروژه تنها مسئوليت تامين زمين و صدور پروانه ساختماني و مجوزهاي لازم را دارد، تصريح کرد: ضمانت‌هاي اجرايي اين پروژه عظيم با دولت و مهندس مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع دستي و گردشگري بوده و اين سرمايه‌گذار‌ در سفر اخير رئيس جمهور به استان نيز مورد تاکيد قرار گرفته است.


http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100905103772


اردیبهشت 88

شهردار تبريز:
نقشه‌هاي هتل 7 ستاره تبريز در حال آماده‌سازي است

خبرگزاري فارس: شهردار تبريز از طراحي نقشه‌هاي اجرايي پروژه عظيم سرمايه‌گذاري هتل 7 ستاره در محل فعلي باغلارباغي توسط طرف مشاركت كننده خبر داد.


عليرضا نوين امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز، با اعلام اينكه اين پروژه سرمايه‌گذاري بخش خصوصي پيش از اين به تصويب شوراي اسلامي شهر تبريز رسيده است، افزود: پس از تصويب پروژه از سوي شوراي اسلامي شهر، مشاركت كننده به دنبال تهيه نقشه‌هاي طرح است و به زودي مقدمات طرح نهايي خواهد شد. وي در ادامه با اشاره به انتقادات گسترده مطرح شده پيرامون اين پروژه اظهار داشت: به زودي در يك نشست ويژه تمام ابهامات پروژه مورد بررسي قرار خواهد گرفت و به مردم پاسخ داده خواهد شد. نوين خاطر نشان كرد: اخطارهاي قانوني به مالكان 120 واحد مسكوني غير‌مجاز حاشيه اين محل داده شده كه تاكنون شهرداري با 50 درصد آنان بر سر موضوع انتقال توافق كرده است‌. ‌شهردار تبريز با اعلام اين كه شهرداري در اين پروژه تنها مسئوليت تامين زمين و صدور پروانه ساختماني و مجوزهاي لازم را دارد، تصريح كرد: ضمانت‌هاي اجرايي اين پروژه عظيم با دولت و شخصي مهندس مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع دستي و گردشگري بوده و اين سرمايه‌گذار‌ در سفر اخير رئيس جمهور به استان نيز مورد تاكيد قرار گرفته است

http://www.ghatreh.com/news/nn3292772/شهردار-تبریز-نقشه-های-هتل-ستاره-تبریز-حال-آماده-سازی


در 10 تیر 88 دکتر دبیری :

ساخت هتل 7‌ ستاره تبريز هچنان به قوت خود باقي‌ است 

خبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي‌ كلانشهر تبريز گفت: عمليات ساخت هتل هفت ستاره تبريز در دست اقدام است و هيچ مشكل خاصي وجود ندارد.‌


شهرام دبيري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در تبريز افزود: تملك زمين‌هاي اطراف مجتمع تفريحي ـ رفاهي باغلار باغي شروع شده است. وي خاطرنشان كرد: قرار است هيئت‌هاي سرمايه‌گذار به زودي در مورد مراحل ساخت اين پروژه عظيم به شوراي اسلامي‌ شهر تبريز گزارش دهند. دبيري در خصوص اين شائبه كه سرمايه‌گذار براي اين سرمايه‌گذاري دو دل است، گفت: من اين شائبه را تكذيب مي‌كنم و تا جايي كه اطلاع دارم مشكل خاصي نيست و كارها طبق روال پيش مي‌رود. وي در خصوص ضرورت اين هتل در تبريز گفت: اين يك سرمايه‌گذاري بزرگ و تحول اساسي در اقتصاد منطقه است. دبيري در ادامه اظهار داشت: علاوه بر اين، پروژه فوق در جذب گردشگر و توريست به شهر تبريز بسيار موثر واقع خواهد شد و از طرفي اين طرح اشتغالزايي را سبب مي‌شود. رئيس شوراي اسلامي‌ كلانشهر تبريز ادامه داد: نظير اين سرمايه‌گذاري، تاكنون در تهران هم تحقق نيافته ‌است، از اين رو سرمايه‌گذاري فوق در تبريز تحول اساسي ايجاد خواهد كرد. وي تصريح كرد: بر همين اساس بايد از سرمايه‌گذار اين پروژه بزرگ حمايت كنيم تا كارهاي اين طرح به نحو احسن انجام شود‌. براساس اين گزارش، هتل هفت ستاره در محل مجتمع تفريحي ـ رفاهي باغلار باغي تبريز در 58‌ طبقه ساخته‌ خواهد ‌شد. مساحت كل اين پروژه بزرگ 91‌ هكتار است كه از اين مقدار 10‌ هزار متر مربع شامل هتل هفت ستاره خواهد بود. هتل فوق شامل امكاناتي چون پاركينگ چهار طبقه زيرزميني ويژه پارك 21‌ هزار خودرو با فناوري‌هاي نوين خواهد بود و طبقه آخر آن به عنوان موزه براي جذب توريست ايجاد خواهد شد و در كنار هتل فوق مجموعه‌هاي تفريحي ـ ورزشي نيز احداث خواهد شد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8804100506


در 7 تیر 89 

انعکاس خبر تغئیر سرمایه گذار طرح  باغلارباغی  به دلیل عمل نکردن سرمایه‌گذاربه تعهدات خود


 
شهردار تبریز گفت: با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده 5، سرمایه‌گذار تعهدات خود را در پروژه «باغلارباغی» انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایه‌گذار آماده اجرای پروژه هستند.


