زارشی از شهرک ویلایی طلاب تبریز
شهرک ویلایی طلاب تبریز در منطقه هروی و بیرق که از مناطق ییلاقی تبریز محسوب میگردند قرار گرفته و دارای مزایای فراوانی همچون:
1-آب و هوای بسیار خنک و مطبوع
2-قرار گیری در 5 کیلومتری شرق تبریز
3-واقع شدن در کنار آزاد راه تبریز-زنجان
یکی از مزایای قرار گیری این شهرک ویلایی در کنار آزاد راه تبریز-زنجان دید بسیار زیبای ویلاها به عنوان ورودی شهر میباشد که به منزله ورودی کلانشهر تبریز قلمداد میگردند و مسافران این آزاد راه با عبور از باغات هروی و بیرق ویلاهای رنگارنگ و زیبایی را شاهد خواهند بود که ورودی زیبایی برای تبریز در ذهن مسافران باقی خواهد گذاشت.
شایان ذکر است قطعه نهایی آزاد راه تبریز -زنجان از سعید آباد تا ورودی تبریز و تفرجگاه ائل باغی چند روز قبل با حضور مسئولین امر افتتاح و به بهره برداری نهایی رسید
لذا از این به بعد ورودی اصلی تبریز این مسیر خواهد بود که این مسیر ورودی شرقی تبریز را متحول خواهد نمود چرا که چندین شهرک جدید و باغات را در ورودی تبریز در معرض دید مسافران خواهد گذاشت که شامل :
1-ویلاهای شهرک ویلایی طلاب
2-باغات هروی
3-مدرنترین شهرک مسکونی ایران تحت نام شهرک خاوران
4-بزرگترین پارک آبی خاورمیانه تحت نام موجهای آبی خاوران
5-برج 65 طبقه و برجهای بالای 30 طبقه خاوران
6-مرکز همایشهای بین المللی تبریز که به منطقه خاوران منتقل شده است
7-تفرجگاه 230 هکتاری ائل باغی
افتتاح قطعه آخر آزادراه تبریز- زنجان
قطعه آخر آزادراه تبریز- زنجان به طول 17 کیلومتر در حد فاصل قزلجهمیدان تا اتوبان شهید کسایی، با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به طور آزمایشی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
این قطعه از آزاد راه تبریز- زنجان به طول 17 کیلومتر است که برای ساخت و تجهیز آن 500 میلیارد ریال از سوی دولت سرمایه گذاری شده است.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح آزمایشی این طرح، اظهارکرد: قطعه آخر آزاد راه پیامبر اعظم (ص) برای آسان سازی رفت و آمد مسافران نوروزی در مسیر و جاده های مواصلاتی آذربایجان شرقی به طور آزمایشی افتتاح شد.
محمد اشرف نیا افزود: این پروژه عظیم یکی از هدایای دولت به ملت شریف است تا با بهره مندی از چنین امکانی به راحتی و بدون دغدغه در جاده های مواصلاتی آذربایجان شرقی و منتهی به تبریز رفت و آمد داشته باشند.
وی گفت: عملیات اجرایی آزاد راه پیامبر اعظم از سال 1375 آغاز شد اما بیشترین قسمت های آن در دولت های نهم و دهم ساخته و به بهره برداری رسیده است.
اشرف نیا اضافه کرد: این آزاد راه به طول 285 کیلومتر نخستین آزاد راه کوهستانی و یکی از عظیم ترین طرحهای راهسازی کشور است که مرحله نخست آن به طول 81 کیلومتر در سال 83 و مرحله دوم به طول 173 کیلومتر در سال 85 به بهرهبرداری رسید.
http://www.ostan-as.gov.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=2&id=11795
بقیه تصاویر در ادامه مطلب