Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 698 articles
Browse latest View live

منطقه نمونه گردشگري تورامين

$
0
0
 آغاز محوطه سازي منطقه نمونه گردشگري تورامين 

 امکانات مد نظر برای منطقه نمونه گردشگري تورامين : قطعات ويلايي، پارك آبي، هتل، سالن هاي ورزشي، مجتمع خدماتي و رفاهي، رستوران، شهربازي، فروشگاه صنایع دستی و كمپ گردشگري   

مديركل میراث فرهنگی، صنايع دستي و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به پیشرفت قابل توجه در فعالیت هاي اجرایی منطقه گردشگری تورامين ايلخچي اظهار داشت: محوطه سازي سايت اصلي منطقه نمونه گردشگري تورامين ايلخچي آغاز شده است.

 تصاویر تزئینی هستند

تراب محمدی در بازديد از روند اقدامات اجرايي در اين منطقه افزود: جدول گذاري، ساخت فضاي سبز، كف سازي و ساير اقدامات محوطه سازي سايت اصلي مجموعه تا ارديبهشت ماه سال آينده به اتماممي رسد.
وي فاز اول منطقه نمونه گردشگري تورامين را در 35 هكتار عنوان كرد و گفت: مزيت بزرگ منطقه، واقع شدن در محور تبريز – مراغه است كه امكان دسترسي و ارتباط را براي عموم مردم آذربايجان شرقي و ساير استانها فراهم مي آورد.
محمدي، جاذبه های طبیعی و اقليم معتدل كوهستاني این منطقه را یکی از نکات مهم و در خور توجه تورامين ايلخچي برای جذب گردشگران عنوان کرد و افزود: معماري صخره اي روستاي كندوان، حيله ور و جزاير درياچه اروميه از جمله جاذبه های گردشگری در محدوده منطقه تورامين ايلخچي هستند.


اين مقام مسئول با اشاره به موقعيت قرارگيري منطقه نمونه گردشگری تورامين ايلخچي، اظهار داشت: اين منطقه با پوشش گياهي باغ و مرتع در شهرستان اسكو و فاصله 35 كيلومتري مركز استان قرار دارد.
محمدي تصريح كرد: منطقه نمونه گردشگري تورامين ايلخچي با اقلیم کوهستانی از مصوبات دور سوم سفر ریاست جمهوری به استان در سال 88 به شمار می رود كه هم اكنون با جذب سرمايه گذار فعاليت هاي اجرايي در آن آغاز شده است.
مديرعامل شركت باغ بهشت تبريز به عنوان سرمايه گذار اين منطقه نيز با اشاره به برآورد سرمایه گذاری در تورامين ايلخچي اظهار داشت: براي اجراي اين پروژه در دو فاز مجموعا مبلغي بيش از 850 ميليارد ريال برآورد شده است.

مجيد مسعودي خاطرنشان كرد: فاز اول اين مجموعه پس از محوطه سازي مشتمل بر قطعات ويلايي، پارك آبي، هتل، سالن هاي ورزشي، مجتمع خدماتي و رفاهي، رستوران، شهربازي، فروشگاه صنایع دستی و كمپ گردشگري خواهد بود.

وي زمان بندي فاز نخست اين طرح را دو ساله عنوان كرد و با اشاره به سرمايه گذاري 320 ميليارد ريالي آن اظهار داشت: فاز نخست منطقه نمونه گردشگري تورامين ايلخچي به طور مستقيم براي 50 نفر اشتغال زايي خواهد كرد.

سرمايه گذار منطقه نمونه گردشگري تورامين ايلخچي همچنين فاز دوم اين مجموعه را شامل راه اندازي پارك جنگلي به وسعت 70 هكتار در دامه كوه عنوان كرد.







مجری جدید پروژه بزرگ باغلارباغی تعیین شد

$
0
0
امضا تفاهم نامه پروژه بزرگ مجتمع تجاری ، رفاهی ، تفریحی و بازیکده باغلارباغی 

با حضور سرپرست شهرداری و سرمایه گذار بخش خصوصی انجام گرفت:
امضای تفاهم نامه پروژه بزرگ 20 هکتاری باغلار باغی





با امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان یک گروه سرمایه گذاری بخش خصوصی یزدی و شهرداری تبریز ، روند سرمایه گذاری های بخش خصوصی در طرح ها و پروژه های عمرانی خدماتی شهر تبریز تسریع شد.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز در نشستی که پیش از ظهر امروز میان مسوولان یک شرکت بزرگ سرمایه گذاری داخلی و سرپرست شهرداری تبریز برگزار گردید ، تفاهم نامه سرمایه گذاری در چندین طرح و پروژه بزرگ عمرانی و خدماتی شهری تبریز به امضای رییس این شرکت و مهندس اکبری سرپرست شهرداری تبریز رسید و مبادله شد.

بر اساس تفاهم نامه امضا شده میان طرفین ، قرار است طرف سرمایه گذار نسبت به احداث پروژه بزرگ مجتمع تجاری ، رفاهی ، تفریحی و بازیکده باغلارباغی ، احداث شهرک مشاغل مزاحم ، احیای بافت های فرسوده شهری و چندین طرح دیگر ، سرمایه گذاری های لازم را انجام دهد.

در این دیدار مهندس اکبری سرپرست شهرداری طی سخنانی از تبریز به عنوان مهد سرمایه گذاری ایران و مناسب ترین شهر کشور به لحاظ اعطای تسهیلات و سیاست های حمایتی از سرمایه گذاران یاد و بر عزم جدی مسوولان استانی از این بخش تأکید کرد.



وی در عین حال از تلاش و آمادگی مدیریت شهری تبریز برای حمایت همه جانبه از بخش خصوصی در سرمایه گذاری های کلان خبر داد.

در این نشست همچنین دکتر دبیری رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز با ابراز خرسندی از حضور این گروه بزرگ سرمایه گذاری در شهر اولین های ایران گفت: حمایت از سرمایه گذاران به عنوان موتور شتاب بخش روند توسعه شهری اولویت و سیاست اصلی اعضای شورا طی سال های اخیر بوده و این سیاست ها همچنان در دوره چهارم شورای شهر نیز تداوم خواهد یافت.

خاطرنشان می شود در این دیدار دو طرف با امضا و مبادله تفاهم نامه همکاری میان خود بر تحکیم روابط و اجرای طرح ها و پروژه های مورد توافق تأکید کردند.

پروژه باغلار باغی در محل فعلی باغلار باغی احداث خواهد شد که 20 هکتار وسعت دارد
در این پروژه بلند‌ترین برج تجاری ، مسكونی و خدماتی كشور در 58 طبقه برای اولین بار در تبریز ساخته خواهد شد و علاوه بر آن زمینه برای احداث شهربازی سرپوشیده و چهار فصل در محل فعلی باغلارباغی ، مركز بزرگ و مدرن گردشگری ، خدماتی ، رفاهی ، تفریحی ، ورزشی ، مسكونی ، تجاری ، پاركینگ ، سینما ، فضای سبز انبوه و مدرن و دیگر زیرساخت‌های رفاه و اقتصاد شهری از سوی سرمایه‌گذار طرح فراهم خواهد شد.
ایجاد یك لوناپارك جدید و مدرن در محل فعلی باغلارباغی ، ایجاد شهربازی سرپوشیده پیشرفته با امكانات و تجهیزات مدرن ، ایجاد مجموعه پارك آبی ، ایجاد امكانات تفریحی تخصصی برای سنین مختلف از كودك تا سالمند ، ایجاد مجموعه‌های ورزشی متعدد شامل ، هاكی روی چمن ، هاكی روی یخ ، پاتیناژ ، بولینگ ، اسكی روی یخ ، بدمینتون ، گلف داخل سالن و رشته‌های دیگر ، احداث پارك بزرگ عمومی به مساحت 10 هكتار با فضای سبز مدرن و متفاوت و زیبا ، كاشت گونه‌های درختی و گیاهی متنوع در محوطه مجموعه ، ایجاد مراكز تجاری ، خدماتی و مسكونی با استانداردهای جهانی ، ، احداث پاركینگ‌های متعدد جمعا به ظرفیت 6532 دستگاه خودرو ، احداث تالارها و سالن‌های همایش ، سینماهای كوچك و بزرگ ، رستوران‌های متعدد ، احداث هتل مجلل با برند اروپایی در58 طبقه از جزئیات پروژه هست

مراکز خرید جدید تبریز

$
0
0
مراکز خرید جدید تبریز

اگر از بازدید کنندگان قدیمی وبلاگ باشید مطمئنا در خاطرتان هست که طی پستی در سال 88 به معرفی مراکز خرید تبریز پرداخته بودم و بسیار مورد توجه دوستان قرار گرفته بود در صورت تمایل به مشاهده این مراکز خرید بر روی لینک زیر کلیک کنید

http://tabrizemodern.blogfa.com/post-39.aspx

طی این 4 سال دهها مرکز خرید  بزرگ و کوچک در تبریز احداث شده اند و به جمع مراکز خرید قبلی تبریز پیوسته اند

در این پست خواسته ام به معرفی چند مورد از مراکز خرید جدید تبریز بپردازم 

دوستان میتوانند با کلیک کردن بر روی هر یک از عناوین رنگی مراکز خرید زیرین, تصاویر تکمیلی آنها را مشاهده کنند

1-مرکز خرید جواهر تبریز



این مرکز خرید اولین مرکز خرید ایران میباشد که بصورت پل بر روی دو بلوار 29 بهمن و استاد شهریار و رودخانه میدان چایی احداث شده است 


این مرکز خرید یکی از زیباترین مراکز خرید تبریز قلمداد میگردد و از لحاظ معماری یکی از بهترینهاست


این مرکز خرید دارای 60 مغازه و سالنهای شهر بازی و سالن غذا خوری و کافی شاپ و هایپر مارکت میباشد که در فاز نخست مغازه های این مرکز خرید باز شده و طی ماههای آتی شهر بازی و هایپر مارکت و رستورانهای مجموعه افتتاح خواهد شد

این مرکز خرید دارای 6 دستگاه پله برقی و 6 آسانسور میباشد که موجب رفت و آمد آسان مراجعین میگردد

از نکات جالب این مرکز خرید وجود آبنمای موزیکال خطی در کنار کافی شاپ مجموعه و در سالن اصلی است که زیبایی های مجموعه را صد چندان میکند

آدرس :آبرسان-ابتدای بلوار استاد شهریار

2-مجموعه بزرگ تجاری تفریحی لاله پارک



این مجتمع تجاری تفریحی یقینا یکی از بهترین و زیباترین مراکز خرید ایران میباشد و به عبارتی اولین مرکز خرید برندهای خارجی ایران است .

