Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 698 articles
Browse latest View live

مرکز خرید ایران زمین

$
0
0

  مرکز خرید ایران زمین در فلکه بازار ولیعصر احداث میشود


اگر مسیرتان به فلکه بازار ولیعصر افتاده باشد متوجه پاساژ مخروبه ای در ضلع شمالی این میدان و در ابتدای خیابان شهریار خواهید شد که ساندیویچی کوچکی هم به شکل قدیمی به ارائه خدمات میپردازد



جدیدا مالک این زمین 2000 متر مربعی قصد احداث یک مجتمع تجاری در 10 طبقه درد که 3 طبقه تجاری و دو طبقه پارکینگ و5طبقه اداری خواهد بود .


اطلاعات تکمیلی به زودی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.




آغاز مرمت خانه قاجاری نیکدل

$
0
0

خانه تاریخی نیکدل بازسازی و احیا می شود



در راستای حفظ و احیای آثار تاریخی و درخواست و پی‌گیری‌ استادان دانشگاه و اهالی فرهنگ و هنر شهرداری خانه نیکدل که یکی از خانه های تاریخیدوران قاجاری  تبریز قلمداد میگردد در اسفند ماه سال 91 توسط شهرداری منطقه هشت خریداری شد تا با احیا و بازسازی آن گامی با ارزش در راستای حفظ هویت تاریخی فرهنگی تبریز برداشته باشد.



خانه نیکدل از جمله بناهای شاخص معماری ایرانی اسلامی تبریز به شمار می‌رود و دارای یک هزار و 500 متر مربع مساحت میباشد که بعد از تملک و احیا  خانه علی مسیو که در سال 91 انجام پذیرفت خانه تاریخی نیکدل دومین اقدام شهرداری منطقه هشت در جهت تملک و بازسازی خانه های  تاریخی طی دو سال اخیر قلمداد میگردد.به گزارش روابط عمومی شهرداری  منطقه تاریخی و فرهنگی هشت تبریز عملیات احیا و مرمت خانه تاریخی نیکدل توسط شهرداری منطقه هشت آغاز شده و شهرداری منطقه هشت بر آن است تا با مرمت این خانه تاریخی تا پایان امسال هدیه دیگری برای مردم و شهروندان فهیم تبریز تقدیم نماید.




=====

توضیحاتی در مورد خانه تاریخی نیکدل

خانه نیکدل مربوط به دوره قاجار بوده و در تاریخ 14 مرداد 1382 با شماره‌ 9470 به ثبت ملی رسیده است. ‌‌این خانه شامل دو حیاط اندرونی و بیرونی است که حیاط اندرونی در ضـلع جنوبی حیاط بیرونی در ضلع شمالی بنا قرار دارد. خانه در دو طبقه ساخته شده و شامل تالار بزرگ مستطیل‌شکل در مرکز بنا و دو راهرو و دو اتاق جانبی (گوشواره) در ضلع شرقی تالار است و ایوانی ستون‌دار در ضلع جنوبی بر ارسی‌های زیبای خانه سایه انداخته است.

از حیاط بیرونی توسط دو رشته راه پله 13 تایی وارد راهروهای جانبی و بنا می‌توان شد. ضلع شرقی حیاط اندرونی شامل یک طنبی کوچک و چهـــــار اتاق می باشد. ارتباط حیـــاط اندرونی بیرونی از زیر راهروری غربی ساختمان اصلی است. دسترسی به حیاط بیرونی از یک هشتی ورودی در ضلع شمالی بنا می باشد. این حیاط بزرگ‌تر و شامل دو حوض سنگی است.زیرزمین شامل حوضخانه و دو راهرو در طرفین،فضای مرکزی و دو اتاق جانبی در طرفین این راهرو و یک اتاق در ضلع شرقـــی بنا است و هم چنیــــن بنا شامل اتاق های گوشـــواره در بالاي راهرو های جانبی طبقه همکف می باشد و این مکان به دلیل استفاده از ارتفاع رفیع طنبی صورت گرفته است.

تزئینات به کار رفته در این ساختمان نیز شامل سقف و حوضخانه دارای کادر بندی بسیار زیبا و گچبری های آیینه کاری شده بوده و این خانه جزء معدود خانـــــه هایی است که در تزئینات آن از آیینه کاری استفاده شده است.



سرستون های زیبای گچی، ارسی های نمای جنوبی بنا و آجر کاری نما و هره های دیوار را شامل می شود. تغییرات خاصی در خانه صــورت نگرفتــــه است اما ضلع غــــربی بنا در عقب کشی خیابان مقصودیه از بین رفته است و این عمل باعث شده تقارن بنا به هم بخورد.

ایران خودرو آذربایجان و یک گره نا گشودنی

$
0
0
6 سال انتظار براي خودروسازي تبريز
ايران خودرو آذربايجان غيرقابل بهره‌برداري است





نصر نیوز: آذربايجان شرقي در زمره استان‌هايي است كه نام استان صنعتي را به يدك مي‌كشد. تبريز به‌عنوان مركز آذربايجان شرقي يكي از بزرگ‌ترين شهرهاي صنعتي كشور است كه از استقرار صنايع سبك و سنگين بهره مي‌برد.




به گزارش نصر نیوز به نقل از روزنامه تهران امروز، تاسيس كارگاه‌هاي قطعه‌سازی و همچنین واحدهای بزرگی چون ماشين‌سازی و تراكتورسازی باعث شده تا تبريز به عنوان يكي از مراكز مهم تولید خودروسازی كشور شناخته شود.

