Quantcast
Channel: تبریز شهر آرزوها
Viewing all 698 articles
Browse latest View live

الحاق باسمنج به تبریز

$
0
0
شهرداری منطقه 11 تبریز در منطقه باسمنج و در آینده نزدیک شهرداری منطقه 12 در منطقه سردرود با الحاق این دو شهر به تبریز

شهردار تبریز از الحاق شهر باسمنج به کلانشهر تبریز با تصویب شورای اسلامی این شهر خبر داد.




خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، مهندس نوین با اعلام این خبر افزود: موضوع الحاق شهر باسمنج به کلانشهر تبریز که از مدت ها در دستور کار مسوولان و مدیران ارشد استان ، اعضای شوراهای اسلامی شهرهای مذکور و دیگر مسوولان شهری ، استانی و کشوری قرار داشت چندی پیس با تأکید استاندار آذربایجان شرقی و مأموریت وی به فرمانداری تبریز مجددا در دستور کار قرار گرفت و در نهایت موضوع این الحاق به تصویب شورای اسلامی شهر تبریز رسید.

شهردار تبریز در عین حال افزود: مصوبه اخیر شورای اسلامی شهر تبریز پس از تصویب جهت بررسی ، اعلام نظر و تأئید نهایی به فرمانداری تبریز ارسال گردیده تا با طی مراحل قانونی از طریق شورای عالی شهرسازی ، وزارت کشور و دیگر نهادهای مسوول عملیاتی شود.

http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=8&id=8057


کسب درجه A استادیوم یادگار امام

$
0
0

ورزشگاه یادگار امام (سهند)جزو 8 استادیوم برتر  درجه A آسیا


 



 محمدرضا کسرایی در نشست توجیهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی آذربایجان شرقی و نمایندگان فدراسیون برگزار شد اظهار کرد: تراکتورسازی در مرحله گروهی در سه بازی میزبان بوده و حضور پرشور و 70 هزار نفری تماشاگران این تیم در لیگ قهرمانان آسیا همگان را شگفت‌زده خواهد کرد.


وی افزود: علاقه‌ای که در این استان برای برگزاری هرچه بهتر این مسابقات وجود دارد بی نظیر بوده و در کمتر استانی دیده می‌شود.

کسرایی اضافه کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر انجام مسابقات بین المللی به تهران و اصفهان معطوف شده و این دو شهر امتحان خود را پس داده‌اند و از هر نظر برای برگزاری مسابقات آماده‌اند و ما باید این شرایط را در تبریز هم فراهم کنیم.

وی گفت: در مسابقات AFC، فدراسیون میزبان اصلی است از این رو برای هر مسابقه یک هماهنگ کننده و یک مدیر رسانه‌ای اعزام می‌کند تا مسابقات بر اساس استانداردهای کنفدراسیون برگزار شود.

کسرایی با اشاره به بازدیدی که از ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز انجام داده بود، افزود: خوشبختانه این ورزشگاه موفق به گرفتن درجه A از AFC شد که تنها هشت ورزشگاه در آسیا این موفقیت را به دست آورده‌اند، از این رو سهمیه فوتبال ایران 3+1 شد.

وی گفت: البته ایرادها و نواقصی هم در ورزشگاه وجود دارد که باید در مدت کوتاهی برطرف شود.

کسرایی اضافه کرد: مجهز نبودن ورزشگاه، اتاق پزشکی و اتاق دوپینگ، نبود تجهیزات لازم در اتاق خبرنگاران، نبود اینترنت در ورزشگاه، نبود راه ورود استاندارد بازیکنان به زمین مسابقه، تیرهای دروازه غیر استاندارد، تعبیه نیمکت ذخیره ها با 22 صندلی، تعویض صندلی های VIP، اعلام آمار دقیق تماشاگران، برچیده شدن تمام تبلیغات دور زمین، تعبیه کمد در رخت کن ها و غلتک کردن زمین چمن مواردی است که باید رفع یا انجام شوند.

وی گفت: کنفدراسیون اغلب در بازی‌های اول از ناظران حرفه ای و نخبه خود بهره می گیرد و باید در میزبانی دقت کافی و لازم را به خرج دهیم.

کسرایی با برشمردن وظایف باشگاه میزبان اظهار کرد: رزرو هتل برای تیم میهمان، هماهنگی سالن کنفرانس خبری، تامین و هماهنگی برای تمرین، انعقاد قرارداد با یکی از بیمارستان های نزدیک به محل بازی، تامین 15 نفر برای حمل پرچم و توپ جمع کنی، تامین سه نفر مترجم برای هر تیم و دریافت تیم از فرودگاه از جمله وظایف باشگاه های میزبان در جام باشگاه های آسیاست.

وی گفت: ورزشگاه محل برگزاری مسابقه باید 72 ساعت پیش از بازی در اختیار AFC قرار گیرد و گوینده ورزشگاه با زبان انگلیسی و یا یکی از زبان‌های فارسی یا محلی (ترکی) با تماشاگران می تواند ارتباط برقرار کند.

http://anaj.ir/news/pages/19335

جشن مسیحیان تبریزی برای سال نو میلادی

$
0
0

اولین روز سال نو میلادی در کلیسای سرکیس مقدس توسط ارامنه تبریز گرامی داشته شد.


#


غرب تبریز در حال تحول

$
0
0
مجتمع تجاری اختصاصی مهستان(ویژه مبلمان و صنایع وابسته)


 

این مجتمع در نبش میدان رسالت ساخته خواهد شد که هم اکنون در مرحله خاکبرداری است .

 

 این مجتمع دارای ۶۰ باب فروشگاه بالای ۵۰ الی ۲۰۰ مترخواهد بود که در زمینی به مساحت ۴۲۰۰ متر مربع و درچهار طبقه ساخته خواهد شد . زیر زمین آن به پارکینگ اختصاص خواهد یافت که ظرفیت ۷۰ خودرو را دارا هست. از نکات مثبت این پروژه این است که۲۲۰۰ متر از متراژ زمین به ساخت مجتمع و ۲۰۰۰ متر باقی مانده به فضای سبز اختصاص خواهد یافت.

 

از ویژگی های عالی این مجتمع زیبا علاوه بر نمای منحصر به فرد آن ُ متراژ بالای مغازه ها هست که از ۵۰ متر تا ۲۰۰ متر خواهند بود و اکثر آنها دارای بالکن تا نصف اندازه  مساحت مغازه میباشند.به عبارتی مغازه ۲۰۰ متری ۱۰۰ متر بالکن خواهد داشت که در کل ۳۰۰ متر خواهد بود.

از ویژگی های دیگر میتوان به پیشبینی ۴ عددپله برقی و یک آسانسور مصالح بری ۱۰ متر مربعی و همچنین فضاهای مدرن درونی  و نور پردازی ویژه و آبنما در بیرون محوطه اشاره کرد.

 به گفته آقای بخشایشی سرمایه گذار طرح نوع سازه این مجتمع از بتن آرمه و نمای بیرونی ترکیبی از کامپوزیت و شیشه خواهد بود و ظرف مدت ۲ سال به بهره برداری خواهد رسید.ایشان ابراز علاقه کردنددر صورت مساعد بودن شراط تمایل زیادی به موزیکال کردن آبنمای بیرون مجتمع دارند. 

 

بقیه تصاویر در ادامه مطلب

به بهانه هفتم عزيزي كه شرافتمندانه زيست و جاودانه رفت

$
0
0

گويي اين روزها سه راهي ۲۹ بهمن تبريز يك چيز كم دارد. آري او كسي نيست جز حميد شاهي كه شرافتمندانه زيست و جاودانه رفت

مردي كه روزنامه فروخت و دو قران سود كرد اما گفت من بزرگ شده شهري هستم كه مردمش گرسنه ميميرند اما گدايي نميكنن

 

داستان حميد، داستان شرمندگي است...

«حمید شاهی» روزنامه فروش تبریزی که از اضافه وزن خیلی مفرط رنج می برد، در گذشت. هنوزم که هنوز است بهت زده ام. حمیدِ چهل و چهار ساله ای که بیش از صد و نود کیلوگرم وزن داشت، سال ها با مشکل چاقی دست و پنجه نرم می کرد.

شاهی برای تردد در شهر از موتورسیکلت استفاده می کرد و روزنامه ها را در سه راهی ۲۹ بهمن تبریز به فروش می رساند. خوب یادم هست که شماره 418 هفته نامه آذرپیام، تیتری زده بود با این عنوان که "شرمندگی تیتر ندارد!"، مصاحبه ای بود از « احسان اله محمد رضائی»، و گفت و گویی با حمید شاهی. عکس "حمید"خیلی بزرگ و تو چشم، خورده بود روی ِ طرح ِ جلد ِ این شماره ِ آذرپیام.





داستان حميد، داستان شرمندگي است... شرمندگي يك پدر... شرمندگي يك همسر... شرمندگی مردی که نیاز داشت ولی هیچ وقت گدایی نکرد ... شرمندگي يك فرهنگ... شرمندگي يك جامعه... از پائينترين نكته تا بالاترين خط آن !


حمید روزنامه فروش سیار ۲۰۰ کیلوئی شهر ماست! زمان پیروزی انقلاب نه سال بیشتر نداشت و از همان زمان بود که وارد کار پدریاش شد! کاری که بعد از ۳۵ سال درباره آن میگوید:«فکر میکردم این شغل شغل مقدسی است؛ اما حالا از این کار متنفرم.این کار آخر و عاقبت ندارد! به همه جوانها توصیه میکنم به این کار وارد نشود!»



بیانصافی است اگر حمید را یک فعال فرهنگی ندانیم! او ۳۵ سال است با رساندن روزنامه به مردم وظیفه خود را برای اعتلای جامعهی فرهنگ و فرهنگ جامعه انجام میدهد. چه تا ۵ سال پیش که جسمی سالم داشت و به قول خودش با موتورش هر روز ۲۰۰ روزنامه را دربازار پخش میکرد و چه حالا که روی جدول، کنار خیابان نشسته و دود میخورد و به رانندگان ماشینهای عبوری روزنامه میفروشد.