به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین امروز با تاکید بر این نکته که بهتر است در انجام پروژه‌های شهری اولویت‌بندی صورت گیرد تا هر ساله شاهد اجرای ناقص آنها نباشیم،تاکید کرد: بر اساس موافقتنامه‌ای که بین شورای شهر و شهرداری به امضا رسیده و اسامی پروژه‌ها در آنها اعلام شده، ماهانه شهرداری تبریز باید به کمیته تخصصی شورای شهر گزارش داده تا شفاف‌سازی صورت گیرد. وی ادامه داد: صبح هر روز کمیسیون درآمدها برگزار شده و عصر همان روز پیگیر گزارش میزان تحقق آنها هستیم.
نوین با اشاره به صحبت‌های انجام یافته در جلسه قبلی شورا اظهار داشت: شهرداری پروژه‌های ابلاغ و مصوب شده در شورای شهر را اجرا می‌کند. شهردار تبریز با اشاره به برخی از پروژه‌های انجام شده در سطح شهر گفت: پروژه مسقف کردن گلزار شهدای تبریز، بیش از 25 روز است که به پیمانکار پروژه ابلاغ شده، ولی هنوز طرحی توسط پیمانکار ارائه نشده است. وی، در مورد پروژه مرکز همایش‌های ملی نیز گفت: بر طبق بودجه مصوب شورای شهر اقداماتی در این مورد انجام یافته است.
نوین همچنین با اشاره به پروژه بزرگ فرهنگسرای الغدیر اظهار داشت: این پروژه به علت حجم کاری زیادی که دارد یک ساله به اتمام نمی‌رسد، اما فاز یک پروژه سال گذشته با هزینه‌ای افزون بر 800 میلیون تومان اجرا شد و امسال نیز 2 میلیارد تومان برای طرح توسعه فضاهای موجود آن در نظر گرفته شده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اتوبان پاسداران گفت: بر اساس بررسی‌هایی که انجام گرفته، برای پایدارسازی باید یک باند اتوبان را حذف کرده و یا اینکه هر ساله با رانش بخشی از اتوبان نسبت به ترمیم آن اقدام شود.
نوین همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای خط دو مترو تبریز گفت: این خط در آذر سال 1387 توسط وزیر وقت کشور کلنگ‌زنی شد و بعد از تصویب شورا اقدامات لازم نسبت به واگذاری آن به قرارگاه خاتم انجام گرفت، ولی بیش از هشت ماه مصوبه شورا در وزارت کشور راکد ماند و در 30 خرداد امسال این مصوبه به سازمان برنامه‌ریزی ارجاع داده شده ولی هنوز توسط این سازمان بررسی صورت نگرفته است. وی ادامه داد: ولی با این وجود شفت خط دوم در قراملک در حال اجراست.
شهردار تبریز با اشاره به پروژه باغلارباغی تبریز گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با سرمایه‌گذار این پروژه داشتیم، قرار بود سرمایه‌گذار در عرض شش ماه نسبت به انتقال وسایل بازی به پارک بزرگ تبریز اقدام کرده و نیز حدود 100 خانه که عمدتا غیرمجاز بودند را با هزینه‌ای بالغ بر 25 میلیارد تومان تملک کند همچنین 15 میلیارد تومان به شهرداری تبریز پرداخت کند که با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده پنج و تهیه نقشه‌ها، سرمایه‌گذار تعهدات خود را انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایه‌گذار آماده اجرای پروژه هستند.
نوین، در مورد اجرای پروژه 58 طبقه ائل‌گلی نیز گفت: سرمایه‌گذار پروژه بعد از 20 روز اعلام کرد با توجه به فضای شهر توان اجرای پروژه را ندارد. وی، در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اجرای پروژه مرکز تجارت جهانی فرش نیز تصریح کرد: این پروژه در اواخر شورای دوم تصویب شد و مسابقه معماری برای این پروژه انجام گرفت و پروژه در حال اجراست.

http://shasa.ir/newsdetail-87286-fa.html


در اول شهریور 89 انتقال پروژه هتل 7 ستاره تبریز به اصفهان تکذیب شد
تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بحث انتقال هتل هفت ستاره تبریز به اصفهان وجود خارجی نداشته و تکذیب می شود.

شهرام دبیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ‌اگرچه پروژه مشابه هتل هفت ستاره تبریز در اصفهان وجود داشت اما اینکه بگوییم پروژه هتل هفت ستاره تبریز به اصفهان برده می‌شود کار خوبی نیست زیرا این موضوع وجود خارجی ندارد.

وی افزود: درباره هتل هفت ستاره تبریز، شهرداری رسالت خود را به خوبی انجام داد و کار کارشناسی روی این مسئله به عمل آورد از این رو کوتاهی در این مورد از جانب شهرداری نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار این پروژه به خاطر رکود اقتصادی از سرمایه‌گذاری پشیمان شده و جلو نیامد.

دبیری تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه‌گذار دیگری آمده و قرار است ادامه کار هتل هفت ستاره تبریز را پیگیری کند.

وی ادامه داد: قرار است این مجموعه در زمینی به مساحت 20 هکتار با سرمایه‌گذاری 18 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی و مشارکت دوهزار و 500 میلیارد ریالی شهرداری تبریز و با اشتغالزایی 10 هزار نفر احداث شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: برای این مجموعه ساختمان 58 طبقه، سالن‌های همایش، موزه، پارکینگ چهار طبقه با گنجایش دو هزار خودرو، رستوران، شهربازی سرپوشیده و مجموعه‌های ورزشی و درمانی در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: ساخت هتل هفت ستاره تبریز برای نخستین بار در ایران احداث می‌شود و موجب تحول توریسم در این کلانشهر و منطقه می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: این اقدام رتبه توریسم تبریز را چند درجه ارتقا خواهد داد زیرا برای نخستین بار در کشور شهربازی مدرن و سرپوشیده به مساحت 40 هزار مترمربع احداث می‌شود.

‌دبیری در ارتباط با ضرورت اجرای این پروژه اظهار داشت: این پروژه عظیم یک سرمایه‌گذاری بزرگ برای شهر تبریز است که با اجرای آن تحول بزرگی را در همه زمینه‌ها اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری در تبریز شاهد خواهیم بود.

وی همچنین به بحث اقتصادی این پروژه اشاره کرد و افزود: این پروژه از نظر اقتصادی منافع زیادی برای شهر تبریز به وجود خواهد آورد زیرا در راستای جذب گردشگر و توریست به شهر تاریخی تبریز موثر بوده و همین‌طور به دنبال خود اشتغالزایی را ایجاد خواهد کرد.

اجرای پروژه هتل هفت ستاره تبریز که با تصویب شورای اسلامی شهر تبریز قرار است در محل مجتمع تفریحی ـ رفاهی باغلارباغی در مساحتی افزون بر یک‌میلیون مترمربع احداث شود شامل برج سه قلوی ۵۸طبقه و امکاناتی از قبیل چهار طبقه پارکینگ زیرزمینی ویژه پارک 12 هزار خودرو با فناوری‌های نوین، طبقه آخر به عنوان موزه برای جذب گردشگر و رستوران‌های مختلف، شهربازی سرپوشیده به مساحت 40 هزار مترمربع و مجموعه ‌سالن‌های همایش‌های بین‌المللی و سالن‌های متنوع ورزشی مراکز خرید و تفریح در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار برای آن در نظر گرفته شده است.

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1138468


در اواخر سال 89 بررسی مجدد طرح هتل باغلارباغی در جلسه شورای شهر مطرح شد 

جلسه شورای شهر تبریز این هفته پرونده نیمه مختومه احداث هتل 7 ستاره در محل باغلارباغی تبریز که بزرگترین پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی شمالغرب کشور است را مجدداً گشود و اعضای شورای شهر در جلسه ی پر حرف و حدیث به اظهار نظرهای خود پرداختند.

رسول درسخوان در اولین واکنش به احداث این هتل در محل باغلارباغی تبریز گفت : چه اصراری داریم که حتما باغلارباغی فعلی تبریز را که در تصور عموم یک پارک عمومی به شمار می رود تخریب و برج سازی کنیم ؟ اگر در شهر تهران می شود پارک لاله را تخریب کرده و برج سازی نمود شماهم باغلارباغی را تخریب کنید!

وی ادامه داد : کار نمایندگان شورای شهر تنها به بررسی هبه ها و پروژه های کوچک شهر ختم نمی شود بلکه در پروژه های بزرگ باید بیش از این ها دقت و بررسی نماییم تا در مقابل نسل آینده شرمنده نباشیم.

درسخوان اظهار داشت : ما می توانیم در جای دیگر شهر فضای مناسبی را برای احداث این هتل آن هم در زمینی به مراتب بزرگتر برای این کار اختصاص دهیم که برای شهر تبریز ارزش افزوده داشته باشد.