تبريز توانمند در توليد قطعات خودروهاي سنگين
در حال حاضر حدود 10 كارخانه كوچك و بزرگ خودروسازی با پشتیبانی از 500 كارگاه قطعه‌سازی چرخ صنعت اين استان را مي‌چرخانند. علاوه بر تولید خودروهای باری، كامیون، كشنده و اتوبوس حدود 35 درصد كارگاه‌های قطعه‌سازی كشور در این استان قرار گرفته است. بر اساس آمار تا پيش از سال 83 حدود 60 درصد ظرفیت قطعه‌سازی كشور در آذربایجان شرقی مستقر بود توليد 97درصد از قطعات تراكتور كشور در تراكتورسازي تبريز نمونه بارزي از توانمندي‌هاي استان در سال‌هاي گذشته است.

نقش خودروسازي آذربايجان در آشفته بازار خودرو
شركت خودروسازي آذربايجان اولين واحد توليد خودرو كوچك در آذربايجان بود كه در اولين سفر استاني رئيس‌جمهور به استان آذربايجان غربي به تصويب رسيد. پس از آن در سال 86 استقرار بخشی از صنایع ایران خودرو در تبريز مهر تاييدي بر توانايي اين استان در توليد خودروهاي كوچك شد. پس از بررسي‌هاي صورت گرفته شركت ایران‌خودرو تبریز در 30 كیلومتری جاده كردستان - تبریز در زمینی به مساحت 14 هكتار در راستای فعالیت‌های صنعتی در داخل كشور و حضور مستمر در بازارهای بین‌المللی افتتاح شد. راه‌اندازي خودروسازي آذربايجان كورسوي اميدي در بازار آشفته توليد خودرو بود كه مي‌توانست نقش بسزايي در حل اين بحران ايفا كند. خودروسازي آذربايجان در پنج آذر 90 همزمان با سفرهاي استاني رئيس‌جمهور به آذربايجان غربي طي مراسم باشكوهي افتتاح شد. پنج ماه گذشت، خودروسازي آذربايجان با توليد 5 دستگاه توليد آزمايشي حتي افتتاح رسمي هم نشد. در دوسال اخير بارها تاريخ‌هاي متعددي براي افتتاح رسمي كارخانه اعلام شده اما محصول كارخانه چيزي جز خطوط راه‌اندازي نشده نبود. اين كارخانه كه در دو فاز طرح ريزي شده بود در مرحله اول با سرمايه‌گذاري دو هزار میلیارد ریالي ایجاد شد، اما آرزوي توليد سالانه 200 هزار و هر ساعت 25 دستگاه خودرو را بر دل تمامي آذري‌ها گذاشت. مسكوت ماندن پروژه در فاز اول باعث شد تا ديگر سخني از راه‌اندازي فاز دوم و توليد دو برابر محصول در ميان نباشد.

ايران خودرو آذربايجان غيرقابل بهره‌برداري است
در همين رابطه محمداسماعيل سعيدي نماينده تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس نهم گفت: خودروسازي آذربايجان كه يكي از واحد‌هاي زيرمجموعه ايران خودرو است نزديك به 6 سال است كه در ميان بي‌توجهي مسئولان و به تعويق افتادن‌هاي پياپي، غير قابل بهره‌برداري است. سعيدي افزود: در حالي‌كه بسياري از مسئولان تامين قطعات را مهم‌ترين مشكل خودروسازي آذربايجان تلقي مي‌كنند اين استان به دليل بهره مندي از شركت‌هاي قطعه‌سازي خودرو نياز به انتقال قطعه از تهران ندارد. وي تصريح كرد: اين واحد مي‌توانست به شكل مستقیم برای دو هزار و 500 نفر فرصت شغلی جدید ایجاد كند.سعيدي افزود: اين واحد صنعتي با داشتن ظرفیت عظیم و با استفاده از آخرین الگوهاي جهانی در برخی بخش‌ها پیشرفته‌تر از خطوط ایران خودرو و سایپا آماده‌ بهره‌برداری است، اما متاسفانه به علت وجود برخی موانع تاكنون اين مجتمع صنعتي افتتاح نشده است. وي ادامه داد: در آخرين سفر رئيس‌جمهور به استان آذربايجان شرقی هيات دولت مصوبه‌اي مبنی بر افتتاح این مجموعه در روز سوم خرداد سال 92 به تصويب رساند اما سوم خرداد هم درميان سكوت مسولان و سكون خودروسازي آذربايجان گذشت.

مشكلات سرمايه‌گذاران باعث كندي پيشرفت كار

 نماينده تبريز در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به اينكه این طرح در ابتدا با مشاركت 60 درصدی ایران‌خودرو و 40 درصدی دو سرمایه‌گذار بخش خصوصی آغاز به كاركرد، گفت: پيش از اين مقرر شده بود كه خودروسازي آذربايجان در سال اول فعالیت خود، خودرو 206 و پس از آن خودرو تبریز تولید كند اما مشكلات پیش آمده میان سرمایه‌گذاران موجب كندی پیشرفت این طرح و در نتيجه بي‌ثمر ماندن تلاش‌هاي هر دو طرف شد. وي با تاكيد بر اينكه اين واحد صنعتي بايد رونق گرفته و وارد چرخه توليد شود اظهار داشت: پس از اينكه كارخانه خودروسازي آذربايجان به صورت رسمي افتتاح نشد زمزمه‌هايي مبني‌بر انتقال اين كارخانه به شهري ديگر به گوش مي‌رسيد اما بايد توجه داشت كه كارخانه در آذربایجان‌شرقی ایجاد و بنا گذاشته شده است.اما به‌دليل بي‌توجهي مسئولان استاني و دولتي محصول توليدي ندارد. سعيدي گفت: درحالي‌كه رئيس‌جمهور تاكيد بسياري در آخرين سفر خود به راه‌اندازي خط توليد خودرو در خودروسازي آذربايجان داشتند اما ايران‌خودرو نسبت به دستور رئيس‌جمهور بي‌تفاوت بوده و به وعده‌هاي خود عمل نكرد. وي در پايان عنوان كرد: تمامي زيرساخت‌هاي لازم براي بهره‌برداري از خودروسازي آذربايجان وجود دارد اما متاسفانه به دليل نبود يك برنامه‌ريزي دقيق اين واحد صنعتيناكارآمد مانده است.