حمید پنج سال میشود به یک بیماری تقریباً نادر مبتلا شده و گویا یک شکم دیگر در بدنش بوجود آمده است و حالا دکترها به او گفتهاند میتوان با یک عمل جراحی این شکم اضافه را برداشت تا وزن او به وزنی نرمال نزدیکتر شود؛ اما مساله این است که این عمل برای او ۸ میلیون تومان هزینه دربرخواهد داشت. هزینهای که قطعاً یک روزنامهفروش سیار با ماهی ۳۵۰ هزار تومان درآمد نمیتواند آن را تامین کند.«تمام درآمدم صرف اجاره خانه و هزینه دارو میشود. البته یکسری خیرین گمنام هستند که به من کمکهائی میکنند که اگر آنها نبودند واقعا نمیدانم چه بلائی سر من و خانوادهام میآمد.» حمید از مسئولین ارشاد گلایه دارد که چرا او و سایر همکارانش را بیمه نمیکنند. میگوید:«پارسال قول دادند که روزنامهفروشها را بیمه خواهیم کرد؛ اما به قولشان عمل نکردند. اگر بیمه داشتم مشکلم حل میشد.»


حمید از کارش و دیدی که جامعه به کار او دارد گلایه مند است


«روزنامهفروشی کار ذلیلی است. صبح تا شب، زیر باران و آفتاب کار میکنیم اما حتی بیمه نداریم! تعاونی نداریم! از یک روزنامه ۱۰۰ تومانی ۲۰ تومان سود میکنیم! یک بازیگر سینما میرود یک فیلم بازی میکند؛ سینما به نامش میکنند و مجسمهاش را میسازند؛ اما تا حالا کسی از من که ۳۵ سال است به فرهنگ جامعه خدمت کردهام دلجوئی نکرده است. یک نفر از ارشاد زنگ نزده بپرسد دردت چیست؟ من از ارشاد گلایه دارم. پس ارشاد اسلامی به چه دردی میخورد؟! تا به حال این همه مجلهها و روزنامهها با من مصاحبه گرفتهاند اما آقای حسینی (سرپرست جامعه مطبوعات) یکبار به من زنگ نزده بپرسد مشکلت چیست؟»


حمید از سرنوشت بسیاری از روزنامهفروشان شهرمان میگوید:«پدر من روزنامهفروش بود که ۱۲ سال پیش در میدان ساعت یک تاکسی به او زد و فوت شد. آقا محمد روزنامهفروش چهارراه شهناز که با دوچرخه به مردم روزنامه میرساند هم در حین کار تصادف کرد و فوت شد. یکی از همکارانمان فوت کرده بود و یک هفته بعد از بوی جسدش فهمیدند که فوت شده. یکی دیگر از روزنامهفروشها که در ششگلان بود و در مغازهاش میخوابید؛ همانجا فوت کرد. یکی دیگر از همکارانمان در خانه سالمندان است و کسی از او دلجوئی نمیکند. یکی دیگر از روزنامهفروشها از شرمندگی اینکه نتوانست برای بچهاش کفش بخرد خودش را حلقآویز کرد! کار ما کار غریبی است.» او از مشکلات کارشان هم میگوید:«چند روز پیش هرچه روزنامه داشتم زیرباران خراب شد و مجبور شدم بریزمشان دور.» او از انتخاب این شغل ناراضی است.«اگر به ۳۵ سال پیش برمیگشتم؛ دیگر این شغل را انتخاب نمیکردم! میرفتم در یک اداره استخدام میشدم و ساعت دو برمیگشتم خانه! تازه بیمه هم داشتم!» با وجود همه اینها وقتی از او میپرسم «بعد از این همه سال و خدمت به فرهنگ به فکر تغییر شغل و مثلا سیگارفروشی نیستی؟» میگوید:«من از وقتی چشم باز کردهام در این کار بودهام! حالا بعد از عمری خدمت به جامعه فرهنگ نمیتوانم بروم سیگار بفروشم!»


او از بدقولیها شاکی است:«در تلویزیون بارها گفتند فلان دکه برایت حل شد؛ فلان خانه برایت حل شد... اما هیچ خبری نشد. خیلیهای دیگر بارها اعلام کردهاند مشکلاتت را حل میکنیم اما هیچ کاری نکردند.»


وضعیت زندگی خانوادگی حمید هم تعریفی ندارد! «همسرم در اثر بیماری من و فشار زندگی، بیماری عصبی گرفته و خانهنشین شده است.» او دو پسر ۱۵ و ۱۲ ساله نیز دارد؛ دو پسری که ترک تحصیل کردهاند؛ فقط به یک دلیل! آن هم اینکه بعد از نشان داده شدن پدرشان در اخبار استانی، از سوی هممدرسهایها به تمسخر گرفته شدهاند. حمید دیگر امیدی به آینده فرزندانش ندارد. فرزندانی که خود را شرمنده آنها میداند:«بچههایم از من متنفرند. کارم جوری است که صبح میروم و شب برمیگردم! نمیتوانم آنها را ببینم... این کار چقدر ذلیل است که حتی نمیتوانم یک روز جمعهای آنها را ببرم بیرون و باهم بستنی بخوریم!» وضعیت خانوادهاش با توجه به وضعیت مسکنش تیره مینماید. ماهی ۲۰۰ هزار تومان کرایه منزل میدهد و صاحبخانه به او گفته خانه را تخلیه کند. «۱۶ سال است در به درم! یعنی چهل متر جا در این شهر پیدا نمیشود تا پناهگاه من و خانوادهام باشد؟!»


حمید آرزوهای عجیبی ندارد! آرزوی بازگشت به زندگی عادی و بازیابی سلامتیاش. آرزوهائی که از خیرین شهرمان میخواهد برایش برآورد سازند. حمیدی که حتی از آینده بچههایش هم دلسرد شده:«بچههایم که دیگر درس نخواندند... آیندهشان خراب شد. آنها آنقدر دلسرد شدهاند که حتی سرکار هم نمیروند.»


این داستان حمید بود! داستان یک دنیا شرمندگی... شرمندگی برای تمام کسانیکه داعیه عشق علی را دارند اما فراموش کردهاند علی با پیرمرد کور نصرانی چه کرد ... ولی افسوس که حمید رفت!


شادی روح وسیعش، فاتحه ای می خوانم...

 

اتوبان كسايي چالش ها و راه كارها

$
0
0
اتوبان كسايي كه از جنوب تبريز رد شده و شرق و غرب را به هم وصل ميكند در دهه ۴۰ شمسي توسط مهندسان آلماني ساخته شده و تا چندي پيش يكي از بهترين اتوبان هاي كشور محسوب ميشد كه حتي يك باز هم نياز به زير سازي و آسفالت دوباره پيدا نكرد. اما اخيرا با توجه به گسترش شهر تبريز از هر دو سمت غرب و مخصوصا شرق اين اتوبان ديگر پاسخ گوي نياز مردم نبوده و به يكي از پر ترافيكترين اتوبان هاي كشور تبديل شده بود. ساخت شهرك هاي جديدي همچون رشديه و وليعصر ۲ و نصر و باغميشه و استانداري و سپهر و مرزداران و نياوران در شرق و گسترش شهرك هاي برج نشيني همچون سهند و انديشه و چمران در غرب كه آسانترين و تنهاترين مسير عبوري شان از اين اتوبان بود مسئولين را بر اين داشت تا با اضافه كردن يك باند ديگر به مسير آن را به شكل آزاد راه درآورده تا شايد اندكي جوابگوي نياز مردم باشد كه عمليات راه سازي نيز لاجرما باعث قطع كابل هاي چراغ برق ها شده و اين اتوبان را در تاريكي مطلق فرو برد.

همه اين عوامل از جمله سرعت افسار گسيخته رشد شهر به سمت شرق، جمعيت انبوه برج نشين سهند و انديشه و چمران در غرب، تاريكي اتوبان در شب، عبور تريل ها و كاميون هاي ترانزيت و درون شهري از آن، ساخته شدن با استاندارد ۳۰ سال پيش و ... دست به دست هم دادند تا اين اتوبان به سرعت خود را ركورد دار تصادفات جرحي مطرح كرده و تقريبا هر روز تلفات دهد بطوري كه چند ماه پيش بود كه يكي از فجيع ترين تصادفات كشور در اين اتوبان به وقوع پيوست.

اما جاي بسي اميد است كه عمليات سه بانده كردن اتوبان در ضلع جنوبي پايان يافته و اميدواريم ضلع شمالي نيز با سرعت و جديت تمام به بار بنشيند.

هم چنين روزهاي گذشته نيز مشاهده شده كه تيرهاي چراغ برق براي روشن كردن اتوبان آماده ميشوند.

اميد است با تدابير سنجيده همچون سرعت بخشيدن به تكميل ضلع شمالي، سرعت بخشيدن به ترميم چراغ هاي برق، اعمال نظارت هاي دقيق با نصب دوربين هاي سيار و ثابت، آغاز ۴ بانده كردن اين اتوبان و در آينده احداث كنارگذري از پشت استاديوم كه اتوبان سهند را به طرح تبادل وصل كند شاهد سفر ايمن همشهريان در اين اتوبان باشيم.

رشدیه2

$
0
0

گزارشی از پروژه 7/47 هكتاري رشديه2



کلانشهر تبریز با توجه به  داشتن شهرکهایی با معماری های متفاوت که نقطه قوتی برای معماری شهری تبریز محسوب میگردد و کمتر شهری میتوان یافت که هر شهرک آن با معماری متفاوتی احداث شده باشد و احتمالا یکی از دلایل جذابیت تبریز همین امر میباشد بر آن است تا شاهد شهرک استاندارد  دیگری در تبریز باشد.