این مرکز خرید در 6 طبقه احداث شده است که 3 طبقه پارکینگ نیز با ظرفیت 1500 دستگاه خودرو در آن احداث شده است

طبقه اول این محموعه به گالری های هنری و مشاغل خاص اختصاص یافته  

طبقه دوم به هایپر مارکت 5200 متری و  مغازه های صوتی و تصویری و رستوران و کافه قنادی اختصاص دارد


طبقه سوم و چهارم به فروشگاههای البسه و پوشاک اختصاص دارد

طبقه پنجم به پوشاک و وسایل کودکان  و شهربازی فان تایم اختصاص دارد 

طبقه ششم مجموعه به طبقه فود کورت و سینما اختصاص دارد 

در این مجتمع تجاری تفریحی 125 مغازه با متراژ های 50 تا 4000 متری احداث شده اند که فروشگاههای کوتون و السی وال کیکی در دو طبقه دوبلکس احداث شده اند و هر کدام بالغ بر 4000 متر هستند


در این مرکز خرید 18 پله برقی و 3 دستگاه آسانسور تعبیه شده است

این مرکز خرید به علت فضای بسیار بزرگ فروشگاهها و اختصاص هر فروشگاه به عرضه محصولات با برندی خاص به یکی از معروفترین و زیباترین و منحصربفردترین مراکز خرید ایران تبدیل شده و شاهد آنیم که از شهرهای مختلف برای خرید اجناس ترکی به این مرکز خرید مراجعه میکنند

آدرس:میدان شهید فهمیده به سمت شرق بزرگراه پاسداران

3-مرکز خرید پردیس 



این مرکز خرید در خیابان تاریخی و تجاری تربیت در سه طبقه احداث شده که یکی از زیباترین مراکز خرید تبریز محسوب میگردد

در این مرکز خرید 155 واحد تجاری احداث شده که بیشتر به کاربری پوشاک اختصاص دارد 


در این مرکز خرید 4 دستگاه پله برقی و دو دستگاه آسانسور شیشه ای تعبیه شده است


آدرس :سنگ فرش تربیت 

4-مرکز خرید برج بلور 



این مرکز خرید در یکی از زیباترین برجهای شهری کشور احداث شده است 

مرکز خرید بلور دارای 120 باب مغازه در سه طبقه میباشد و در طبقات زیرین برج 3 طبقه پارکینگ طبقاتی احداث شده است


طبقه چهارم برج به طبقه فود کورت و طبقه 25 برج به رستوران گردان برج اختصاص خواهد داشت 


در این مرکز خرید 4 دستگاه پله برقی و دو دستگاه اسانسور تعبیه شده است 


آدرس :آبرسان -فلکه دانشگاه

5-مرکز خرید آسمان 


آدرس :جنب برجهای اسمان تبریز

6-مرکز خرید سام 


آدرس :جاده ائل گولی جنب هتل  5 ستاره شهریار 

 

استارت آپ ویکند به تبریز آمد!

$
0
0

استارت آپ ویکند به تبریز آمد!




رویدادی جهانی برای عملی کردن ایده هایتان

شاید بهتر باشد قبل از معرفی این رویداد به معرفی خود واژه “استارت‌آپ” بپردازم.

استارت‌‌آپ چیست؟

اگر بخواهیم به شکلی ساده و ابتدایی استارت‌آپ را تعریف کنیم: استارت‌آپ به شرکت‌های نوپایی گفته می‌شود که با یک ایده‌ی ساده و اولیه شروع می‌کنند و به سرعت رشد می‌یابند و به درآمد می‌رسند. از بهترین مثال‌ها و موفق‌ترین استارت‌آپ‌های جهان می‌توان به گوگل، مایکروسافت، اپل و… اشاره کرد. شرکت‌هایی که با یک ایده‌ی ساده شروع به کار کرده و به درآمدهای میلیاردی رسیده‌اند و امروز بر دنیا تاثیر می‌گذارند. استارت‌آپ‌ها معمولا نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا می‌کنند، برای موفقیت استارت‌آپ تکنیک‌های متفاوتی مورد نیازهست که باید آموخته شود.

اما رویداد استارت آپ ویکند چیست؟

استارت‌آپ ویکند همانطور که از نامش پیداست یک رویداد کارآفرینی است که در سه روز آخر هفته برگزار می‌شود.افراد ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و از بین ایده‌های مطرح شده بهترین

آن‌ها با رأی حاضران انتخاب می‌شوند. صاحبان ایده‌های انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصص‌های مورد نیاز برای پیشبرد ایده می‌کنند. بعد از تشکیل گروه‌ها روز اول به پایان می‌رسد. در روز دوم گروه‌ها از اول صبح در مکانی که برایشان تدارک دیده شده حاضر

شده و با امکاناتی که در اختیار دارند شروع به اجرایی کردن ایده‌ی خود می‌نمایند. در این بین افرادی به عنوان مربی که در زمینه‌های مختلف دارای تخصص می‌باشند و یا سابقه ایجاد استارت‌آپ را دارند گروه‌ها را در جهت اجرایی کردن ایده‌هایشان راهنمایی و کمک می‌کنند، با این اوصاف روز دوم کاملاً به اجرایی کردن استارت‌آپ سپری شده و در این بین ممکن است

کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت هم برگزار شود. با آغاز روز سوم باز گروه‌ها دور هم جمع شده و آخرین تلاش‌ها را در جهت تولید نمونه اولیه محصولشان انجام می‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران می‌شوند. عصر روز سوم زمان بررسی ایده‌ها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است ، بطوری که گروه‌ها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه می‌دهد و افرادی که به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی در نظر گرفته شده‌اند و… از طرح خود دفاع می‌کنند. در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب می‌شوند. اما برنده واقعی این رویداد گروه‌هایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آورده‌اند استارت‌آپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور نمایند. همچنین نمایندگانی از کشورهای مختلف دنیا که خود استارت‌آپ‌های موفقی را راه‌اندازی کرده‌اند با حضور در این رویداد تجربیات خود در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهند.

شرکت کنندگان با حضور در این رویداد می‌توانند جواز حضور در رقابت جهانی استارت‌آپ‌ها را کسب کرده و با موفقیت در این رقابت از سرمایه گذاری غول‌های فناوری همچون گوگل، آمازون و… بهره ببرند این همایش همزمان با ۲۰۰ شهر دنیا در تبریز و در هفته جهانی کارآفرینی برگزار خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده انیمیشن معرفی همایش به سایت  swtabriz.com  مراجعه نمایید




گلهای داوودی جلوه گر زیبائی شهر در فصل پائیز

$
0
0

گلباران شدن تبریز با رنگین کمانی از گلهای داوودی




  

با شروع فصل پائیز و سردتر شدن هوای تبریز گلهای داوودی سرتاسر شهر را گلباران کرده و فضای بسیار زیبایی بوجود آورده اند



 با کاشت انبوه گلهای داوودی در طی سالهای اخیر هم اکنون شاهد گل دهی این گلهای زیبا در تمامی بلوارها و پارکهای  شهر هستیم بطوری که اکثر  معابر شهر که در سالهای قبل بصورت انبوه گل داودی کاشته شده بود هم اکنون  مملو از گلهای رنگارنگ  داوودی  شده که بر زیبایی تبریز صد چندان افزوده است

و اکنون شما را به تماشای این گلهای زیبا در شهر زیبایمان تبریز دعوت میکنم











بقیه تصاویر در ادامه مطلب 

دوستان لطفا از بین تصاویر زیر 10 عکس برتر را نام ببرید تا در نهایت بهترینها انتخاب و معرفی گردند

لزوم تملک و احداث پارک در کوی صفاری نصف راه

$
0
0
باغات کوی صفاری در معرض تخریب و لزوم آگاهی مسئولین جهت ممانعت از نابودی فضای سبز درون شهری

لزوم تملک و احداث پارک در کوی صفاری نصف راه 


یکی از مکانهای مستعد تبدیل شدن به پارک درون شهری اراضی کوی صفاری واقع در کنار کوی اشکان نصف راه  میباشد که وسعتی برابر12000 متر را شامل میشود


طبق شنیده ها این قسمت قبلا به عنوان خانه های سازمانی نیروی انتظامی که بصورت خانه باغ احداث شده بودند استفاده میشد که چند ماهی است اقدام به تخریب منازل نموده و اکنون تنها درختان  نسبتا انبوه آن باقی مانده اند 

با توجه به روند روال گذشته نابودی باغات تبریز احتمال میشود این درختان نیز هدف آتی سازمان مالک در راستای سر به نیست نمودن آن درختان در خفقان شب باشد 

لذا درخواست ما از مسئولین  فضای سبز و مدیر عامل محترم سازمان پارکها این است که با مقابله با این اقدام محتمل ضمن تملک این باغ اقدام به احداث پارک در این نقطه پر ترافیک و پر جمعیت شهر نمایند تا گامی مهم در راستای حفظ باغات درون شهری و احداث پارک در داخل شهر برداشته باشیم 




پایان


بیمارستان فوق تخصصی کودکان

$
0
0
با سرمایه گذاری خیرین بیمارستان فوق تخصصی کودکان در تبریز احداث می شود



سخنگوی شورا در گفتگو با آناج بیان داشت: زمینی به وسعت 8.8 هکتار به ارزش 30 میلیارد توسط شهرداری تبریز و با سرمایه گذاری 300 میلیاردی خیرین به ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان اختصاص داده شد.


به گزارش آناج، سعید حاجی زاده سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در گفتگو با خبرنگار آناج با اشاره به موضوعات مطرح شده در جلسه امروز گفت: آقای کریم مردانی آذر از خیران مدرسه ساز، در اواخر شورای سوم سه هکتار و نیم زمین جهت احداث بیمارستان 400 تخته ی فوق تخصص کودکان را کرده بودند که شورا با این درخواست موافقت نموده و سه هکتار و نیم زمین را در منطقه خاوران به این امر اختصاص دادند.

وی ادامه داد: آقای مردانی طی یک لایحه سه فوریتی بار دیگر از شورا درخواست کردند که به دلیل ایجاد امکانات آموزشی، تفریحی، رفاهی و زیربنایی مساحت زمین مورد نیاز را به هشت و هشت دهم هکتار افزایش دهند.

وی افزود: شورا با شرط حفظ مالکیت شهرداری با این درخواست موافقت کرد. این زمین دارای ارزش 30 میلیارد تومان در خاوران می باشد که خود آقای مردانی نیز 300 میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری خواهد کرد.

حاجی زاده خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز متعهد شده است که کادر پزشکی لازم را تامین و بیمارستان مذکور را به امکانات پزشکی مورد نیاز تجهیز نماید.

سخنگوی شورای شهر متذکر شد: در باب نحوه مدیریت بیمارستان نیز باید گفت که به صورت هیئت امنایی اداره خواهد شد که شهردار و رئیس شورای شهر وقت نیز از اعضای هیئت امنا هستند.

حاجی زاده با اشاره به تنفیذ حکم شهردار تبریز اذعان داشت: ما منتظر ابلاغ حکم هستیم و به محض ابلاغ حکم از طرف وزارت کشور تودیع و معارفه صورت خواهد گرفت

نقاشی دیواری کلانشهر تبریز

$
0
0
 نقاشی اماکن کلانشهر تبریز  بر روی دیوارهای سیمانی جنب برج بلور



یکی از ارکانهای زیباسازی شهر,نقاشی های دیواری آن شهر به حساب می آیند که موجب زیبایی شهرو تزریق روح شادابی به شهروندان گشته  و تداعی کننده خاطرات برای  تماشاگران این نقاشی ها میباشند.