بهره برداري از 20 دستگاه اتوبوس دوكابين جديد شركت واحد

به گفته شهردار تبريز اين اتوبوس ها سري سوم از 100 دستگاه اتوبوس است كه شهردار تبريز قول خريد و آماده سازي آن را به شهروندان تبريز داده بود با ورود اين اتوبوس هاي دوكابين جديد به ناوگان حمل و نقل درون شهري اميد مي رود بخش عمده اي از مشكلات اين بخش مرتفع گردد.





وي در عين حال از خريد 900 دستگاه اتوبوس جديد شركت واحد توسط شهرداري طي 8 سال گذشته خبر داد و خاطرنشان كرد: با خريد اين تعداد اتوبوس ظرفيت فعلي اتوبوسراني تبريز به 1200 دستگاه افزايش يافته و اين در حالي است كه براي پاسخگويي به نيازها و مشكلات اتوبوسراني شهر تبريز به 2000 دستگاه اتوبوس نياز است.

نجات دریاچه ارومیه کلید خورد

$
0
0
رحیمی:آب ارس دریاچه ارومیه را سیراب می‌کند 

دولت دقیقه 90 ، به فکر دریاچه ارومیه افتاد 

 یک هفته مانده به پایان دولت دهم معاون اول رئیس جمهور با حضور در آذربایجان شرقی آغاز طرحی را کلید زد که قرار است دریاچه ارومیه را نجات دهد و این نگین شمال غرب کشور از مرگ حتمی رهایی یابد.برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نماییدبه گزارش نصر نیوز، محمدرضا رحیمی بعد از ظهر امروز در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه در شهرستان جلفا با تاکید بر اینکه طرح انتقال آب ارس، طرحی بزرگ و با اهمیت است، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم لحظه‌ای در اجرای این طرح پر اهمیت وقفه ایجاد شود.وی افزود: این طرح یکی از آرزوهای دیرینه مردم بوده و امروز بسیار خرسندیم که شاهد آغاز عملیات اجرایی آن هستیم.رحیمی با بیان اینکه اجرای این طرح می‌تواند نقش مؤثری در رونق اراضی دشت‌های آذربایجان شرقی داشته باشد، خاطرنشان کرد: آب ارس پس از آبیاری دشت‌های ارس به دریاچه ارومیه می‌رسد و آن را سیراب خواهد کرد.رحیمی از آب به عنوان یکی از نعمت‌های بزرگ الهی یاد کرد و افزود: باید تلاش کنیم همه مردم این منطقه از این نعمت الهی برخوردار شوند و آب کافی برای شرب و کشاورزی در اختیار داشته باشند.معاون اول رئیس جمهورتاکید کرد: باید همه تلاش خود را به کار گیریم تا آب ارس را در کمترین زمان ممکن به دریاچه ارومیه برسانیم.مطالعات طرح انتنقال آب ارس به شمال شرق دریاچه ارومیه از سال 85 آغاز و ضمن تأیید کلیات آن در سال 90، جزء مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت قرار گرفت و نسبت به مناقصه طرح و انتخاب سرمایه‌گذار‌، پیمانکار و اخذ مجوز قانونی اقدام شده است.

‌تامین نیازهای شرب 296 روستا و 22 شهر و همچنین مراکز صنعتی واقع در محدوده طرح، جبران کسری سفره‌های آب زیرزمینی، تعادل‌بخشی تراز دریاچه ارومیه و بهبود اراضی کشاورزی به روش آبیاری مدرن از اهداف این طرح عنوان شده است.‌تامین نیازهای شرب 296 روستا و 22 شهر و همچنین مراکز صنعتی واقع در محدوده طرح، جبران کسری سفره‌های آب زیرزمینی، تعادل‌بخشی تراز دریاچه ارومیه و بهبود اراضی کشاورزی به روش آبیاری مدرن از اهداف این طرح عنوان شده است.


‌طرح انتقال آب ارس شامل آبگیری در حاشیه رودخانه ارس در شهر جلفا به ظرفیت برداشت 300 میلیون متر مکعب در سال، خط انتقال فولادی به قطر 2 هزار میلیمتر و به طول 134 کیلومتر با ظرفیت انتقال 7 مترمکعب در ثانیه، یک رشته تونل انتقال 5.5 کیلومتری به قطر 3.2 متر، 8 باب ایستگاه پمپاژ، سیستم تأمین برق 100 مگاواتی، 13 مخزن ذخیره به حجم کل 390 هزار مترمکعب، تصفیه خانه مقدماتی به ظرفیت 9.1 مترمکعب در ثانیه در محل برداشت و تصفیه خانه اصلی به ظرفیت 6.6 مترمکعب در ثانیه در شمال غرب صوفیان است که انتقال آب از محل برداشت تا ارتفاعات شوردرق به صورت پمپاژ و در ادامه مسیر تا تبریز، شبستر و دریاچه ارومیه به صورت ثقلی انجام می‌شود.‌هزینه‌های سرمایه‌گذاری اولیه طرح با احتساب هزینه‌های استملاک اراضی و نیرورسانی با احتساب دوره پنج ساله ساخت و بازپرداخت اصل و سود فاینانس، حدود 35 هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شده که از طریق فاینانس خارجی تامین می‌شود.

http://nasrnews.ir/news/tabid/243/ArticleID/5844/دولت-دقیقه-90-،-به-فکر-دریاچه-ارومیه-افتاد



تکمیل ورودی شمالی مجموعه تاريخي و تفريحي ائل گولی



با همت عوامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز راه پله ورودی شمالی مجموعه تاريخي و تفريحي ائل گولي (از طرف كوي فردوس) تکمیل و به زودی به بهره برداری کامل خواهد رسید.