عابدزاده دیگر عضو شورا در واکنش به این اظهارات گفت : در مجموعه فعلی باغلارباغی تبریز آهن آلات بیشتر به چشم می خورد تا فضای سبز ! چه اشکالی دارد ما از این سرمایه گذار حمایت نماییم که می خواهد فضایی در آن وسعت و با امکانات تفریحی و مدرن و فضای سبز به مراتب بیشتر از فضای سبز فعلی ایجاد کند! در هم حین درسخوان گفت : به عنوان یک کارشناس می گویم پارکی و فضای سبزی که شما از آن سخن می گوید به منزله حیاط خلوت برای برج هایش خواهد بود!

سید حسن شکوری نیز در این باره گفت : ایرادات و اشکالاتی به این طرح از همین الان وارد است که برای نمونه باید گفت : اگر برای هر متر مربع عیانی این مجموعه به طور متوسط یک میلیون تومان خرج شود کل سرمایه احداث این مجموعه مبلغی برابر با 526 میلیارد تومان خواهد شد و این رقم در مقایسه با رقم 1100 میلیاردی فعلی تفاوت زیادی دارد.

وی افزود آقایان در برنامه شهریمیز گفتند این هتل هفت ستاره نخواهد بود اما الان صحبت از احداث هتل 7 ستاره می شود!

نور محمد زاده نیز در این باره گفت : جای شک و شبهه دارد که برای 1000 میلیارد سرمایه گذاری بخش خصوصی ما در کمتر از یک ساعت تصمیم گیری می کنیم . در این مورد نمی توانم بگویم که تصمیم ما آبکی است اما خیلی غیر کارشناسانه عمل می کنیم.

وی اظهار داشت : ما در مجموعه شورا کمیسیون عمرانی هم داریم که باید این کمیسیون نظرات خود را بدهد و طوری قلمداد نشود که تصمیم گیری ما برای این پروژه همانند تصمیم گیری یک دهکده برای یک شهر بزرگ می باشد!

شیری آذر در ادامه این جلسه گفت : در شمال و تهران نیز قرار است هتل 7 ستاره احداث شود ، و سرمایه گذار هتل 7 ستاره تهران یک فرد آذربایجانی است ، تبریز هم می تواند با احداث این هتل در کنار دو شهر دارای هثل 7 ستاره باشد.

وی افزود : سرمایه گذار قبلی این طرح پارک ولیعصر را نیز همراه با باغلارباغی جهت احداث هتل می خواست اما سرمایه گذار فعلی کاری با پارک ولیعصر ندارد و این پارک می تواند برای عموم در کنار مجموعه قابل استفاده باشد.

این عضو شورای شهر افزود : طرح فعلی مجموعه باغلارباغی تبریز در سال جوابگوی 3 تا 4 ماهه مردم است اما این طرح جدید با توجه به مسقف بودنش برای تمام فصول و تمام ساعات قابل بهره گیری خواهد بود و در کنار آن اشتغال زایی و جذب گردشگر هم از دیگر مزایای احداث این مجموعه خواهد بود.

شیری آذر در خاتمه گفت : در کنار اشتغال زایی این مجموعه برای جوانان شهر ، بچه های معصوم ! ما از این پروژه استفاده خواهند کرد.

استوچی در واکنش به این اظهار نظر گفت : شنیده می شود قیمت ورودیه در نظر گرفته شده برای آن مجموعه از هم اکنون 50 هزار تومان تعیین شده است ، ما باید ببینیم آیا همه بچه های معصومی که آقای شیری آذر از آن صحبت می کنند توان ورود به این مجموعه را خواهند داشت؟ چه برسد به استفاده از سایر امکانات آن مجموعه!!!

نوین شهردار تبریز در پاسخ به این اظهار نظرهای اعضای شورای شهر تبریز گفت : با پروژه 1000 میلیارد تومانی اینگونه برخورد نمی کنند ، تمامی حرف های ما را در روزنامه ها تیتر می کنند و در تیر امسال که قرار است همایش سرمایه گذاران بخش خصوصی در تبریز برگزار شود ، سرمایه گذاران با مشاهده این خبرها طور دیگری بر این موضوع نگاه می کنند.

نوین ادامه داد : فردا خواهیم دید که نوشته اند پارک بزرگ باغلارباغی تبریز نابود شد یا با یک سرمایه گذار چنین برخورد ها می شود که پیشنهاد می کنم کارشناسی های این طرح در جای دیگری صورت یابد و ما فقط به این طرح در شورا رای گیری کنیم و بنده با توجه به رای شورا اقدام نمایم.

در جلسه شورای شهر این هفته تبریز در مورد افزایش حقوق رانندگان استیجاری شهرداری تبریز نیز تصمیم گیری شد و در حالی که شهر دار تبریز در مورد این رانندگان اعلام کرد طبق قانون کار با این رانندگان برخورد می شود و فرد ناراضی وجود ندارد ، اعضاء شورای شهر با افزایش حقوق رانندگان استیجاری موافقت نموده و طی مصوبه ای رانندگان را مکلف به اجرای بیمه خویش فرما نمود.

این گزارش می افزاید : در مصوبه مجموعه باغلارباغی تبریز آمده این مجموعه دارای 3 برج به تعداد طبقات 58 طبقه ای ، 44 طبقه ای و 11 طبقه ای اجرا خواهد شد که برج 58 طبقه ای ذکر شده هتل 7 ستاره در نظر گرفته شده و در این مجموعه امکانات رفاهی ، تجاری و گردشگری و خدماتی و ... در نظر گرفته شده است.

عابدزاده در پاسخ به این سوال که چرا حبیب شیری آذر در این جلسه از احداث هتل های 7 ستاره در سایر شهر ها خبر می دهد در حالی که نمی توان هتل 7 ستاره را ساخت نیز گفت : قانون این موضوع کشوری و ملی است و تنها مربوط به تبریز نیست.

ساقی می افزاید : بررسی بیشتر روند احداث مجموعه هتل 58 طبقه 7 ستاره تبریز به جلسات دیگر شورای موکول شد.اما آیا آسمان تبریز برای اولین بار در شمالغرب کشور صاحب هتل 7 ستاره خواهد شد یا نه ؟ جواب این سوال را به مرور زمان و در جلسات بعدی شورا پیگیر خواهیم بود.

http://agheli.blogfa.com/post/2591/آسمان-سر-ایران-7-ستاره-خواهد-شد-


در صحن علني شوراي اسلامي شهر در مورخه 90/3/1 صورت گرفت: 
تصويب مجدد  بزرگ‌ترين پروژه سرمايه‌گذاري تبريز در باغلارباغي





خبرگزاري شهريار؛ پروژه سرمايه‌گذاري باغلارباغي ، به عنوان بزرگ‌ترين پروژه سرمايه‌گذاري بخش خصوصي سال جاري تبریز، پس از ماه‌ها بررسي كارشناسي در كميسيون‌هاي شوراي اسلامي شهر به تصويب اعضاي اين شورا رسيد.

