اولین مجتمع سورتمه سواری بزرگ شمالغرب کشور با حضور مسئولین شهری و شهردار محترم تبریز و نيز جمعی از شهروندان گرامی در تفرجگاه 230 هکتاری ائل باغی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان پارکها ، در مراسم افتتاح این مجموعه تفریحی، مدیر عامل سازمان پارکها با اشاره به لزوم اصلاح نگرشها به وظایف اصلی شهرداري در کلانشهرها، گفت: نگاه سنتی به وظایف شهرداریهای کلانشهرها و اینکه این سازمانها تنها به عنوان نهادهای خدماتی انجام وظیفه می نماید بايستی اصلاح و به این مجموعه به عنوان نهادی ارزشمند که در موضوعات و قاعده های اجتماعی می تواند تاثیر گزار بوده و نقش اساسی داشته باشد نگریسته شود.
مهندس تقی پور در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد امکانات خدماتی و رفاهی بیشتر برای همشهریان عزیز، افزود: اگر جامعه دارای نشاط و روحيه كافي باشد انسانهای متفکر و خالقی از درون این جامعه رشد یافته و موجبات تحولهای شگرفی خواهند شد که در این راستا حوزه فضای سبز شهرداری تبریز سعی دارد با همکاری سایر ارگانها در جهت ایجاد امکانات و جاذبه های جدید تفریحی گامهای ارزنده ای بردارد.
ایشان اعتبارات هزینه شده برای ایجاد چنین مکانهای تفریحی و رفاهی را در تفرجگاه ائل باغی 150 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:صرف چنین اعتبار قابل توجهی برای ایجاد مکانهای تفریحی و ایجاد مجتمع های نشاط آور، دال بر اهتمام ویژه مسئولین شهرداری برای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین همشهریان عزیز می باشد.
مدیر عامل سازمان پارکها افزایش 3/3 مترمربعی سرانه فضای سبز برای سال 92 را استراتژی این سازمان برای سال آينده خواند و افزود:برابر برنامه ریزیهای صورت پذیرفته در سال 92 ،500 هکتار توسعه فضای سبز خواهیم داشت که این امر موجب افزایش 3/3 متر مربعی سرانه فضای سبز تبریز خواهد شد.
مهندس تقی پور ادامه داد:با توجه به کمبود منابع آبی ،طرحهائی نيز برای مدیریت استفاده بهینه از این منابع در حال اجراء می باشند که از آن جمله می توان به جایگزینی انواع درخت و درختچه های مناسب به جای چمن که نیاز بالائی به آب دارد اشاره کرد.
در ادامه این مراسم شهردار محترم تبریز نیز طی سخنانی، اقدامات انجام یافته در حوزه فضای سبز را ارزشمند خواند و از تلاشهای مدیرعامل این سازمان و تمامی عوامل زحمتکش این حوزه تقدیر و تشکر نمود.
مهندس نوین با اشاره به نقش تاریخی و فرهنگی تبریز ،ایجاد جاذبه های رفاهی و تفریحی بیشتر برای شهروندان عزیز این شهر را از اولویت های کاری شهرداری تبریز نام برد و گفت :تبریز از نظر گردشگری دارای قابلیتها و ظرفیتهای بالائی است و در این راستا تلاش میکنیم با ایجاد مجتمع های تفریحی متنوع، موجبات نشاط و شادابی همشهریان فهیم تبریزی را فراهم آوریم.
ایشان افزود: تبریز با سرانه فضای سبز 7 متر مربعی به صورت شهری با زمینهای خشک مطرح بود ولی با انبوهکاری های متعدد و افزایش سرانه به 15 متر مربع، این شهر به شهری زیبا و سرسبز تبدیل شده است که در این راستا جا دارد از تلاشگران حوزه فضای سبز اين شهر تقدیر بعمل آید.
مهندس نوین با تاکید بر لزوم اهتمام ویژه خانواده ها به تفریحات سالم، ادامه داد :برای داشتن زندگی سالم ضروریست خانواده هاي محترم بخشی از اوقات خود را به انجام تفریحات سالم و ورزش اختصاص دهند و در این راستا شهرداری تبریز سعی نموده با ایجاد اماکن ورزشی و جاذبه های تفریحی سالم از جمله احداث مجتمع سورتمه سواری تفرجگاه ائل باغی و بازیکده سرپوشیده خانواده در تفرجگاه عباس میرزا گامهای ارزنده ای را در جهت بالا بردن روحیه نشاط و شادی در بین خانواده ها به ویژه جوانان بردارد .