لذا به منظور افزایش زیبایی های بصری معابر شهری و ایجاد طرح های ویژه بر روی دیوار های  معابر شهری ‚دیوار های سیمانی پیکیشت سازمان هلال احمر  واقع در کنار زیر گذرجنوبی  آبرسان   منقش به  تصویر تبریز شده و کل شهر تبریز بر روی این دیوار ها ترسیم شد.



در  این نقاشی  اماکن مختلف تبریز از قبیل تفرجگاه عینالی و پل کابلی و شهرک رشدیه و اماکن تاریخی شهر  رنگ آمیزی  شده که توانسته است زیبایی های بصری فراوانی در این  مسیر ایجاد نماید.


بنا بر این گزارش این اقدام سازمان زیبا سازی در جهت زیباسازی شهر و جلوگیری از فعالیتهای دیوار نویسی و در جهت پاکسازی دیوار نویسی های قبلی انجام یافته که تا کنون بیش از 50 نقاشی دیواری به پیرو این هدف در نقاط مختلف شهر نقاشی شده است

 




بقیه تصاویر در ادامه مطلب


متن ترکی در لینک زیر

http://bilimsesi.com/?p=5180


آغاز بکار شهردار جدید تبریز

$
0
0
از سوی وزیر کشو ر انجام گرفت: 
امضاء و ابلاغ قطعی حکم شهردار جدید تبریز

آیا با شروع به کار شهردار جدید تبریز شاهد پروژه های عظیم شهری در تبریز خواهیم بود؟


انتظاراتتان از شهردار جدید چیست؟

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دولت تدبیر و امید صبح امروز ضمن امضاء قطعی و نهایی حکم دکتر صادق نجفی ، شهردار منتخب شورای چهارم تبریز و معرفی وی به عنوان شهردار جدید این شهر، حکم مذکور را به وی ابلاغ کرد. وزیر کشور حکم قطعی شهردار جدید تبریز را امضاء و ابلاغ کرد.

در حکم ابلاغی وزیر کشور که نسخه ای از آن دقایقی پیش در اختیار خبرگزاری شهریار ، پایگاه رسمی اطلاع رسانی شهرداری تبریز قرار گرفت خطاب به دکتر صادق نجفی آمده است:

 

جناب آقای صادق نجفی خضرلو

سلام علیکم

در اجرای تبصره 3 ذیل ماده 71 قانون تشکیلات ، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب 1/3/1375 با اصلاحات بعدی و با توجه به پیشنهاد شورای اسلامی شهر تبریز و نظر به تعهد ، شایستگی و تجارب ارزنده ، به موجب این حکم جنابعالی را به سمت شهردار تبریز منصوب می نمایم.

امیدوارم با استعانت از پروردگار یکتا و با در نظر گرفتن عدالت در رسیدگی به مناطق ، مراقبت در انضباط مالی ، مطالعه و بهره گیری از همه ظرفیت ها و کوشش در ایجاد محیط سالم شهری ، نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات و مطالبات مقام معظم رهبری "مدظله العالی "و سیاست های دولت تدبیر و امید میسر گردد.

توفیقات روزافزون جنابعالی را در ایفای کامل مسوولیت محوله از خداوند متعال مسئلت دارد.

 شهردار تبریز با قدردانی از حمایت ها و همیاریهای مدیران و مسئولان شهری و استانی و عموم شهروندان بر لزوم پرهیز طیف های مختلف مردم از نصب بنرهای تبریک و تهنیت، ارسال تاج گل و دیگر مظاهر تبلیغاتی در سطح شهر تاکید کرد و خواستار مشارکت و همکاری عموم مردم در تسریع روند توسعه تبریز شد.

به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز؛ دکتر صادق نجفی پس از امضاء و ابلاغ حکم قطعی خود از سوی وزیر کشور ضمن تاکید بر خدمت شبانه روزی و برنامه ریزی مبتنی بر مطالبات و خواستهای عموم شهروندان خاطرنشان کرد: با تکیه بر حمایتهای همه دلسوزان شهر و نیز استعانت از خدواند متعال خدمت خود به مردم و شهر تبریز را آغاز خواهم کرد و در این مسیر لازم است عموم شهروندان ضمن تلاش برای تحقق اهداف توسعه تبریز، مدیریت شهری را در دستیابی به این اهداف یاری کنند.

شهردار تبریز در عین حال افزود: با توجه به قرار گرفتن در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین و بمنظور تکریم و پاسداشت این ایام شریف از یکسو و همچنین پرهیز از اتلاف بیت المال و جلوگیری از تحمیل هزینه های مضاعف و بی مورد تبلیغی و تبریک امیدوارم تمامی دوستان با خودداری از ارسال تاج گل و نصب بنر و ...، مدیریت شهری را به سمت برنامه ها و اولویت های اصلی خود که همانا اداره بهینه شهر و پاسخگویی به مطالبات مردمی است هدایت کنند.

دکتر نجفی در خاتمه خاطر نشان کرد : عهد و میثاق بنده با مردم و بزرگان شهر خدمت بی منت و شبانه روزی به شهر و شهروندان است و در راستای نیل به این هدف کوتاهی نخواهم کرد.

عظیم قیچی ساز مردي بالاتر از ابرها

$
0
0
گفت و گویی صمیمی با عظیم قیچی ساز پر افتخار ترین کوه نورد ایران /
مردي بالاتر از ابرها





پرافتخارترين کوهنورد ايران که حدود دو ماه قبل دواز
دهمين قله بالاي هشت هزار متري خود را هم فتح کرد از تلخي‌ها و شيريني‌هاي اين سالها گفت.
به گزارش تبریز مدرن  به نقل از ایسنا، وقتي
در خيابان راه مي رود، کسي سراغش نمي آيد تا با او عکس يادگاري بگيرد يا با او احوالپرسي کند. از عابرين هم که در مورد نام و رشته او سوال مي کنيم او را نمي شناسند و مي پرسند که آيا او اصلا ورزشي است!؟ از همه مهمتر اينکه او خودروي مدل بالايي ندارد تا با آن بتواند به بقيه ورزشکاران و هم رشته اي هاي خودش فخر بفروشد. با اتوبوس و تاکسي اين طرف و آن طرف مي رود اما در عين اين سادگي افتخاراتي دارد که در بين حدود هفت ميليارد نفر جمعيت جهان تنها کمتر از 30 نفر به آن رسيده اند. مانند کوه ساکت است و به سختي مي توان از او حرف کشيد. کمي خشک و سرد است و کمتر مي گويد و مي خندد. بيشتر شنونده است و سعي مي کند توانايي اش را در عمل نشان دهد.



عظيم قيچي‌ساز که از نوجواني کوهنوردي را شروع کرده اکنون روزهاي سرنوشت سازي را پيش رو دارد. پرافتخارترين کوهنورد ايران که تابحال توانسته دوازده قله بالاي هشت هزار متري جهان را فتح کند با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به سوالات خبرنگار ايسنا پاسخ داد.

متن کامل گفت و گوي او با سرويس ورزشي را در زير مي خوانيد.

ورزش را از چه زماني آغاز کردي؟

15 – 16 ساله بودم که به سبلان مي رفتم، ولي ورودم به ورزش با دوچرخه‌سواري کوهستان بود. در مسابقات کشوري دوچرخه سواري هم شرکت داشتم و مقام هايي نيز دارم، ولي چون با رقابت ميانه نداشتم به کوهنوردي روي آوردم. لذا بعد از يکي از مسابقات بود که با دوستان دوچرخه سوارم خداحافظي کردم و گفتم که مي‌خواهم وارد کوهنوردي شوم. الان هم با احد کاظمي، قادر ميزباني و جهانيان که از دوچرخه‌سواران حرفه اي پتروشيمي تبريز هستند دوست صميمي‌ام. سپس وارد اردوهاي تيم ملي شدم که آن زمان برگزار مي‌شد.





چگونه وارد کوهنوردي و هيماليانوردي شدي؟

من سن و سالم کم بود و تازه وارد کوهنوردي شده بودم. وقتي به هيات کوهنوردي تبريز مي رفتم پوستري روي ديوار نصب شده بود. وقتي به آن نگاه مي‌کردم به خودم مي‌گفتم آيا مي‌شود اين قله را صعود کرد ؟! جالب است بدانيد که يک سال بعد من روي آن قله کار کردم. منظورم سال 82 است که متاسفانه طي آن صعود حادثه اي براي محمد اوراز و مقبل هنرپژوه رخ داد و نتوانستيم اين قله را صعود کنيم.

کوهنوردي چه لذتي دارد؟ آيا مثل فوتبال، واليبال، بسکتبال و يا رشته هاي ديگر است که بيننده داشته باشد و از ديدن آن لذت ببرند؟

کوهنوردي حرفه‌اي، شته اي است که لذت بالايي ندارد، نظر شخصي من اين است که لذت کوهنوردي در کوه‌پيمايي و صعود به همين کوههاي خودمان است. هيماليا نوردي لذت خاصي ندارد، چون خطرناک است .اين کار، يک کار جدي است و به جهاتي مثل رفتن به جنگ است، چرا که ممکن است برگردي يا برنگردي! لذت بردن در همياليا در درجات دوم و سوم است. در عالم جواني و نوجواني همه دوست دارند در عرصه ورزش جزو بهترين ها باشند. من هم آمده ام تا در اين عرصه افتخاري را براي ايران کسب کنم.

دليل عدم موفقيت برخي کوهنوردان براي صعود به قلل چيست؟

به عوامل زيادي بستگي دارد از جمله توان فرد، درجه سختي قله،‌ ارتفاع، موقعيت و شرايط منطقه و خيلي چيزهاي ديگر. چيزي که همياليا و صعود به هشت هزار را سخت مي‌کند کمبود اکسيژن است. ارتفاع زياد است و مدت زماني براي هم هوايي و سازگاري بدن نياز است که همين مدت زمان باعث مي‌شود کوهنورد از لحاظ روحي و رواني و جسماني تحت فشار باشد. در هيماليا تجربه حرف اول را مي‌زند، اکثر نفراتي که در صعودهايشان موفق نمي‌شوند ممکن است در زمان حضور در بيس کمپ (کمپ اصلي) تا روزهاي رفتن به ارتفاعات بالاتر از لحاظ جسمي يا روحي تحليل رفته و يا مريض شده باشند يا حادثه‌اي پيش آمده که قسمتي از توانايي‌شان را از دست داده اند. در اين زمان است که آن کوهنورد از خودش مي پرسد من براي چه آمدم اينجا؟ اگر صعود کنم چه مي‌شود؟ صعود نکنم چه مي‌شود ؟ و با اين حرف‌ها براي خودش چالش ايجاد مي کند که بسيار آزار دهنده است و اين اولين گام براي ناکامي است. البته بر عکس اين هم صادق است، نبايد بيش از حد به خود مغرور بود و در شناخت توانايي‌ها اشتباه کرد که اين خود خيلي خطرناک است.