خبرگزاري شهريار به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز گزارش داد، در جلسه علني امروز صبح شوراي اسلامي شهر تبريز ، اعضاي اين شورا پس از بحث و بررسي در خصوص شرايط ، نحوه و چگونگي اجراي اين پروژه بزرگ سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در تبريز ، در نهايت با اكثريت آراء ، مجوز اجراي پروژه سرمايه‌گذاري رفاهي ، تفريحي ، تجاري و خدماتي در محل باغلارباغي را صادر كردند تا اين طرح پس از تأييد و ابلاغ نهايي از سوي فرمانداري به سرمايه‌گذار ابلاغ شود.

شهردار تبريز در سخناني با قدرداني از اهتمام و حمايت اعضاي شوراي اسلامي شهر تبريز از بحث سرمايه‌گذاري و تصويب اين طرح ، از پروژه باغلارباغي به عنوان بزرگ‌ترين پروژه شهرداري تبريز در حوزه اقتصاد شهري ياد و خاطرنشان كرد: در سال جهاد اقتصادي ، شوراي اسلامي شهر با تصويب اين طرح بزرگ ، زمينه را براي رونق اقتصادي ، عمران شهري و ايجاد فرصت‌هاي شغلي و در كنار آن بسترسازي براي ايجاد زيرساخت‌هاي رفاهي تفريحي براي شهروندان فراهم كرد و از امروز ، مديريت شهري تبريز با دقت و جديت تمام بر روند اجراي پروژه مذكور نظارت دقيق خواهد داشت.

وي افزود: با تصويب اين پروژه ، بلند‌ترين برج تجاري ، مسكوني و خدماتي كشور در 58 طبقه براي اولين بار در تبريز ساخته خواهد شد و علاوه بر آن زمينه براي احداث شهربازي سرپوشيده و چهار فصل در محل فعلي باغلارباغي ، مركز بزرگ و مدرن گردشگري ، خدماتي ، رفاهي ، تفريحي ، ورزشي ، مسكوني ، تجاري ، پاركينگ ، سينما ، فضاي سبز انبوه و مدرن و ديگر زيرساخت‌هاي رفاه و اقتصاد شهري از سوي سرمايه‌گذار طرح فراهم خواهد شد.

شهردار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به روند بررسي‌هاي كارشناسي و تصويب اين پروژه خاطرنشان كرد: اجراي اين پروژه در محل فعلي باغلارباغي تبريز پس از اخذ مجوز از كميسيون ماده پنج استانداري ، شوراي عالي سرمايه‌گذاري و شوراي اسلامي شهر به صورت جدي مطرح گرديد با اين حال به دليل برخي كوتاهي‌ها از سوي سرمايه‌گذار قبلي ، شهرداري تبريز ناگزير از مذاكره با سرمايه‌گذار ديگري براي اجراي آن شد و خوشبختانه طرح مذكور با انجام برخي تغييرات و نيز ابلاغ الزامات تازه براي سرمايه‌گذار ، با تصويب نهايي از سوي شوراي شهر امكان اجراي رسمي يافت.

مهندس نوين همچنين با تأكيد بر اين كه برخلاف برخي جوسازي‌ها و شائبه‌هاي ايجاد شده از سوي برخي افراد و رسانه‌ها ، اجراي اين پروژه در راستاي تخريب و از بين بردن فضاي سبز و نيز مجموعه رفاهي و تفريحي باغلارباغي نخواهد بود افزود: با اجراي اين طرح بزرگ نه تنها فضاي سبز موجود از بين نمي‌رود بلكه شاهد توسعه چندين برابري و ايجاد فضاي سبز مدرن و زيبا در حريم اين طرح خواهيم بود و علاوه بر آن با ايجاد و احداث يك شهربازي سرپوشيده چهار برابري و تمام فصل در محل فعلي باغلارباغي ، امكان استفاده شهروندان و خانواده‌ها از اين مجموعه مدرن نيز فراهم خواهد شد.

شهردار تبريز در عين حال ميزان سرمايه‌گذاري صورت گرفته در اين پروژه بزرگ را 12 هزار ميليارد ريال اعلام كرد.

مهندس نوين در خاتمه افزود: اجراي پروژه بزرگ رفاهي ، تفريحي و گردشگري باغلارباغي پس از انجام بررسي‌هاي دقيق و فني كارشناسي از سوي نهادها و دستگاه‌هاي ذي‌ربط و عبور از 48 فيلتر نظارتي و كارشناسي به تصويب رسيده و در ادامه كار نيز اين نظارت‌ها و برسي‌هاي كارشناسي به منظور اجراي منطبق با قرارداد و طرح و نقشه انجام خواهد گرفت.

به گفته شهردار تبريز به سرمايه‌گذار اين پروژه 6 ماه فرصت داده شده است تا نسبت به انجام تعهدات خود از جمله تملك و آزادسازي 100 واحد مسكوني غير مجاز احداثي در حريم اين طرح ، احداث شهربازي در محل جديد و نيز ديگر تعهدات اقدام عملي انجام دهد.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=4367


در 5 تیر 90

همزمان با دومین روزهمایش سرمایه گذاری استان انجام گرفت؛


امضای قرارداد سرمایه گذاری پروژه رفاهی تفریحی باغلارباغی






خبرگزاري شهريار؛ همزمان با دومین روز سومین همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري استان آذربایجان شرقی ، قرارداد اجرای بزرگترین پروژه رفاهی، تفریحی خدماتی شمالغرب کشور به امضای شهردار تبریز و سرمایه گذار این طرح رسید.

خبرگزاري شهريار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، پروژه بزرگ باغلارباغی با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد ریال بخش خصوصی و با امکانات رفاهی تفریحی شامل 3 برج بلند مرتبه ، شهربازی سرپوشیده ، زمین های ورزشی، مراکز خرید مدرن، مجتمع های رفاهی تفریحی، رستوران، پارکینگ، سالن های همایش، فضای سبز انبوه ، لوناپارك جديد و مدرن ، ايجاد شهربازي سرپوشيده پيشرفته با امكانات و تجهيزات مدرن ، ايجاد مجموعه پارك آبي ، ايجاد امكانات تفريحي تخصصي براي سنين مختلف از كودك تا سالمند ، ايجاد مجموعه‌هاي ورزشي متعدد شامل هاكي روي چمن ، هاكي روي يخ ، پاتيناژ ، بولينگ ، اسكي روي يخ ، بدمينتون ، گلف داخل سالن و رشته‌هاي ديگر ، احداث پارك بزرگ عمومي به مساحت 10 هكتار با فضاي سبز مدرن و متفاوت و زيبا،ايجاد مراكز تجاري ، خدماتي و مسكوني با استانداردهاي جهاني ، ورود تكنولوژي بلند مرتبه سازي به شهر تبريز ، سينماهاي كوچك و بزرگ ، احداث هتل مجلل با برند اروپايي ، ارتقاي زيرساخت‌هاي گردشگري تبريز و در نهايت ارتقاي رتبه شهر در سطح جهاني احداث می شود.

شهردار تبریز در حاشیه امضای این قرارداد ، اجرای این پروژه بزرگ رفاهی تفریحی را زمینه ساز رونق اقتصادی در تبریز، اشغال زایی کلان ونیز تحول اساسی در چهره شهر دانست.