شهرک رشدیه ۲ با طراحی منحصر به فرد و کاملا زیبا توسط آرشیتکتهای صاحب نام در آینده ای نزدیک تکمیل شده و به یکی از زیباترین شهرکهای  تبریز زیبایمان تبدیل خواهد شد    


بعد از اتمام موفق شهرک رشدیه یک طی ده سال اخیر و تبدیل رشدیه به یکی از بهترین و زیباترین شهرکهای مسکونی ایران شرکت خانه سازی باغمیشه تصمیم گرفت برای تداوم این روند فاز دوم رشدیه را در زمینی به مساحت 7/47هکتار آماده سازی کرده و اقدام به ساخت مجتمع ها و برجهای تجاری و مسکونی طبق نقشه طراحی شده و هم شکل نماید .


این طرح از اواخر سال ۸۹ آغاز گشت و اکنون پیشرفت چشمگیری در ساخت مجتمعهای طراحی شده حاصل گشته است و با این روند احتمال میرود این شهرک تا سال آینده تکمیل و بر زیبایی رشدیه بیافزاید.



طبق این طرح اراضي باقيمانده از محدوده شهرك رشديه بمساحت 7/47هكتار در شمال غربي آن به پروژه رشديه 2 اختصاص يافته كه بخشي از شهرك رشديه ولي متمايز از آن بلحاظ طراحي ويژه و نماها واحجام چشمگير واحداث فضاي سبز درسطح گسترده است


 اين پروژه شامل تعداد 146 دستگاه واحد مسكوني تك واحدي ، 515 دستگاه واحد ويلائي آپارتماني در 24 بلوك ، 1720 دستگاه واحد مسكوني آپارتماني در 28 بلوك ، 220 دستگاه واحد تجاري دريك بلوك ، فضاي آموزشي در 4 بلوك ، بهداشتي و درماني در 3 بلوك و ايستگاه گاز ، فضاي سبز  است


 

 

مرکز خرید ۱۰ طبقه و برجهای ۱۷ طبقه اطراف آن در رشدیه ۲

طرحهای بزرگی بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار است در این شهرک اجرا شود.که به معرفی چند مورد از آنها میپردازم

۱.احداث مرکز خرید رشدیه ۲ در زمینی به وسعت 5000 متر مربعی  و در ساختمانی چند بعدی 10 طبقه

۳.احداث شهرک توریستی تفریحی  به وسعت 30هکتار در کنار شهرک

۴.احداث فضای سبز  برابر با  نسبت  فضای ساختمانی در اطراف مجتمع ها

۵.احداث سینما و مجتمع فرهنگی


بقیه تصاویر درادامه مطلب

آغاز ساخت و ساز در شهرك سرم سازي گام بلند ديگر در توسعه شهر از سمت شرق

$
0
0
شهردار منطقه5 گفت:مالکین قطعات کوی سرم سازی واقع در ضلع جنوبی اتوبان پاسداران می توانند جهت اخذ پروانه ساخت و ساز به شهرداری منطقه پنج مراجعه نمایند.

مهندس یعقوب هوشیار با اعلام این مطلب افزود : با آغاز خدمات رسانی توسط شرکت های دولتی به کوی سرم سازی ، این منطقه آماده صدور پروانه ساختمانی به صاحبان املاک واقع در این محدوده می باشد.

 وی خاطر نشان کرد : متقاضیان می توانند با مراجعه به معاونت شهرسازی و معماری منطقه نسبت به تشکیل پرونده جهت دریافت پروانه ساخت و ساز در قطعات کوی سرم سازی اقدام نمایند.

مهندس هوشیار در پایان ابراز امیدواری کرد شهروندان با دریافت پروانه ساختمانی از خدمات و تسهیلات در نظر گرفته شده شهرداری تا پایان سال بهره مند شوند.

با تشكر از محمد جان بابت تصاوير زيبايش.



تولید محصولات سایپا در تبریز+افتتاح پارکینگ طبقاتی ولیعصر

$
0
0
مدیرعامل گروه سایپا خبرداد:

تولید خودروهای صادراتی سایپا در تبریز




نصر نیوز: مدیرعامل گروه سایپا گفت: خودروهای صادراتی سایپا در تبریز تولید می‌شود.به گزارش نصر نیوز به نقل از فارس، سعید مدتی امروز در حاشیه بازدید از مجموعه‌های قطعه‌سازی تبریز در گفت‌وگویی اظهار کرد:

در حال بررسی و ارزیابی مراحل تولید خودرو در تبریز هستیم.مدیرعامل گروه سایپا افزود: در این رابطه تولید خودروهای صادراتی در اولویت برنامه‌های این گروه خودسازی قرار دارد. وی در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد نوع محصول گفت: هنوز محصول خاصی در این رابطه در نظر گرفته نشده است.
مدیرعامل گروه سایپا در عین حال از مذاکره برای توسعه بخش قطعه‌سازی در منطقه خبر داد و افزود: توسعه قطعه‌سازی‌های سایپا در درجه اول طرح‌های توسعه‌ای گروه سایپا قرار دارد.
مدنی با اشاره به وجود مجموعه‌هایی که سایپا سهامدار آنهاست نیز اظهار کرد: این مجموعه‌ها در آذربایجان‌شرقی از جمله تراکتورسازی ایران است که سایپا با 27 درصد، از سهامداران اصلی آن محسوب می‌شود.
وی در ادامه بر حفظ و توسعه این شرکت‌ها تاکید کرد و گفت: حفظ و توسعه شرکت‌های زیرمجموعه سایپا در دستور کار این گروه قرار دارد.
با توجه به اینکه صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی در استان آذربایجان‌شرقی در سال‌های اخیر با پیشرفت‌های قابل توجهی روبه‌رو بوده است، مسئولان در زمینه پیشبرد هرچه بهتر این مهم اقداماتی موثری را در این استان در دستور کار خود قرار داده‌اند.

http://nasrnews.ir/news-16785.html


با حضور شهردار تبریز انجام گرفت:
بهره برداری از پارکینگ زیرزمینی و طبقاتی ولی عصر(عج)



خبرگزاری شهریار؛ با حضور شهردار تبریز ، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از شهروندان تبریزی پارکینگ زیرزمینی و طبقاتی فلکه بزرگ ولی عصر به بهره برداری رسید.



خبرگزاری شهریار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز گزارش داد، در آئین بهره برداری از این پروژه عمرانی خدماتی شهرداری ، مهندس بهراء شهردار منطقه یک تبریز احداث و افتتاح این پارکینگ را در راستای حل مشکلات و چالش های ترافیکی تبریز اعلام و خاطرنشان کرد: این پارکینگ در فضایی به وسعت 9 هزار مترمربع و با ظرفیت 300 دستگاه خودرو با مشارکت بخش خصوصی احداث گردیده و نقش قابل توجهی در کاهش بار ترافیکی و نیز مشکلات ترددی محدوده ولی عصر خواهد داشت.

مهندس بهراء در عین حال با قدردانی از مساعدت ها و حمایت های اعضای شورای اسلامی شهر و نیز شهردار تبریز از آماده سازی و افتتاح چندین طرح و پروژه عمرانی خدماتی جدید از سوی منطقه یک در ماه های باقی مانده از سال خبر داد.


http://shahryarnews.net/?MID=21&Type=News&TypeID=13&id=8071

شعبه مركزي و ساختمان سرپرستي شعب بانك توسعه صادرات آماده افتتاح

$
0
0
در راستاي ايجاد شعب فاخر توسط بانك هاي دولتي و خصوصي در تبريز اين بار نوبت به بانك توسعه صادرات رسيد كه با ايجاد شعبه اي زيبا و در خور تحسين در دل شهر تحسين همه گان را برانگيزد. اين شعبه ساختماني تقريبا هرمي شكل است كه هر چقدر ارتفاع ميگرد از قطر آن كاسته ميشود. نكته قابل ذكر ديگر در در مورد اين شعبه علاوه بر معماري زيباي آن نماي هنرمندانه آن است كه تلفيقي بسيار زيبا از سنگ و كامپوزيت و شيشه است و در آن توجه ويژه اي به جلوه هاي بصري از جمله نحوه ورودي بانك از پياده رو و همچنين زيبا سازي اطراف صورت گرفته و كاري بي نقض گرچه در مقياس كوچك ارائه داده است. قرار گرفتن در شاه راه اصلي تبريز از نظر دسترسي، مجاورت با ايستگاه مترو، ميدان ايپك، بازار عتيق و همچنين مسجد كبود از ديگر ويژگي هاي آن ميباشد. اين بنا طي يك و نيم سال در خيابان امام روبروي بانك سامان اجرايي شده و با پايان مراحل زيبا سازي اميد است به زودي شاهد آغاز فعاليت آن باشيم.