به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان پارکها ،با توجه به مراجعه بيش از حد شهروندان و ميهمانان عزيز به مجموعه ائل گولي در بيشتر ايام سال ،این ورودي مسیر ارتباطی مناسبي برای دسترسی راحت اين عزيزان به اين مجموعه خواهد بود.

بنا بر این گزارش، این راه پله با سبك معماري ويژه و با استفاده از سنگهاي مقاوم ساخته شده و با نورپردازي زيبائي كه در محوطه آن انجام گرفته چشم اندازي زيبا در اين ورودي ايجاد شده است


http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=552

خط سوم مترو تبریز

$
0
0

معاون استاندار آذربایجا‌ن‌‌شرقی خبر داد:

حرکت واگن‌های مترو تبریز با کشتی از چین



معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌‌شرقی از بارگیری واگن‌های مترو تبریز از چین خبر داد. محمد اشرف‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: یک هفته قبل 10 واگن متروی تبریز در چین توسط کشتی بارگیری شده و به سمت ایران در حال حرکت است. وی، زمان رسیدن کشتی به بندرهای ایرانی را حدود یک ماه اعلام کرد و افزود: تلاش می‌کنیم به محض رسیدن واگن‌ها به ایران در سریع‌ترین زمان ممکن فاز نخست متروی تبریز را افتتاح کنیم. اشرف‌نیا در ادامه با اشاره به طرح قطار شهری تبریز، اذعان داشت: دولت احمدی‌نژاد بیش از 520 میلیارد تومان به این طرح کمک کرده که اختلاف بسیار زیادی با مبلغ پرداختی شهرداری دارد در حالی که طبق مصوبه مجلس، سهم دولت و شهرداری از اعتبارات قطار شهری، 50-50 است. وی با تأکید بر اینکه دولت با وجود مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها، کار را تعطیل نکرده، ابراز کرد: 80 درصد اعتبارات سال 91 و 25 درصد اعتبارات سال 92 تا این لحظه پرداخت شده و هفت کیلومتر از متروی تبریز از هر لحاظ آماده بهره‌برداری است. اشرف‌نیا از حل مشکل خرید و انتقال واگن‌های مترو به تبریز خبر داد و متذکر شد: واگن‌های مترو تا یک هفته آینده به تبریز منتقل می‌شوند و تلاش می‌کنیم تا مردادماه فاز اول خط یک متروی تبریز را افتتاح کنیم. وی با بیان اینکه باقی‌مانده خط یک و همچنین خط دو متروی تبریز نیز در حال اجراست، یادآور شد: اجرای هر کیلومتر از طرح قطار شهری، 70 میلیارد تومان هزینه در بر دارد. مطالعات طرح قطار شهری تبریز در سال 1380 آغاز و عملیات اجرایی این پروژه که در پنج مسیر به طول 80 کیلومتر طراحی شده از سال 1384 آغاز شده است. شبکه خطوط متروی تبریز شامل پنج خط مصوب است که چهار خط آن درون شهری و یک خط آن خارج از حومه است. براساس برنامه‌ریزی انجام شده، مسیر اول به طول 17.2 کیلومتر از میدان ایل‌گلی تا کوی لاله و مسیر دوم به طول 22.4 کیلومتر از دانشگاه آزاد اسلامی تا قراملک است. خط سه به طول حدود 15 کیلومتر و شامل 14 ایستگاه از فرودگاه تبریز آغاز و با عبور از میدان بزرگ آذربایجان و خیابان انقلاب، از طریق میدان دانشسرا و خیابان ارتش به پایانه بزرگ اتوبوس‌های بین شهری تبریز جنب بزرگراه شهید کسایی ختم می‌شود. خط چهار نیز به طول 10 کیلومتر شامل 10 ایستگاه به شکل حلقوی در مرکز شهر سه مسیر متروی تبریز را به هم ارتباط می‌دهد. خط خارج از حومه (مسیر پنجم) نیز به طول حدود 20 کیلومتر به شهر جدید سهند ختم می‌شود. خط یک متروی تبریز از ایل‌گلی تا کوی لاله به طول 17.2 کیلومتر از چهار بخش تشکیل شده ‌است. بخش اول خط یک متروی تبریز که به ‌صورت تونل نیمه عمیق خواهد بود، از طریق ضلع غربی بلوار شهید باکری ایل‌گلی را به سه ‌راهی راهنمایی متصل می‌کند. بخش دوم خط یک متروی تبریز از سه ‌راهی راهنمایی آغاز شده و تا میدان دانشگاه ادامه خواهد یافت.(این بخش به ‌صورت تونل کم‌عمق در کناره جنوبی رودخانه قوری‌چای خواهد بود) همچنین پل غیرهمسطحی نیز بر روی بلوار 29 بهمن برای عبور مترو تعبیه شده‌ است. بخش سوم خط یک متروی تبریز که به ‌صورت تونل عمیق خواهد بود، از میدان دانشگاه تا میدان ساعت و سپس میدان 22 بهمن و چهارراه لاله ادامه خواهد یافت. بخش چهارم خط یک متروی تبریز که به ‌صورت تونل نیمه عمیق احداث می‌شود، از چهارراه لاله شروع ‌شده و به پایانه لاله منتهی خواهد شد.  


http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920506000279


آغاز عملیات احداث خط سوم قطار شهری تبریز



هم زمان با احداث خط یک و دو مترو تبریز عملیات احداث خط سوم مترو تبریز نیز آغاز گشته و طبق اعلام مسئولین  یک شرکت چینی سرمایه گذار طرح خواهد بود

خط سوم مترو تبریز به طول حدود 15 کیلومتر وشامل 14 ایستگاه از فرودگاه بین المللی تبریز آغاز وبا عبور از میدان بزرگ آذربایجان و خیابان انقلاب، از طریق میدان دانشسرا وخیابان ارتش به پایانه بزرگ اتوبوسهای بین شهری تبریزجنب بزرگراه شهید کسائی ختم می شود.