به گفته مهندس نوین این پروژه طی روزهای آینده از سوی سرمایه گذار طرح وارد فاز عملیاتی خواهد شد.


http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=4762


فرصت 6 ماه به سرمایه گذار طرح برای تملک و آزاد سازی محوطه در تیر ماه 90

شهردار تبريز گفت: به سرمايه‌گذار  پروژه باغلار باغی  6 ماه فرصت داده شده است تا نسبت به انجام تعهدات خود از جمله تملك و آزادسازي 100 واحد مسكوني غير مجاز احداثي در حريم اين طرح، احداث شهربازي در محل جديد و نيز ديگر تعهدات اقدام عملي انجام دهد

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003016274




در بودجه ریزی سال91 شهرداری ردیف اعتباری برای مقدمات احداث هتل باغلارباغی در نظر گرفته شد و از سوی عضو شورای شهر آقای شیری آذر بیان شد :باغلارباغی برای احداث هتل 7 ستاره آماده سازی می شود

وی در ادامه به پیش بینی بودجه سال 91 شهرداری تبریز در تهیه مقدمات احداث هتل 7 ستاره و مجتمع تفریحی و تجاری در محل باغلارباغی این شهر اشاره و تصریح کرد: کار انتقال دستگاههای تفریحی باغلارباغی بزودی شروع می شود و به جای آن، مجتمع سرپوشیده ای که مشتمل بر امکانات رفاهی، تجاری و تفریحی بسیار وسیعی است، احداث خواهد شد.

به گفته شیری آذر، مجتمع و هتل 7 ستاره که هزار و 800 میلیارد تومان سرمایه گذاری می شود، چهار برابر وسیع تر از باغلار باغی بوده و امکان ارائه خدمات ایمن و بهداشتی به شهروندان و مسافران را خواهد داشت.

http://www.e-tabriz.ir/print/?type=modules&module=News&print=1331461960


در 17 مهر 91 واکنش شهردار به عضو شورا در مورد  تاخیر در احداث هتل باغلارباغی 

شهردار تبریز در واکنش به انتقادات عضو شورای شهر به عدم اجرا شدن مصوبات شورای شهر  به پروژه رفاهي ، تفريحي و مشاركتي باغلارباغي اشاره نمودند  و در مورد دلايل تأخير اين طرح عظیم تصريح كرد: پروژه مذكور به طور جدي از سوي شهرداري در حال پي‌گيري است با اين حال پروژه به جهت برخي مشكلات از جمله بحث تحريم‌ها از سوي سرمايه‌گذار طرح با احتياط دنبال مي‌شود ؛ ولي تملك‌هاي موضوع اين پروژه آغاز گرديده است.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=7678

حال باید منتظر ماند و دید سر انجام این سریال مهیج به کجا ختم خواهد شد!

ورودی جنوبی ائل گولی

$
0
0
ورودی جنوبی ائل گولی





ورودي جنوبي ائل گولي كه مشرف به اتوبان شهيد كسائي مي باشد قبلا به صورت تپه اي شني ، باير و غير قابل استفاده بود كه اكنون با ايجاد امكانات خدماتي و رفاهي به مكاني ديدني، قابل استفاده و گردشي تبديل شده است.




به گزارش روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان پاركها،در احداث اين ورودي از سبكهاي معماري ويژه اي استفاده شده كه در كنار طرحهاي گلكاري و چمنكاري و نيز نورپردازي زيبائي كه اجرا شده منظره و چشم اندازي زيبا در اين ضلع از مجموعه تاريخي و تفريحي ائل گولي بوجود آمده است.


لازم به ذكر است از مزاياي اساسي احداث اين ورودي، دسترسی آسان مسافران و همشهريان عزيز به مجموعه ائل گولي مي باشد بطوريکه از اين قسمت براحتي مي توانند وارد اين مجموعه شده و ضمن استفاده از امكانات خدماتي و رفاهي آن ، براحتي وارد ديگر محلهاي ديدني ، رفاهي و گردشي مجموعة تاريخي و تفريحي ائل گولي شوند كه اين امر نقش مهمي در كاهش ترافيك و ازدحام جمعيت در مسيرهاي دو ورودي ديگر پارك داشته است .



از جمله امکانات ورودی جنوبی ائل گولی میتوان به:

۱-آبنما و حوض های برگرفته از معماری سنتی

۲- آبشار مصنوعی و برکه ای زیبا



۳- پل معلق جهت گذر افراد از بالای برکه و کنار آبشار

۴-آلاچیقهای زیبا با معماریهاي ويژه

۵- آتش دان در نقاط مختلف



۶-دستگاههای ورزشی

۷-باكسهاي گل در طرحها و شكلهاي ويژه

۸-آسیاب آبی



9-سنگ فرش در طرحهاي مختلف

10-حفر چاه آب و استفاده از تلنبه آب سنتي و ...


اشاره كرد.



بقیه تصاویر در ادامه مطلب


منبع خبر


http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=373

توسعه دانشکده معماری با بازسازی اماکن قاجاری جانبی دانشکده

$
0
0
  مرمت و باز سازی خانه های اطراف دانشکده معماری 

افزودن خانه های قاجاری باقی مانده به خانه بهنام و گنجه ای و قدکی با  بازسازی آنها




تبریز یکی از مهمترین شهرهای کشور با پیشینه غنی تاریخی فرهنگی است که از گذشته‌های دور بنیانگذار بسیاری از سبک‌های هنری و پیشگام در عرصه‌های فرهنگی اجتماعی بوده است.تبریز سده معاصر را شهر نخستین ها نامیده‌اند. راه اندازی نخستین مدرسه به سبک نوین ، تاسیس نخستین چاپخانه و کتابخانه ، سالن نمایش ، انجمن ادب فارسی ، مجموعه دانشگاهی ، شهرداری ، شورای شهر ، کلانتری و دهها مظهر تمدن جدید در ایران برای نخستین بار در این شهر بنا شده است.



خانه های قدیمی تبریز با معماری خاص دوران قاجار ، از جمله آثار تاریخی و ارزشمند این شهر به شمار می آیند، این خانه ها پس از مرمت و بازسازی ، برخی به عنوان موزه و برخی به عنوان دانشکده های معماری بهره برداری می شوند. خانه های بهنام ، قدکی و گنجه ای زاده نمونه هایی از این خانه های عصر قاجار هستند.


اما بناهای قدیمی این شهر در مقایسه با دیگر شهرهای ایران اسلامی از یک تفاوت عمده برخوردارند. شهر تبریز علی رغم سابقه تمدن طولانی خود و تجربه چندین دوره پایتختی ایران، بدلیل وقوع زمین لرزه های بسیار قوی  دارای محدودیت در  بناهایی با قدمت بسیار بوده اما ساختمانهای زیبای قاجاری که یادگاری از دوران ولایتعهدی شاهان قجر است در این شهر خودنمایی می کنند.


شاید این سئوال مطرح باشد که چرا عمر بناهای موجود تبریز به غیر از چند بنای محدود، کمتر از 200 سال است. پاسخ این پرسش را باید در نظام طبیعت جستجو کرد چرا که این شهر در طول هزار سال گذشته بیش از 11 زلزله مخرب و ویرانگر به خود دیده که به قول ناصرخسرو «دیواری به ارتفاع یک وجب هم در این شهر باقی نمانده است». هم از این روست که بناهای افسونگری چون کاخ غازان خان، مجموعه ربع رشیدی، میدان حسن پادشاه و ... هم اکنون زیر خروارها خاک مدفون شده اند.