شهردار تبریز در پایان سخنان خود از افتتاح چندین پروژه مهم اين شهرداري از جمله احداث خیابان پیاده راه ، ایجاد لاله پارک و پارکهاي مینیاتور ، مفاخر و چندین پروژه دیگر در آینده اي نزدیک خبر داد.
شهردار تبريز گفت: با ايجاد و توسعه زيرساختها و ظرفيتهاي جديد طي سالهاي اخير از سوي شهرداري در شهر تبريز ، اين شهر به زودي به قطب گردشگري داخلي و خارجي ايران تبديل خواهد شد.
خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز گزارش اد، مهندس نوين كه در مراسم بهرهبرداري از نخستين مجتمع سورتمهسواري شمالغرب كشور سخن ميگفت با اعلام اين مطلب افزود: اگرچه شهر تبريز از گذشتههاي دور به عنوان قطب اقتصادي ، تجاري و صنعتي كشور مطرح بوده با اين حال طي سالهاي اخير و در سايه اقدامات هدفمند مديريت شهري در حوزه ايجاد و توسعه زيرساختهاي رفاهي ، تفريحي و گردشگري ، گامهاي بلندي در جهت تبديل شدن به قطب و شهر هدف گردشگري داخلي و خارجي برداشته و به زودي ، تبريز به عنوان شهري جهاني در اين حوزه نيز ايفاي نقش خواهد كرد.
شهردار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مهمترين طرحها و پروژههاي اجرا شده از سوي شهرداري طي سالهاي اخير در بخش ايجاد و توسعه زيرساختهاي گردشگري افزود: احداث تلهكابين عونبنعلي ، احداث مجتمعهاي بزرگ رفاهي ، تفريحي و تجاري نظير مجتمع هاي لاله پارك ، الماس ، جواهر ، مجموعههاي تفريحي نظير پارك عباس ميرزا ، ائل باغي ، جنگلكاري عونبنعلي ، خريد ، تملك و بازسازي خانههاي قديمي و تاريخي و تبديل آنها به موزه يا خانههاي فرهنگ نظير خانههاي نيكدل ، عليمسيو ، ختايي ، احداث موزه شهر و شهرداري با تالارهاي متعدد و منحصر به فرد ، راهاندازي موزه فرش با تابلو فرشهاي نفيس و فرشهايي با قدمت بيش از 100 سال ، مديريت خانه موزه استاد شهريار ، احداث پاركها و بوستانهاي تخصصي و موضوعي نظير پارك مينياتبريز ، پارك مفاخر ، پاركهاي مسافر ، بوستان قرآن ، بازيكده و شاديكده خانواده ، مجموعه سورتمهسواري و ديگر امكانات از جمله مهمترين اقدامات سالهاي اخير شهرداري تبريز در حوزه گردشگري شهري است.
مهندس نوين در عين حال وجود بازار تاريخي تبريز به عنوان يك اثر ماندگار جهاني را از ديگر ظرفيتهاي بالقوه حوزه گردشگري شهري تبريز دانست و افزود: در كنار بازار تبريز ، آثار و اماكن متعدد تاريخي ، ميراثي و باستاني موجود در اين شهر و ديگر شاخصهاي موجود ، ظرفيتي بالقوه براي تبديل شدن تبريز به شهر هدف گردشگري كشور محسوب ميشوند كه شهرداري تبريز نيز به دنبال تقويت و توسعه اين زيرساختةا ميباشد.
وي در خاتمه از اجراي دهها طرح و پروژه بزرگ ديگر رفاهي تفريحي در حوزه گردشگري و نيز رفاه و شادابي عمومي در سطح شهر توسط شهرداري تبريز خبر داد و افزود: با اتمام مراحل اجرايي اين تعداد طرح در دست اجرا ، زيباييهاي تبريز افزايش خواهد يافت و زمينه براي ايفاي نقش محوري اين شهر در حوزه گردشگري و توسعه شهري فراهم تر خواهد شد.
http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=478
بقیه تصاویر در ادامه مطلب