چند هفته ای است عملیات آزمایش خاک این خط توسط دو دیستگاه در خیابان ارتش جنوبی در حال انجام میباشد که امیدواریم به زودی احداث گردد.

تصاویر سه بعدی تبریز در گوگل ارث

$
0
0

تصاویری سه بعدی از اماکن تبریز در گوگل ارث  


مسجد کبود

دانشگاه تبریز

ارک تبریز

ائل گولی

بقیه تصاویر در ادامه مطلب





حضور تراکتورسازی در بازی pes 2014



امسال به درخواست AFC تیم های استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا حضور تراکتورسازی در بازی pes 2014که برای اولین بار در این بازی گنجانده شده قابل بازی خواهند بود این خبر بسیار خوشحال کننده ای برای طرفداران این 3 تیم محبوب است.

مجتمع تجاری تفریحی رویال

$
0
0
گزارشی از مجتمع تجاری تفریحی رویال در شرق میدان جهاد (نصف راه)





نصف راه یکی از مناطق پر جمعیت و پر ترافیک کلانشهر تبریز قلمداد میگردد که بدلیل واقع شدن در نقطه مرکزی غرب تبریز به عنوان قطب منطقه غرب تبریز مطرح میباشد


این منطقه به عنوان قطب خرید در غرب شهر نیز مطرح میباشد که به این دلیل مراکز خرید زیادی از جمله تسنیم -خانه و کاشانه و توکا و.... طی چند سال اخیر ساخته شده است تبدیل به مرکز خرید منطقه غربی شهر گشته و جدیدا نیز عملیات ساخت چندین مرکز خرید بزرگ از جمله مرکز خرید الماس غرب و مرکز خرید رویال و مجتمع 4 هکتاری هایپر سان درنزدیکی های میدان جهاد شروع شده که آینده درخشانی برای منطقه نصف راه ترسیم میکنند



مجتمع تجاری تفریحی رویال در ۴ طبقه سازه ای در ضلع جنوب شرقی میدان جهاد در حال ساخت است که اکنون در حال نماکاری  مجتمع میباشد 
این مجتمع تجاری تفریحی از قسمتهای مختلف زیر تشکیل خواهد شد

۱- ۱۰۰ مغازه در ۲ طبقه

۲-هایپر مارکت ۲۵۰۰ متری

۳-شهر بازی و مجتمع تفریحی  در طبقه آخر مجتمع که بصورت سازه فضایی اجرا شده 

۴-پارکینگ به ظرفیت 200دستگاه خودرو

تصاویر شرق تبریز (قسمت دوم)

$
0
0
تصاویر شرق تبریز (قسمت دوم)

پرو نمایش تصاویر اسکای لاین تمام نقاط تبریز در پستهای قبل تصاویر مرکزی شرقی و غربی تبریز به نمایش گذاشته شد.

که میتوانید با کلیک بر روی  لینک زیر تصاویر قسمت اول شرق تبریز را مشاهده بفرمائید

http://tabrizemodern.blogfa.com/post-763.aspx

در این پست نیز قسمت دوم تصاویر شرق تبریز را خدمتتان ارائه مینمایم که امیدوارم مورد پسندتان قرار گیرد.












بقیه تصاویر در ادامه مطلب

دوستان لطفا طبق روال همیشگی 7عکس برتر را اعلام فرمائید تا در پایان نتیجه گیری شود



گزارش پیشرفت هایپرسان تبریز

$
0
0

 احداث بزرگترین هایپر مارکت کشور به وسعت 50 هزار متر مربع با نام هایپرسان در تبریز 


شروع اسکلت بندی هایپرسان

حدود یک سال است که عملیات اجرایی بزرگترین هایپر مارکت کشور تحت نام هایپرسان در کوی فیروز نرسیده به نصف راه آغاز شده و تا کنون پیشرفت مناسبی داشته است



 پروژه هایپرسان تبریز سومین و بزرگترین شعبه از فروشگاههای نجم خاورمیانه(هایپرسان سابق) با کلیه امکانات رفاهی و تفریحی می باشد.این پروژه عظیم در زمینی به وسعت 50 هزار متر مربع شامل امکاناتی نظیر شهربازی- مرکز خرید- سالن برندها پارکینگ طبقاتی می باشد.

 


هایپر سان تبریز در زمینی به وسعت 5هکتار در حال احداث میباشد که به علت وجود اماکن تاریخی در وسط این پروژه 41 هزار متر مربع آن به ساختمان اختصاص یافته است که در 5 طبقه سازه ای ودارای امکانات زیر خواهد بود:

1-هایپر مارکت 40 هزار متر مربعی

2-مرکز خرید برندهای مطرح جهانی در 60 مغازه حداقل 250 متر مربعی

3-فود کورت 20 هزار متر مربعی

4-شهر بازی 40 هزار متر مربعی در طبقه آخر محموعه

5-پارکینگ به گنجایش 1500 دستگاه خودرو در دو طبقه 





شایان ذکر است اماکن تاریخی موجود در این مکان بعد از بازسازی کامل در وسط این مجموعه تجاری باقی خواهد ماند و به عنوان رستوران سنتی و کافی شاپ مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در فاز دوم سمت انتهایی مجموعه که بصورت باغ متروکه رها شده است باغ گلها احداث خواهد شد

 

پیشرفت هایپر سان تبریز هم اکنون شامل

-خاک برداری  کلی پروژه 

-نیلینگ دیواره ها

-کف سازی بتنی 50% پروژه


-فونداسیون بندی و پی ریزی 20% پروژه

-نصب اسکلت فلزی و ستونهای مجموعه در قسمت شمالی پروژه

شایان ذکر استاسکلت بندی پروژه بصورت فلزی میباشد که اسکلت فلزی فاز نخست مجموعه در ضلع شمالی در حال انجام میباشد و احتمال میرود تا پایان سال اسکلت بندی هایپر سان تکمیل گردد.