* مسائل رواني تا چه اندازه بر وضعيت ورزشکار تاثير دارد؟
حفظ روحيه و شرايط جسمي اهميت زيادي دارد. در صعودها بيش از پنجاه درصد موفقيت، به قبل از بالا رفتن مربوط مي شود و اصلا به کوه ربطي ندارد. به طور مثال مهم است که با چه شرکتي قرارداد مي بندند، در منطقه چه تيم‌هايي هستند،چه زماني به منطقه مي رسند، آيا دير به منطقه رسيده اند،آيا زود رسيده اند. منبع هواشناسي آنها در منطقه چيست؟ تجهيزاتشان چطور است و ....





چه معيارهايي براي انتخاب همنوردانت در صعودهايت داري؟ چگونه خيلي راحت کوهنورداني را پيدا مي کني و با هم صعود مي کنيد؟

در مسير رفتن به کمپ اصلي و شروع کار کوهنوردي حدود يک هفته‌ زمان وجود دارد که معمولا در اين مسير همه کوهنوردان به ناچار در يک خودرو با هم هستند و اين زمان باعث مي شود کوهنوردان با هم صحبت کنند و ارتباطات آغاز شود. در اين مسير با همديگر آشنا مي شويم و نفرات با هم هماهنگ مي‌شوند و آرام آرام يک همنورد در سطح خود را پيدا مي‌کنند. غالباً شناخت در آنجا به دست مي‌آيد. خصوصيت اصلي هم‌نورد اين است که شرايطي نزديک به خودت داشته باشد، نه بهتر باشد نه ضعيف‌تر.

در صعود‌هايت تنها بوده‌اي؟ آيا تا بحال شده که از يک کوهنورد ايراني خواسته‌ باشي کنارت باشد؟

از اين 12 صعود چهار موردش را کنار ديگر اعضاي تيم ملي انجام دادم و ساير دوستان ايراني در کنارم بودند. من در ايران دوستان و همنوردان خوبي مثل محمود هاشمي، ايرج معاني، رضا زارعي حسين مقدم، حسن نجاريان و جلال چشمه قصاباني دارم که تجربه صعود به چندين قله هشت هزاري را دارند. از خانم‌ها نيز با شادروان ليلا اسفندياري هم‌نوردي داشتم و با پروانه کاظمي که سابقه ‌ي چهار هشت هزاري را دارد دوست هستيم.

به نظر مي‌رسد صعود تنهايي را ترجيح مي‌دهي؟

البته که اگر در اين صعودها يک همنورد ايراني باشد تا همکلام و همراه شويم خيلي خوب است. اما هيماليا خطرات خاص خود را دارد و ممکن است اين سفر، آخرين سفرت باشد. وقتي يک ايراني همراه تو باشد و به فرض اينکه اتفاقي رخ دهد، خانواده‌اي که عزيز خودش را از دست داده، به نوعي همه چيز را از چشم کوهنوردي مي‌داند که سالم برگشته و شايد حتي او را مقصر اصلي براي از دست دادن فرزندشان بدانند. اين اولين دليل ورود به حاشيه است و وقتي اين مساله وجود نداشته باشد خيالم براي صعود راحت است و مي دانم که مسئوليت هيچ کس با من نيست و مسئوليت من هم با هيچ کسي نيست. تنها دليلي که تنها مي روم اين‌ است؛ در غير اين صورت دوست داشتم همنورد داشته باشم.

کدام يک از قله هايي که فتح کردي برايت جذاب‌تر بوده و کدام يک را دوست داري بعدا دوباره باز هم صعود کني؟

کوهنوردي براي من کل زندگي‌ام نيست، بخشي از زندگي ام است. دوست ندارم کل زندگي‌ام را پاي کوهنوردي بگذارم، چون قلل هشت هزار متري خطرناک هستند و هرگز نمي‌خواهم ريسک کنم تا روي اين قله‌هاي خطرناک کار کنم. همچنين دوست ندارم روي يک قله دوبار کار کنم. من در تمام اين فتوحات تنها يک بار روي هر قله کار کرده‌ام و در هيچ يک از آنها از شرپا (باربرهاي محلي) استفاده نکرده‌ام و تجهيزات مورد نياز صعود را خودم حمل کرده‌ام.

در مورد خطراتي که در کوهنوردي وجود دارد و تو آنها را لمس کرده اي بيشتر بگو؟ چه خواسته اي از کوهنوردان ايران داري؟

عدم آگاهي و صبر و تحمل کافي نداشتن و آماده نبودن در تمام ابعاد مهمترين موارد است. خواهشمن از جامعه کوهنوردياين است که از تجربيات ديگران استفاده کنند. ما در ايران کوهنوردان باتجربه زيادي داريم که مي‌توانند تجربياتي که دارند را در اختيار ديگران قرار دهند. در چند سال اخير کوهنوردان زيادي را از دست داده ايم، اين‌ها ضايعات تأسف آور و خيلي سنگيني است. اميدوارم که کوهنوردان ما از اين تجربيات استفاده کنند و اشتباهات را تکرار نکنند.

تو به عنوان پرافتخارترين کوهنورد ايراني آيا به کوهنورداني که مي خواهند به قله اي که تو آن را فتح کرده اي مشورت هم مي دهي؟ آيا آنها از تو در مورد آن صعود چيزي مي پرسند؟

تا به حال نشده که فردي يا گروهي از من مشورت جدي و دقيق بخواهد شايد خودشان تجربه دارند و يا از تجربه ديگران بهره گرفته اند.براي خودم هم جاي تعجب است. عمدتاًاز دورشرايط آن صعودها و کار آن افراد يا گروه را مي‌پرسم و دنبال مي‌کنم.





خودت از تجربيات ديگران استفاده مي کني؟
بله. از تجربيات همه در داخل و يا خارج استفاده مي کنم. حتي در فرودگاه و يا در صعودهايي که مي روم در مورد بقيه قلل سوال مي کنم. مثلا امسال وقتي به تبت رفتم همه فکر مي‌کردند که من روي هر دو قله چوآيو و شيشاپانگما کار خواهم کرد چون اين دوقله در آنجا هستند و گرفتن ويزاي تبت هم بسيار مشکل است. اما با تحقيقاتي که داشتم برخي دوستان گفته بودند بارندگي‌ در قله شيشاپانگما در پاييز زياد است و ممکن است خطرناک باشد. همين تجربه باعث شد فقط چوآيو را بروم و روي آن قله در زمان ديگري کار کنم. من در 12 صعودي که داشتم روي هر قله يک فقط بار کار کرده‌ام و اين نشان مي‌دهد که به کوچکترين تجربيات هم توجه جدي دارم.

اطلاعات فني هر قلل مدنظرت را از کجا به دست مي‌آوري؟

پرس و جو و سوال از ديگران، چه کوهنوردان داخلي و چه کوهنوردان خارجي. معتقدم کوهنورد نبايد در اخذ تجربه خود را محدود کند.

آيا از کوهنوردان ايراني در اين صعودها همراه شما بوده اند؟

چندين بار اتفاق افتاده و دوست دارم با هم باشيم. ولي به آنها گفته ام مشروط بر اين که از ايران، به صورت جداگانه خارج شويم. اين خروج جداگانه نشانگر اين است که مسوليت هر کدام از ما با خودش است و فرد همراه او هيچ مسئوليتي ندارد. در واقع به همان دليلي که در سئوالات قبلي پاسخ دادم. البته در منطقه و زمان صعود با هم هستيم و با هم همکاري مي‌کنيم.صعودهايي هم با کوهنوردان ايراني داشته‌ام. مثلاً در ماناسلو با مهدي قلي پور و در گاشربرومها با برادران بهادراني، محمود هاشمي، حسين مقدم، ايرج معاني و کورش نگهبان با هم بوده‌ايم.

در آستانه پيوستن به باشگاه هشت‌هزارتايي‌ها قرار گرفته‌اي. اتفاقي که هنوز براي هيچ ايراني رخ نداده است. صعود به 14 قله بالاي 8 هزار متر و پيوستن به اين باشگاه از چه زماني در رهنت شکل گرفت؟

بعد از صعود سوم يا چهارم، هر کوهنوردي فکر صعود به هر 14 قله در ضمير ناخودآگاهش زنده مي‌شود و دوست دارد که بازهم ادامه دهد. اين علاقه اي است که پيدا مي شود و نمي شود به کسي در اين باره خرده گرفت و يا او را از اين کار بازداشت.

چه توصيه اي‌ به کوهنوردان جوان داري که تازه مي خواهند اين رشته را شروع کنند؟‌

پيش شرط اول علاقه است. کوهنوردي رشته اي نيست که درآمدزا باشد و هزينه زيادي را مي طلبد. قبل از اينکه اين کار را شروع کنند پيشنهاد مي کنم خودشان را آماده هر نوع سختي کنند و از هيچ کس انتظار نداشته باشند. در جامعه ما حمايت و پشتيباني از کوهنوردي بسيار کم است، بنابراين فرد بايد پيش فرض خود را روي صفر بگذارد و اين که هيچ کسي در کنارش نخواهد بود. هر کوهنورد بايد روي توانايي و قدرت خودش از نظر مالي تکيه کند و همه اين شرايط را براي خودش تعريف کند.او نبايد انتظار کمک داشته باشد، وقتي انتظاري نداشته باشي خيلي از کارها برايت ساده مي‌شود.برخي اين شرايط را براي خودشان به خوبي حلاجي نکرده اند. خيلي ها زحمت مي کشند، ولي وقتي آز آنها تقديري نمي‌شود دلزده، سرخورده و مأيوس مي‌شوند. هر کسي که مي خواهد به کوهنوردي بيايد بايد براي خودش تعريف کند که در اين رشته دنبال چيست.

هدف تو از روي آوردن به کوهنوردي چه بود؟ آيا انتظار کمک داشتي؟

من در راه رسيدن به هدفم که همان باشگاه 14 تايي ها است مهم نيست که حمايت شوم يا نشوم. 10 سال از عمر و جواني ام را در اين راه گذاشته‌ام. بالاترين سرمايه زمان و جان ماست که گذاشته‌ام. در اين قضيه به کم و زياد تقديرها توجه نمي‌کنم . هر سال تعداد زيادي مدال در مسابقات مختلف توزيع مي شود و جمعيت جهان حدود هفت ميليارد نفر است اما از بين اين همه انسان فقط تاکنون 30 نفر از 9 الي 10 کشور موفق شده‌اند به هر 14 قل? بالاي هشت‌هزارمتري جهان صعود کنند و به باشگاهي موسوم به هشت هزاري‌ها بپيوندند. جالب اين‌که از بين اين 30 نفر فقط 14 نفر هستند که اين صعودها را بدون بهره‌گيري از کپسول اکسيژن مصنوعي انجام داده‌اند. من نيز تلاش دارم به‌عنوان اولين ايراني نام خود و کشورم را در اين باشگاه ثبت کنم و افتخاري قابل توجه را براي کشورم به دست بياورم.