نجفي خبر داد:حضور خودروساز جديد در 260 هكتار از زمين هاي ارس

$
0
0
صادق نجفی در نشستی با مدیرعامل سایپا مزیت‌های منطقه آزاد ارس را برای سرمایه‌گذاری در زمینه تولیدات صنعتی و تولید خودرو تشریح کرد.
وی، وجود قوانین آسان برای واردات قطعات و تولید و صادرات خودرو و قطعات خودرو را مزیتی برای ایجاد تحول در این زمینه عنوان کرد.
نجفی افزود: در این شرایط سرمایه‌گذاران به دنبال سرمایه‌گذاری با ضریب امنیت بیشتر و حفظ سرمایه و افزایش آن هستند که منطقه آزاد ارس به عنوان یکی از مناطق بالقوه و استراتژیک برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی می‌تواند نقش مهم و حساسی را در جذب سرمایه‌گذاران داشته و تحول بزرگی در صنعت و تجارت شمال‌غرب کشور ایجاد کند.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از صادرات منطقه آزاد ارس به صادرات حاصل از تولید اختصاص دارد، گفت: هم‌اکنون بیش از یکصد واحد تولیدی، صنعتی و بازرگانی در فازهای صنعتی منطقه آزاد ارس در حال فعالیت هستند که تولیدات آنان به کشورهای هدف صادر می‌شود.
نجفی ضمن تشریح فعالیت‌های اقتصادی در حوزه‌های صنعت، تجارت و بازرگانی مزیت‌های اجرای قانون ارزش افزوده در ارس را از مهم‌ترین تحولات اقتصادی ارس عنوان کرد و آن را امتیازی برای تولید و صنعت شمال‌غرب کشور دانست.
وی، عدم پرداخت حقوق عوارضی، معافیت از مالیات و وجود مزیت‌های قانونی، زیرساختی و منطقه‌ای در ارس را شرایطی ویژه برای سرمایه‌گذاران دانست و افزود: محدودیت‌های حوزه تولید و صادرات موجود در سرزمین اصلی طبق قوانین حاکم بر مناطق آزاد در ارس وجود نداشته و همین امر موجب سرمایه‌گذاری بسیاری از شرکت‌ها با انواع فعالیت‌های اقتصادی و عمرانی در این منطقه شده است.
نجفی، منطقه آزاد ارس را موقعیتی خاص برای جهش اقتصاد کشور دانست و گفت: هم‌اکنون چند شرکت اروپایی برای تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ارس نمایندگی رسمی داشته و فعالیت می‌کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس افزود: اجرای قانون ارزش افزوده و مشوق‌های سرمایه‌گذاری موجب حضور چند گروه خودروساز و تولیدکننده قطعات خودرو در منطقه آزاد ارس شده است و به زودی گروه جدید خودروساز فعالیت خود را در سایت صنعتی 260 هکتاری منطقه آزاد ارس آغاز خواهد کرد.


وی گفت: ارس در مسیر کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب قرار داشته و از مزیت جمعیتی کشورهای حوزه cis، استان‌های همجوار داخل کشور، نیروی کار فراوان و ارزان همچنین وجود انرژی برق، آب، گاز و فیبر نوری قدرتمند و زیرساخت‌های قوی برای توسعه سریع تولید و صادرات و شبکه‌های حمل و نقل ریلی و جاده‌ای بهره‌مند است.

پايان عمليات ساختماني برج هاي گل نرگس

$
0
0
عمليات ساخت و ساز برج هاي ۲۲ طبقه گل نرگس پايان يافته و واحدهاي اين مجتمع عظيم به مرحله فروش گذاشته شد. اين برج ها در بلوار گلكار حد فاصل بزرگراه استاد شهريار و بزرگراه توانير ساخته شده و در ساخت آن از آخرين فناوري هاي صنعت ساختمان و معماري بهره گرفته شده. از مزاياي اين برج ها   علاوه بر زيبايي آن ميتوان به همجواري با شبكه بزرگراهي شهر، مجتمع تفريحي باغلارباغي، مجتمع تفريحي رفاهي پتروشيمي، مجتمع تفريحي ورزشي صدرا، آب نماي موزيكال تبريز، مركز تجارت جهاني فرش و پل بازار جواهر اشاره كرد.

مشکلات بی آر تی تبریز

$
0
0

بی آر تی تبریز اسیر بی نظمی و ناهمخوانی  و بی سلیقه گی !!!!


امروزه توسعه حمل و نقل عمومی در کلانشهرهای ایران از روندی روبه رشدی برخوردار است ،توسعه خطوط سامانه اتوبوس تندرو در کلانشهرها انگیزه ای شد که قدری درباره این موضوع تأمل کنیم. 
 در این گزارش سعی بر این است علاوه بر شناسایی ضعف ها، قوت ها و محدودیت های درونی و موضعی این طرح های نوین حمل و نقل شهری در کلان شهر تبریز استانداردها و قابلیت های اصلی و واقعی این نوع وسایل ارتباطی معرفی و تشریح شود.  
به طور کلی طی چند سال گذشته در بخش حمل و نقل  شهر تبریز تغییراتی  قابل ذکر رخ داده و یا در حال انجام است به این صورت که توسعه حمل و نقل عمومی پایدار و کارآمد برای مقابله با معضل ترافیک شهری مدنظر قرار گرفته است بطوری که مسئولان شهرداری امروزه گسترش و رشد خطوط حمل و نقل سریع اتوبوس (BRT) در سطح شهر و خطوط قطار شهری  (مترو) در زیر پوست شهر را در اولویت قرار داده و به اجرا گذاشته اند. اما در این بین مسئله ای رخ می نماید که آیا ساختار و ظرفیت شبکه معابر شهروندان با این طرح های موضعی ساختارشکن همخوانی دارد؟

آیا تنها با ایجاد و انتقال همانند این طرح ها مشکلات آمد و شد ما آسان و رفع می شود یا خود زمینه ساز ایجاد مشکلاتی در طول زمان خواهند بود؟
تجربه BRT در کشورهای مختلف جهان

سال های زیادی است که در کشورهای مختلف از روش های متفاوتی برای افزایش کیفیت و سرعت خدمات اتوبوس ها استفاده می شود که از آن جمله می توان به روش هایی چون اختصاص خطوط ویژه به اتوبوس ها و دادن اولویت عبور به اتوبوس هنگام چراغ سبز و قرمز به این صورت که با نزدیک شدن اتوبوس های تندرو به چهارراهها، چراغ ها به صورت خودکار و هوشمند سبز شوند اشاره کرد.

در نیم قرن گذشته اتوبوس های تندرو با مسیرهای ویژه در بسیاری از نقاط دنیا ازجمله کلانشهرهای آمریکای شمالی و جنوبی و بویژه چین در آسیا به اجرا در آمده است که پیامدهایی متناسب و کارآمدی همچون، کم شدن زمان انتظار مسافران در ایستگاه ها به علت اطلاع رسانی بین راننده و مسافران و دریافت بلیط قبل از ورود مسافر به ایستگاه، ایمنی و امنیت مسافران به دلیل طراحی خاص ایستگاه ها( مسقف و غیر همسطح بودن ایستگاه ها)، سهولت استفاده از سوی معلولین جسمی و حرکتی از حمل و نقل عمومی به علت سالم سازی مسیرهای دسترسی و ارتباطی آن ها با ایستگاه ها و اتوبوس ها، کاهش ازدحام مسافران در ایستگاه ها و افزایش بهره وری اتوبوس ها به علت تخصیص هوشمندانه اتوبوس به مسیرها (پشتیبانی ناوگان در بازه زمانی مناسب) به همراه داشته است.

جایگاه حمل و نقل BRT در تبریز

حال به مقایسه موارد فوق با شرایط کنونی مسیرهای BRT شهر تبریز می پردازیم. شهر تبریز با دارا بودن دو مسیر حمل و نقل سریع اتوبوسی که عبارتند از: مسیر  شرق به غرب ومسیر شمال به جنوب تا حدودی توانسته است مشکلات رفتن و آمدی درون شهری شهروندان را حل نماید  



حال سؤال این است که جابجایی شهروندان و رساندن آن ها به مسیرهای دلخواهشان که از این اماکن جاذب جمعیتی می گذرد با کدامیک از وسایل ارتباطی به سهولت صورت می گیرد، خوب جواب آسان و روشن است و آن حمل و نقل عمومی می باشد،اما با چه کیفیت و کمیتی؟!

2 عامل عدم اتلاف زمان و راحتی مسافران درون شهری همه حال مورد چالش برنامه ریزان شهری در حوزه توسعه حمل و نقل بوده است.

با عبور صحیح از این موانع می توان گفت بازده طرح ها پایدار و موفق خواهد بود. کارشناسان معتقدند عدم تحقق یکی از شرایط فوق به طور مستقیم بر کارایی و کارکرد مثبت این سامانه تأثیر گذار خواهد بود.
 سرانجام اینکه به نظر شما به چه میزان از مسائل مطرح شده درباره خطوط BRT شهر ما صدق می کنند؟

بی آر تی در کلانشهر تبریز هم زمان با تهران پایتخت در سال 86 اجرا شد و با فاصله کمی از تهران خط شرق -غرب آن افتتاح شد اینکه افتخاری دیگر برای کلانشهر تبریز به عنوان اولینهای ایران نصیب گردید مایه خوشحالی است ولی متاسفانه وضعیت بی آر تی تبریز چندین سال است که بسیار نا مطلوب است و مسائل زیادی در بی آر تی تبریز میبایست مورد توجه قرار میگرفت که نگرفته است!! 


از جمله مسائلی كه بایستی در این طرح، بیشتر بدان توجه شود ویژگی ایستگاهها و پایانه ها، ساماندهی پرداخت كرایه، خدماتدهی و «ای تی اس» و همچنین وضع وسیله ی نقلیه یا محركه است که نقشی اساسی در ترغیب و تشویق شهروندان به استفاده از این خطوط ایفا میکنند. ایستگاهها یا توقفگاههای مربوط به خطوط اتوبوس سریع السیر بایستی متفاوتتر از ایستگاههای اتوبوسهای معمولی باشند، وسیعتر و دارای امکانات گرمایشی و سرمایشی مناسب  و حتی در ایستگاههای ابتدا و انتهایی خطوط دارای امكانات و تجهیزات جانبی مانند فروشگاه باشند. بعبارت دیگر، ضروریست ویژگیها و خدمات سیستم مترو و «ال. آر .تی» به این سامانه تزریق شود. همچنین بمنظور خدمات رسانی به معلولان و افراد ناتوان جسمی ضروریست ایستگاههای ساخته شده مناسب سازی شوند. گذشته از موارد فوق­الذکر به علت جابه جایی حجم مسافر زیاد و یکطرفه بودن بخش اعظم مسیر، فاصله ی ایستگاهها باید کمتر از فاصله ی ایستگاههای معمولی باشند. همچنین لازم است نوع اتوبوسی كه در این سامانه مورد استفاده قرار میگیرد نسبت به اتوبوسهای معمولی متفاوت باشد، ارتفاع اتوبوس­ها از سطح زمین از ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر بیشتر نبوده و به علت خدمات­دهی به معلولان، دارای پلكان نباشند، ابعاد درها با عنایت به حجم زیاد مسافر و نیز جهت تسهیل در ورود و خروج مسافران بزرگتر باشد، ابعاد اتوبوسها بزرگتر بوده و حتی الامکان دو كابینه باشند 