با این حال، خانه‌های تاریخی تبریز به دلیل موقعیت ممتاز این شهر به ویژه در دوران حکومت قاجار از نظر شمار در کشور بی‌نظیر است. تبدیل شدن تبریز به دارالسلطنه در دوران ولیعهدی عباس میرزا دلیل اصلی تعدد و کثرت خانه‌های تاریخی در این شهر به شمار می آید.


بر اساس آمار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ، در حال حاضر پانصد خانه تاریخی و ارزشمند در تبریز قرار دارد که عمر اغلب آنها به دوران قاجار باز می گردد. در حال حاضر تنها تعداد محدودی از این بناها خریداری ، مرمت و نگهداری می شود چراکه به گفته مسئولان، با اعتبارت کنونی خرید تمام خانه های یاد شده 150 سال به طول خواهد کشید!


مجموعه خانه های قاجاری مقصودیه تبریز یکی از مزیتهای بی نظیر تبریز میباشد که نزدیک به 10 خانه قاجاری با معماری های منحصربفرد و متفاوت در کنار هم واقع شده اند .چندین سال است که این منازل قاجاری بصورت بسیار زیبایی مرمت و بازسازی شده و به عنوان دانشکده معماری مورد استفاده قرار گرفته است .جدیدا سازمان میراث فرهنگی اقدام به بازسازی و احیا منازل باقی مانده جانبی این دانشکده نموده است و با بازسازی اساسی این اماکن سعی دارد عظمت و زیبایی این دانشکده منحصر بفرد را بیشتر نماید 


معرفی تعدادی از خانه های مشهور تبریز:



خانه بهنام



خانه بهنام، از  خانه‌های تاریخی تبریز می‌باشد که از اواخر دوران قاجار به یادگار مانده است.
این خانه که امروزه به دانشکده معماری دانشگاه صنعتی سهند تبدیل شده به دلیل معماری ظریف، پنجره‌های مشجر و طاق‌ها و ایوان‌های بلند و بزرگ خود جلوه ویژه‌ای دارد.
فضاهای اندرونی و بیرونی این ساختمان عهد قجری علاوه بر تزیینات داخلی به دلیل طراحی متناسب با فصول مختلف سال از جهت تعادل درجه حرارت و چشم‌انداز زیبای خود نیز چشم بازدیدکنندگان را در هنگام دیدار از این بنای با عظمت خیره می‌کند.
وسعت اعیانی «خانه بهنام» 300 مترمربع بوده و منظره بیرونی آن به دلیل گچبری‌های هنرمندانه، نمای آجری سرخ‌گون و حوض آسمانی‌رنگ وسط حیاط خود وضعیت تبریز در سالهای اول قرن چهاردهم شمسی را در ذهن گردشگران تداعی می‌کند.
«گره‌سازی» خانه بهنام از مهمترین ویژگیهای معماری این بنای تاریخی است که بازی نور را با هنر منبت‌کاری و ایجاد طرح‌های هدسی و تزیینی مختلف در هم آمیخته است.



خانه قدکی

دیگر بنای تاریخی تبریز است که در مرکز شهر و در پشت عمارت شهرداری در محله معروف «مقصودیه» واقع شده است.
این بنا که در اواسط دوران حکومت قاجار و در اوج حیات سیاسی و اقتصادی دارالسطنه تبریز ساخته شده ، با سرستون‌های زیبا و طاق‌های متقارن خود تصویری زیبا از ساختمان‌سازی عصر قجری را به نمایش می‌گذارد.
پنجره‌های «اروسی» مشجر ، نقش طرح‌های زیبا بر دیوار آجری ، قرینه‌سازی فضای سبز دو طرف حوض حیاط بنا و ستون‌های پیچی از جمله ویژگی‌های بارز خانه قدکی است که چشم بازدیدکنندگان این بنای باشکوه را نوازش می‌کند.
به عقیده کارشناسان این بنا یکی از بهترین نمونه‌های معماری ایرانی جهت سکونت در اقلیمی با شرایط آذربایجان محسوب می‌شود.


خانه گنجه‌ای زاده
این خانه نیز از بناهای تاریخی شهر است که ترکیبی از معماری سبک قاجار و پهلوی است.
استفاده از زاویه‌های تیز در ساخت «خانه گنجه‌ای‌زاده» و پنجره‌های مستطیلی شکل بدون خمیدگی‌های معمول بناهای ایرانی در ساختمان این بنا شاهد زنده آغاز معماری مدرن و فاصله گرفتن از معماری سنتی ایرانی در تبریز است.


هر چند تاریخ ساخت «خانه گنجه‌ای زاده» به اواخر قاجاریه بر می‌گردد، ساخت زیرزمین‌های خاص دوره پهلوی رنگ وبوی معماری عصر پهلوی را در مقایسه با معماری قاجار در این بنای تاریخی بیشتر می‌کند.
«خانه گنجه‌ای زاده» سه هزار مترمربع مساحت دارد و اعیانی آن در سه طبقه متشکل از تعدادی اتاق در یک ردیف بدون اندرونی و بیرونی است.
این بنای تاریخی در حال حاضر بخشی از دانشکده معماری می‌باشد.

بقیه تصاویر در ادامه مطلب


تصاویر اسکای لاین جدید تبریز

پرواز نخستین تاکسی هوایی کشور

$
0
0

پرواز نخستین تاکسی هوایی کشور/ نخستین تاکسی هوایی کشور مسافران خود را پیاده کرد

با فرود دو فروند هلیکوپتر در فرودگاه محلی ارس روی داد




 با فرود دو فروند هلیکوپتر در فرودگاه محلی ارس نسختین پرواز ایرتاکسی کشور صورت گرفت.



 عصر امروز به مناسبت عید غدیر نخستین پرواز ایرتاکسی کشور با حضور مدیر کل تعاون ناجا در منطقه آزاد ارس به زمین نشست و تاکسی هوایی برای تردد سرمایه گذاران و گردشگران راه اندازی شد.

بر این اساس باند تازه تاسیس منطقه آزد ارس در جوار دشت گلفرج میزبان دو فروند هلیکوپتر مجهز و نو بود که در زمان 40 دقیقه هیئت متشکل از مسئولان کشوری و استانی و منطقه‌ای را از تبریز به منطقه آزاد ارس منتقل کرد.

ایرتاکسی گام اول برای توسعه ارتباط هوایی ارس

مدیر عامل سازمان منطقه آزد ارس بر لزوم راه‌اندازی نیازهای ارتباطی سریع در این منطقه تاکید کرد.

صادق نجفی در نشست با مدیر کل تعاون ناجا و مدیران و روسای سازمان های استان آذربایجان شرقی گفت: یکی از ارکان مهم توسعه ارتباط سریع بوده که همواره مورد تاکید سرمایه گذاران است.