آيا انتظار نداري از تو تقدير شود؟

همه انتطار دارند ولي نبايد هدف اصلي را تحت الشعاع قرار دهد. به نظرم خيلي بي‌ارزش است که انسان جانش را با جايزه و تقدير برابر کند به خصوص در کوهنوردي. اين رشته مثل فوتبال نيست که گل بزني يا بخوري. اگر شکست بخوري احتمال دارد جانت را از دست بدهي.

شغل پرافتخار ترين کوهنورد ايران چيست؟

من دانشجوي کارشناسي رشته تربيت بدني هستم و يک کارمند معمولي در شهرداري تبريز .من ورزش را به صورت حرفه‌اي دنبال مي‌کنم ولي درآمدم از ورزش نيست. در صورتي که ورزشکار حرفه اي که عمده هزينه هايش بواسطه ورزش است؛ درآمدش هم از ورزش تامين شود.

کوهنوردان مطرح خارجي هم دچار مشکلات مالي هستند؟

اغلب کوهنوردان خارجي‌ با شرکت‌ها و بانک‌ها قرارداد مي بندند، آرم و لوگوي آن موسسات را روي لباس هايشان مي‌زنند يا با هماهنگي آنها گزارش برنامه صعود خود را ارائه مي‌دهند. اين کوهنوردان از اين طريق هزينه هايشان را جبران مي کنند و درآمدي هم بدست مي آورند.

‌گزارش فني صعودها تا چه حد مي تواند براي استفاده بقيه کوهنوردان قابل اتکا باشد؟

در صعود به گاشربروم‌ يک و دو گزارش صعود خودم را در تبريز ارائه دادم که تا 300- 400 نفر هم حضور داشتند. اما از دو سال قبل به بعد ديگر فرصتي فراهم نشده تا گزارشي ارائه دهم. البته همه گزارش برنامه ها را براي خودم مکتوب کرده‌ام ولي اگر بخواهم ارائه کنم براساس مخاطبم بازنويسي مي کنم.‌

تو به عنوان پرافتخار ترين کوهنورد ايراني تجربه گرانبهايي داري، آيا قصد نداري اين تجربيات را به رشته تحرير درآوري و آنها را به صورت يک کتاب در اختيار بقيه افراد هم بگذاري؟

در فکرش هستم بعد از اتمام اين صعودها کتابي را در اين زمينه به چاپ برسانم. دراين کتاب قصد دارم برخي نوشته ها و مکتوبات، عکس‌ها و خاطرات خودم را چاپ کنم. البته هزينه چاپ اين کتاب خيلي بالا است و به دنبال اسپانسرش هستم که هنوز پيدا نکرده‌ام.





دو صعود باقيمانده به شيشاپانگما و لوتسه را چه زماني انجام خواهي داد؟

اگر بتوام در بهار 93 اين دو صعود را انجام خواهم داد. برنامه اولم صعود به شيشاپانگما است. من در دنياي کوه‌نوردي در رؤيا زندگي نمي‌کنم. سعي ميکنم از کوه‌نوردي لذت ببرم اما اين ورزش براي من همه چيز نيست. از حالا نمي‌توانم بگويم براي آينده چه برنامه‌هاي ديگري دارم .اگر موفق شوم و بتوانم اين دو قله را هم صعود کنم، رکورد جديدي را به نام خودم و ايران ثبت خواهم کرد و اولين کوهنورد لقب مي گيرم که در مدت 6 تا 6 و نيم سال اين قلل را فتح کرده‌ام. رکورد قبلي هفت و نيم سال بود.

فکر مي کني بتواني به باشگاه 14 تايي ها بپيوندي؟

اين موضوع نه منفعت مالي و نه مدال جهاني دارد بلکه فقط يک رکورد و يک اعتبار جهاني محسوب مي‌شود که به عنوان جايگاه کوه‌نوردي در يک کشور نيز قلمداد مي‌شود. البته نمي‌توان صد درصد پيش‌بيني کرد که من به اين باشگاه خواهم پيوست، چون در هيماليانوردي نمي‌توان هيچ صعودي را پيش‌بيني قطعي کرد. مثلاً همين امسال چندين کوهنورد خارجي که در 3 تا 4 سال اخير با آن‌ها صعودهاي مختلفي داشته‌ام، متأسفانه جان خود را از دست داده‌اند. يکي از آن‌ها با 10 صعود هشت‌هزاري امسال در اورست طنابش پاره شد و سقوط کرد. 2 کوه‌نورد چيني هم که هر کدام 11 صعود در کارنامه داشتند و من هم در 8 صعود با آن‌ها همنورد بودم، و ديگري نيزيک کوه‌نورد کره‌اي بود با 12 صعود که پس از صعود به اورست در مسير بازگشت‌ جان خود را از دست داد. اين موارد اخير را عنوان کردم تا تصريح کنم به هيچ وجه نمي‌توانم مدعي شوم که قطعاً به اين باشگاه خواهم پيوست.

بين صعودها که به ايران باز مي گردي چه کار مي‌کني؟

کار مي‌کنم،درس، دانشگاه و تمرين.

آخرين بار که در ايران به کوه رفتي کي بود؟

سعي مي‌کنم در روزهاي تعطيل کوهنوردي کنم.

وسايل و تجهيزات کوهنورديت را از کجا تهيه مي کني؟ آيا براي هر صعود تجهيزات جديد تهيه مي کني؟
بيشتر وسايلم را از ايران تهيه مي کنم. در سالهاي قبل هم وسايلم را از تجهيزات دست دوم که در نپال يا پاکستان مي فروختند مي خريدم.

اولين‌ها براي انسان هميشه در خاطره مي‌ماند، از صعودهاي اولت چه چيزي را نگه داشته‌اي؟

هنوز هم در صعودهايم از کفشي استفاده مي کنم که در صعود به اورست از آن استفاده کردم. عکس هاي مرا روي قلل ببينيد مشاهده مي کنيد که کفش هاي من همان کفش هاي قديمي است. الان ديگر کهنه شده است اما تعمير و دوباره استفاده مي‌کنم.

چرا کفش هاي جديد نمي گيري؟ آيا نمي شود کفش هايي که براي هر صعود استفاده مي کني را کنار بگذاري تا در موزه و يادگاري بماند؟مانند کاري که در فوتبال انجام مي دهند و کفش هاي فوتباليست هاي معروف را در موزه نگه مي دارند.

مي خواهم و دوست دارم اين کار را انجام دهم اما نمي شود. خريد يک کفش خوب هزينه زيادي مي خواهد چرا که يک کفش خوب حدود سه تا سه و نيم ميليون تومان است. الان وسايل خيلي گران است و تقريبا سه سال است لوازم جديد کوهنوردي نخريده‌ام.

گواهي صعود قله ها را چه سازماني مي‌دهد؟

دولت آن کشور اين مجوز و گواهي را صادر مي‌کند. وقتي مجوز صعود صادر شد يک افسر رابط به همراه کوهنوردان به کمپ اصلي مي آيد.پس از انجام شدن صعود هم عکس هاي صعود را بررسي و از شرپاها و کوهنوردان ديگري که در منطقه بودند پرس و جو مي کند. بعد از اينکه مطمئن شد اين صعود انجام شده تاييديه را امضا و مهر مي کند و از طريق اداره توريست گواهي را صادر مي‌کنند.

تغذيه در کوه‌ها و در آن هواي سرد خيلي مهم است.تو به عنوان يک کوهنورد حرفه اي در کوه چه چيزي مي خوري؟

زياد دوست ندارم کنسرو و غذاي آماده بخورم به همين خاطر از تنقلاتي مثل پسته و بادام استفاده مي کنم. بيشتر از کمپ اصلي غذاهايي مانند نان، ماکاروني و کالباس خشک تهيه مي‌کنم.

چکاپ پزشکي مي‌شوي؟

قبل از صعودها هم از طريق فدراسيون پزشکي ورزشي و دکتر پورکاظمي چک مي شوم که خدا را شکر تا بحال مورد خاصي نبوده است.

حادثه در کوهنوردي براي کوهنوردان ايراني زياد پيش آمده است. آخرين مورد آن که بيش از بقيه در رسانه‌ها و جامعه بازتاب داشت، حادثه تلخي ب.ئ که در برودپيک براي آيدين بزرگي، مجتبي جراحي و پويا کيوان به وجود آمد، در حالي که اين حادثه حتي واکنش جامعه غيرورزش را در پي داشت، از تو واکنش خاصي ديده نشد و در اين ميان برخي افراد به تو ايراد گرفتند که چرا چيزي در مورد آنها در سايت شخصي ات ننوشتي؟ يا به عنوان کسي که خودت کوهنورد بودي واکنش نشان ندادي، چه پاسخي داري؟

اين‌ها که جان خودشان را در آن صعود از دست دادند هموطنان و دوستان خوب من بودند. در اين مورد که چيزي ننوشته ام بايد بگويم خيلي دوست ندارم به خاطر خوشايند ديگران چيزي در سايتم بنويسم، يا اين که کسي بدش بيايد چيزي ننويسم. علاقه اي به نوشتن در مورد چيزي که اطلاعاتم کامل نيست ندارم. پس از امور برنامه اعزام به چوآيو که تقريبا مقارن با ايام آن حادثه بود و پس از بازگشت، به ديدن خانواده‌ اين دوستان رفتم ولي نيازي نبود که مساله را رسانه‌اي کنم.

و ديگر صحبت‌هايي که درباره تو وجود دارد. اين که قيچي‌ساز حمايت مي‌شود، بقيه مستقل صعود مي‌کنند و ...

آنچه به عنوان کوهنورد مستقل يا غير مستقل را شنيده‌ام و در رسانه‌ها خوانده‌ام، اصلا خوب نيست. کوهنورد مستقل يا غير مستقل نداريم. وقتي کوهنوردي از ايران بيرون مي رود به عنوان نماينده ايران است. اينکه سم پاشي‌مي کنند که او مستقل است يا اين غير مستقل کار خوبي نيست. اگر ما کوهنوردان خودمان را حمايت نکنيم کسي از بيرون ما را حمايت نخواهد کرد.

در مورد تکنيک هايت براي صعود به قله هاي باقيمانده بگو.

راستش من از اين پس ديگر به صعود قله فکر نمي‌کنم، بيشتر بر اين تمرکز دارم که در صعودهاي باقي‌مانده زنده بمانم. مهمترين اصل سلامتي است. مدت‌زمان صعودها برايم ارزش چنداني ندارد. موضوع خيلي حساس است. در اين کشور برايم زحمات زيادي کشيده‌اند، فدراسيون، همنوردان، مربيان، دوستان، گروه‌ها و خانواده اين همه برايم زحمت کشيده‌اند تا به اين حد برسم، حيف است که اين زحمات را با بي احتياطي به يکباره هدر دهم. بنابراين در وهل? اول بايد زنده بمانم تا اين پروژه را تمام کنم و براي کشورم افتخار کسب کنم.