در زیر به بیان چند مورد از مشکلات بی آر تی تبریز  میپردازیم که امیدواریم مورد توجه شهردار محترم تبریز و سازمان اتوبوسرانی تبریز قرار بگیرد 

1-ایستگاههای اتوبوس با معماری ها و رنگ های متنوع و با اندازه خیلی کوچک



بزرگترین مشکل بی آر تی تبریز ایستگاههای آن میباشند .ایستگاههایی که کوچکترین شباهتی به هم نداشته و با انواع مختلف طرح ها و انواع مختلف رنگها و انواع مختلف اندازه ها در طول مسیر نصب شده اند .بطوری که در طول مسیر بی آر تی تبریز حداقل 5 مدل ایستگاههای مختلف ومتنوع میتوان دید که کوچکترین شباهتی با هم ندارند و جالب اینجاست که حتی رنگ بندی این ایستگاههای نیز کاملا رنگارنگ و با رنگهای مختلف هست و مسئولین محترم انگار زیاد از حد دوستدار تنوع بوده اند که در هر ایستگاه از ایستگاههای متنوع و غیر قابل ترکیب با هم استفاده نموده و رنگ آمیزی آنها را نیز کاملا متفاوت از هم انتخاب نموده اند !!


این در حالی است که با نگاهی به ایستگاههای بی آر تی سایر شهرها اولین موردی که به چشم می آید هم خوانی و متحد الشکل بودن این ایستگاههاست که کاملا متفاوت از ایستگاههای اتوبوس معمولی و در اندازه بزرگ تر نصب شده اند و تمامی این ایستگاهها رنگ بندی یکسانی داشته و به عنوان ایستگاههای بی آر تی شناخته میشوند .ولی متاسفانه در تبریز هرذ ایستگاهی که در انبار موجود بوده را در ایستگاههای اتوبوس نصب کرده اند و با رنگهای سفید و نقره ای و قرمز و زرد و .... و مطابق میل نقاش محترم رنگ آمیزی نموده اند !!!

معمولا ایستگاههای بی آر تی بدلیل استقبالزیاد شهروندان و استفاده زیاد از این سیستم حمل و نقل  بایستی متفاوتتر از ایستگاههای اتوبوسهای معمولی باشند، وسیعتر و و در اندازه چند برابر ایستگاههای معمولی احداث شوند تا پاسخ گوی مسافران بی آر تی باشند در حالی که ایستگاههای تبریز در اندازه کوچک و نهایتا با گنجایش 10 نفر احداث شده اند !!


از آقای مهندس نوین انتظار میرود نسبت به سامان دهی این ایستگاهها و متحد ال شکل نمودن ایستگاههای بی آر تی توجه ویزه اعمال نمایند چرا که ایستگاههای فعلی واقعا مایه آبروریزیند 

2-نبود سیستم گرمایشی و سرمایشی ایستگاهها

با توجه به سرد خیز بودن شهر تبریز لزوم نصب ایستگاههای دارای سیستم سرمایش و گرمایشی بر حسب فصل استفاده به شدت احساس نیاز میگردد و مسئولین محترم شهر میبایست توجه بیشتری به این مورد داشته باشند 

3-عدم توانایی معلولین برای سوار شدن به بی ار تی

بزرگترین مشکل بی آر تی تبریز عدم توانایی استفاده افراد معلول از این سیستم حمل و نقل میباشد و با احداث سکوهای هم ردیف با درب اتوبوس ها میتوان به این قشر آسیب پذیر کمک شایانی نمود

4-اتوبوسهای رنگارنگ و متنوع و بدون کوچکترین یکنواختی



یکی دیگر از معضلات بی آر تی تبریز استفاده از انواع اقسام اتوبوس با رنگ های مختلف و مدلهای مختلف است که هیچ هم خوانی با سیستم بی آر تی جهانی ندارد .معمولا در شهر هایی که از سیستم بی آر تی بهره مندند از اتوبوسهای منحصر بغرد و ویزه خط بی آر تی استفاده میکنند واز ورود اتوبوسهای معمولی به این مسیر جلوگیری میکنند .در حالی که در بی آر تی تبریز از همه گونه اتوبوسی استفاده میگردد و اتبوسهای دو کابین و تک کابین با انواع اقسام مدلها و نامها در این مسیر تردد و خدمات دهی میکنند .

این در حالی است که اتوبوسهای مسیر بی آر تی در سایر کلان شهرها همچون تهران و مشهد و اصفهان همگی یک شکل و یک رنگ و همگی دو کابین میباشند و از شهردار محترم تبریز انتظار میرود نسبت به استفاده از اتوبوسهای دو کابین یک رنگ و یک شکل در این مسیر اهتمام ورزند و این وضع آشفته  بی آر تی را سامان دهی نمایند.

5-سیستم کاملا غلط بلیط زنی بی آر تی تبریز و نزدن کارت بیش از 50 % شهروندان

سیستم بلیط زنی بی آر تی تبریز به گونه کاملا مبتدی اجرا میشود و این امر باعث میشود حدودا نصف مسافران بدون پرداخت هزینه از خدمات بی آر تی استفاده نمایند که در نهایت به ضرر شهر و شهرداری است .در کنار آن چند نفر نگهبان نیز میبایست سر دستگاههای کارت خوان حضور یابند تا مردم را مجبور به زدن کارت نمایند .این در حالی است که در اکثر شهرهای دارای بی آر تی دستگاههای ورودی چرخان در ابتدای ایستگاهها نصب نموده اند که تنها با زدن بلیط کارت و پرداخت هزینه حمل و نقل این دستگاه چرخیده و اجازه ورود میدهند .


از مسئولین شهر انتظار میرود نسبت به حل این مشکلات  اقدامات عاجل و فوری انجام دهند تا به استاندارد های جهانی نزدیکتر گردیم .


نگاهی به ایستگاههای بی آر تی سایر شهر های ایران:

1-اصفهان


2-مشهد


3-تهران


پایان


همايش چهارم سرمایه گذاری

$
0
0

چهارمين همايش فرصتهاي سرمايه گذاري استان آذربايجان شرقي در حالي در سال آينده برگزار خواهد گرديد كه طي ادوار گذشته و به واسطه حضور صاحبان سرمايه از نقاط مختلف، نتايج درخور توجهي براي تبريز داشته است.

از اين رو با توجه به تجارب گذشته و همچنين پروژه هاي به انجام رسيده شهرداري تبريز خود را براي برگذاري همايشي ديگر در ارديبهشت ماه سال ۹۲ آماده ميكند كه بر خلاف ادوار گذشته سخنران هاي عمده اين همايش سرمايه گذاران ادوار قبلي هستند.

الويت هاي مد نظر در اين همايش به ترتيب عمران و توسعه شهري، صنعت و اشتغال و كشاورزي اعلام شده.

تفاوت عمده ديگر اين همايش با همايش هاي ديگر بخش نظرخواهي از مردم در مورد پروژه هاي مد نظر است فلذا شما نيز ميتوانيد از بخش نظرات اين وبلاگ پروژه هاي مد

نظر خود را اعلام نموده تا با گلچيني از بهترين پيشنهادات تحويل مجريان امر گردد.



داوود نديم با اعلام اين خبر افزود:اجراي پروژه هاي مورد نياز بخش عمران و توسعه شهري كلانشهر تبريز طي سالهاي اخير با حمايت بخش خصوصي شتاب چشمگيري داشته و رفع موانع پيش روي سرمايه گذاران همواره در دستور كار بخشهاي مختلف شهرداري تبريز قرارگرفته است.

مدير سرمايه گذاري و مشاركت شهرداري تبريز گفت:بر اين اساس طي سالهاي اخير بيش از 152 قرار داد مشاركتي بين شهرداري تبريز و بخش خصوصي منعقد گرديده است كه با بهره برداري از آنها شاهد تغييراتي در چهره كلانشهر تبريز خواهيم بود .

وي در ادامه با اشاره به قرادادهاي منعقده با بخش خصوصي در 9 ماهه ابتدايي سال 1391 تصريح كرد:در سال 1391 با سر لوحه قرار دادن فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص حمايت از سرمايه ايراني،بيش از 18 پروژه به ارزش 465 ميليارد تومان براي مشاركت با بخش خصوصي تعيين و زمينه اشتغال براي بيش از 2900 نفر درآينده نزديك فراهم خواهد آمد. نديم خاطر نشان كرد:مجتمع هاي تجاري و خدماتي ،پاركينگ،مراكز خريد،پمپ بنزين،پلهاي عابر پياده ،هتل از جمله پروژه هايي هستند كه در نه ماهه اول سالجاري به واسطه سرمايه گذاري بخش خصوصي در كلانشهر تبريز ايجاد خواهد شد.


خانه امیر کبیر در تبریز در انتظار افتتاح





 عملیات مرمت و بازسازی خانه امیر کبیر در تبریز بیش از 95 درصد پیشرفت دارد. به گزارش نصرنیوز، بر اساس وعده تراب محمدی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی این خانه در سفر رئیس جمهوری به تبریز افتتاح خواهد شد. عکس ها از مسعود فردی انور 




بیستم دی ماه سالروز شهادت امیر کبیر بهانه ای شد تا تصاویری از این خانه تاریخی که در داخل پارکی در تبریز قرار دارد، منتشر کنیم.