وی تصریح کرد: در گام نخست نخستینت پرواز ایر تاکسی کشور امروز در منطقه آزاد ارس اتفاق افتاد که رویداد مهمی برای توسعه این منطقه می باشد.

نجفی افزود: احداث فرودگاه محلی در برنامه سازمان منطقه آزاد ارس است که بزودی مراحل راه اندازی آن آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه در نیمه نخست سالجاری بیش از 88 میلیون دلار کالا از گمرک منطقه آزاد ارس به کشورهای هدف صادرات شده است گفت: مسیرهای ارتباطی سریع از جمله جاده مرند جلفا که با اتمام آن ارتباط با تبریز بصورت محسوسی کاهش می یابد از نیازهای ضروری برای تسریع در سرمایه گذاری و توسعه تولید در منطقه آزاد ارس است.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس افزود: هم اکنون دغدغه ما برای سرعت دادن به روند رو به رشد سرمایه‌گذاری در ارس اتمام هرچه سریع‌تر اتوبان مرند- جلفا، اصلاح و کاهش شیب راه آهن تبریز - جلفا و کاهش زمان تردد به یک و نیم ساعت و احداث فرودگاه محلی ارس برای فرود هواپیماهای با 100 سرنشین است که در صورت تحقق این پروژه‌ها تحول عظیمی در این منطقه روی می‌دهد.

نجفی با بیان اینکه در مدت هفت ماه نخست سال‌جاری 173 شرکت در حوزه‌های تجاری، تولیدی، بازرگانی و خدماتی در منطقه آزاد ارس ثبت شده است، گفت: مزیت‌های قانونی و منطقه‌ای ارس موجب شده تا در کمتر از دو سال فعالیت رسمی بیش از 70 واحد تولیدی تولیدات خود را به کشورهای حوزه cis و کشورهای آفریقایی و اروپایی و آسیایی صادر کرده و بیشترین میزان ارزش افزوده را در بین مناطق آزاد کشور به خود اختصاص دهد.

وی افزود: این منطقه یکی از غنی‌ترین مناطق کشور در زمینه‌های گردشگری،تارخی و تمدنی و فرهنگی، تجاری و بازرگانی و کشاورزی است روند روبه رشد خوبی دارد، بنابراین با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در تحقق سریعتر اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نیازمند مساعدت بیش از پیش مسولان کشوری و بخش خصوصی هستیم.

وی خطاب به مدیر کل بنیاد تعاون ناجا در رابطه با نیازهای منطقه آزاد ارس با توجه به زمینه فعالیت تعاون ناجا گفت: دشت وسیع گلفرج زمینه ایجاد سردخانه، واحدهای فرآوری میوه و خشکبار و پایانه واردات و صادرات میوه و خشکبار را در این منطقه ایجاد کرده است که متاسفانه تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

نجفی گفت: این منطقه یکی از بهترین مناطق برای گسترش تولید محصولات کشاوری با اکنولوژی های مدرن است و در این زمینه برای تولید محصولات گلخانه ای یکصد هکتار زمین با خاک مرغوب در این خصوص راه اندازی کرده ایم که آماده واگذاری می باشد و بنیاد تعاون نیز می تواند نقش موثری در این زمینه داشته باشد.

وی آب رودخانه ارس را مزیتی بزرگ برای توسعه کشاورزی و اشتغالزایی دانست و تصریح کرد: ارس دومین رودخانه پرآب کشور بعد از کارون است و توسعه کشاورزی شمال غرب کشور در سایه بهره‌مندی از این نعمت الهی است.








توسعه سریع ارس مسرت بخش است



قنبرپور مدیر عامل بنیاد تعاون ناجا نیز در این مراسم گفت: با وضعیت کنونی اقتصاد جهان توسعه این منطقه خوب بوده و اقدامات اساسی در آن در حال انجام است.

وی نخستین پرواز ایرتاکسی از تبریز به منطقه آزاد ارس را تبریک گفت و افزود: این اقدام توسط شرکت هلیکوپتری ایران که وابسته به بنیاد تعاون ناجا می باشد صورت گرفت.

قنبرپور در ادامه با اشاره به زمینه‌های فعالیت بنیاد تعاون ناجا گفت: بیشترین سرمایه‌گذاری ما در حوزه معدن بوده و آماده همکاری در این زمینه هستیم.

انتقال آب از ارس لازمه حل مشکلات کشاورزی و آب شرب مرند و جلفا

محمد حسن‌نژاد ضمن ابراز خرسندی از راه‌اندازی نخستین ایرتاکسی کشور در ارس گفت: علاوه بر نیاز اساسی به راه‌های مواصلاتی امن و سریع، تامین آب شرب و کشاورزی شهرستان‌های مرند و جلفا با انتقال آب رودخانه ارس از نیازهای اساسی این منطقه است.

وی گفت: مجوزهای قانونی این امر از وزیر مربوطه اخذ شده و برای اجرای این طرح بزرگ ملی به یک شرکت و یا بنگاه اقتصادی قدرتمند نیاز داریم و امیدواریم بنیاد تعاون ناجا در این امر مشارکت نماید.

محمد حسن‌نژاد افزود: این طرح با سه سال بازگشت سرمایه در صورت اجرا تحول بزرگی در حوزه کشاورزی شمال‌غرب کشور ایجاد می‌کند.

وی منطقه آزاد ارس را ظرفیت خوب استان دانست و ابراز داشت: ارس بازده مناسب برای رشد سرمایه‌گذاری را دارد.

نجفی به مشکل آب شرب شهرستان مرند اشاره کرد و گفت: سنگینی آب شرب شهرستان مرند در برخی از ایام به بالاتر از یکهزار می رسد در حالیکه بیشتر از سیصد فاجعه بار است.

وی گفت: با اجرای این طرح آب شرب 8 شهر و 81 روستای استان تامین خواهد شد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910806001255

ترمینال مسافربری مرکزی تبریز

$
0
0
شهردار تبریز خبر داد
افتتاح بزرگ‌ترین ترمینال تبریز در فروردین‌ماه 92

 شهردار تبریز از اتمام مراحل اجرایی طرح توسعه بزرگ‌ترین ترمینال تبریز حداکثر تا فروردین‌ ماه سال 92 خبر داد.

 

 




به گزارش وبلاگ تبریز مدرن  به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین خاطرنشان کرد: طرح توسعه پایانه مرکزی مسافربری تبریز که در حال حاضر مراحل اجرایی آن با سرعت قابل توجهی در حال انجام است برابر برنامه‌ریزی و زمان‌بندی انجام گرفته تا پایان سال‌جاری و نهایتاً در صورت تأخیر احتمالی، در فروردین‌ ماه سال 92 قابل بهره‌برداری بوده و مدیریت شهری تبریز تمام تلاش خود را برای تسریع احداث این پروژه به کار گرفته است.


شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم اجرای سریع و تکمیل فوری طرح توسعه ترمینال مرکزی تبریز خواستار همت بیش از پیش مسئولان امر در این خصوص شد.


وی ابراز امیدواری کرد؛ با اتمام به موقع و آماده‌سازی سریع ترمینال مرکزی تبریز زمینه برای ارائه خدمات مناسب و بهینه به شهروندان و نیز رفع مشکلات موجود در این مجموعه فراهم شود.