خانواده ات با اين همه خطراتي که براي شما وجود دارد کنار آمده‌اند؟

راستش هر قدر که من تجارب زيادي کسب کرده باشم، بازهم خانواده هميشه نگران من است. با اين حال من از آن‌ها سپاسگزارم که تا به حال در روند صعودها و فعاليت‌هاي من اثر منفي نگذاشته اند. درعوض من نيز تلاش مي‌کنم که مشکل‌آفرين نباشم.

ازدواج کرده اي؟

خير و فعلاً هم برنامه‌اي براي زندگي مشترک ندارم. به نظر من هيماليا‌نوردي با اين موضوع جور درنمي‌آيد! ما که در عرص? هيماليانوردي فعاليت مي‌کنيم، بهتر از هر کس مي‌دانيم که چه اندازه خطر کرده و با جان خودمان ريسک مي‌کنيم. به‌طور متوسط شش ماه از سال ايران نيستيم و اين قطعاً زندگي زناشويي را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد. انشاءالله وقتي صعودهاي هشت‌هزاري تمام شد به اين موضوع هم فکر مي‌کنم!

صعودهاي برون مرزي قيچي ساز

1381- ماربل وال (6400 متر) - تيان شان قزاقستان

1382- گاشربروم 1 (صعود تا 7800 متر) - قره قروم پاکستان

1383- ديران پيک (7266 متر) - صعود تا 5500 متر - قراقروم پاکستان

1383- اسپانتيک (7027 متر) - کاراکروم پاکستان

1384- اورست (8848 متر) - هيماليا نپال

1384- آرارات (5137 متر) - ترکيه، صعود زمستاني

1385- نوشاخ (7492 متر) - هندوکش افغانستان

1387- برودپيک (8051 متر) - کاراکروم پاکستان

1388- پوبدا (7439 متر) - تيان شان قزاقستان، سرپرست تيم آذربايجان شرقي

1389- دائولاگيري (8167 متر) - هيماليا نپال - اولين ايرانيان صعود کننده

1389- نانگاپاربات (8126 متر) - قره قروم پاکستان

1390- کانچن جونگا (8586 متر) - هيماليا نپال - اولين ايراني صعود کننده

1390- گاشربروم 2 (8034 متر) - قره قروم پاکستان

1390- گاشربروم 1 (8080 متر) - قره قروم پاکستان

1391- آناپورنا 1 (8091 متر) - هيماليا نپال - اولين ايراني صعود کننده

1391- کي 2 (8611 متر) - قره قروم پاکستان

1391- ماناسلو (8163 متر)- هيماليا نپال

1392- ماکالو (8463 متر) - هيماليا نپال

قيچي ساز غير از صعود به اورست (از کمپ 4 تا قله جنوبي 8700 متر) تمامي صعودها را بدون استفاده از کپسول اکسيژن و بدون همراهي باربر ارتفاع انجام داده است.

صعودهاي داخلي

1378- سبلان (4811متر) - زمستاني

1378- دماوند (5671متر)- زمستان

1379- علم کوه (4850متر)- زمستاني - گرده آلمانها

1380- دماوند (5671متر)- زمستاني

1381- سبلان (4811متر) - صعود زمستاني يخچال شمالي سبلان

آبنمای میدان ساعت در عاشورا و تاسوعاحسینی خون گریست

$
0
0
به مناسبت فرا رسیدن عاشورای حسینی آبنمای میدان ساعت خون گریست

نصب مشک آب در میدان ساعت 



به مناسبت فرا رسیدن عاشورای حسینی و ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین (ع) المان مشک آبنمای میدان ساعت به رنگ خون در آمد





 در این اقدام با رنگی کردن آب آبنما میدان ساعت این آبنما به رنگ قرمز در آمده و یاد آور خون شهدای دشت کربلا شد




شایان ذکر است به همین مناسبت در وسط میدان ساعت نیز یک مشک آب نصب شده که آب از آن فوران میکند

دو مورد نو پردازی به مناظر زیبای شبهای تبریز اضافه شد

$
0
0

نورپردازي نوشتاری لاتین  ورودي تفرجگاه 230 هكتاري ائل باغي

به منظور افزایش زیبایی های بصری شبهای تفرجگاه 230 هکتاری ائل باغی و معرفی شایسته این مجموعه ، نورپردازي ورودي اين تفرجگاه كه مشرف به اتوبان شهيد كسائي و نيز مسيرمجموعه بزرگ سورتمه سواري مي باشد در طرحهاي ويژه انجام گرفت. 

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان پارکها، این اقدام با استفاده از سیستم نور پردازی ال ای دی و بصورت نوشتاری در تپه مشرف به اين ورودي انجام گرفته است.

http://parks.tabriz.ir/?MID=21&Type=News&TypeID=1&id=637

سال قبل نیز در نقطه روبروی ائل باغی و در ورودی جنوبی ائل گولی نورپردازی نوشتاری  ائل گولی بصورت لاتین انجام یافته بود که با نوشتن حروف لاتین ائل باغی در دو سوی اتوبان کسایی و مقابل هم منظره بسیار زیبایی را هماکنون شاهد هستیم 


نور پردازی ساختمان شهرداری منطقه دو به صورت خیلی زیبا 


نور پردازی این ساختمان توسط سازمان زیباسازی انجام پذیرفته و بعد از ساختمان موزه شهر دومین ساختمان شهرداری است که توسط سازمان زیباسازی نور پردازی میشود 


متن ترکی پست در لینک زیر

http://bilimsesi.com/?p=5304

گزارشی از دو پروژه اصلی شرکت بیر در تبریز

$
0
0

  برج 32 طبقه ولیعصر و برج 20 طبقه گلکار  

شرکت بیـر در سه بخش پیمانکاری طرح های عمرانی، مشارکت و انبوه سازی ، بازرگانی از سال 1369 مشغول فعالیت بوده که عمده فعالیت این شرکت در بخش عمرانی شامل راه سازی، پل سازی، تونل، ابنیه سنگین بتنی، ابنیه و سازه های آبی می باشد.در حال حاضر این شرکت مجری پروژه های قطار شهری تبریز، راه دسترسی سد شهریار-میانه، ساختمان جدید استانداری، تصفیه خانه اردبیل و چندین پروژه عمرانی در سطح کشور می باشد.
بخش انبوه سازی این شرکت در حال اجرای پروژه های تجاری و انبوه سازی مسکن بوده که عمده ترین پروژه های آن، مرکز تجاری والمان ، مرکز تجاری خدماتی باغ زنون تبریز، برج مسکونی 164 واحدی وصال تبریز، برج مسکونی 144 واحدی ولیعصر تبریز و مجتمع مسکونی 47 واحدی لیدر تبریز می باشد.

1-برج 32 طبقه ولیعصر 



این پروژه در قطعه زمینی به متراژ 4605/9 متر مربع در منطقه ولی عصر تبریز در 32 طبقه سازه ای به متراژ 22000 متر مربع در حال اخذ پروانه ساختمانی می باشد

2-برج20 طبقه وصال

این پروژه با چشم اندازی زیبا به شهر در 20 طبقه سازه ای به متراژ 27500 مترمربع زیربنا در منطقه خوش آب و هوای گلکار تبریز در زمینی به وسعت 3915 مترمربع با سطح اشغال 30 درصد با دسترسی آسان به معابر عمومی از ابتدای سال 92 آغاز گردیده است.

آدرس وبسایت شرکت بیر

http://www.bir-co.com/


انتظارتان از شهردار جدید تبریز چیست؟

$
0
0
انتظارتان از شهردار جدید تبریز چیست؟



لطفا انتظارات و پیشنهادات خود را در بخشهای زیر بطور شفاف بیان فرمائید

1-فضای سبز

2-حمل و نقل عمومی

3-پلها و تقاطع های غیر هم سطح

4-معابر شهری از قبیل بزرگراه و تونل و بلوار و خیابانها

5-مراکز تجاری

6-مراکز تفریحی

7-مراکز ورزشی

8-مراکز فرهنگی

9-زیباسازی شهر

10-معماری شهری و معماری ساختمانها

و...

محدوده مرکزی تبریز در آستانه تحولی عظیم

$
0
0

پروژه میدان بزرگ شهرداری کلید خورد


استقبال عالی مدیران شهری از طرح پیشنهادی وبلاگدر مورد احداث میدان تاریخی شهرداری 





در دوران مهندس نوین بود که طرح احداث میدان تاریخی در محدوده میدان ساعترا از طریق وبلاگ مطرح نمودم که متاسفانه مورد توجه شهردار وقت تبریز و شورای شهر قبلی قرار نگرفت.ولی با روی کار آمدن شورای چهارم و افرادی پیشنهاد پذیر چون دکتر بابایی و دکتر حاجی پور و مهندس شهین باهر و دکتر ایران آهور و در راس آنها با انتخاب شهردار جدید آقای دکتر نجفی اولین جلسه ایشان صرفا جهت بررسی امکان سنجی احداث میدان پیشنهادی بود که مورد موافقت اکثریت قرار گرفته و امیدوارم با اجرای این طرح عظیم شاهد توسعه زیبایی های گردشگری و تلفیق مناسب اثار تاریخی محبوس شده در داخل کوچه پی کوچه های مقصودیه و اتصال زیبای انها به هم جهت تبدیل شدن آن منطقه به میدان تاریخی شهر باشیم .این اقدام از لحاظ توسعه فضای سبز در محدوده مرکزی شهر هم سهم مهمی ایجاد خواهد کرد که شاهد منطقه تاریخی رویایی در این محل خواهیم بود

در انتها از کلیه اعضای شورای شهر مخصوصا دکتر بابایی و شهردار محترم آقای دکتر  نجفی و شهردار کاری منطقه هشت آقای مهندس مدبر  تقدیر و تشکر مینمایم که به پیشنهاد بنده به عنوان یک شهروند دلسوز  توجه نمودند



به گزارش روابط عمومی منطقه 8 دکتر صادق نجفی شهردار تبریز به همراه اعضای محترم شورای اسلامی شهر و نیز جمعی از معاونان خود در شهرداری منطقه 8 حضور یافته و در خصوص موضوع جلسه بحث و گفتگو کردند .این جلسه در خصوص بحث و گفتگو پیرامون طرح ایجاد میدان شهر در میدان شهرداری فعلی بوده که از سوی شهرداری منطقه 8 پیشنهاد و در فاز صفر مطالعاتی جهت بحث و نتیجه گیری اولیه به سمع و نظر حاضرین در جلسه رسید 