.*

funtime برای اولین بار در ایران در لاله پارک تبریز

$
0
0

گزارشی از مراحل ساخت مجموعه تفریحی funtime ترکیه در تبریز


بزرگترین و زیباترین شعبه فان تایم  در تبریز تا یک ماه آینده افتتاح میگردد


بزرگترین و زیباترین شعبه فان تایم  در تبریز تا یک ماه آینده افتتاح میگردد


 


 در طبقه سوم مجموعه لاله پارک  شهر بازی سرپوشیده  که نمایندگی  funtime ترکیه میباشد تا یک ماه  افتتاح خواهد شد که  از بخشهای زیر تشکیل خواهد شد 


الف)انواع دستگاههای بازی و تفریحی

ب)  سینما 5 بعدی

این شهر بازی بزرگترین مجتمع از مجتمع های تفریحی فان تایم ترکیه هست که در تبریز ساخته میشود و معماری این شهربازی به گونه ای طراحی شده است که القا کننده محیط جنگل به هر مراجعه کننده است

 

در این شهر بازی کلیه ستونها به شکل درختان جنگلی بوده و دیواره های مجتمع  با استفاده از تصاویر سه بعدی جنگلی تزئین شده  و در کنار آن استفاده از ماکتهای حیوانات و آبنماهای جنگلی شبیه سازی شده  تکمیل کننده  طرح جنگلی این مجموعه میباشد 


 شایان ذکر است   funtimeیکی از محبوبترین مراکز تفریحی ترکیه میباشد که در مراکز خرید  İstinye Park -Capacity - Historia-Carousel-Edirne Kipa-Salihli Kipa-Konya Kipaا نمایندگی داشته و از بهترین وسایل تفریحی و سرگرمی روز جهان برایتجهیز این مراکز استفاده میگردد.

طبق اعلام سرمایه گذار طرح هم زمان با افتتاح مرکز خرید لاله این مجتمع تفریحی نیز افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید که مقرر شده  در دهه فجر افتتاح گردد.



وبسایت.funtime

http://www.funtime-game.com


بقیه تصاویر در ادامه مطلب


تشکیل مجمع نمایندگان شمال‌غرب کشور

$
0
0
با حضور نمایندگان آذری‌ و با هدف  ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای صورت می‌گیرد

تشکیل مجمع نمایندگان شمال‌غرب کشور(منطقه آذربایجان)




نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نمایندگان آذری‌ استان‌های آذربایجان‌شرقی، غربی، اردبیل و زنجان در مجلس با هدف ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای، مجمع نمایندگان شمال‌غرب را تشکیل می‌دهند.به گزارش نصر نیوز، منصور حقیقت‌پور بعد از ظهر امروز در جمع فعالان اجتماعی شهرستان سراب اظهار کرد: نمایندگان استان‌های آذربایجان‌شرقی، غربی، اردبیل و زنجان به منظور ارتقای شاخص‌های توسعه و نیز ایجاد زیرساخت‌های توسعه و عمران، مجمع نمایندگان شمال‌غرب را تشکیل دادند.

وی با اشاره به اینکه تفاهم و اتحاد در هر منطقه باعث پیشرفت و آبادانی آن منطقه خواهد شد، اظهار کرد: توسعه چهار استان آذری‌نشین محور فعالیت‌های مجمع نمایندگان شمال‌غرب خواهد بود.

این نماینده مجلس وعده داد: حتی در حمایت از نامزد آینده ریاست‌جمهوری نیز این مجمع نگاه توسعه محور خواهد داشت.حضور 50 نماینده مجلس در مجمع نمایندگان شمال‌غرب کشوروی با بیان اینکه نزدیک 50 نماینده در این مجمع عضویت دارند، ابراز داشت: پروژه خط آهن بستان‌آباد - سراب - سرعین و اردبیل مهمترین طرحی است که این مجمع آن را پیگیری خواهد کرد.حقیقت‌پور یادآور شد: شاید علت اصلی کمتر توسعه یافتگی منطقه نبود خط آهن و راه‌های مناسب است. آذربایجان‌شرقی با اردبیل از طریق سراب با احداث خط ریلی وصل می‌شوندوی ادامه داد: با پیگیری‌های نماینده سراب و نیز نمایندگان دیگر مجمع چهار بانده شدن راه بستان‌آباد-سراب و نیر با جدیت و سرعت لازم دنبال خواهد شد.نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی از تصویب اعتبار 20 میلیارد ریالی برای آغاز عملیات اجرایی این راه از سمت نیر به سراب خبر داد.این نماینده مجلس شهرستان سراب را به لحاظ توانمندی‌های خوب در حوزه کشاورزی، دامداری و شیلات مستحق سرمایه‌گذاری و ایجاد کارخانجات تحت پوشش دانست و افزود: ایجاد راه‌اهن مسیر تبریز- بستان‌آباد -سرعین و اردبیل می‌تواند سراب را به قطب گردشگری تبدیل کند.نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با استماع دغدغه‌های جمعی از فعالان اجتماعی شهر در مورد بحث ارتقای بخش مهربان تصریح کرد: از وزارت کشور درخواست خواهیم کرد تا موضوع را به صورت متقن و کارشناسی شده بررسی کند تا تصمیم عجولانه‌ای اتخاذ نشود.وی ادامه داد: باید کم هزینه‌ترین تصمیم برای توسعه منطقه گرفته شود. در نظام اسلامی فاصله‌ای بین مردم و دولت متصور نیست و بنابراین مردم نقش اصلی را در تصمیم‌گیری‌های کشور دارند. 

http://nasrnews.ir/news-16948.html

تبريز پيشرو در صنعت عمران و ساختمان

$
0
0
ترين هاي تبريز در بخش مراكز خريد و مجتمع هاي تجاري

۱- مركز خريد و برج تجاري بلور

منتخب شاهكار معماري ايران در سال ۱۳۸۶


۲- مجتمع تجاري بلوار

اولين ساختمان بدون  پله  - منتخب سومين شاهكار معماري تبريز در سال ۱۳۸۸

۳- مركز خريد جواهر

اولين پل بازار  بر فراز بزرگراه

۴- برج سينا

اولين برج ۱۴ طبقه طلا و جواهر كشور

۵- برج تجاري ابريشم

اولين برج تجاري كشور واقع شده در ميان ميدان

۶- مجتمع تجاري ايپك

مجتمع تجاري حول مدرن ترين ميدان ايران

 ۷- مركز خريد الماس شهر

اولين هايپر ماركت كشور زير پل كابلي

 ۸- بازار بزرگ تبریر

طولانی ترین بازار مسقف جهان

۹- پیاده گذر شهید قاضی - خیابان جمهوری اتصال بازار شمس به بازار امیر-

اولین بازار زیر زمینی کشور


0

گزارشی از مهمترین خیابان پزشکی تبریز(خیابان 17 شهریور)

$
0
0
گزارشی از مهمترین خیابان پزشکی تبریز(خیابان 17 شهریور)  

بلندترین برج پزشکی کشور در 20 طبقهسازه ای با نام برج آذربایجان در منطقه 17شهریور 



خیابان هفده شهریور یکی از خیابانهای پر ترافیک هسته مرکزی کلانشهر  تبریز قلمداد میگردد  که اکثر مطب پزشکان مطرح تبریز در این در این خیابان قرار دارد



این خیابان 35 متری  2 کیلومتر طول دارد که از چهار راه باغشمال تا تقاطع شهناز ادامه دارد.از ابتدا تا انتهای این خیابان 35 متری ساختمانها و برجهای مختلف و رنگارنگی احداث شده اند که اکثر آنها ساختمانها و برجهای پزشکی هستند .



بلندترین برج این منطقه برج آذربایجان در20 طبقه سازه ای و  18 طبقه بالای همکف   با کاربری پزشکی است که به عنوان بلندترین برج پزشکی کشور مطرح میباشد 


معماری ساختمان های پزشکی منطقه 17 شهریور برای هر مراجعه کننده ای جالب و خوش آیند میباشد.



مهمترین معضل این خیابان 35 متری ترافیک سر سام آور ین خیابان  و نبود پارکینگ طبقاتی مناسب در این خیابان پزشکی هست .


از مسئولین شهری انتظار میرود نسبت به احداث چندین مورد پارکینگ طبقاتی در این مسیر پر ترافیک اقدام نموده و در جهت کاهش ترافیک چهار راه باغشمال طرح های کارشناسانه همچون تقاطع هایغیر هم سطح اصولی و .... اقدام نمایند .



بقیه تصاویر در ادامه مطلب


گزارش پیشرفت مترو تبریز

$
0
0

گزارش پیشرفت  مترو تبریز از دید مسئولین شهر



حکایت مترو همچنان باقیست!هیچ کوتاهی و توقفی در کار احداث مترو نشده و نمی شود مشکل حمل و نقل عمومی، ترافیک، آلودگی هوا، آلودگی صوتی و نیز اتلاف وقت شهروندان پشت چراغ های قرمز در کلانشهر تبریز اهمیت و لزوم احداث خطوط مترو را در این کلانشهر بیش از پیش نشان می دهد. 

 متروی تبریز به مجموعه در حال احداث قطارهای شهری در تبریز گفته می‌شود که عملیات اجرایی آن از سال 1380 آغاز شده ‌است.


خط یک این سامانه، منطقه ایل‌گلی در جنوب شرق شهر را پس از عبور از مرکز شهر به منطقه لاله در جنوب غرب آن متصل خواهد نمود که 9 سال است فاز اول خط اول اجرا می شود! اخیرا سازمان قطار شهری تبریز کار احداث ایستگاه های خود را شروع کرده و مرکز شهر تبریز شاهد عملیات سازندگی بزرگی است.

