ساخت پارک بزرگ تبریزتسریع شود/پاسخ به انتظارات شهروندان در سال ۹۴
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تبریز خواستار تسریع در اجرای برنامههای مربوط به پارک بزرگ تبریز شد.
به گزارش تبریز مدرن به نقل از نصرنیوز ، ایرج شهینباهر یکشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز که در آن شهردار منطقه ۴ به ارائه گزارش عملکرد این شهرداری در ده ماهه سال ۹۳ پرداخت، با اشاره به عملکرد و برنامه این منطقه شهرداری گفت: منطقه ۴ جزو مناطق با کارکرد ویژه و خصوصاً تفریحی شهرداری است که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته بوستانهای بلااستفاده مانده در آن، بازسازی و کارکرد تفریحی این مناطق احیا شده است.
وی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای برنامههای پارک بزرگ تبریز تصریح کرد: این امر باید در عمل مورد توجه واقع شود و با فاصله گرفتن از بحثهای مربوط به تملک، تمرکز خود را متوجه احداث و اقدامات اجرایی این پارک کنیم.
انتظارات شهروندان در سال ۹۴ پاسخ داده شود
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه خواستار پاسخگویی شهرداری و شورای شهر با انتظارات شهروندان در سال آینده شد و افزود: نحوه اجرای پروژه های سال ۹۳ با تعلل، انتظاراتی را در شهروندان بوجود آورده است که باید به آنها پاسخ داد و انتظار این است که در سال ۹۴ کارهای عمرانی شهرداری تبریز کانالیزه شده و توسط حوزه فنی و عمرانی انجام شود.
فریدون بابایی اقدم با مثبت ارزیابی کردن اقدامات مسیر گشایی در سال ۹۳ مانند مسیرگشایی در منطقه ۴۲ متری تبریز گفت: با این وجود در برخی موارد علی رغم توافقات صورت گرفته از ما به ازای این توافقات پرداخت نشده که باید اقدامات لازم در این خصوص هرچه سریعتر انجام شود.
وی با اشاره به وسعت و جمعیت بالای شهروندان در منطقه ۴ شهرداری تبریز اظهار داشت: همین خصوصیات این منطقه را به یکی از مناطق مهم و حساس شهر تبدیل کرده که کار سنگین و مدیریت قوی را می طلبد و امیدواریم میزان خدمات محله ای در این منطقه چون جدول گذاری و آسفالت ریزی که امسال حجم بالایی را شامل می شود، با روند بهتری نسبت به قبل ارائه شوند که این امر نیازمند توجه ویژه به مناطق کم برخوردار و محرومی مانند منطقه ۴ در بودجه سال ۹۴ است.
عملکرد شورا محور در مناطق شهرداری تبریز مورد توجه قرار گیرد
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر لزوم تداوم رویکرد شورا محور شهردار تبریز همواره اعلام در مناطق این مجموعه اظهار داشت: تعامل مثبت و سازنده شورای شهر و شهرداری تبریز در طول یک سال گذشته باعث امیدواری بین شهروندان از یک سو و اجرای پروژه های مهم و تاثیرگذار در شهر شده است.
جعفر مدبر با اشاره به اینکه وسعت و جمعیت بالای شهرداری منطقه ۴ تبریز، از منطقه غرب این کلانشهر به عنوان یکی از مناطق و محلاق قدیمی نام برد و افزود: با این وجود در سال های گذشته توزیع امکانات و پروژه های عمرانی در این قسمت از شهر به صورت چشمگیر و متوازن صورت نگرفته و بازگشایی ها و مسیرگشایی ها در این منطقه از تبریز باید مورد توجه قرار گیرد.
[جعفر مدبر عضو شورای اسلامی شهر تبریز]
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پایان با تاکید بر لزوم اتمام پروژه های نیمه تمام این منطقه اظهار داشت: از سالیان گذشته چند پروژه مسیرگشایی در منطقه ۴ وجود داشته که به نظر می رسد عدم تعریف پروژه جدید و اتمام این پروژه ها در سال ۹۴ به تغییر چهره این منطقه منجر خواهد شد.
به گزارش شهریار، دکتر صادق نجفی صبح امروز در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با بیان این مطلب اظهار داشت: شورای اسلامی شهر در بررسی تعرفه عوارض و مطالعات محتوایی آن، عملکرد ارزندهای داشت و گام موثری برای انسجام ساز و کار این بخش از درآمدهای شهری برداشت.
وی اضافه کرد: امیدواریم همین روند، در بررسی برنامه و بودجه سال 94 پیگیری شود تا با اتمام و تصویب نهایی بودجه تا دهم اسفند، شاهد ارسال لایحه به فرمانداری و اجرای هر چه سریعتر برنامههای سال آتی باشیم.
نجفی تاکید کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که با اجرای رویکردهای سرمایه گذاری، تحقق عوارض و احیای مطالباتی که از دورههای گذشته باقی مانده، درآمدهای شهر را تقویت کنیم.
شهردار تبریز، اولویتدار کردن پروژههای عمرانی را از جمله محورهایی خواند که از سوی شورای اسلامی شهر تاکید شده و در برنامه سال 94 اعمال شده است.
صادق نجفی اظهار داشت: در سال جاری شهرداری با محوریت پروژههای مسیرگشایی و قدمهای موثری که در مناطق حاشیهنشین برداشتهاست، عملاً به حوزههای ورود داشته که در یکی طی سالیان دراز مورد کمتوجهی قرار گرفته بود.
وی متذکر شد: در مجموعه تمهیداتی که پیشبینی شدهاست، تاثیرگذاری عمرانی شهرداری تبریز، در سال آتی، چشمگیرتر از امسال خواهد بود.
شهردار تبریز تصریح کرد: با ایجاد و تکمیل دو رینگ کامل، شاهد روانسازی ترافیک در دو مسیر پرتراکم شهر خواهیم بود.
نجفی خاطرنشان کرد: برنامه سال آتی با محوریت جایگاه و پیشینه تاریخی شهر تبریز، تدوین شده است؛ چرا که معتقدیم این جایگاه بینظیر با هیچ شهر دیگری قابل قیاس نیست.
وی گفت: با توجه به توسعه روزافزون شهر و تداخل مناطق شهری با بخشهای صنعتی، شهرداری مصمم است تا با همراهی شورای الامی شهر، انتقال واحدهای صنعتی را به 30 کیلومتری بیرون از شهر، عملی کند.
عضو کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم اولویتبندی در تدوین و اجرای پروژههای عمرانی سال آتی تاکید کرد.
به گزارش شهریار، دکتر احتشام حاچی پور در صحن شورای الامی شهر تبریز گفت: اولویتبندی پروژههای عمرانی میتواند با در نظر گرفتن یک پشتوانه ثابت و منسجم مالی مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: به این منظور میتوان با یک سوم بودجه عمرانی شهرداری مرکز، پروژههای حساس و ستارهداری را برای هر یک از مناطق تعریف کرد.
حاجیپور، پروژههای مسیرگشایی، مرکز همایشهای بینالمللی شهرداری، پارکموزه دفاع مقدس، عمران و بهسازی ورودیهای شهر، بهسازی حاشیهنشینی، اجرای پنج تقاطع غیرهمسطح مهم، کفسازی اصولی و هماهنگ بازار تبریز، احداث پارکینگهای طبقاتی، اتوبان شمال به جنوب، توسعه ایستگاههای آتشنشانی، برنامههای زیباسازی و انتقال واحدهای صنعتی آلاینده را از جمله پیشنهادهای خود جهت ایجاد اولویت عمرانی در برنامه سال آتی عنوان کرد.