مدعوین ویژه این جلسه که همان اعضای شورای اسلامی شهر بودندحمایت همه جانبه خود را از پروژه های بزرگ در سطح شهر تبریز اعلام نموده و تک تک حاضرین نقطه نظرات کارشناسی خود
را اعلام نمودند
علی مدبر شهردار منطقه 8 هدف از این طرح را احیا هویت و معماری ایرانی اسلامی شهر تبریز دانسته و افزود: میدان عمومی و اجتماعی نیاز غیر قابل انکار کلانشهر تبریز است و امروز این وظیفه
بر عهده ماست که با یک اتحاد و همدلی خدمتی ماندگار برای شهرمان تبریز انجام داده باشیم
شهردار منطقه 8 موقعیت میدان پیشنهادی را اضلاع شمال شرقی ، جنوب شرقی و جنوب غربی میدان ساعت و مساحت تقریبی میدان را حدود 3 هکتار و هزینه تقریبی تملک را برای این پروژه حدود یکصد و بیست و پنج میلیارد تومان رقم زدند .شهردار منطقه 8 از پیش بینی و مطالعات اولیه این طرح سخن بر میان آورده و افزود: این طرح از تمامی حیث ها مورد کنکاش قرار گرفته و کارشناسان این منطقه نسبت به سنجش تمامی ابعاد پروژه چه ازحیث فرهنگی و اجتماعی و چه از نظر بحث سرمایه گذاری و اقتصادی واقف می باشند. وی اولویت اجرا و هدف اصلی این طرح را پاسخگویی به نیاز اجتماعی و فرهنگی شهروندان دانستند
در ادامه اعضای محترم شورای اسلامی شهر نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نحوه و چگونگی گام های بعدی در راستای اجرایی نمودن این طرح ارائه نمودند



اعضای محترم شورای اسلامی شهر ضمن قبول کلّیت این طرح پیشنهادی و استقبال از این ایده خواستار رعایت و لحاظ برخی موارد در جریان و روند فاز های مطالعاتی گردیدند
دکتر شیری آذر این پروژه را یک کار ارزشمند برای شهر دانسته و گفت: به هیچ عنوان نباید اجازه دهیم این پروژه ابتر مانده و یا کم رنگ شود. وی حفظ ارتباط بین بناهای مسلط پیرامون سایت پیشنهادی میدان را که از آن جمله ارگ علیشاه، مسجد کبود و بازار تبریز بوده یک امر مهم دانسته و لحاظ طراحی هماهنگ را در اجرای پروژه تاکید نمودند


جعفری یکی دیگر از اعضای محترم شورای اسلامی شهر گفت: امیدوارم این تصمیم بزرگ انجام پذیرد چرا که این طرح، طرحی است که قابلیّت انجام دارد و در نیاز این طرح جای شک و شبهه ای نیست.ایشان دید وسیع تر به طرح را خواستار شده و گفت: بایستی شیوه تملک در میدان به نوعی نباشد که به املاک و بناهای پیرامون ��رح تاثیر سوء القاء کند

خانم آهور عضو دیگر شورای شهر در این باب گفت: خوشحالم از اینکه این طرح امروز از سوی شهرداری منطقه هشت پیشنهاد گردیده و از یک سوی مورد استقبال اعضای شورای شهر نیز قرار گرفته است. ایشان در نظر گرفتن بار ترافیکی و جمعیتی شهر و به خصوص بازار را در این طرح ضروری دانسته و افزودند: تصمصم گیری های امروز ما نبایستی به نوعی باشد که در سالهای آینده
مدیریت شهری را دچار مشکل نماید

خانم خاماچی نیز مسئله ترافیک و حمل ونقل شهری و نیز لزوم امتداد مسیر خط ویژه اتوبوسرانی را در این طرح الزامی دانستند



عابدزاده عضو دیگر شورای شهر گفت: افق را بسیار خوب می بینم و بهتر است پروژه را در چند فاز اجرا نموده و در حین اجرای فاز های پروژه به فکر مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشیم. ایشان برای دکتر نجفی شهردار تبریز و مهندس مدبر شهردار منطقه هشت آرزوی موفقیت نمودند
بابایی اقدم عضو دیگر شورای شهر اظهار امیدواری کرد در سایه همدلی و وحدت جمعی کارهای بزرگی در این شهر صورت پذیرد. ایشان ارجاع مطالعات این طرح را به یک شرکت مشاور باسابقه
و صاحب نظر در زمینه طراحی شهری خواستار گردیدند
آقای شهین باهر عضو دیگر شورای شهر از ساختمان ادارات موجود در میدان ساعت به ویژه ساختمان ادراه ثبت اسناد سخن به میان آورده و گفت: یک جداره خارجی با الهام گیری از معماری و طرح های ایرانی اسلامی بایستی در بدنه طرح اجرا گردیده تا دید ناظر را مختوش ننماید


آقای محدث نایب رییس شورای شهر ضمن استقبال از این طرح حمایت همه جانبه شورای
اسلامی شهر را از پروژ ه های هدفمند شهرداری اعلام نمدند

آقای امیرحقیان عضو دیگر شورای شهر ضمن تقدیر و تشکر از منطقه هشت اعلام کرد: توجه به بحث ارتباط شریانهای اصلی با میدان و خیابانهای همجوار رامورد توجه قرار داده و افزود: در هر صورت می بایستی الگوی میدان برگرفته از سبک معماری آذری باشد



دکتر نجفی شهردار کلانشهر تبریز ضمن حمایت از این طرح ، تشکیل کارگروه ویژه ای در خصوص تکمیل مطالعات و پیش تصمیمات این طرح را درحوزه های شهرسازی و ترافیک خواستار ، و دستور داد: نتیجه اقدامات تا یک ماه آینده جمع بندی و ارائه شود
ایشان ضمن اشاره به این نکته که سیاست بُرد بُرد شیوه عمل شهرداری خواهد بود مگر در جاهایی که هدف کار فرهنگی و اقدام در راستای ارتقاو احیاء هویت شهر باشد خاطر نشان کردند: در کارهای فرهنگی بایستی برای مردم سرمایه گذاری کنیم و سود اقتصادی و امثالهم در اولویتهای بعدی هستند
ایشان در ادامه از تشکیل مرکز پژوهش های شهرداری و شورا خبر داده و خواستار تسریع در این خصوص گشتند
دکتر نجفی در پایان محوریت پیگیری و پیشبرد پروژه میدان شهرداری را شهرداری منطقه 8 معرفی نموده و خواستار پیگیری جدی شهردار منطقه در خصوص پیشبرد طرح گشتند



آقای آبدار معاون ادرای مالی شهرداری تبریز ضمن تقدیر از شهردار منطقه هشت به دلیل نگرش ویژه ایشان به حوزه تاریخ و فرهنگ و نیز معماری اصیل تبریز گفت:نباید نگاه یک جانبه به میدان شهری داشته باشیم و توجه همه جانبه به این طرح می بایستی شاخصه اصلی و لاینفک پروژه باشد. وی همچنین توجه به تملک ومدیریت در حوزه تملک این میدان را حساس دانسته و گفت: تملک بایستی در یک بازه زمانی مشخص و منسجم صورت پذیرد



آقای عزتی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز نیز نظرات خود را در این باب اعلام نمود. وی اظهار کرد:خوشحالم از اینکه یک تفکر شهرسازی در حال اتفاق افتادن است.ایشان میدان عمومی شهر را مربوط به دوره معماری اسلامی دانسته و افزود: بنا به دلایل اجتماعی متاسفنه مرکز شهر تبدیل به کاربری های کارگاهی و انباری و ... گردیده که می بایستی این دیدگاه عوض شود. ایشان میدان را محل اجتماعات و مراودات اجتماعی دانسته و نیاز امروز شهر تبریز را توسعه فضاهای عمومی و جمعی دانستند



آقای سلیمانپور معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری تبریز نیز گفت: در ضرورت اجرای پروژه هیچ شکّی نیست و می بایستی آثار و المانهای تاریخی برجسته تر شوند و منطقه را تبدیل به یک مرکز توریستی تفریحی بنماییم. وی از تامین اعتبار 200 میلیلرد تومانی پروژه و ردیف بودجه آن نیز خبر داده و گفت: ردیف اعتباری جدیدی تحت عنوان ساماندهی و زیباسازی میادین شهری وجود دارد که در کنار این میدان می توان به سایر میادین شهری نیز پرداخت


آقای وحید کیا معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز نیز گفت: هدف اصلی در طرح این میدان بایستی تبدیل حمل و نقل خودرو محور به حمل و نقل پیاده محوردر نظر گرفته شود
ایشان از پیش بینی حمل و نقل ترکیبی در این میدان نیز خبرداده و گفت: ارتباط میدان با خیابانهای
عبوری بایستی حفظ گردد

خرید کالاهای بومی =توسعه و رشد اقتصادی منطقه آذربایجان

$
0
0

خرید کالاهای تولیدی منطقه آذربایجان مهمترین کمک برای توسعه اقتصادی و کاهش بیکاری منطقه

 

خريد كالاي تولید شده در منطقه آذربایجان و حمايت از توليد منطقه در شرايط اقتصادي كه منطقه آذربایجان  در آن به سر مي برد يك امر كاملاعقلاني است كه متاسفانه مورد غفلت اکثریت واقع شده  و ما شاهد جولان كالاهاي سایر استانها و یا کالاهای سایر کشورها  در بازار هاي شهرمان هستیم  در حالي كه كالاهاي مشابه تولید شده در منطقه آذربایجان  مورد استقبال خريداران قرار نمي گيرد و شهر و استان و منطقه آذربایجان با مشكلاتي همچون بيكاري و کاهش سهم تولید ملی  مواجه مي گردد.

 براي اصلاح اين عادت ناپسند بايد دست به دست هم بدهيم و از راه هاي درست وارد شويم تا تحقق كامل اهداف جهاد اقتصادي منطقه ای را شاهد باشيم.رسيدن به جايي كه كالاي آذربایجانی  مورد استقبال مردم واقع شود دو راهكار دارد.اول اينكه عمده فروشان و مالکین فروشگاهها مي تواند  تنها به عرضه محصولات بومی بپردازند و دوم اینکه فرهنگ سازی اساسی در سطح منطقه صورت بپذیرد تا مردم در انتخاب کالاها تعصبات منطقه ای خود را در نظر گرفته و سعی در استفاده از کالاهای بومی داشته باشند 

 

 اگر مي خواهيم مردم به خريد كالاي غیر استانی  عادت نكنند، بايد از كالاي منطقه آذربایجان  به طور بي شائبه حمايت كنيم چرا كه حمايت از توليدات داخلي پاسداري از اقتصاد منطقه ای  است

براي افزايش اشتغال و مبارزه با فقر و بيكاري مردم  وظيفه  حمايت از توليد داخلي را برعهده دارند ومردم با شناخت كافي از خصوصيات كالاها بهترين ياري دهندگان خواهند بود.‏


  ما  براي انجام اين كار ضمن فرهنگ سازي و تشريح فوايد خريد كالاي منطقه ای   براي منطقه آذربایجان تولید کنندگان نیز مي بايست زمينه را نيز براي راغب شدن مردم به توليدات منطقه ای  از طريق افزايش كيفيت و مناسب سازي هزينه تمام شده فراهم كنند.تاكيد بر مصرف كالاي منطقه اي ، فقط توصيه اي براي مصرف كنندگان نيست . بلكه توليد كننده هم بايد با ارائه كيفيت برتر و قيمت پايين تر ، اجازه ندهد كه مشتريان به كالاي سایر استانها  تمايل پيدا كنند . توليد كننده بايد مصرف كننده بومی را محترم بشمارد و كالاي مرغوب به او بدهد و مصرف كننده هم بايد تا جنس بومی هست ، جنس بیرون استانی  نخرد .