متروی تبریز از پنج خط، شامل چهار خط اصلی و یک خط حومه، به طول 75 کیلومتر تشکیل شده ‌ است و بعد از تهران و کرج دارای بیشترین خطوط در بین کلانشهرهای کشور است. عضو شهرسازی هیات مدیره سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی درباره اهمیت مترو می گوید: مترو به عنوان سامانه ریلی سفرهای درون شهری، یکی از مهمترین و مفید ترین سیستم های حمل ونقل درون شهری بوده که در حدود 150 سال است مورد استفاده انسان ها قرار می گیرد و اولین مترو جهان در شهر لندن و در حدود 150سال قبل راه اندازی شده است. مهندس ایرج شهین باهر افزود: امروزه با توجه به افزایش جمعیت در شهرها، رشد بی رویه کالبد شهرها و از طرفی افزایش ارزش افزوده زمین و تمایل به عمودی سازی و به تبع آن افزایش جمعیت و عدم امکان تملک اراضی شهری جهت توسعه فضاهای عمومی شهری، علی الخصوص توسعه معابر و خیابانها در سطح شهر به جهت افزایش بیش از حد ارزش زمین از طرف شهرداری ها ، یکی از بهترین راه حل های مشکل ترافیک و حمل و نقل عمومی، وجود مترو می باشد. این کارشناس ارشد شهرسازی گفت: وجود قطارشهری به جهت عدم آلایندگی، عامل کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی در شهرها مخصوصا کلانشهرها است. ایرج شهین باهر افزود: ورود خودرو بعنوان وسیله اساسی در شهرها باعث شده ضمن ایجاد آلودگی هوا و صوتی و ایجاد راهبندان های طولانی مدت در شهرها، عاملی برای استرس و فشارهای روحی و روانی شهروندان باشد. این عضو هیات علمی دانشگاه گفت : با توجه به افزایش روز افزون اتومبیل در شهر تبریز و عدم امکان تملک وسیع در مناطق مرکزی شهر برای ایجاد معابر متناسب با خودروهای ورودی همانند دیگر شهرهای دنیا، ضرورت وجود مترو بیش از پیش اهمیت پیدا می کند. ایرج شهین باهر افزود: از طرفی آلودگی هوا در تبریز که بعضی اوقات در جایگاه دوم آلودگی هوا در بین شهرهای کشور قرار می گیرد و ازدحام مسافران درون شهری در ایستگاههای اتوبوس و خیابانهای تبریز، همه ضرورت تسریع و اتمام سریع مترو را در تبریز گوشزد می کند، زیرا مترو ضمن تامین مسافرت ارزان برای شهروندان، مانع اتلاف وقت شهروندان و تسریع در سفرهای درون شهری است. شهردار تبریز نیز درباره آخرین وضعیت راه اندازی قطار شهری تبریز می گوید: قرارداد خرید واگن‌ها بسته شده و با وجود تحریم‌ها، در صورت تحویل و ورود به موقع واگن‌ها به تبریز، فاز نخست خط اول قطار شهری تبریز 8 کیلومتر اول خط یک مترو در سه ماهه نخست سال آینده قابل بهره‌برداری خواهد بود.

مهندس علیرضا نوین افزود: در فاصله بین ایستگاه ائل گلی و میدان جانبازان ریل‌ها و ایستگاه‌ها به طور کامل آماده است و به محض ورود واگن‌ها در اولین فرصت قطار شهری راه اندازی خواهد شد. شهردار تبریز همچنین گفت با توجه به راه‌اندازی فاز نخست خط اول مترو تبریز، تشکیل شرکت بهره‌برداری مترو که به منظور بهره‌برداری فنی و قانونی و نیز نظارت بر انجام فعالیت‌های متروی تبریز در دستور کار مدیریت شهری تبریز قرار گرفته بود، با تصویب شورای اسلامی شهر شکل عملی و رسمی به خود گرفت. 

علیرضا نوین گفت این شرکت پس از تعیین و معرفی اعضای هیئت مدیره و نیز اساسنامه مذکور، وظیفه مدیریت و نظارت بر روند بهره‌برداری و فعالیت متروی تبریز را بر عهده خواهد داشت و با توسعه و راه‌اندازی تدریجی و فاز به فاز بخش‌ها و خطوط مترو تقویت و گسترش خواهد یافت. وی افزود: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز مسئولیت مدیریت و پشتیبانی فنی، مالی و اجرایی این شرکت را بر عهده خواهد گرفت و به زودی نسبت به آغاز به کار آن اقدام خواهد کرد. شهردار تبریز گفت: شورای اسلامی شهر تبریز نیز با جذب 200 نیروی فنی و تخصصی برای بکارگیری در خط نخست مترو تبریز موافقت کرده است. سخنگوی شورای شهر تبریز نیز می گوید: لایحه جذب نیروی انسانی برای سازمان قطار شهری این شهر در شورای شهر اسلامی تبریز تصویب شد.


رسول درسخوان گفت: بر اساس این لایحه، جذب 200 نیروی انسانی در مشاغل کارگری قطار شهری تبریز به تصویب شورا رسید. درسخوان گفت جذب 800 نفر به مراجع ذیصلاح پیشنهاد شده بود که 200 نفر آن پذیرفته شد. شهردار تبریز نیز گفت: با افتتاح هشت کیلومتر از قطار شهری از مسیر ائل گلی تا دانشگاه، این تعداد نیروی انسانی کافی است ولی در ادامه با بهره برداری از فازها و ایستگاه های بعدی مترو جذب 800 نفر پیش بینی شده است. علیرضا نوین افزود: در مراحل بعدی برای اخذ مجوز برای تامین نیروی انسانی قطار شهری در سال های آینده اقدام می شود. مدیر عامل قطار شهری تبریز می گوید: تسریع در راه اندازی مترو بسیار مهم است لکن اجرای دقیق و منطبق با اصول فنی و مهندسی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. جواد انصاری می گوید: پیمانکاران در خطوط یک و دو متروی تبریز در حال فعالیت هستند و اعتبار پیش بینی شده برای خط 12 هزار و 540 میلیارد ریال می باشد که چهار هزار و 590 میلیارد ریال آن از طرف دولت و هزار و 620 میلیارد ریال آن از طرف مردم تامین شده است. وی اعتبار پیش بینی شده برای خط دو پروژه متروی تبریز را 5 هزار و 350 میلیارد ریال به اضافه 385 میلیون یورو عنوان کرد. انصاری گفت: فاز اول خط یک این پروژه اوایل سال 1392 به بهره برداری می رسد و پیمانکاران در تمامی بخش های این فاز فعالند و در حال خرید تجهیزات و انتقال آن هستیم و وقتی پروژه افتتاح شود همه چیز از جمله آسانسورها، گیت های کنترل بلیط، سیستم های ساعت، دوربین های مداربسته، صدور ماشینی بلیط و تمام سیستم های خدماتی و رفاهی کامل خواهد بود. مدیر عامل سازمان قطار شهری تبریز گفت: کمبود شدید منابع مالی، عملیات احداث مترو تبریز را با مشکل مواجه کرده است.

وی افزود : در اوایل این طرح، اعتبارات پیش بینی شده برای قطار شهری تبریز بسیار خوب بود ولی متاسفانه با تخصیص کمتر از مبلغ وعده داده شده، رفته رفته عملیات اجرایی بخش های مختلف این طرح به سمت تعطیلی کشیده می شود. مدیر عامل سازمان قطار شهری تبریز گفت: با شرایط فعلی مطالبات پیمانکاران رفته رفته بیشتر شده و وقتی پاسخی قانع کننده به مطالبات پیمانکاران داده نشود توان اجرایی آنها هم کم تر می شود. مدیر عامل قطار شهری تبریز همچنین گفت تغییر طرح درب های واگن ها از 3 درب به 4 درب و تغییر دماغه واگن ها از حالت تخت به حالت آیرودینامیکی، علت اصلی تاخیر در تحویل واگن ها بود. جواد انصاری افزود: واگنها در حال حاضر در کارخانه سازنده درحال تولید انبوه هستند و طبق آخرین توافقات در اواخر بهمن ماه سال جاری در بندر شانگهای، کشتی حامل واگن ها به ایران تحویل داده می شود.

وی گفت : امیدوارم در نیمه اول سال 92 واگن ها به تبریز برسند، بعد از رسیدن واگن ها یک ماه هم در تبریز کار داریم تا واگن ها آماده بهره برداری شوند. انصاری افزود در مرحله اول چهار رام قطار معادل بیست دستگاه واگن، تحویل قطار شهری تبریز می شود ولی در مجموع 36 رام قطار معادل 180 دستگاه واگن سهم قطار شهری تبریز است. انصاری همچنین گفت: اختیارات مربوط به اقدامات دوره بهره برداری به خود سازمان قطار شهری تبریز داده نشده است و لذا پیش بینی می کنیم که ناهماهنگی هایی در طول بهره برداری از مترو به وجود بیاید.


جواد انصاری درباره علل تاخیر در راه اندازی متروی تبریز می گوید : ما بیشتر از درون کشور تحریم هستیم تاخارج از کشور، قوانین ما خوب هستند اماعده ای از مجریان که در وقتش باید اقدامات و کمک هایی انجام دهند ، انجام نمی دهند و بیشتر عدم هماهنگی ها باعث تاخیرات است. وی افزود شرکت چینی بانکی را معرفی کرده بود که بانک مرکزی ایران آن را قبول نکرد و ما را یک و نیم سال فقط این مسئله معطل کرد؛ بانک طرف چینی معتبر نبود و چون این معامله کاملا دولتی است، قوانین دست و پا گیر شامل آن می شود، اگر بخش خصوصی این کار را انجام می داد، راحت تر از این می توانست با دریافت ضمانتنامه معتبر پیش پرداخت را به حساب خود شرکت بریزد؛ اما خرید ما دولتی است. مدیر عامل قطار شهری تبریز در مقایسه راه اندازی متروی تبریز با سایر شهرها می گوید: مشهد 6 سال قبل از ما شروع کرد. ما در سال 81 و آنها در سال 75 شروع کرده بودند. تبریز، شیراز و اصفهان هم زمان شروع کرده اند. همچنین مشهد تونل عمیق ندارد و خیلی بخش های آن رو زمینی و یا تونل با عمق کم است. شرایط توپوگرافی تبریز این را ایجاب می کند که تونل عمیق در اینجا احداث شود که کار سختی است. انصاری افزود: 2 میلیون شهروند تبریزی و حتی شهرستان ها هم از مترو استفاده خواهند کرد.