چشم انداز طرح :
دستیابی به جایگاه «برترین فروشگاه زنجیره ای کشور» تا پایان سال 1393



اهداف مکان یابی طرح :
سنجش توان خرید مشتریان، شرایط اقلیمی و دیدگاه مردمی به لحاظ فرهنگی و ...
تراکم سنجی ( تحلیل جمعیت منطقه )
رعایت محدوده با فروشگاه های بزرگ و مراکز خرید
در دید بودن و سهولت دسترسی (عدم پیچیدگی)
بررسی های ترافیکی، استخراج ساعات شلوغی، بررسی سیستم حمل و نقل عمومی
دسترسی به اتوبان و بزرگراه ها، ورود و خروج آسان


ماموريت:
شركت فروشگاههای زنجیره ای هایپرسان افزايش رفاه عمومي و توسعه پايدار را از طريق عرضه کالاهای با کیفیت، دسترسی همیشگی به کالا و ارائه قیمت های مناسب با استفاده از تكنولوژي‌هاي برتر را ماموريت خود مي‌داند.



هایپرسان افتخار دارد كه با دانش و تخصص بالا، مکان های مناسب عرضه، زنجيره اي از تامین کنندگان توانا و مشهور، سرمايه هاي انساني با انگيزه، خلاق، متخصص و مسئوليت پذير، ‌كسب و كار خود را به طور مستمر بهبود داده و تمام فرايندهاي خود را در جهت جلب رضايت ذينفعان و مشتریان، ارتقاء صنعت خرده فروشی زنجیره ای در كشور و حفظ محيط زيست توسعه مي دهد.


بقیه تصاویر معماری و تصاویر پیشرفت پروژه در ادامه مطلب

نخستین پارک کودکان اوتیسم کشور در تبریز افتتاح شد

$
0
0
منحصربفردترین پارک ویژه کودکان اوتیسم جهان در تبریز افتتاح شد.



این پارک به وسعت یک و نیم هکتار و با همکاری انجمن خیریه اوتیسم و سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کلانشهر تبریز و با هزینه 5 میلیارد ریال در مدت شش ماه به بهره برداری رسیده است.


شمسعلی قاسمی، مدیرعامل انجمن خیریه اوتیسم تبریز در آیین افتتاح این پارک در جمع خبرنگاران گفت: این پارک نسبت به پارک های مشابه خود در جهان مزیت ها و استاندارد های برتری دارد.

وی با تقدیر از حمایت های شهرداری و سازمان پارکها و فضای سبز کلانشهر تبریز در این زمینه گفت: اتفاقی که در تبریز افتاد می تواند الگوی سایر کشورها و شهرها باشد.
قاسمی نرخ مبتلایان به بیماری اوتیسم در تبریز را 25 نفر از هر هزار نفر اعلام کرد و گفت: این نرخ در جهان یک نفر در هر صد نفر است.
وی در ادامه با اعلام تعداد مبتلایان به این بیماری گفت: در تبریز 700 نفر بصورت شناخته شده داریم و در استان 7 هزار نفر مبتلا به این بیماری هستند که شناخته شده اند و مفهوم این آمار این است که اکثر کودکان مبتلا به این بیماری در لایه های اجتماعی مخفی اند.
وی خطاب به خانواده ها اظهار داشت: سن طلایی کنترل این بیماری 3 سال است و اگر خانواده ها علایم این بیماری را در کودکان خود می بینند به این انجمن مراجعه کنند.


وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر نقش دولت و بالاخص بهزیستی در حمایت از مبتلایان به بیماری های خاص گفت: علی القاعده باید دولت از این کودکان حمایت کند که فقط یک سوم افراد کمک هایی را از بهزیستی دریافت می کنند اما انجمن خیریه اوتیسم با حمایت خیرین بزرگوار این بار را به دوش می کشد.
وی افزود: مشارکت های مردمی نقش اول را در تامین هزینه های این انجمن دارد و رسالت انجمن خیریه اوتیسم کمک به افرادی است که نمی توانند از پس هزینه های درمانی و آموزشی خود بر آیند.



قاسمی گفت: تمام خدماتی که توسط این انجمن انجام می شود با هزینه خیرخواهانه است و با قیمت تمام شده انجام می شود.
وی با دعوت از مردم خیرخواه و خداجوی به ارائه کمک های مالی شان به این انجمن گفت: اگر مشارکت های عمومی مردم افزایش پیدا کند، انجمن خیریه اوتیسم پا برجا خواهد ماند و فعالیت های خود را گسترده تر خواهد کرد.



مدیرعامل انجمن خیریه اوتیسم گفت: خیّرهای عزیز می توانند کمک های خود را به شماره حساب (0105011407004 بانک ملی) و شماره حساب (1526321126 بانک ملت) به نام جامعه کودکان اوتیسم واریز کنند.
وی همچنان اعلام کرد: این انجمن آمادگی دریافت زکات فطریه شهروندان عزیز را دارد.


وی در پایان بار دیگر از کمک های شهرداری تبریز به این انجمن تشکر کرد و گفت: این پارک دومین در خاورمیانه و چهارمین پارک در جهان است که تنها بر مبنای تفریحی طراحی شده است و 24 ساعته در اختیار خانواده های کودکان اوتیسم قرار دارد.

نور پردازی ارک علیشاه

$
0
0
در یک اقدام قابل تقدیر: ارک علیشاه نورپردازي شد.