نخريدن كالاي استانی  به معناي ماندن توليدات در انبارهاست و اينكه هزينه هاي صرف شده براي توليد نه تنها به سود تبديل نشده بلكه با زيان انباشته نيز مواجه شده است. اين اتفاق باعث مي شود كم كم توليدكنندگان منطقه ای نه انگيزه اي براي توليد داشته باشند و نه پولي كه براي اين فعاليت اقتصادي سرمايه گذاري كنند. برچيده شدن بساط توليد هم عاقبتي جز افزايش نرخ بيكاري و افول شاخص هاي اقتصادي مانند توليد ناخالص داخلي، ارزش افزوده، رشد اقتصادي و ... ندارد.

.اطلاع رساني از طريق رسانه ها بخصوص صدا وسيما استانی در خصوص فوايد خريد كالاي استانی و عوارض خريد كالاي غیر استانی  براي شهر و استانمان مي تواند مردم را به خريد توليدات منطقه ای  ترغيب كند.يكي از عوارض خريد كالاي غیر بومی بيكاري و تعطيلي واحد هاي توليدي استانی  است كه امروز بسياري از خانواده ها با معضل بيكاري به نوعي دست و پنجه نرم مي كنند كه اين معضل خود زمينه ساز معضلات اجتماعي بسياري است.لذا رسانه ها بايد خانواده ها را به هنگام خريد كالابه اين موضوع توجه دهند كه با خريد كالاي استانی  چه خدمتي به استان و شهر و منطقه  خود مي كنند.

خانوارهای آذربایجانی  با مصرف کالاهای  استانی می‌توانند ضمن افزایش رفاه و اشتغال به کاهش وابستگی به کالاهای بیرون استانی و خارج از کشور کمک کنند، 

نکته قابل توجه این است که استان ما جزو استانهایی است که تمامی کالاهای مورد نیاز در ان تولید میشود و به ندرت میتوانید کالایی بیابید که استان ما در ان ضمینه تولیدی نداشته باشد .پس با وجود چنین امتیازی چرا ما باید کالایی را برای مصرف انتخاب کنیم که تولید شده منطقه خودمان نباشد؟ و با این کار باعث رونق اقتصادی کارخانجات سایر مناطق شده و خود را در مشکلات اقتصادی و بی کاری و عدم رونق اقتصادی غوطه ور سازیم 

مزایایس خرید کالاهای بومی و تولید شده در منطقه آذربایجان:

1-کاهش نرخ بیکار با اشتغال صدها هزار نفر در صنایع گوناگون

2-افزایش سهم استان در شاخص هاي اقتصادي مانند توليد ناخالص داخلي، ارزش افزوده، رشد اقتصادي و ...

3-افزایش سرمایه منطقه ای که منجر به سرمایه گذاری های بیشتر در منطقه میگردد

4-رونق تجاری منطقه که منجر به رشد اقتصادی و صنعتی منطقه  آذربایجان میشود 

5-توسعه کل منطقه آذربایجان بدلیل  سرمایه سازی مستمر


تصاویری از عتیق تبریز

$
0
0

پروژه عتیقو جای خالی فضای سبز در آن!!


پروژه بازار تجاري تفريحي عتيق در راستاي طرح احياي بافت فرسوده ي شهري واقع در حد فاصل ميدان ساعت تا چهارراه شهيد بهشتي (منصور سابق) در زمیني بالغ بر 85000 متر مربع در 7 طبقه شامل دو طبقه پاركينگ و سه طبقه تجاري و دو طبقه تفريحي (شهر بازي –سالنهاي ورزشي) خدماتي (دفاتر كار - رستوران- كافي شاپ ) با شركت عمران و توسعه اذربايجان در قراردادي با مبلغ پانصد ميليارد ريال در شهريور ماه سال 90 منعقد گرديده است.



این پروژه بزرگ در هسته مرکزی شهر واقع شده است و شهرداری تبریز با وجود واقف بودن بر این امر که در هسته مرکزی شهر فضای سبز عنصری کم پیدا و مفقود الاثر میباشد ولی باز هم در طراحی این مجتمع عظیم تجاری مسکونی حتی یک متر هم به فضای سبز و پارک اختصاص نداده و با این کارش تفکر سود جویانه خود را به رخ همگان کشیده است!!!


این در حالی است که فضای سبز یکی از ارکانهازیبایی هر مجموعه ای به حساب می آید






بقیه تصاویر درادامه مطلب  


ترجمه ترکی پست در لینک زیر 

http://bilimsesi.com/?p=5538

احیاء درب گجیل

$
0
0

درب گجیل بازسازی و احیاء شد


بعد از گذشت چند ماه از اغاز طرح احیاء درب گجیل که یکی از نه درب ورودی تبریز در قدیم تلقی میشد طرح مرمت درب گجیل با موفقیت به پایان رسیده و آماده بهره برداری گشت


 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه تاریخی فرهنگی هشت در این اقدام از کلیه آثار و تصاویر باقی مانده از درب گجیل الگو برداری شده و کارهای هنری و کنده کاری ها و آجر چینی ها و حتی متون کنده کاری شده بر روی سر درب گجیل توسط هنرمندان چیره دست تبریزی بر روی این درب تاریخی اجرا شدند

متن ترکی پست در لینک زیر 

http://bilimsesi.com/?p=5581


بقیه تصاویر در ادامه مطلب



دوستان به منظور ارزیابی میزان رضایت شهروندان از احداث میدان حکومتی تبریز و ادامه سنگفرش خیابان شهریار ولیعصر لطفا در نظر سنجی کناری وبلاگ شرکت نمائید

سرمایه گذاری ترک ها در طرح های شهری تبریز

$
0
0
سرمایه گذاری ترک ها در طرح های شهری تبریز



تصویر تزئینی است

 مدیر سازمان سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری تبریز از سرمایه گذاری ترک ها در طرح های شهری این کلانشهر خبر داد. 

به گزارش تبریز مدرن به نقل از  نصرنیوز، بهرام نسیانی با اعلام این مطلب افزود: تفاهم نامه سرمایه گذاری در این خصوص و در بخش های مختلف عمران و توسعه شهری تبریز بین این سازمان و یک شرکت ترکیه ای به امضا رسید. وی ادامه داد: در راستای افزایش سرمایه گذاری خارجی در بخش عمران شهری تبریز و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در خصوص بهره مندی هر چه بیشتر از توان و دانش شرکت های خارجی این تفاهم نامه همکاری امضا شد. نسیانی گفت: این سازمان در راستای افزایش و بهبود روابط با سرمایه گذاران داخلی و خارجی، جذب سرمایه و ارتباط با شرکت ها را در سرلوحه برنامه های خود قرار داده است. وی افزود: بر اساس تفاهم نامه امضا شده با سرمایه گذاران ترکیه ای، سرمایه گذاری های قابل توجهی در زمینه های ایجاد مراکز تجاری، تفریحی، اقامتی و مسکونی انجام خواهد شد. مدیر سازمان سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری تبریز همچنین از اصلاح شیوه نامه سرمایه گذاری و مشارکت در این شهرداری خبر داد. نسیانی افزود: به منظور شفاف سازی و تسهیل امور سرمایه گذاری و مشارکت، شیوه نامه سرمایه گذاری شهرداری تبریز اصلاح می شود. وی با اشاره به اهمیت تسهیل جریان سرمایه گذاری در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، اظهار کرد: سهولت در امر سرمایه گذاری و فراهم نمودن بسترهای مورد نیاز در چهارچوب قوانین برای تسریع در ایجاد مقدمات سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه عمران و توسعه شهری از جمله اصلی ترین اهداف شهرداری تبریز در این حوزه است. وی گفت: قوانین و مقررات، اصلی ترین شاکله وجودی کلیه حرکت های اقتصادی است که باید در حوزهسرمایهگذاری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد

http://nasrnews.ir/news/tabid/243/ArticleID/9717/سرمایه-گذاری-ترک-ها-در-طرح-های-شهری-تبریز

آغاز ساماندهی ورودی شرق تبریز ؛ احیای مجموعه تاریخی خلعت پوشان

$
0
0

آغاز ساماندهی ورودی شرق تبریز ؛ احیای مجموعه تاریخی خلعت پوشان 


بدنه سازی دروازه تهران مهمترین نیاز شهر که توسط دکتر نجفی مطرح شد 







 شهردار تبریز از برنامه ریزی و تصمیم این مجموعه برای آغاز اجرای طرح های ساماندهی ورودی شرق تبریز و نیز احیای مجموعه تاریخی خلعت پوشان خبر داد.


به گزارش شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز دکتر نجفی که صبح امروز در نشست و صبحانه کاری مشترک با اعضای شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه پنج شرکت کرده بود در خصوص نتایج این نشست گفت: محور اصلی صبحانه کاری امروز صبح با اعضای شورای اسلامی شهر هماهنگی برای آغاز انجام مطالعات و طراحی های لازم جهت آغاز اجرای طرح ساماندهی ورودی شرق تبریز از سمت تهران و در کنار آن اجرای طرح احیای مجموعه تاریخی و گردشگری خلعت پوشان در این محدوده بود که پس از ارایه نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسی اعضای شورا ، مقرر شد شهرداری تبریز نسبت به انجام مطالعات و طراحی های اولیه این دو پروژه اقدام و پس از آماده سازی این طراحی ها و مطالعات ، لایحه مذکور را جهت تصویب نهایی به شورای اسلامی شهر تقدیم کند.




وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر محورهای صبحانه کاری خود با اعضای شورای اسلامی شهر تأکید کرد: ساماندهی مشاغل مزاحم واقع در مسیر حدفاصل پل کابلی تا سه راهی اهر ، انتقال سنگ بری های این منطقه ، برنامه ریزی برای تکمیل باندهای کندرو و انجام مطالعات لازم برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در اجرای طرح بدنه سازی دروازه تهران از دیگر مباحث مورد طرح در این نشست بود.

شهردار تبریز در عین حال با قدردانی از همراهی و تعامل اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با اجرای این طرح ها از تسریع مدیریت شهری برای انجام و آماده سازی مطالعات این دو طرح بزرگ و حیاتی و تقدیم آن به شورای شهر جهت تصویب نهایی خبر داد.

دکتر نجفی در خاتمه با اعلام این که جزئیات این دو طرح در اولین فرصت و پس از اتمام مراحل مطالعاتی به اطلاع عموم شهروندان خواهد رسید افزود: نتایج مطالعات این طرح به زودی در اختیار نهاد شورا قرار خواهد گرفت
Viewing all 698 articles
Browse latest View live