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

افتتاح بانک شهر سرپرستی شمال غرب کشور

$
0
0
با حضور شهردار تبريز و فعالان اقتصادي استان انجام گرفت:

افتتاح ساختمان مركزي سرپرستي شمالغرب بانك شهر در تبريز



خبرگزاری شهریار؛ با حضور شهردار تبريز ، اعضاي شوراي اسلامي شهر و فعالان اقتصادي استان و همزمان با اعياد قربان و غدير ساختمان مركزي سرپرستي شمالغرب بانك شهر در تبريز افتتاح شد.


خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، همزمان با افتتاح اين ساختمان ، شعبه ولي‌عصر بانك شهر به عنوان چهارمين شعبه فعال اين بانك در تبريز نيز آغاز به كار كرد.



احمد اسدي مدير سرپرستي بانك شهر در استان در آئين بهره‌برداري از اين دو مجموعه طي سخناني با قدرداني از حمايت‌ها و هدايت‌هاي مسوولانه شهردار تبريز در توسعه زيرساخت‌هاي خدمات بانكي بانك شهر به عنوان بانك اختصاصي شهرداري و شهروندان تبريزي گفت: ارايه بهترين ، مناسب‌ترين و سريع‌ترين خدمات بانكي از جمله اهداف تأسيس و راه‌اندازي بانك شهر به شمار مي‌رود و ما در راستاي تحقق اين اهداف تلاش مي‌كنيم.


وي در عين حال از تلاش مديريت سرپرستي شمالغرب بانك شهر براي توسعه شعب و باجه‌هاي بانكي اين مجموعه و نيز ارتقاي سطح و كيفيت خدمات بانكي در آينده نزديك خبر داد.

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=7782

افتتاح هایپرمارکت all in all در هتل لاله تبریز

$
0
0
افتتاح هایپرمارکت هتل لاله به وسعت 5200 متر مربع

افتتاح اولین نمایندگی هایپرمارکت  all in all  ترکیه در تبریز 



هتل لاله، چهارمین هتل پنج ستاره تبریز به صورتی مشارکتی با سرمایه گذاری ترک در کنار پارک باغمیشه در حال احداث است.این مجموعه شامل دو ساختمان ۱۸و ۵ طبقه ای است که برج ۱۸ طبقه مربوط به ساختمان اصلی هتل ۵ ستاره لاله است





مراكز خريد هتل مشاركتي لاله تبريز به عنوان يكي از مدرن‌ترين و بزرگ‌ترين پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري شهرداري با نمايندگي‌ شركت‌هاي معتبر و برند تركيه‌اي و اروپايي تجهيز و راه‌اندازي خواهد شد.



امروز بعد از ماهها انتظار هایپر مارکت 5200 متر مربعی all in all  در مجتمع جانبی  هتل لاله تبریز افتتاح گشت .این هایپر مارکت نماینده برند all in all  ترکیه هست که یکی از بهترین فروشگاههای زنجیره ای ترکیه میباشد 


نکته قابل توجه در این هایپر مارکت وجود درصد بالایی از اجناس ترکیه در بین اجناس موجود میباشد که برخلاف هایپرمارکتهای سایر شهرها که معمولا اجناس ایرانی و چینی ارائه میگردد در این هایپر مارکت بیش از 40%اجناس کالاهای اروپایی و محصولات کشور ترکیه میباشد که در نوع خود منحصر بفرد است


در این هایپر مارکت انواع خدمات جانبی از قبیل قنادی و غذا خوری و میوه و سبزی فروشی و زیتون فروشی و ... موجود میباشد. نکته جالب وجود نانوایی در این هایپر است که در همانجا نان اک مک ترکیه  پخت و به خریداران عرضه میگردد 



ورودی ها و سالنهای دسترسی به هایپر بسیار شیک و زیباست و چشم هر مشتری را به خود جلب مینماید .شایان ذکر است مرکز خرید سیتی پلاس  و شهربازی سرپوشیده مجموعه تا ماه بعد تکمیل و افتتاح خواهند گردید 





تاریخچه این سرمایه گذاری :در نشست کلانشهرهای کشورهای اسلامی به سال 1385 که در استانبول برگزار شد هیئتی متشکل از اعضای شورای شهر و شهردار تبریز در این جلسه حضور یافتند.



در بازدید از پروژه های بزرگ شهر استانبول که به دعوت شهردار محترم این شهر صورت گرفت هیئت اعزامی با دو نفر از سرمایه گذاران تبریزی که در پروژه های استابول مشارکت داشتند اشنا شده و در دیدار بعدی در سفارت ایران در ترکیه از انها برای بازدید و سرمایه گذاری در تبریز دعوت به عمل امد.


سال 86 مکاتبات رسمی با این سرمایه گذاران صورت گرفت و یکی از سرمایه گذاران قرارداد خود را با شهرداری تبریز برای احداث هتل ۵ستاره منعقد کرد..میزان سرمایه گذاری ۱۰۰میلیارد تومان پیش بینی شده است  






این مجموعه از بخشهای زیر تشکیل خواهد شد که شامل

۱.هتل ۵ ستاره در یک برج ۱۸ طبقه ای که شامل رستورانهای مختلف و لابی و استخر و سونا و سایر امکانات در حد استاندارد هتل ۵ ستاره میباشد.2 طبقه از این هتل در زیر زمین به عنوان پارکینگ و 16 طبقه بالای زمین به عنوان هتل و استخر و سالنهای مختلف مورد استفاده قرار خواهد گرفت



۲.ساختمان تفریحی تجاری در ۵ طبقه به مساحت 75 هزار متر مربع که شامل


الف) 3 طبقه مرکز خرید فوق لوکس با مغازه هایی به وسعت بالای 50 متر 


ب) هایپر مرکت5200 متر مربعی  all in all 

ج)سالن سینما و سالن همایش 


د) سالن بولینگ و  شهربازی سرپوشیده

س) انواع رستوران و فست فود و کافی شاپ در طبقه 5


ش)پارکینگ طبقاتی



 مساحت مرکز خرید اين هتل 75 هزار متر مربع است ، که در 5 طبقه تجاری و تفریحی ساخته شده است.مهمترین مزیت این پروزه که نقطه تمایز آن نیز قلمداد میگردد ساخت مغازه هایی با متراژ بزرگ میباشد که طبق اعلام سرمایه گذار پروژه در این مرکز خرید تنها نمایندگان برندها و مارکهای بین المللی و ترکیه ای شعبه خواهند داشت
این اقدام جالب سرمایه گذار طرح موجب متمایز شدن این مرکز خرید نسبت به مراکز خرید مشابه خواهد شد که به جای تمرکز بر تعدد مغازه ها و ساخت مغازه های کوچک و غیر معتبر تمام تمرکز خود را بر ساخت فروشگاههای بزرگ و فروش آنها به برندهای معتبر ترکیه ای جهت ساخت مرکز خرید متمایز در ایران زوم کرده اند.طبق پیش بینی های صورت گرفته این مجتمع  تا پایان پائیز 91 بطور رسمی افتتاح خواهد شد



بقیه تصاویر در ادامه مطلب

Viewing all 698 articles
Browse latest View live