به گزارش روابط عمومی منطقه هشت به منظور افزایش زیبایی های بصری منطقه در تاریکیهای شب نور پردازی بنای ارک علیشاه تبریز با همکاری سازمان میراث فرهنگی و بعد از مرمت این بنا انجام پذیرفت و توانست بر زیبایی های بصری این منطقه تاریخی فرهنگی بیافزاید

g


فاز دوم اولین پارک مینیاتور کشور

$
0
0

آغاز  نصب ماکتهای  فاز دوم پارک مینیاتور تبریز با اضافه کردن 9 اثر جدید


به دنبال احداث فاز اول پارک مینیاتور در سال 90 که اولین پارک مینیاتور کشور لقب گرفت مدیران زیباسازی شهرداری تبریز طی یک قرار داد فاز دوم این پارک را با اضافه نمودن 9 ماکت مینیاتور شده اماکن تبریز شروع نمودند تا این پارک کم کم عظمت واقعی خود را بدست آورد.

طی ماههای قبل عملیات کف سازی برای نصب ماکتهای مینیاتور شده انجام پذیرفته و دستگاههای صوتی توضیح دهنده اثر نصب گردیده اند

و طی چند روز اخیر دو اثر دیگر به این پارک اضافه شدند که شامل ماکت کلیسای مریم مقدس و ماکت برج یانقین میباشد و طی یک هفته آتی بقیه آثار نیز نصب و آماده افتتاح خواهند بود

شایان ذکر است قرار داد فاز سوم پارک مینیاتور نیز با 9 اثر منعقد شده است



بقیه تصاویر و تصاویر فاز اول پارک مینیاتور  در ادامه مطلب  

بهره برداری از خانه نیکدل و المان عکاس باشی

$
0
0
با حضور شهردار تبريز انجام گرفت؛
خانه تاريخي"نيكدل"،"خانه شهردار"شد




با اتمام مراحل اوليه مرمت و بازسازي خانه نيكدل، اين خانه تاريخي و قديمي به خانه شهردار نامگذاري و افتتاح شد.



به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه هشت تبريز، خانه قديمي و قاجاري موسوم به نيكدل كه قدمتي 150 ساله دارد و چندي پيش به همت شهرداري تبريز و تصويب شوراي اسلامي شهر توسط شهرداري منطقه هشت خريداري و تملک شد، پس از انجام مراحل مقدماتي مرمت و بازسازي اين اثر تاريخي مورد بهره برداري قرار گرفت.



شهردار تبريز صبح امروز و در آئين بهره برداري از اين اثر طي سخناني تلاش براي خريد ، تملك و صيانت از آثار و خانه هاي قديمي تبريز را ضرورت فرهنگي اعلام و خاطرنشان كرد: شهرداري طي سالهاي اخير با وجود آنكه وظيفه اي درخصوص خريد و تملك خانه هاي تاريخي نداشته، با اين حال بمنظور حفظ و صيانت از هويت تاريخي تبريز و جلوگيري از تخريب خانه هاي قديمي و تاريخي، برنامه ريزي جامعي براي خريد تعدادي از اين خانه ها انجام داده كه نمونه بارز آن خريد و تملك خانه خطايي ها ، خانه علي مسيو و خانه نيكدل مي باشد.




وي در بخش ديگري از سخنان خود با قدرداني از تلاشهاي شهرداري منطقه 8 تبريز در تملك و بازسازي خانه نيكدل افزود: از اين پس اين مجموعه به نام خانه شهردار مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت تا به عنوان نماد و سمبل مديران تلاشگر شهرداري و شهرداران قديم و آينده ماندگار شود.

وي در خاتمه گفت: براي تملك و خريد ديگر خانه هاي تاريخي موجود در تبريز نيازمند مشاركت و همكاري تمامي مسوولان شهري و استاني بوي‍ژه ميراث فرهنگي هستيم.



رونمایی از تندیس عکاس باشی در عابرگذر تربیت 



باحضور شهردار تبریز وجمعی از مدیران شهری شهری از تندیس عکاس باشی در عابرگذر تربیت رونمایی شد.

خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، این تندیس به عنوان یکی از المان های جاذبه گردشگری به همت شهرداری منطقه8 و سازمان زیباسازی شهرداری طراحی و در عابرگذر تاریخی تبریز نصب شد.

خاطر نشان می شود،بیش از این در تبریز تندیس ها و المان هایی همچون بستنی فروشی، پینه چی، فرش فروش و سلمانی در عابر گذر تاریخی تربیت نصب شده بود.

حرکات نمایشی خودورهای لوکس امریکایی و اروپایی در تبریز

$
0
0

تصاویر گردهمایی دوستانه ماشین بازهای تبریز در پارکینگ استادیوم سهند 


حرکات نمایشی خودروهای لوکس تبریز هر هفته جمعه ها در پارکینگ ورزشگاه سهند انجام میشود که علی جان از این خودروها عکسهایی تهیه کرده اند تا در وبلاگ نمایش داده شود







 




بقیه تصاویر درادامه مطلب

پوشش رمپهای مترو

$
0
0
پوشش رمپهای مسیر روباز خط یک مترو تبریز  




خط یک مترو تبریز به طول 18 کیلومتر از ائل گولی تا لاله ادامه میابد که حد فاصل ائل گولی تا هتل شهریار بصورت کات اند کاور و از هتل شهریار تا فلکه دانشگاه بصورت روباز و هوایی و بقیه مسیر بصورت تونل عمیق میباشد



در مسیر رو باز از مقابل هتل شهریار تا ایستگاه راهنمایی سیستم پوشش رمپهای مسیر روباز در حال اجرا میباشد که هم اکنون در حال اجراست و با ورقهای کامپوزیتی پوشش میابد 



بقیه تصاویر در ادامه مطلب


تصاویری از اجرای نمایش باغ وحش شیشه ای در تبریز

$
0
0

 اجرای نمایش باغ وحش شیشه ای در تبریز

نمایش باغ وحش شیشه ای به کارگردانی علی پوریان از 20 مرداد ماه در سالن استاد مقبلی مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن تبریز اجرا می شود. عکس ها از آیدین تبریزی/ سرویس عکس نصر نیوز





بقیه تصاویر در ادامه مطلب


کنسرت رحیم شهریاری در تبریز


رحیم شهریاری سرپرست و خواننده گروه آراز به همراه این گروه از 23 مردادماه کنسرتی را به مدت 3 شب در سالن پتروشیمی شهر تبریز به روی صحنه بردند 



در این کنسرت 4 قطعه از آلبوم جدید شهریاری به همراه 10 قطعه گلچین شده از آثاری که طی سال‌های گذشته توسط این هنرمند منتشر شده، اجرا می‌شود. بخشی از این کنسرت نیز به اجرای 4 تا 5 قطعه فولک آذری در مقام‌های سه‌گاه و شوشتری اختصاص دارد.