وی همچنین در خصوص فرهنگ سازی درباره استفاده از مترو گفت : مترو خودش فرهنگ آفرین است و شهری که مترو داشته باشد یک فاز به لحاظ توسعه یافتگی از بقیه جلوتر است و اگر اختیارات و مدیریت دوره بهره برداری به خود سازمان قطار شهری محول شود برنامه های مدون شده خوبی در راستای نهادینه کرن فرهنگ صحیح استفاده از وسایل نقلیه به خصوص مترو داریم. وی در پاسخ به اینکه کی انتظار مردم برای بهره مند شدن از قطار شهری خاتمه می یابد، گفت: مردم اطمینان داشته باشند که هیچ کوتاهی و توقفی در کار احداث مترو نشده و نمی شود و خدمتگذاران مردم در قطار شهری، شبانه روز در تلاش هستند تا مترو به موقع به بهره برداری برسد ولی پیچیدگی کارها و تخصصی بودن آن و ضرورت حفظ نکات ایمنی به ویژه در حفاری تونلها و کار ساخت ایستگاههای زیر زمینی نیز بسیار با اهمیت بوده، لذا با ایجاد آرامش روانی در کارکنان و متخصصین باید اجازه دهیم که از دقت کارها کاسته نشود چرا که کوچکترین بی دقتی، حوادثی ممکن است به بار بیاورد که سالهای سال قابل جبران نباشد. جواد انصاری در پایان گفت اگر شهرداری تبریز، زمینه های مورد نیاز برای ساخت ایستگاه ها را سریعتر تملک کرده و تحویل این سازمان بدهند و اعتبار کافی نیز در اختیار قطار شهری قرار بگیرد، تردیدی نداشته باشید که با بهترین وجه متروی تبریز به اتمام خواهد رسید. مدیرعامل شرکت مادر تخصصی حمل ‌و نقل ریلی کشور با بیان اینکه اکثر تجهیزات متروی تبریز به کشور وارد شده، گفت: ‌100 درصد 5 ایستگاه تبریز قابل بهره برداری است. رضا عابدی گفت: تکمیل تونل و سگمنت گذاری فاز اول خط 1 تا کیلومتر 12 (200 متر مانده درحال تکمیل می‌باشد) تکمیل 100 درصدی 5 ایستگاه فاز یک و آماده نمودن فاز اول جهت بهره برداری ، انجام گرفته است. وی افزود: خرید تجهیزات مورد نیاز بهره‌برداری فاز اول قطارشهری تبریز و ورود اکثر آن‌ها به کشور صورت گرفته است و همچنین اقدامات لازم جهت صدور اوراق مشارکت از طریق بانک شهر برای قطار شهری تبریز انجام و گزارش توجیهی در حال بررسی توسط بانک عامل می‌باشد. کارشناسان می گویند: کاهش مصرف سوخت و صرفه جوئی ارزی و ریالی، تردد دقیق و ایمن با بالاترین فن آوری ممکن، کاهش حجم ترافیک و بهبود سطح رفاه عمومی و زندگی شهری، توجه به مسائل زیست محیطی با کاستن از حجم شبکه حمل و نقل آلوده کننده، صرفه جویی در هزینه درمان و نظافت ناشی از هرگونه آلودگی و کاهش آمار تصادفات خودروئی شهری و جاده ای حومه کلان شهرها از مزایای توسعه قطار شهری است. منبع: واحد مرکزی خبر  


تصاویری از شفت شماره 12 قطار شهری تبریز(ایستگاه سه راه  امین)

نام ایستگاه
محققی

موقعیت
ضلع شمال شرقی چهارراه محققی(سه راه امین)

نوع ایستگاه
عمیق

تعداد طبقات
3

تعداد ورودی
3



مساحت کل ایستگاه(متر مربع)
13177

پیمانکار
مشارکت ملی ساختمان، گنو، ساز بن پژوه

مدت زمان اجرا
28 ماه

این شفت در مرکز  شهر ایستگاه مشترک خط یک و دو مترو تبریز خواهد بود 


جوان تبريزي برنده مسابقه طراحي خودرو سايپا شد

$
0
0
مصاحبه با هنرمند محمد حسین تبریزی
                                                                                                                                            
چندی پیش برای اولین بار توسط شرکت سایپا مسابقه طراحی خودرو در دو بخش طراحی خودرو در کلاس BوC و طراحی مفهومی (آزاد) برگزارگردید که با استقبال خوب علاقه مندان به هنر طراحی مواجه شد.

در مسابقه مذکور531 طرح توسط طراحان ارائه شد که از آن میان 20 طرح به عنوان طرح برتر انتخاب و به دور پایانی صعود نمودند.
در پایان سه طرح رتبه اول را در کلاس های C و B و مفهومی (آزاد) کسب نمود.
نکته قابل توجه در مسابقه مذکور،حضور طراحان جوان و خوش آتیه در مسابقه بود. جوانانی همچون محمد حسین تبریزی که با طرح بسیار زیبای خویش در کلاس مفهومی مقام اول را کسب نمود.
بر آن شدیم تا در خصوص موفقیت ایشان مصاحبه ای با وی انجام دهیم که نتیجه آن را در ادامه خواهید دید :
-    ضمن تبریک به جنابعالی بابت کسب رتبه اول در طراحی خودرو، نحوه آشنایی شما با هنر چگونه بوده و از چه زمانی به این سمت کشیده شدید؟
با تشکر از شما ، من از دوران کودکی عاشق نقاشی و اسباب بازی هایی مثل خودرو و هواپیما بودم و از 7 سالگی نقاشی کردن را شروع کردم و همیشه در نقاشی هایم طرح هایی از هواپیما ،هلی کوپتر و خودرو را می کشیدم .
در دوران نوجوانی با توجه به علاقه زیاد به گرافیک وارد دنیای CG شدم. در سال 88 دوره آموزشی  RINHOOرا زیر نظر استاد کیوان نادری (استاد طراحی صنعتی) گذرانده و از آن به بعد به صورت مداوم این نرم افزار را تمرین می نمایم.
-    در حال حاضر توانایی کار با چه نرم افزارهایی را دارید؟
PHOTOSHOP-RINHOO
-    تا کنون در چند مسابقه طراحی شرکت داشته و چه عناوینی را بدست آورده اید؟
  این اولین مسابقه ای بود که در آن شرکت داشتم که به لطف خدا توانستم در زمینه طراحی خودرو رتبه اول را کسب نمایم.



-    بیشترین علاقه شما طراحی در کدام زمینه می باشد؟

  طراحی خودرو
-    چه مدت زمانی طول کشید تا طرح را ارائه نمائید؟
برای پیدا کردن ایده مورد نظر و اسکچ ،یک هفته و مدت دو هفته هم کار مدلینگ با نرم افزار RINHOO طول کشید .مرحله بعد رندرینگ بود که توسط استاد سعید جوشن انجام گردید و یک هفته هم شیت بندی با نرم افزار PHOTOSHOP زمان برد .در مجموع پروژه در مدت 35 روز به انتها رسید.



-    طرح و ایده مورد نظر خود را چگونه پیدا کردید؟

  لازم به ذکر است طراحی سایکو از آناتومی بدن حیوانات الهام گرفته شده است . خصوصا هنگامی که قصد جهش و خیز برداشتن  را دارند.
ایده من از حرکات بدن حیواناتی نظیر :شیر، ببر، اسب و دلفین گرفته شده است .برای زیبایی کار از خالهای بدن پلنگ برای طراحی قسمت جلوی خودرو و از حالت چشم عقاب جهت چراغ جلوی خودرو الهام گرفته شده است .



-    در مسابقات مذکور چند نفر شرکت داشتند؟

در مجموع 531 نفر شرکت نمودند که 20 طرح ، به عنوان طرح های برتر به دور بعد راه یافت و در مجوع سه طرح در کلاس های B ،C و مفهومی حائز رتبه اول گردید.-    مسابقات در کجا و در چه سطحی برگزار گردید؟
مسابقات قید شده در سالن دانشکده فنی دانشگاه تهران و با حضور مسئولین و مهندسین گروه خودرو سازی سایپا برگزار گردید.سطح مسابقات هم بنابراظهار نظرمسئولین مسابقه در حد بسیار بالایی بود.
-    انتظار چنین مقامی را داشتید و آیا در مسابقات بعدی نیز شرکت می نمائید؟
فکر می کردم جزو بیست طرح انتخابی مرحله اول باشم ولی انتظار کسب رتبه اول را به هیچ عنوان نداشتم .انشاءالله در مسابقات بعدی چنانچه خودم را در سطح آن مسابقات بدانم حتما شرکت می نمایم.
-    آیا مسابقاتی از این نوع قبلا برگزار شده بود؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم تنها یکبار توسط شرکت سیوان برگزار شده که استاد بنده جناب آقای کیوان نادری مقام اول را کسب کردند.
-    هدف بعدی شما در زمینه طراحی چیست؟
دوست دارم با تلاش و کوششی که در این زمینه به خرج می دهم بتوانم فرد مفیدی در جامعه طراحان کشور باشم.



-    نحوه آشنایی شما با آقای سعید جوشن چگونه بوده است؟

من از طریق وب سایت ایشان نمونه کارهایشان را دیده و با ایشان آشنا شدم . به نظرم آقای جوشن بهترین فردی است که در زمینه رندر و خروجی کارهایم می تواند با بنده همکاری نماید.
-    در مجموع دلیل موفقیت خودتان را در چه می بینید؟
تمرین و ممارست در کارها، تلاش و کوشش و نهراسیدن از مشکلات تنها راه رسیدن به موفقیت در هر زمینه ای هست . در مورد بنده نیز از این قائده مستثنی نیست.
منبع:سايپا نيوز
Viewing all 698 articles
Browse latest View live