شهریاری و گروه‌اش پس از اجرای تبریز، به تهران آمده و اواسط شهریور ماه کنسرت دیگری را در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌کند




گروه آراز را در این اجراها محمدحسین افشاری(نقاره)، حبیب طاهریان(نقاره)، پیمان حمیدی(پیانو و سینتی سایزر)، حمزه شهریاری(کلارینت)، محمد زبری(درامز)، امیل عباسی‌مهر(گیتار باس)، بهمن میرزازاده(تار و گیتار)، عباس حاجی‌زاده(گیتار)، رها حکمی(همخوان)، شیما اصلانی(همخوان)، سویل یوسفی(همخوان) و رحیم شهریاری به عنوان خواننده تشکیل می‌دهند.

نمايشگاه فرش تبريز در شهرك هاليوود

$
0
0

نمايشگاه فرش تبريز در شهرك هاليوود

فرش تبريز ايران كه منبع الهام برند "هرمس"براي طراحي لباس شده است، اين بار بر تن بازيگران هاليوود خودنمايي مي كند.


هوارادان دانمارکی تراکتوروارد تبریز شدند


پس از حضور تیم تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا و حضور پرشور و پر تعداد هواداران در بازی الجزیره، نگاه بسیاری از مردم جهان به سوی تراکتورسازی و هواداران آن معطوف شد.

 

این روز ها خبر های بسیاری از هواداران اروپایی و آمریکایی شنیده می شود که عاشق تیم تراکتورسازی شده اند و از این رو راهی تبریز شده اند تا با هواداران این خطه و تیم تراکتورسازی آشنا شوند.

 

چند هفته پیش نیز کاروانی فرانسوی وارد تبریز شدند و از عشق و علاقه خود نسبت به تیم تراکتور سازی سخن گفتند.

 

اینبار در آستانه بازی تراکتورسازی و مس کرمان، هوادارانی از دانمارک وارد تبریز شده اند و خود را برای حضور در استادیوم یادگار امام (ره) تبریز و حضور در جمع پرشور های تراکتوری کرده اند.

 

هواداران تراکتورسازی پیش از این ها ادب و کمال خود را به رخ جهانیان کشیده اند و همواره با مهمان نوازی های خود خاطرات خوبی در ذهن مهمانان عزیز ایجاد کرده اند.

 

این بازی راس ساعت 19 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز آغاز خواهد شد

عکسهایی از این هواداران در ورزشگاه بعد از بازی در این وبلاگ قرار داده خواهد شد

http://tabrizebidar.ir/news/32615


همایش بادبادک پرانی

تصاویر واگنهای مترو تبریز

تابلوهای ورودی تبریز در آزاد راه پیامبر اعظم بزرگترین عامل سردرگمی مسافران و شهروندان ورودی به تبری

$
0
0

 تابلوهای ورودی تبریز در آزاد راه پیامبر اعظم بزرگترین عامل سردرگمی مسافران و شهروندان ورودی به تبریز !!!!

تابلوهای تعیین مسیر ورودی شرقی هدایت کننده ترافیک آزاد راه به سوی جاده مرگ(اتوبان کسایی)



چند ماه قبل آخرین قسمت آزاد راه تهران تبریز تحت نام پیامبر اعظم افتتاح شد و این یک اثر ماندگار از دولت مهر بود ولی نکته ای که موجبات مشکلات فراوان برای استفاده کنندگان از این آزاد راه گردیده است نصب تابلوهای نشانگر و راهنمای بی تاثیری است که برای من تبریزی هم مبهم و گنگ میباشد چه برسد به مسافران!!


در ورودی شرقی تبریز و در قسمت انتهایی  آزاد راه پیامبر اعظم به جای نشان دادن مسیر ورودی تبریز و نمایش مسیر مرکز شهر  از مکانهای مبهم از قبیل بزرگراه پاسداران و فرودگاه استفاده شده است که موجب سردرگمی مسافرانی میگردد که حتی نامی از بزرگراه پاسداران نشنیده اند و هیچ سرو کاری با فرودگاه بدلیل استفاده از وسیله نقلیه شخحصی ندارند !!

مسئولین محترم اداره راه و شهرسازی متاسفانه در هیچ کدام از تابلوهای راهنمای مسیر حتی نامی از تبریز و مرکز شهر نبرده اند که این موجب گردیده نه تنها مسافران بلکه خود شهروندان تبریزی در این دو راهی سرگردان بشوند و موجب میگردد سیل عظیم خودروهای عازم به تبریز وارد بزرگراه کسایی گرند که بدلیل ترافیک فوق العاده زیادش همیشه قتلگاه مردم بوده و به مکانی برای تصادفات زنجیره ای تبدیل گردیده است 

از مسئولین محترم اداره راه خواهشمندیم  نسبت به  اضافه کردن کلماتی هم چون تبریز و مرکز شهر در این تابلوهااقدامات عاجلانجام دهند تا سیل عظیم مسافران تابستانی تبریز راه ورودی صحیح شهر را یافته و از تراکم فوق العاده اتوبان کسایی پیش گیری گردد و از سوی دیگر تمام مسافران و شهروندان با ورود به پل امام علی از این مسیر وارد شهر گردند .

Viewing all 698 articles
Browse latest View live